protathlitis Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, F117 είπε Leroy Γιατί? Κάποιοι πιο πάνω έλεγαν ότι ξέφτιζαν οι φλογοκρύπτες κλπ. Επεξ/σία 15 Απριλίου από protathlitis
AristidisZ Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 25 λεπτά πριν, protathlitis είπε Γιατί? Κάποιοι πιο πάνω έλεγαν ότι ξέφτιζαν οι φλογοκρύπτες κλπ. Καλά θες να σου βγάλω φωτογραφίες τους φλπγπκρυπτες της Kenton δίπλα σε αυτούς της Napoleon μου να γελάσεις ;
skskre Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, protathlitis said: Αυτή είναι η Naterial που λέτε ότι είναι αξιόλογη? https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623?ref=reccodo-pr-j3u7Xel7ot3q Ναι αυτή, είναι τίμια και έχει το καλύτερο VFM ειδικά στα 229€ Επεξ/σία 15 Απριλίου από skskre 1
F117 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 hour ago, protathlitis said: Γιατί? Κάποιοι πιο πάνω έλεγαν ότι ξέφτιζαν οι φλογοκρύπτες κλπ. Είναι δοκιμασμένη η Kenton...του lidl δεν ξέρω αν την έχει ξαναβγάλει...αν την έχει πάρει κάποιος για να πει...οπότε καλύτερα να πας στα στανταρακια που είναι πολύ τίμια για τα λεφτά τους....είναι και σε έκπτωση τώρα. Όσο για το ξεφτισμα το είχα διαβάσει και εγώ αλλά δεν λέει τπτ να πάρεις τπτ ανοξείδωτους μετά... Πιστεύω ένα μεγάλο ποσοστό και από εδώ μέσα ξεκίνησε να ψήνει όταν πήρε την συγκεκριμένη στην προσφορά που είχε στο black Friday του 22.. Άμα διαβάσεις πίσω θα δεις πολλές κριτικές. Δες και λίγο YouTube "grillmeister lidl" 2
protathlitis Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Καλά θες να σου βγάλω φωτογραφίες τους φλπγπκρυπτες της Kenton δίπλα σε αυτούς της Napoleon μου να γελάσεις ; όχι δεν θέλω να γελάσω, γιατί θα μας ψήνει και θέλω να του πω όσα σημαντικά μειονεκτήματα έχει! Μεγάλος άνθρωπος είναι, που ψήνει στα κάρβουνα μία ζωή. 1
Varnavas89 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 9 ώρες πριν, ilpapacha είπε Εάν έβαλες και το μοτέρ και γυρίζει σωστά, τότε όλα καλά. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι 200 βαθμοί, μπορεί να είναι 150, 180 κτλ. Από κάτω μπορείς να βάλεις πχ ένα ταψί με πατάτες. Ωραία ευχαριστώ αύριο θα την δοκιμάσω οπότε θα χύνονται στο ταψι τα λιπια και δεν εχω θεμα αναφλεξεων.. απλώς θα εχω τον νου μου ποτέ θα ψηθεί
protathlitis Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 12 ώρες πριν, Varnavas89 είπε Ωραία ευχαριστώ αύριο θα την δοκιμάσω οπότε θα χύνονται στο ταψι τα λιπια και δεν εχω θεμα αναφλεξεων.. απλώς θα εχω τον νου μου ποτέ θα ψηθεί Να μας πεις την εμπειρία σου μετά όμως έτσι? πχ εγώ βάζω ταψάκια αλουμινίου για να πέφτουν τα λίπη. Επίσης εννοείται ότι θα βγάλεις τις σχάρες όταν έχεις την σούβλα.
Varnavas89 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 7 ώρες πριν, protathlitis είπε Να μας πεις την εμπειρία σου μετά όμως έτσι? πχ εγώ βάζω ταψάκια αλουμινίου για να πέφτουν τα λίπη. Επίσης εννοείται ότι θα βγάλεις τις σχάρες όταν έχεις την σούβλα. Λοιπόν πρώτη εμπειρία, δεν εβγαλα τις σχάρες δεν ήξερα ,γιατί βοηθάει; 2 ωρες και 20 λεπτα μου πηρε, χοιρινο είχα, με την θερμοκρασία σταθερα απο 190-210 και ταψακι απο κατω. Εκανα και χταποδακι στην μαντεμενια σχαρα προς το τελος για μας που νηστεύουμε ! Αρεσε στα παιδιά οπότε κομπλέ 6
protathlitis Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 ώρα πριν, Varnavas89 είπε δεν εβγαλα τις σχάρες δεν ήξερα τις βγάζουμε ειδικά όταν είναι κανένα μεγάλο κομμάτι, όπως ένα μεγάλο κοτόπουλο, για να κερδίσουμε ύψος για να έχει χώρο να περιστραφεί. Αλλά δεν έχουν όλες οι ψησταριές το ίδιο ύψος σούβλας, στην δική σου μπορεί να μην χρειάζεται. 1
alimentas Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παίδες σκέφτομαι να κάνω ένα upgrade στον εξοπλισμό μου. Θέλω να πάρω ένα plancha - παλτό κυρίως για burger. Εδώ Ελλάδα επειδή μάλλον δεν είναι κ πολύ διαδεδομένο σαν τρόπος ψησίματος δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη ποικιλία. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά του leroy?? Φαίνονται πολύ ποιοτικά, μεγάλα... Το μόνο που με χαλάει είναι οτι το μαντεμι έχει επίστρωση πάνω. Μόναδικο κριτήριο να είναι μεγάλη η επιφάνεια Επεξ/σία 16 Απριλίου από alimentas
F117 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 1 hour ago, alimentas said: Παίδες σκέφτομαι να κάνω ένα upgrade στον εξοπλισμό μου. Θέλω να πάρω ένα plancha - παλτό κυρίως για burger. Εδώ Ελλάδα επειδή μάλλον δεν είναι κ πολύ διαδεδομένο σαν τρόπος ψησίματος δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη ποικιλία. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά του leroy?? Φαίνονται πολύ ποιοτικά, μεγάλα... Το μόνο που με χαλάει είναι οτι το μαντεμι έχει επίστρωση πάνω. Μόναδικο κριτήριο να είναι μεγάλη η επιφάνεια Εννοείς πλάκα ψησίματος για την ψησταρια? ή το μεμονωμένο που είναι πλατό με καυστήρες απο κάτω? Ποιά ψησταριά έχεις? 1
protathlitis Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου κάτι σαν αυτό? για smash burger? https://www.kyso.gr/lodge-mantemenia-plaka-schara-duo-opseon/p-el-700 1
nikos16717 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 2 hours ago, alimentas said: Παίδες σκέφτομαι να κάνω ένα upgrade στον εξοπλισμό μου. Θέλω να πάρω ένα plancha - παλτό κυρίως για burger. Εδώ Ελλάδα επειδή μάλλον δεν είναι κ πολύ διαδεδομένο σαν τρόπος ψησίματος δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη ποικιλία. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά του leroy?? Φαίνονται πολύ ποιοτικά, μεγάλα... Το μόνο που με χαλάει είναι οτι το μαντεμι έχει επίστρωση πάνω. Μόναδικο κριτήριο να είναι μεγάλη η επιφάνεια Πριν λίγο καιρό είχα πάρει την Weber Crafted Flattop για την genesis που την είχα βρεί στα 126€ Λίγο τσιμπημένη στην τιμή, αρκετά μεγάλη (καλύπτει τα 2/3 της επιφάνειας της ψησταριάς) και αρκετά βαριά (όλες νομίζω είναι βέβαια, ανάλογα με το μέγεθος) Μέχρι στιγμής έχω ψήσει μια φορά burgers και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Το μόνο μου θέμα ήταν ότι μου κόλλησε λίγο ο κιμάς γιατί ήταν αρκετά στεγνός και χρειάστηκε να βάλω λίγο λάδι, αν και είναι και επισμαλτωμένη η συγκεκριμένη. Πιστεύω ότι όποια και να πάρεις θα μείνεις ικανοποιημένος, απλά πρόσεξε να έχει λίγο πάχος και να σε καλύπτει το μέγεθός της 1
alimentas Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Καταρχήν ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Όχι δεν εννοώ απλή πλάκα. Έχω την πρώτη που έδειξε ο φίλος της lodge. Ενδιαφέρομαι για ολοκληρωμένο σύστημα με καυστήρες δηλαδή. https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-ventura-ii-plancha-me-3-kaustires-84178205?ref=reccodo-search Κάτι σαν αυτό. Για αυτό ανέφερα κ το leroy γιατί δείχνει ποιοτικό μηχάνημα αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι αποδώση εχει
ilpapacha Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 11 ώρες πριν, alimentas είπε Παίδες σκέφτομαι να κάνω ένα upgrade στον εξοπλισμό μου. Θέλω να πάρω ένα plancha - παλτό κυρίως για burger. Εδώ Ελλάδα επειδή μάλλον δεν είναι κ πολύ διαδεδομένο σαν τρόπος ψησίματος δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη ποικιλία. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά του leroy?? Φαίνονται πολύ ποιοτικά, μεγάλα... Το μόνο που με χαλάει είναι οτι το μαντεμι έχει επίστρωση πάνω. Μόναδικο κριτήριο να είναι μεγάλη η επιφάνεια Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές είτε σε ηλεκτρικές είτε σε υγραερίου https://www.skroutz.gr/c/447/gas_barbeque/f/1595349/leia-plaka.html?order_by=pricevat&order_dir=asc https://www.skroutz.gr/c/2225/electric_barbeque/f/1226155/leia-plaka.html?order_by=pricevat&order_dir=desc https://www.skroutz.gr/c/3510/epaggelmatika_plato_psisimatos.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Προσωπικά θα κοίταζα και μεταχειρισμένες https://www.car.gr/xyma/8152/plato-koyzinas.html/?category=8152&condition=used&pg=1&sort=pra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα