Tsino Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 2 hours ago, G.bar said: Μετά από πολλές παρατάσεις μπαίνουμε στο σπορ δυναμικά. Δείτε την καθαρή γιατί δεν θα την ξαναδείτε… Χάχα το ίδιο έκανα και εγώ. Έβγαλα φωτογραφίες καινούρια να θυμάμαι τι χρώμα ήταν μέσα 😆😆😆😆 1 1
csontheline Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 3 hours ago, ilpapacha said: Το απλό αλουμινόχαρτο κάνει «ζάρες» και λιμνάζουν τα λίπη. Οπότε είναι άκρως επικίνδυνο. Το γνωρίζω, απλά είμαι ακόμα στην αρχή και παίζω - μαθαίνω. Αντέχει μερικά ψησίματα, οπότε γλίτωσα. Θα κοιτάξω να βάλω άμμο γάτας.
rallistas Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Καλησπέρα και τρελαίνομαι! Ευχαριστω τα παιδιά από το bbq.gr (όχι δεν τα παίρνω μίζα) για την πολύ καλή εξυπηρέτηση. Καψιμο αύριο γιατί δεν προλαβαίνω σήμερα. 12
panosfl22 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω πάρει ένα tritip και σκέφτομαι να το κάνω reverse searing Αλλά λέω να το βάλω στην άκρη στην σούβλα, πάνω από κλειστό καυστήρα, και με τους άλλους 2 να εχω μια θερμοκρασία γύρω στους 200. Οταν πιάσει 58 βαθμούς θα το περάσω από υπερύθρο για κάνα 2 λεπτό. Τι λέτε? Το έχει δοκιμάσει κανείς στην σούβλα? Επεξ/σία 18 Μαϊου από panosfl22
skskre Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 5 hours ago, Tsino said: Καλορίζικη την ίδια έχουμε θα την ευχαριστηθείς πολύ Ποιό μοντέλο είναι αυτό?
agisg1990 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Καλησπέρα παιδιά έχω την Broil King Monarch 390 και θέλω να πάρω πλάκα ψησίματος έχει κανένας να προτείνει καμία?
costas_ Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Η Broil King Monarch έχει δική της μαντεμένια πλάκα από τον κατασκευαστή. Γιατί δεν την προτιμάς? Εγώ την έχω από την πρώτη μέρα και την χρησιμοποιώ συχνά. Επεξ/σία 18 Μαϊου από costas_ 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 2 ώρες πριν, protathlitis είπε Από το κοκορέτσι πάμε στο ψάρι σήμερα! Απ το ψάρι στο μπέργκερ 7 ώρες πριν, rallistas είπε Καψιμο αύριο γιατί δεν προλαβαίνω σήμερα. Κάθε φορά θα σηκώνεις την τέντα. 9 2
rallistas Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 7 hours ago, SagoniasSlutRos said: Απ το ψάρι στο μπέργκερ Κάθε φορά θα σηκώνεις την τέντα. Όχι απλά σηκωμα.Και μετακίνηση προς τα δεξιά για να είναι στο κάγκελο που έχει το μπαλκόνι.Και να μη μαυρίσει το σύμπαν,και να μην έχω γκρίνιες από τη θεία δίπλα. 9 hours ago, skskre said: Ποιό μοντέλο είναι αυτό? Napoleon Rogue 425SE.
agisg1990 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 13 ώρες πριν, costas_ είπε Η Broil King Monarch έχει δική της μαντεμένια πλάκα από τον κατασκευαστή. Γιατί δεν την προτιμάς? Εγώ την έχω από την πρώτη μέρα και την χρησιμοποιώ συχνά. μήπως ξέρεις μοντέλο πλάκας η κάποιο link?? σε ευχαριστώ
ilpapacha Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 11 λεπτά πριν, agisg1990 είπε μήπως ξέρεις μοντέλο πλάκας η κάποιο link?? σε ευχαριστώ https://www.skroutz.gr/s/13829231/Broil-King-Monarch-Plaka-PSisimatos-Diplis-Opsis-me-Mantemenia-Leia-Ravdoti-Epifaneia-38x28ek-11223.html Μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για την επιβεβαίωση
rallistas Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το ότι μυρίζει λίγο γκάζι και σφυρίζει ελαφρά,είναι φυσιολογικό; Κάνω το πρώτο κάψιμο και είμαι χεσμενος πάνω μου 🤣 Υγ)Την έσβησα και άνοιξα μόνο τη φιάλη να δω αν ακούγεται πάλι,και ακούγεται και μυρίζει κιόλας ελαφρά,με κλειστή τη φλόγα. Επεξ/σία 19 Μαϊου από rallistas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα