Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, F117 είπε

Leroy

Γιατί?

Κάποιοι πιο πάνω έλεγαν ότι ξέφτιζαν οι φλογοκρύπτες κλπ.

Επεξ/σία από protathlitis
  • Απαντ. 21k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2257

  • ilpapacha

    2037

  • sndev

    1103

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Γιατί?

Κάποιοι πιο πάνω έλεγαν ότι ξέφτιζαν οι φλογοκρύπτες κλπ.

Καλά θες να σου βγάλω φωτογραφίες τους φλπγπκρυπτες της Kenton δίπλα σε αυτούς της Napoleon μου να γελάσεις ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, protathlitis said:

Ναι αυτή, είναι τίμια και έχει το καλύτερο VFM ειδικά στα 229€

 

Επεξ/σία από skskre
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, protathlitis said:

Γιατί?

Κάποιοι πιο πάνω έλεγαν ότι ξέφτιζαν οι φλογοκρύπτες κλπ.

Είναι δοκιμασμένη η Kenton...του lidl δεν ξέρω αν την έχει ξαναβγάλει...αν την έχει πάρει κάποιος για να πει...οπότε καλύτερα να πας στα στανταρακια που είναι πολύ τίμια για τα λεφτά τους....είναι και σε έκπτωση τώρα.

Όσο για το ξεφτισμα το είχα διαβάσει και εγώ αλλά δεν λέει τπτ να πάρεις τπτ ανοξείδωτους μετά...

Πιστεύω ένα μεγάλο ποσοστό και από εδώ μέσα ξεκίνησε να ψήνει όταν πήρε την συγκεκριμένη στην προσφορά που είχε στο black Friday του 22..

Άμα διαβάσεις πίσω θα δεις πολλές κριτικές.

Δες και λίγο YouTube "grillmeister lidl"

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Καλά θες να σου βγάλω φωτογραφίες τους φλπγπκρυπτες της Kenton δίπλα σε αυτούς της Napoleon μου να γελάσεις ;

όχι δεν θέλω να γελάσω, γιατί θα μας ψήνει και θέλω να του πω όσα σημαντικά μειονεκτήματα έχει! Μεγάλος άνθρωπος είναι, που ψήνει στα κάρβουνα μία ζωή.

  • Haha 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Εάν έβαλες και το μοτέρ και γυρίζει σωστά, τότε όλα καλά. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι 200 βαθμοί, μπορεί να είναι 150, 180 κτλ. Από κάτω μπορείς να βάλεις πχ ένα ταψί με πατάτες.  

Ωραία ευχαριστώ αύριο θα την δοκιμάσω οπότε θα χύνονται στο ταψι τα λιπια και δεν εχω θεμα αναφλεξεων.. απλώς θα εχω τον νου μου ποτέ θα ψηθεί ;)

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Varnavas89 είπε

Ωραία ευχαριστώ αύριο θα την δοκιμάσω οπότε θα χύνονται στο ταψι τα λιπια και δεν εχω θεμα αναφλεξεων.. απλώς θα εχω τον νου μου ποτέ θα ψηθεί ;)

Να μας πεις την εμπειρία σου μετά όμως έτσι? πχ εγώ βάζω ταψάκια αλουμινίου για να πέφτουν τα λίπη. 

Επίσης εννοείται ότι θα βγάλεις τις σχάρες όταν έχεις την σούβλα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, protathlitis είπε

Να μας πεις την εμπειρία σου μετά όμως έτσι? πχ εγώ βάζω ταψάκια αλουμινίου για να πέφτουν τα λίπη. 

Επίσης εννοείται ότι θα βγάλεις τις σχάρες όταν έχεις την σούβλα.

Λοιπόν πρώτη εμπειρία, δεν εβγαλα τις σχάρες δεν ήξερα ,γιατί βοηθάει; 2 ωρες και 20 λεπτα μου πηρε, χοιρινο είχα, με την θερμοκρασία σταθερα απο 190-210 και ταψακι απο κατω. Εκανα και χταποδακι στην μαντεμενια σχαρα προς το τελος για μας που νηστεύουμε ! Αρεσε στα παιδιά οπότε κομπλέ ;)

Screenshot_20240416-202633.jpg

Screenshot_20240416-202620.jpg

  • Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Varnavas89 είπε

δεν εβγαλα τις σχάρες δεν ήξερα

τις βγάζουμε ειδικά όταν είναι κανένα μεγάλο κομμάτι, όπως ένα μεγάλο κοτόπουλο, για να κερδίσουμε ύψος για να έχει χώρο να περιστραφεί. Αλλά δεν έχουν όλες οι ψησταριές το ίδιο ύψος σούβλας, στην δική σου μπορεί να μην χρειάζεται. 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες σκέφτομαι να κάνω ένα upgrade στον εξοπλισμό μου. Θέλω να πάρω ένα plancha - παλτό κυρίως για burger. Εδώ Ελλάδα επειδή μάλλον δεν είναι κ πολύ διαδεδομένο σαν τρόπος ψησίματος δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη ποικιλία. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά του leroy?? Φαίνονται πολύ ποιοτικά, μεγάλα... Το μόνο που με χαλάει είναι οτι το μαντεμι έχει επίστρωση πάνω. Μόναδικο κριτήριο να είναι μεγάλη η επιφάνεια 

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.
1 hour ago, alimentas said:

Παίδες σκέφτομαι να κάνω ένα upgrade στον εξοπλισμό μου. Θέλω να πάρω ένα plancha - παλτό κυρίως για burger. Εδώ Ελλάδα επειδή μάλλον δεν είναι κ πολύ διαδεδομένο σαν τρόπος ψησίματος δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη ποικιλία. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά του leroy?? Φαίνονται πολύ ποιοτικά, μεγάλα... Το μόνο που με χαλάει είναι οτι το μαντεμι έχει επίστρωση πάνω. Μόναδικο κριτήριο να είναι μεγάλη η επιφάνεια 

Εννοείς πλάκα ψησίματος για την ψησταρια? ή το μεμονωμένο που είναι πλατό με καυστήρες απο κάτω?

Ποιά ψησταριά έχεις?

  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, alimentas said:

Παίδες σκέφτομαι να κάνω ένα upgrade στον εξοπλισμό μου. Θέλω να πάρω ένα plancha - παλτό κυρίως για burger. Εδώ Ελλάδα επειδή μάλλον δεν είναι κ πολύ διαδεδομένο σαν τρόπος ψησίματος δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη ποικιλία. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά του leroy?? Φαίνονται πολύ ποιοτικά, μεγάλα... Το μόνο που με χαλάει είναι οτι το μαντεμι έχει επίστρωση πάνω. Μόναδικο κριτήριο να είναι μεγάλη η επιφάνεια 

Πριν λίγο καιρό είχα πάρει την Weber Crafted Flattop για την genesis που την είχα βρεί στα 126€

Λίγο τσιμπημένη στην τιμή, αρκετά μεγάλη (καλύπτει τα 2/3 της επιφάνειας της ψησταριάς) και αρκετά βαριά (όλες νομίζω είναι βέβαια, ανάλογα με το μέγεθος)

Μέχρι στιγμής έχω ψήσει μια φορά  burgers και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. 

Το μόνο μου θέμα ήταν ότι μου κόλλησε λίγο ο κιμάς γιατί ήταν αρκετά στεγνός και χρειάστηκε να βάλω λίγο λάδι, αν και είναι και επισμαλτωμένη η συγκεκριμένη.

Πιστεύω ότι όποια και να πάρεις θα μείνεις ικανοποιημένος, απλά πρόσεξε να έχει λίγο πάχος και να σε καλύπτει το μέγεθός της 

  • Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Όχι δεν εννοώ απλή πλάκα. Έχω την πρώτη που έδειξε ο φίλος της lodge. Ενδιαφέρομαι για ολοκληρωμένο σύστημα με καυστήρες δηλαδή. 

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-ventura-ii-plancha-me-3-kaustires-84178205?ref=reccodo-search

Κάτι σαν αυτό. Για αυτό ανέφερα κ το leroy γιατί δείχνει ποιοτικό μηχάνημα αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι αποδώση εχει

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alimentas είπε

Παίδες σκέφτομαι να κάνω ένα upgrade στον εξοπλισμό μου. Θέλω να πάρω ένα plancha - παλτό κυρίως για burger. Εδώ Ελλάδα επειδή μάλλον δεν είναι κ πολύ διαδεδομένο σαν τρόπος ψησίματος δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη ποικιλία. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά του leroy?? Φαίνονται πολύ ποιοτικά, μεγάλα... Το μόνο που με χαλάει είναι οτι το μαντεμι έχει επίστρωση πάνω. Μόναδικο κριτήριο να είναι μεγάλη η επιφάνεια 

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές είτε σε ηλεκτρικές είτε σε υγραερίου

https://www.skroutz.gr/c/447/gas_barbeque/f/1595349/leia-plaka.html?order_by=pricevat&order_dir=asc
 

https://www.skroutz.gr/c/2225/electric_barbeque/f/1226155/leia-plaka.html?order_by=pricevat&order_dir=desc

https://www.skroutz.gr/c/3510/epaggelmatika_plato_psisimatos.html?order_by=pricevat&order_dir=asc
 

Προσωπικά θα κοίταζα και μεταχειρισμένες

https://www.car.gr/xyma/8152/plato-koyzinas.html/?category=8152&condition=used&pg=1&sort=pra

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...