manos09 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Οκ θα ψάξω απλά να έχω μια ιδέα περίπου ποσό είναι η αρχική αγορά πχ της μπουκάλες. Και ποια είναι καλύτερη μπουκάλα ακούω πολλούς για coral gas εγώ μένω Πειραιά. Ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StaPag Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 20 ώρες πριν, manos09 είπε Καλησπέρα σε όλους τελικά αγόρασα την ψησταριά από τα Leroy με 1 μάτι ξεχωριστό και 4 μάτια για ψήσιμο. Β500 4+1. Τι μπουκάλα υγραερίου προτείνετε και τι τιμές παίζουν για αγορά;;;ευχαριστώ. Πρέπει πρώτα να αποφασίσεις αν θα χρησιμοποιήσεις φιάλη μίγματος ή βουτανίου. Το βουτάνιο κάνει καθαρότερη καύση και συνιστάται για ψησίματα μεγάλης διάρκειας καθώς και για ψησίματα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι όμως λίγο ακριβότερο. Για χρήση βουτανίου χρειάζεσαι ρυθμιστή 37mbar, ενώ για μίγμα 30mbar. Επιπλέον υπάρχουν οι συμβατικές σιδερένιες φιάλες που συνδέονται με ρακόρ και θέλουν λαστιχάκι στεγανοποίησης καθώς και νέου τύπου φιάλες που είναι ελαφρότερες και κουμπώνουν με μια κίνηση (όπως οι coral gas). Καλό είναι να έχεις 2 φιάλες, για να μην ξεμείνεις στα μέσα του ψησίματος. Καλά ψησίματα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 27 λεπτά πριν, StaPag είπε Πρέπει πρώτα να αποφασίσεις αν θα χρησιμοποιήσεις φιάλη μίγματος ή βουτανίου. Το βουτάνιο κάνει καθαρότερη καύση και συνιστάται για ψησίματα μεγάλης διάρκειας καθώς και για ψησίματα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι όμως λίγο ακριβότερο. Για χρήση βουτανίου χρειάζεσαι ρυθμιστή 37mbar, ενώ για μίγμα 30mbar. Επιπλέον υπάρχουν οι συμβατικές σιδερένιες φιάλες που συνδέονται με ρακόρ και θέλουν λαστιχάκι στεγανοποίησης καθώς και νέου τύπου φιάλες που είναι ελαφρότερες και κουμπώνουν με μια κίνηση (όπως οι coral gas). Καλό είναι να έχεις 2 φιάλες, για να μην ξεμείνεις στα μέσα του ψησίματος. Καλά ψησίματα!!! Αυτά που αναφέρεις ισχύουν για το προπάνιο. Η επιλογή είναι μείγμα ή προπάνιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StaPag Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Αυτά που αναφέρεις ισχύουν για το προπάνιο. Η επιλογή είναι μείγμα ή προπάνιο Έχεις δίκιο, προπάνιο ήθελα να γράψω. Το μίγμα έχει έχει 80% βουτάνιο και 20% προπάνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 7 hours ago, manos09 said: Οκ θα ψάξω απλά να έχω μια ιδέα περίπου ποσό είναι η αρχική αγορά πχ της μπουκάλες. Και ποια είναι καλύτερη μπουκάλα ακούω πολλούς για coral gas εγώ μένω Πειραιά. Ευχαριστώ πάντως. Υπολόγισε περίπου 20-25€ για το μείγμα χωρίς την εγγύηση της φιαλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos09 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Σε ευχαριστώ παρά πολύ για την βοήθεια. Εντάξει τώρα με τα μείγματα το χασα λίγο αλλά οκ θα πάω στη coral gas η σε ένα μαγαζί να πάρω μια και σιγά σιγά θα μάθω. 1 λεπτό πριν, Tsino είπε Υπολόγισε περίπου 20-25€ για το μείγμα χωρίς την εγγύηση της φιαλης Για 10 kg μπουκάλα;η εγγύηση ποσό είναι περίπου άλλο τόσο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techient Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Εμένα μου κόστισε 70 ευρώ για φιάλη προπανίου 10 kg + ρυθμιστής + σωλήνας + εγγύηση. Η αλλαγή φιάλης νομίζω είναι 25-27 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 4 hours ago, manos09 said: Για 10 kg μπουκάλα;η εγγύηση ποσό είναι περίπου άλλο τόσο;;; Ναι από 20 έως 25 