PortgasDiAce Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Astronautis είπε Καλορίζικη και καλά ψησίματα. Σίγουρα θα χρειαστείς από το πρώτο ψήσιμο κάτι για να καθαρίσεις τη σχάρα. Η κλασσική μέθοδος είναι ανοξείδωτη βούρτσα αλλά εδώ έχει προταθεί και η ξύλινη σπάτουλα ως πιο ασφαλής για να μην αφήσει τίποτα συρματάκια πάνω στη σχάρα. Τα υπόλοιπα θα τα δεις εν καιρώ , όπως κάλυμμα, άλλα εργαλεία, σκεύη κλπ Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Μηπως γνωριζεις να πουλανε τετοιες βουρτσες (ανοξειδωτες) σε σουπερμαρκετ τυπου Σκλαβενιτη / Α.Β. ?
Astronautis Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kostasmor είπε Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από όλες τις σελίδες που διάβασα κατέληξα στην Weber spirit is e310 gbs. Με πληροφόρησαν όμως ότι η ψησταριά αυτή κατασκευάζεται στην Κίνα και μου αντιπρότειναν την king broil gem 320 που είναι και πιο φθηνή. Μπορεί να με πληροφορήσει κάποιος για τις διάφορες τους και αν τελικά είναι πιο vfm η king broil? Γενική διαπίστωση: Το ότι κατασκευάζεται στην Κίνα δεν μου λέει πολλά. Τα περισσότερα πράγματα που χρησιμοποιείς εκεί κατασκευάζονται έστω και σαν εξαρτήματα. Σημασία έχουν οι προδιαγραφές του κατασκευαστή και όχι πού κατασκευάστηκε. Σε σχέση με τη σύγκριση, το καλύτερο είναι να πας να δεις και τις δύο από κοντά και αν κάποιος πωλητής σου ανεβάζει ή κατεβάζει κάποια λόγω καταγωγής να πας σε άλλο μαγαζί Βούρτσες θα βρεις σε όλα τα καταστήματα του χώρου καθώς σε πολυκαταστήματα. Εγώ που είμαι επαρχία και δεν έχουμε τέτοια πράγματα βρήκα μια στο Σκλαβενίτη αλλά δεν ενθουσιάστηκα από την αντοχή της. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από Astronautis 3
PortgasDiAce Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Ευχαριστω και παλι @Astronautis. Μένω Αθήνα στον Υμηττό ξερει καποιος να μου πει απο που θα μπορουσα να προμηθευτω μπουκαλα?
plasTOST Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Vaggelisd66 είπε Μόλις παρέλαβα την Kenton με τους 3 καυστήρες. Το απόγευμα συναρμολόγηση και δοκιμή. Πρέπει να προσέξω κάτι στο πρώτο άναμα; Καλορίζικη. Καλά ψησίματα. Περιμένουμε review 13 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε Ευχαριστω και παλι @Astronautis. Μένω Αθήνα στον Υμηττό ξερει καποιος να μου πει απο που θα μπορουσα να προμηθευτω μπουκαλα? Κοίτα σε κάποιο βενζινάδικο ΕΚΟ στην Αργυρούπολη αν έχει ή έστω κάνε ένα τηλέφωνο να σε ενημερώσουν που έχει εκεί στην περιοχή για να προμηθευτείς!
PortgasDiAce Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Νομιζω οτι ειχα δει καπου στο νημα οτι καλο ειναι να μην παιρνουμε απο βενζιναδικα γιατι δεν τις γεμιζουν σωστα αν θυμαμαι καλα. Δεν ισχυει κατι τετοιο? Επισης αν την αγορασω απο καποιο πρατηριο μπορω να την ξαναπαω για refill? Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από PortgasDiAce
plasTOST Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, PortgasDiAce είπε Νομιζω οτι ειχα δει καπου στο νημα οτι καλο ειναι να μην παιρνουμε απο βενζιναδικα γιατι δεν τις γεμιζουν σωστα αν θυμαμαι καλα. Δεν ισχυει κατι τετοιο? Έχω αγοράσει από εταιρικό της ΕΚΟ (με την ονομασία Καλυψώ) μπουκάλα και ήταν άψογη. Όπως είπαν και άλλα παιδιά καλό είναι να αποφεύγουμε να τις πηγαίνουμε να μας τις ξαναγεμίζουνε.
