Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ventic139 είπε

Καλησπέρα παιδιά 

Εχω τη εξής ερώτηση. Δεδομένου ότι είναι η περίοδος διακοπών πλέον και δεδομένου ότι στο μπαλκόνι έχω τη ψησταριά συν μια εξτρα μπουκάλα και δε έχω από πάνω κάποιο / κάτι να με καλύπτει αλλά είναι η ταρατσα, πως θα μπορούσα να τα προστατέψω για τη διάρκεια που θα λείπω ;

 

ευχαριστώ 

Μα φυσικά κάλυμμα. Και όχι μόνο για όταν θα λείπεις σε διακοπές...

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
13 ώρες πριν, est είπε

Μα φυσικά κάλυμμα. Και όχι μόνο για όταν θα λείπεις σε διακοπές...

Στη ψησταριά έχω προφανώς 

Για τη δεύτερη μπουκάλα που είναι χύμα στο μπαλκόνι; Εννοώ δε φαίνεται αλλά κι παλι..

Δημοσ.
22 hours ago, ventic139 said:

Στη ψησταριά έχω προφανώς 

Για τη δεύτερη μπουκάλα που είναι χύμα στο μπαλκόνι; Εννοώ δε φαίνεται αλλά κι παλι..

Προσπάθησε να μη τη χτυπάει ο ήλιος απευθείας.  

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tsino είπε

Προσπάθησε να μη τη χτυπάει ο ήλιος απευθείας.  

δε τη χτυπαει οχι, καθολου μες τη ημερα

  • Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, ventic139 είπε

δε τη χτυπαει οχι, καθολου μες τη ημερα

Σκέψου ότι στα βενζινάδικα τις έχουν όλες μαζί έξω στον ήλιο. Δεν παθαίνουν κάτι ακόμα και 50 βαθμούς να φτάσει έξω.

  • Like 5
Δημοσ.

Καλημέρα θα ήθελα να αγοράσω μια ψησταριά υγραερίου η οποία να είναι επιτραπέζια φορητή. Έχω δει της camping gas. Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 300 ευρώ. Κάποια άλλη πρόταση υπαρχει από δοκιμασμένη λύση. 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hf77 είπε

Καλημέρα θα ήθελα να αγοράσω μια ψησταριά υγραερίου η οποία να είναι επιτραπέζια φορητή. Έχω δει της camping gas. Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 300 ευρώ. Κάποια άλλη πρόταση υπαρχει από δοκιμασμένη λύση. 

Ευχαριστώ 

Napoleon TravelQ PRO285 με 349€

Μάλλον ό,τι καλύτερο κοντά στο μπάτζετ σου.

  • Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα!

Το ΣΚ επισκέφτηκα φιλικό ζευγάρι οπου ειχαν μια ψησταριά υγραρίου.

Λάτρης των ψητών γαρ, μου μπηκε το μικρόβιο και εως το ΣΚ θα εχω και εγω:)
Εψαξα στο thread αλλα αυτο μπορεί να γίνει λίγο χαοτικό λόγω του μεγέθους και συγγνώμη που θα σας ρωτήσω πραγματα που σιγουρα τα εχετε απαντήσει 1000 φορές

Θελω κατι εως 300ε (θα ψήνω 1-2 φορες την εβδομάδα) για 3 ατομα κατα κύριο λόγο, εκτος οταν μαζευόμαστε με την παρεα.

Λεω να παρω την  Jamestown maddox 3.1 στα 300ε, που εχει και μάτι.

Την έχει κάποιος ήδη να μου πει αν καπνίζει και αν καθαρίζει σχετικά εύκολα;

Αυτο που με "ανησυχεί" είναι πως τα παιδιά που ψήσαμε ειχαν μια μικρή bormann που κάπνιζε σαν τρελή και η ατμόσφαιρα ηταν αποπνικτική.

Πρέπει να προσέξω κατι αλλο με την αγορά;

Εάν π.χ δωσω 100ε παραπάνω υπάρχει κάτι καλύτερο;

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
27 minutes ago, dimitris_xm said:

Καλημέρα!

Το ΣΚ επισκέφτηκα φιλικό ζευγάρι οπου ειχαν μια ψησταριά υγραρίου.

Λάτρης των ψητών γαρ, μου μπηκε το μικρόβιο και εως το ΣΚ θα εχω και εγω:)
Εψαξα στο thread αλλα αυτο μπορεί να γίνει λίγο χαοτικό λόγω του μεγέθους και συγγνώμη που θα σας ρωτήσω πραγματα που σιγουρα τα εχετε απαντήσει 1000 φορές

Θελω κατι εως 300ε (θα ψήνω 1-2 φορες την εβδομάδα) για 3 ατομα κατα κύριο λόγο, εκτος οταν μαζευόμαστε με την παρεα.

Λεω να παρω την  Jamestown maddox 3.1 στα 300ε, που εχει και μάτι.

Την έχει κάποιος ήδη να μου πει αν καπνίζει και αν καθαρίζει σχετικά εύκολα;

Αυτο που με "ανησυχεί" είναι πως τα παιδιά που ψήσαμε ειχαν μια μικρή bormann που κάπνιζε σαν τρελή και η ατμόσφαιρα ηταν αποπνικτική.

Πρέπει να προσέξω κατι αλλο με την αγορά;

Εάν π.χ δωσω 100ε παραπάνω υπάρχει κάτι καλύτερο;

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

 

Το καλύτερο VFM είναι αυτή, με πολλά παιδιά εδώ μέσα να την έχουν πάρει και να δηλώνουν ευχαριστημένοι

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimitris_xm είπε

Καλημέρα!

Το ΣΚ επισκέφτηκα φιλικό ζευγάρι οπου ειχαν μια ψησταριά υγραρίου.

Λάτρης των ψητών γαρ, μου μπηκε το μικρόβιο και εως το ΣΚ θα εχω και εγω:)
Εψαξα στο thread αλλα αυτο μπορεί να γίνει λίγο χαοτικό λόγω του μεγέθους και συγγνώμη που θα σας ρωτήσω πραγματα που σιγουρα τα εχετε απαντήσει 1000 φορές

Θελω κατι εως 300ε (θα ψήνω 1-2 φορες την εβδομάδα) για 3 ατομα κατα κύριο λόγο, εκτος οταν μαζευόμαστε με την παρεα.

Λεω να παρω την  Jamestown maddox 3.1 στα 300ε, που εχει και μάτι.

Την έχει κάποιος ήδη να μου πει αν καπνίζει και αν καθαρίζει σχετικά εύκολα;

Αυτο που με "ανησυχεί" είναι πως τα παιδιά που ψήσαμε ειχαν μια μικρή bormann που κάπνιζε σαν τρελή και η ατμόσφαιρα ηταν αποπνικτική.

Πρέπει να προσέξω κατι αλλο με την αγορά;

Εάν π.χ δωσω 100ε παραπάνω υπάρχει κάτι καλύτερο;

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αυτο με το καπνισμα κατα κυριο λογο εχει να κανει με το ποσο λιπος εχει μαζεψει γυρω γυρω στον καδο κλπ, οταν ειναι καινουρια ειναι ελαχιστο μονο απο το κρεας και οτι σταζειι, με τον καιρο γινεται παραπανω, θελει λιγο περιποιηση ;)

  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, skskre είπε

 

Το καλύτερο VFM είναι αυτή, με πολλά παιδιά εδώ μέσα να την έχουν πάρει και να δηλώνουν ευχαριστημένοι

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623

Την είχα δει και αυτη αλλα έκλεινα προς την jamestown λόγω του οτι εχει μάτι. 
Bλεπω κατι αναρτήσεις οτι επαιζε καποτε στα 180 και με πιανει η καρδια μου 
 

 

Δημοσ.

@dimitris_xm το απλό πλαϊνό μάτι δεν είναι και πολύ χρήσιμο να ξέρεις, ακόμη και σε ψησταριές από τις πιο γνωστές μάρκες (Napoleon, Weber etc).

Δεν έχει αρκετή ισχύς και είναι πολύ ευαίσθητο στον αέρα οπότε σου βγάζει την ψυχή για να τηγανίσεις κάτι. Ίσως για κάποια συνοδευτική σάλτσα να είναι πιο χρήσιμο που δεν χρειάζεται να ανεβάσει τόση θερμοκρασία όσο το τηγάνισμα.

Η λύση είναι υπέρυθρο άλλα υπάρχει σε ψησταριές πολύ πάνω από το budget σου.

Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να πάρεις μια πιο καλή χωρίς μάτι με το ίδιο budget αν έχεις εναλλακτική (ίσως με ποιο πολούς καυστήρες?).  

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dionisisf είπε

@dimitris_xm το απλό πλαϊνό μάτι δεν είναι και πολύ χρήσιμο να ξέρεις, ακόμη και σε ψησταριές από τις πιο γνωστές μάρκες (Napoleon, Weber etc).

Δεν έχει αρκετή ισχύς και είναι πολύ ευαίσθητο στον αέρα οπότε σου βγάζει την ψυχή για να τηγανίσεις κάτι. Ίσως για κάποια συνοδευτική σάλτσα να είναι πιο χρήσιμο που δεν χρειάζεται να ανεβάσει τόση θερμοκρασία όσο το τηγάνισμα.

Η λύση είναι υπέρυθρο άλλα υπάρχει σε ψησταριές πολύ πάνω από το budget σου.

Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να πάρεις μια πιο καλή χωρίς μάτι με το ίδιο budget αν έχεις εναλλακτική (ίσως με ποιο πολούς καυστήρες?).  

Καλησπέρα! 

Πηγα τις είδα από κοντά σε leroy και praktiker αντίστοιχα.

Η του leroy kenton , έχει μαντεμέμι με εμαγιέ επίστρωση που δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει. Βέβαια έχει 4 καυστηρες

Η Jamestown έχει μαντεμι αλλά 3

Συμφωνώ και εγώ ότι το μάτι δεν θα μου προσφέρει κτ ιδιαίτερο.

Για μεγαλύτερη δεν θέλω γιατί υπάρχει πρόβλημα χώρου.

Ποια η εμπειρία σας για τα επιστρωμενα με εμαγιέ μαντεμια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...