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Να κάνω ένα μια εμβόλιμη ερώτηση. Αν και ψήνω γενικά σε τζάκι και μπάρμπεκιου (το καλοκαίρι δεν με ενθουσιάζε λόγω ζέστης κυρίως), ήθελα να μου πείτε την άποψή σας όσοι ψήνετε για τα ηλεκτρικά πλατώ( σαν και αυτό https://www.skroutz.gr/s/49036075/Karamco-Ilektriko-Plato-PSisimatos-55x45x23cm-me-Leia-Plaka-OT-818.html ) Η ευκολία που παρέχει ειδικά το καλοκαίρι όπου δεν περιμένεις να ανάψεις φωτιά μου φαίνεται πολύ καλή. Σε συνδυασμό με την λαδίλα σε πίτες κτλ και την δυνατότητα να ετοιμάσεις και μπέργκερ και λουκάνικα και φιλέτα το κάνει ακόμα καλύτερο στα μάτια μου. Το ερώτημα είναι. Τι μπορεί να μην βλέπω; Μήπως το έχω ειδυλλειακά φτιαγμένο στο μυαλό μου και δεν ειναι έτσι; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StaPag Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Την ερχόμενη Πέμπτη 20/06, το Lidl, φέρνει μεντεμένια τηγάνια για ψησταριές https://www.lidl-hellas.gr/p/grillmeister-diafora-tigania/p10038963?pageId=10049183&tabCode=Next_Sales_Week . Τα έχει αγοράσει κανείς στο παρελθόν? Αξίζει η αγορά τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 ώρα πριν, StaPag είπε Την ερχόμενη Πέμπτη 20/06, το Lidl, φέρνει μεντεμένια τηγάνια για ψησταριές https://www.lidl-hellas.gr/p/grillmeister-diafora-tigania/p10038963?pageId=10049183&tabCode=Next_Sales_Week . Τα έχει αγοράσει κανείς στο παρελθόν? Αξίζει η αγορά τους? Aπ οτι βλεπω ερχεται γυμνο τελειως. Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να ασχοληθεις αρκετες ωρες να κανεις ενα καλο seasoning. Επισης βλεπω οτι ειναι πολυ λεπτο, οποτε δεν θα κραταει καλα θερμοκρασια. Εγω θα πηγαινα σε κατι επωνυμο και πιο ακριβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StaPag Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Aπ οτι βλεπω ερχεται γυμνο τελειως. Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να ασχοληθεις αρκετες ωρες να κανεις ενα καλο seasoning. Επισης βλεπω οτι ειναι πολυ λεπτο, οποτε δεν θα κραταει καλα θερμοκρασια. Εγω θα πηγαινα σε κατι επωνυμο και πιο ακριβο. Σε ψησταριές που δεν έχουν πλαϊνό μάτι για τηγάνισμα, έχει νόημα η αγορά ενός τέτοιου τηγανιού? Χρησιμοποιείται αντί για πλάκα? Έχει κάποια άλλη χρήση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 ώρα πριν, StaPag είπε Σε ψησταριές που δεν έχουν πλαϊνό μάτι για τηγάνισμα, έχει νόημα η αγορά ενός τέτοιου τηγανιού? Χρησιμοποιείται αντί για πλάκα? Έχει κάποια άλλη χρήση? Μπορεις να το βαλεις μεσα στην ψησταρια και να βαλεις πχ λαχανικα, ή φετα με πιπεριες, ή γυρο, ή να τα βαλεις στο ματι της κουζινας, ή στο φουρνο. Κανεις οτι θελεις δλδ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 ώρα πριν, StaPag είπε Σε ψησταριές που δεν έχουν πλαϊνό μάτι για τηγάνισμα, έχει νόημα η αγορά ενός τέτοιου τηγανιού? Χρησιμοποιείται αντί για πλάκα? Έχει κάποια άλλη χρήση? Αρκετά τίμιο για τα 10€ που έχει πάντως. Το ακουμπάς πάνω στις σχάρες και μπορεις να ετοιμάσεις ένα φοβερό γλάσο για αυτό που ψήνεται δίπλα, η αυτό που γυρίζει στη σούβλα. Σάλτσες, μύδια αχνιστά, καραμελωμένα κρεμμύδια που θέλουν το χρόνο τους.. μια χαρά δουλειά το βλέπω να κανει και ας μην είναι το πιο αντικολλητικό. Θα το τιμήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 30 λεπτά πριν, G.bar είπε μια χαρά δουλειά το βλέπω να κανει και ας μην είναι το πιο αντικολλητικό. Αντικολλητικο θα γινει με τη σωστη χρηση και το σωστο seasoning. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα