Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε

Τα διπλά / λίτρο από τις μπουκαλάρες. Αλλά, με απασχολεί περισσότερο να μην είναι γυφταριό το μπαλκόνι μου.

Μονο το διπλό ειναι; ποσο τα βρισκεις; γυρω στα 20ευρω εχει η 10κιλη (οχι 10λιτρη!) φιαλη.

1.20€ εχουν τα 190γρ βλεπω
https://www.ab.gr/el/eshop/Katharistika-Chartika-and-eidi-spitioy/Epochiaka/BBQ-Tzaki/Fialidio-Ygraerioy-Valvida-Asfaleias-1-Temachio/p/7138830 

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
  • Απαντ. 21k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2257

• ilpapacha

2037

• sndev

1103

• ηνίοχος

586

Δημοσ.
11 hours ago, MikhailBakurin said:

10 άρα σίγουρα δε χωράει και δε θέλω να βάλω λόγω όγκου και βάρους. Γενικά, δε με απασχολεί τόσο το κόστος, δεν είμαστε τόσο φανατικοί ψήστες. 4-5 ψάρια το Σάββατο, 5-6 μπριζόλες την Κυριακή και ένα κοτόπουλο κάποια μέρα της βδομάδας.

Μονόκιλη ή δίκιλη αν υπήρχε, ευχαρίστως θα έβαζα. Μικρότερο = καλύτερο.

4-5 ψαρια θελουν 2 καυστηρες για περιπου 25 λεπτα μαζι με την προθερμανση σε μετρια φλογα. μιλαμε δηλαδη για 150 γραμ ανα καυστηρα και ανα ωρα και αρα περιπου 150 γραμμαρια για αυτο ψησιμο. 5-6 μπριζολες θελουν 35 λεπτα με την προθερμανση αρα περιπου 200 γραμ. 

Με μονοκιλη θα εψηνες τα ψαρια και τις μπριζολες και το κοτοπουλο γιοκ. Κατω απο 500 γρ. φιαλη καιει αλλα δεν ψηνει δεν βγαζει ενταση.

Γι΄ αυτο το λογο δεν βγαζουν μονοκιλες και δικιλες. θα ηταν μιας χρησης,

Προχθες εψησα μπουτι αρνι ολοκληρο 2.7 κιλα σε 3 ωρες και εκαψα 1,1 κιλα προπανιο. (το ζυγισα γιατι η φιαλη ηταν σχεδον αδεια και επρεπε να ειμαι σιγυρος οτι θα μου φτασει...ειχε 1.8 κιλα)

20240421_134707.jpg

20240421_140558.jpg

20240421_140601.jpg

• Like 13
Δημοσ.

hey arnold nicksplat GIF

Εαρινή περιποίηση. Λύσιμο καυστήρα, σχάρες στη γούρνα, ξύσιμο του σκάφους, καλό τρίψιμο, σαπούνισμα ...

IMG_20240423_103339.jpg.e454eb0a335b6a062fb48c2a6b18668d.jpg

IMG_20240423_103330.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Αυτή είναι η Q1200 ή η Q2200? ; έχω διαβάσει εξαιρετικά σχόλια για αυτές τις ψησταριές και νομίζω ότι είναι τέλειες για μικρά μπαλκόνια. Θέλω να την προτείνω στον πεθερό μου γιατί οι άλλες δεν φαίνεται να χωράνε.

Δημοσ.

Και γω ζαχαρωνω χρονια τωρα μια τετοια για τους γονεις να την χρησιμοποιω και γω οταν πηγαινω. Πρεπει να ειναι απείρως πιο ευκολη στο καθαρισμα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα ήρθε η ώρα να μπω και εγώ στο κόσμο του bbq...(άσχετος εντελώς).λόγω περιορισμένου μπάτζετ είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο από praktiker... περιμένω τις γνώμες σάς...

Screenshot_2024-04-23-12-44-23-942_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Screenshot_2024-04-23-12-44-18-252_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

jamestown

Και οι δύο Jamestown είναι...και να συμπληρώσω ότι δίνουν και δώρο μαντεμενια σκεύη αξίας 129€.

Screenshot_2024-04-23-12-51-33-684_com.mi.globalbrowser.jpg

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Geokas777 είπε

Και οι δύο Jamestown είναι.

Sorry λαθος, νομιζα η δευτερη ηταν η natera. Δεν ξερω να σου πω ποια απο τις δυο. Καλυτερα να τις δεις απο κοντα ποια ειναι πιο στιβαρη και ποια εχει περισσοτερα features.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Geokas777 said:

Και οι δύο Jamestown είναι...και να συμπληρώσω ότι δίνουν και δώρο μαντεμενια σκεύη αξίας 129€.

Screenshot_2024-04-23-12-51-33-684_com.mi.globalbrowser.jpg

Καλό αυτό με τα σκεύη!

η 4.1 είναι πιο μεγάλη μέσα....περισσότερο κρέας......και 4 καυστήρες...είσαι πιο άνετος....

η 3.2 έχει και το κλασσικό μάτι του γκαζιού και των υπερθύρων. Εγώ προσωπικά το έχω ξηλώσει το κλάσσικο μάτι και την έχω με των υπερθύρων μόνο. Δεν μου έχει λήψει προσωπικά το κλασσικό το μάτι...ενώ το υπερθύρων το έχω τιμήσει.

Εδω μέσα έχουν ψήσει και φασολάδα στων υπερθύρων να ξέρεις!!!

Εγώ προτείνω 4.1 και πιο φθηνή.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, protathlitis είπε

Αυτή είναι η Q1200 ή η Q2200? ; έχω διαβάσει εξαιρετικά σχόλια για αυτές τις ψησταριές και νομίζω ότι είναι τέλειες για μικρά μπαλκόνια. Θέλω να την προτείνω στον πεθερό μου γιατί οι άλλες δεν φαίνεται να χωράνε.

Q2200

2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Και γω ζαχαρωνω χρονια τωρα μια τετοια για τους γονεις να την χρησιμοποιω και γω οταν πηγαινω. Πρεπει να ειναι απείρως πιο ευκολη στο καθαρισμα.

Πράγματι, πολύ εύκολη στο καθάρισμα. Πρακτική, οικονομική στη χρήση, ποιοτική αλλά μέχρι εκεί. Μετά ξεκινάνε οι περιορισμοί στα ειδη ψησίματος, στις ποσότητες κλπ. Αλλά όπως παντού έτσι κι εδώ, όλα είναι θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, est είπε

Μετά ξεκινάνε οι περιορισμοί στα ειδη ψησίματος, στις ποσότητες κλπ

Εσύ δεν είσαι που ανέβαζες έμμεσο ψήσιμο με αλουμινόχαρτο? Δίνει και η Weber ειδικά αξεσουάρ για έμμεσο ψήσιμο. Προφανώς δεν έχεις την ίδια ευελιξία με τους πολλαπλούς καυστήρες, αλλά κάπως γίνεται η δουλειά.

Επίσης οι διαστάσεις της είναι λίγο μικρότερες από μια spirit με 3 καυστήρες. 

Επεξ/σία από protathlitis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Εσύ δεν είσαι που ανέβαζες έμμεσο ψήσιμο με αλουμινόχαρτο? Δίνει και η Weber ειδικά αξεσουάρ για έμμεσο ψήσιμο. Προφανώς δεν έχεις την ίδια ευελιξία με τους πολλαπλούς καυστήρες, αλλά κάπως γίνεται η δουλειά.

Επίσης οι διαστάσεις της είναι λίγο μικρότερες από μια spirit με 3 καυστήρες. 

Εγώ είμαι αυτός😁 . Πάντως το έμμεσο με πατέντα (τύλιγμα του μισού καυστήρα με αλουμινόχαρτο) δεν το ανεβάζω🫢. Όπως είπες, γίνεται κάπως η δουλειά.

Ναι ακόμα και η spirit έχει 25% μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, est είπε

Ναι ακόμα και η spirit έχει 25% μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος

Η Spirit όμως δεν χωράει σε στενά μπαλκόνια, ενώ αυτή χωράει, σωστά? έχει μικρότερο βάθος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...