Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2490

• ilpapacha

2190

• sndev

1174

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

ρε παιδια πως καθαρίζεται τον κομμάτι της ψησταριάς στο κάτω μέρος που μαζεύει τα αποκαΐδια και τα λύπη

Δημοσ.
2 hours ago, agisg1990 said:

ρε παιδια πως καθαρίζεται τον κομμάτι της ψησταριάς στο κάτω μέρος που μαζεύει τα αποκαΐδια και τα λύπη

Τι ψησταριά έχεις? Τι έχει εκεί για να μαζεύει τα λίπη?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, skskre είπε

Τι ψησταριά έχεις? Τι έχει εκεί για να μαζεύει τα λίπη?

Monarch 390 κατω απο τις σχάρες που έχει τις εστίες μαζευει κ δεν είναι ευκολο να καθαριστεί

Δημοσ.
2 ώρες πριν, agisg1990 είπε

Με σπάτουλα και καλό ξύσιμο

• Like 4
Δημοσ.

Αφού πήρα μια καλή μαντεμένια πλάκα, έφτιαξα πριν λίγες μέρες smashed burger για πρώτη φορά. Μου φάνηκαν εμφανώς πιο νόστιμα. Λογικά επειδή ψήθηκαν στο λίπος τους?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Αφού πήρα μια καλή μαντεμένια πλάκα, έφτιαξα πριν λίγες μέρες smashed burger για πρώτη φορά. Μου φάνηκαν εμφανώς πιο νόστιμα. Λογικά επειδή ψήθηκαν στο λίπος τους?

Το καραμελωμα που κανουν δινει εξτρα γευση. Σκεψου οτι εχεις πολυ πιο εντονο καραμελωμα λογω smash και αν βαλεις 2πλο μπιφτεκι, τοτε εχεις καραμελωμενη επιφανεια διπλασια. Aρα παιρνεις γευση στο φουλ.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα στη ομαδα. Ερωτηση σχετικα με κεντον 4β.. μου επεσε νερο στις 2 απο τις 4 εξοδους της φλογας, ωστοσο το αναψα μετα να καψει καλα και δε φανηκε καποια δυσλειτουργια.. εχει θεμα ή ολα καλα λετε;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ventic139 είπε

Καλημερα στη ομαδα. Ερωτηση σχετικα με κεντον 4β.. μου επεσε νερο στις 2 απο τις 4 εξοδους της φλογας, ωστοσο το αναψα μετα να καψει καλα και δε φανηκε καποια δυσλειτουργια.. εχει θεμα ή ολα καλα λετε;

Αφου αναβει κανενα θεμα. Οτι νερο εχει απομεινει θα εξατμιστει.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα  ΑΒ Βασιλόπουλο για χοιρινά Ribs  που γράφτηκε εδώ ότι έχει, και όντως βρήκα. Τα έκανα low n slow και σε 3.5 ώρες περίπου είχαν μαλακώσει. Σε συνδυασμό με σάλτσα BBQ γλύφαμε τα δάχτυλά μας. Κάτι ξέρουν οι Αμερικάνοι που τα κάνουν έτσι! 

Επόμενο level να τα καπνίζω παράλληλα.  

IMG_9310.jpeg

• Like 10
Δημοσ.
10 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Αφου αναβει κανενα θεμα. Οτι νερο εχει απομεινει θα εξατμιστει.

Σε ευχαριστώ. Γενικά υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κάποιο θέμα ; 
Έχω παρατηρήσει ότι στη πλευρά που είναι οι διακόπτες δε πολύ ψήνει καλά. Αργεί υπερβολικά να ψήσει το κρέας. Από εκεί και πάνω είναι οκ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...