Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, G.bar said:

Μετά από πολλές παρατάσεις μπαίνουμε στο σπορ δυναμικά. Δείτε την καθαρή γιατί δεν θα την ξαναδείτε…

IMG_0226.jpeg

Χάχα το ίδιο έκανα και εγώ. Έβγαλα φωτογραφίες καινούρια να θυμάμαι τι χρώμα ήταν μέσα  😆😆😆😆

  • Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 21k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2260

  • ilpapacha

    2040

  • sndev

    1103

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.
3 hours ago, ilpapacha said:

Το απλό αλουμινόχαρτο κάνει «ζάρες» και λιμνάζουν τα λίπη. Οπότε είναι άκρως επικίνδυνο. 

Το γνωρίζω, απλά είμαι ακόμα στην αρχή και παίζω - μαθαίνω. Αντέχει μερικά ψησίματα, οπότε γλίτωσα. Θα κοιτάξω να βάλω άμμο γάτας.

Δημοσ.

Καλησπέρα και τρελαίνομαι!
Ευχαριστω τα παιδιά από το bbq.gr (όχι δεν τα παίρνω μίζα) για την πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Καψιμο αύριο γιατί δεν προλαβαίνω σήμερα.

IMG_2024-05-18-161654.jpeg

IMG_2024-05-18-161705.jpeg

  • Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. 

Έχω πάρει ένα tritip και σκέφτομαι να το κάνω reverse searing

Αλλά λέω να το βάλω στην άκρη στην σούβλα, πάνω από κλειστό καυστήρα, και με τους άλλους 2 να εχω μια θερμοκρασία γύρω στους 200.

Οταν πιάσει 58 βαθμούς θα το περάσω από υπερύθρο για κάνα 2 λεπτό. 

Τι λέτε? Το έχει δοκιμάσει κανείς στην σούβλα? 

 

Επεξ/σία από panosfl22
Δημοσ.
5 hours ago, Tsino said:

Καλορίζικη την ίδια έχουμε θα την ευχαριστηθείς πολύ

Ποιό μοντέλο είναι αυτό?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω την Broil King Monarch 390 και θέλω να πάρω πλάκα ψησίματος έχει κανένας να προτείνει καμία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Broil King Monarch έχει δική της μαντεμένια πλάκα από τον κατασκευαστή. Γιατί δεν την προτιμάς?

Εγώ την έχω από την πρώτη μέρα και την χρησιμοποιώ συχνά.

 

1604668357395.jpg

Επεξ/σία από costas_
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, protathlitis είπε

Από το κοκορέτσι πάμε στο ψάρι σήμερα!

 

 

IMG_9291.jpeg

Απ το ψάρι στο μπέργκερ 

20240518_233100.jpg

7 ώρες πριν, rallistas είπε

Καψιμο αύριο γιατί δεν προλαβαίνω σήμερα.

Κάθε φορά θα σηκώνεις την τέντα. 

  • Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Απ το ψάρι στο μπέργκερ 

20240518_233100.jpg

Κάθε φορά θα σηκώνεις την τέντα. 

Όχι απλά σηκωμα.Και μετακίνηση προς τα δεξιά για να είναι στο κάγκελο που έχει το μπαλκόνι.Και να μη μαυρίσει το σύμπαν,και να μην έχω γκρίνιες από τη θεία δίπλα.

9 hours ago, skskre said:

Ποιό μοντέλο είναι αυτό?

Napoleon Rogue 425SE.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, costas_ είπε

Η Broil King Monarch έχει δική της μαντεμένια πλάκα από τον κατασκευαστή. Γιατί δεν την προτιμάς?

Εγώ την έχω από την πρώτη μέρα και την χρησιμοποιώ συχνά.

 

1604668357395.jpg

μήπως ξέρεις μοντέλο πλάκας η κάποιο link?? σε ευχαριστώ

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι μυρίζει λίγο γκάζι και σφυρίζει ελαφρά,είναι φυσιολογικό;
 

Κάνω το πρώτο κάψιμο και είμαι χεσμενος πάνω μου 🤣
 

Υγ)Την έσβησα και άνοιξα μόνο τη φιάλη να δω αν ακούγεται πάλι,και ακούγεται και μυρίζει κιόλας ελαφρά,με κλειστή τη φλόγα.

Επεξ/σία από rallistas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...