PortgasDiAce Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, plasTOST είπε Έχω αγοράσει από εταιρικό της ΕΚΟ (με την ονομασία Καλυψώ) μπουκάλα και ήταν άψογη. Όπως είπαν και άλλα παιδιά καλό είναι να αποφεύγουμε να τις πηγαίνουμε να μας τις ξαναγεμίζουνε. Με εχει μπερδεψει λιγο αυτο με το ξαναγεμισμα. Μπορω δλδ να παω αρχικα να την παρω απο καποιο πρατηριο και μετα να παω σε αλλη εταιρια π.χ. πετρογκαζ και να ζητησω να την ξαναγεμισουν;
plasTOST Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε Με εχει μπερδεψει λιγο αυτο με το ξαναγεμισμα. Μπορω δλδ να παω αρχικα να την παρω απο καποιο πρατηριο και μετα να παω σε αλλη εταιρια π.χ. πετρογκαζ και να ζητησω να την ξαναγεμισουν; Πας αφήνεις την δική σου (άδεια) και σου δίνουν μία άλλη γεμάτη. Αυτοί που τις ξαναγεμίζουν (όχι σε πρατήρια) παίρνουν εκείνη την στιγμή την δική σου και την γεμίζουν επιτόπου Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από plasTOST
ritualistic Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostasmor είπε Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από όλες τις σελίδες που διάβασα κατέληξα στην Weber spirit is e310 gbs. Με πληροφόρησαν όμως ότι η ψησταριά αυτή κατασκευάζεται στην Κίνα και μου αντιπρότειναν την king broil gem 320 που είναι και πιο φθηνή. Μπορεί να με πληροφορήσει κάποιος για τις διάφορες τους και αν τελικά είναι πιο vfm η king broil? εχει μεγαλυτερη επιφανεια ψησιματος η spirit και ετοιμη θεση για την σουβλα αν χρειαστεις ενω στην gem πρεπει να κανεις πατεντα εχει πιο δυνατους καυστηρες η spirit αυτες ειναι οι βασικες διαφορες 1 ώρα πριν, PortgasDiAce είπε Καλησπερα και απο εμένα. Περιμενω μεσα στις επομενες μέρες να μου ερθει η Weber Spirit II 310. Περα απο την μπουκαλα, τι αλλο πιστευετε οτι ειναι απαραιτητο να αγορασω για να ειμαι προετοιμασμενος? (π.χ. βουρτσα) Δεν με νοιαζει η επωνυμια. Οσο πιο οικονομικα τοσο το καλυτερο. Η οποια προταση ειναι καλοδεχουμενη. Ευχαριστω Βουρτσα, σπατουλα και τσιμπιδα θα ελεγα οτι ειναι απο τα πιο βασικα Λιποσυλλεκτες η μικρα sanitas αν βρεις στο καταλληλο μεγεθος (μπορεις μετα να τα ντυσεις με αλουμινοχαρτο για να μην τα πετας καθε φορα) Θερμομετρο ειναι κατι ακομα επιπλεον που θεωρητικα θα χρειαστει αν εισαι εκλεκτικος με τα ψησιματα σου αλλα οχι στο πρωτο ψησιμο φανταζομαι Καλυμμα αν θα ειναι εκτεθειμενη Ενα πινελο θα σου φανει χρησιμο για να αλοιφεις με λαδι το φαγητο κ την σχαρα Αυτα εν ολιγοις απο εκει κ περα ο καθενας με τις αναγκες και το μερακι του Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από spyros_vas 2
kostasmor Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μίλησα με ένα κατάστημα στην Αθήνα και με πληροφόρησαν για τις διάφορες και ουσιαστικά επέστρεψα στην αρχική μου άποψη. Weber λοιπόν. 5 χρόνια παραπανω εγγύηση, πιο ισχυροί καυστήρες και πιο χοντρές σχάρες για λιγότερα flame ups. Και τώρα το δίλλημα: e310 η e210? Κάπου στη σελίδα 50 το είχε και άλλος αυτό το δίλλημα και αυτό που ουσιαστικά χάνεις με την επιλογή της 210 είναι το έμμεσο ψήσιμο. ΟΚ. Σε ποιες περιπτώσεις θα κάνεις έμμεσο ψήσιμο; Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι απ´ όσο έψαξα, προσφορά σε e310 και άμεση διαθεσιμότητα δεν κατάφερα να βρω που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένω 20 μέρες τουλάχιστον για διαθεσιμότητα και μετά βλέπουμε για προσφορά (μιας και τα 680 δεν προτίθεμαι να τα διαθέσω). Από την άλλη, η e210 είναι στα 470 στον Κωτσόβολο και άμεσα διαθέσιμη. Αξίζει λοιπόν η αναμονή 20+ ημερών και 100€ περισσότερα για ένα επιπλέον καυστήρα;
Fotis13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 16 ώρες πριν, sndev είπε Μετά το "hack" στον ρυθμιστή, η πρώτη προσπάθεια σε Mοσχαρισια . επιάσε σταθερά σχεδόν 300 βαθμούς. (έφτανε με πολύ ζόρι 250) ελληνική σπαλοπριζολα 450 γρ ,ωρίμανσης 28 ημερων, ψήσιμο από 3 λεπτά σε κάθε πλευρά - Eξαιρετικο φαινεται μπραβο sndev. 1
Astronautis Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Το πρόβλημα σε αυτό το φόρουμ είναι ότι ξεκινάς να πάρεις μια ψησταριά αερίου για να σταματήσεις να μουτζουρωνεσαι με τα κάρβουνα και καταλήγεις να πάρεις ένα σωρό μπίρμπιλα τζίρτζιλα, ατμοκαθαριστη, σκούπα, φουρνάκια πίτσας και να δούμε τι άλλο θα προκύψει 😛 Όντως αυτά που αναφέρεις θα χρειαστούν αλλά πιστεύω σιγά σιγά θα τα βρει ο άνθρωπος με τη χρήση. Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι η βούρτσα γιατί δεν θες να ψήσεις δεύτερη φορά πάνω στα υπολείμματα της πρώτης.
PortgasDiAce Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, kostasmor είπε Μίλησα με ένα κατάστημα στην Αθήνα και με πληροφόρησαν για τις διάφορες και ουσιαστικά επέστρεψα στην αρχική μου άποψη. Weber λοιπόν. 5 χρόνια παραπανω εγγύηση, πιο ισχυροί καυστήρες και πιο χοντρές σχάρες για λιγότερα flame ups. Και τώρα το δίλλημα: e310 η e210? Κάπου στη σελίδα 50 το είχε και άλλος αυτό το δίλλημα και αυτό που ουσιαστικά χάνεις με την επιλογή της 210 είναι το έμμεσο ψήσιμο. ΟΚ. Σε ποιες περιπτώσεις θα κάνεις έμμεσο ψήσιμο; Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι απ´ όσο έψαξα, προσφορά σε e310 και άμεση διαθεσιμότητα δεν κατάφερα να βρω που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένω 20 μέρες τουλάχιστον για διαθεσιμότητα και μετά βλέπουμε για προσφορά (μιας και τα 680 δεν προτίθεμαι να τα διαθέσω). Από την άλλη, η e210 είναι στα 470 στον Κωτσόβολο και άμεσα διαθέσιμη. Αξίζει λοιπόν η αναμονή 20+ ημερών και 100€ περισσότερα για ένα επιπλέον καυστήρα; Την εχει για αμεση παραλαβη απο το you συμφωνα με το σκρουτζ
Astronautis Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, spyros_vas είπε εχει μεγαλυτερη επιφανεια ψησιματος η spirit και ετοιμη θεση για την σουβλα αν χρειαστεις ενω στην gem πρεπει να κανεις πατεντα εχει πιο δυνατους καυστηρες η spirit αυτες ειναι οι βασικες διαφορες Βουρτσα, σπατουλα και τσιμπιδα θα ελεγα οτι ειναι απο τα πιο βασικα Λιποσυλλεκτες η μικρα sanitas αν βρεις στο καταλληλο μεγεθος (μπορεις μετα να τα ντυσεις με αλουμινοχαρτο για να μην τα πετας καθε φορα) Θερμομετρο ειναι κατι ακομα επιπλεον που θεωρητικα θα χρειαστει αν εισαι εκλεκτικος με τα ψησιματα σου αλλα οχι στο πρωτο ψησιμο φανταζομαι Καλυμμα αν θα ειναι εκτεθειμενη Ενα πινελο θα σου φανει χρησιμο για να αλοιφεις με λαδι το φαγητο κ την σχαρα Αυτα εν ολιγοις απο εκει κ περα ο καθενας με τις αναγκες και το μερακι του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα