Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, sndev said:

 

Τελείως φιλικά , έχοντας ξοδέψει πάνω απο 4000 ε σύνολο σε ψησταριές κ αξεσουαρ από το 2007 ( κ όχι δεν είμαι έμπορας, βλαμμένος είμαι) θα σου πω οτι δεν έχεις ιδέα πόσο πιο άνετο είναι στις ακριβές.  Ούτε εγώ είχα , πεταξα απο δω κ απο κει τα λευτα μου.

Ψήσιμο κάνεις και σε θερμοσίφωνά κ μπορεί να βγει εξαιρετικό. Στο overall το καθημερινό (η αερίου συνιστάτε για κάτι τέτοιο ) η ποιότητα συμβίωσης είναι μέρα με νύχτα 

value for money μπορει να ειναι οπως ειναι κ οι νατεριαλ του lerroy 

 

ΥΓ προς ολους.. Ήμαρτον με τις μεμβράνες .. μη κανετε αυτο το πραγμα στον οργανισμό σας 

δλδ? εννοείς τιςςςς σχάρες? τα γύρω γύρω? τι ακριβώς? 

Επεξ/σία από F117
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, F117 said:

δλδ? εννοείς τι σχάρες? τα γύρω γύρω? τι ακριβώς? 

Οι σχαρες ειναι σχαρες θα τις βγαλεις κ θα κανεις καμια αμοβολη στη χειρότερη. Εγώ τις επερνα στην μπανιέρα μέχρι που ανακάλυψα το ινοξ επειδη αλλοι με πιεσανε 

μιλαω για ολο το πακέτο,  απο το πάτο , τον καδο τα κομμάτια που περναει το αέριο κ περνει μπιχλα τους καυστήρες Ακόμα ακομα και οι βιδες που πιανουν μακα που σκουριαζουν κ δε καθαριζουν 

και ξέρεις δεν ειναι λεπτομέρειες οι αναφλέξεις , δεν ειναι λεπτομέρειές να πιανει καινούρια 300 βαθμους κ μετα απο 2 χρόνια 230 λογο μπιχλας ( ναι ριχνει και την θερμοκρασια οσο κ αν μοιαζει περιεργο και οποιος εχει αμφιβολια ας ριξει ενα γερο καθαρισμα στο καδο να το δει μμε τα ματια του ) 

και επειδη ειμαι παράξενος κ μονο στον ηνίοχο τη λέω που κανει ψάρια στο νερο κ εμενα μου βρωμάει η επομενη μπριζόλα ψαρίλα καντε μια δοκιμη αν έχετε όρεξή για να καταλαβετε ποσο συμαντικη ειναι η καθαριοτητα 

Πάρτε 2 κομμάτια μοσχαρίσιας ιδιο κρέας ίδια κοπή ακόμα κ των 12 ε το κιλό δε χρειάζεστε να ειναι κατι καλο 

ψηστε κ φάτε τη μια κ την επομένη ημερα καθαρίστε καδο εστω και τυπικα να φύγουν τα πολλα πολλα ,  ψηστε τη δευτερη

Γευστικά θα ειναι σαν να τρωτε κάτι διαφορετικό γτ ναι αυτα καπνίζουν και τα φαγητά μας!

@vins Που είσαι 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, rallistas said:

Σ'ευχαριστω πολυ για την αναλυση! Πλακες τι εχεις παρει?

Εντωμεταξυ αυτο που βλεπω και ψηνουν σε μεμβρανες,τι φαση?

Εχει διαφορα στη γευση-αποδοση?

πλάκες είχα πάρει της napoleon τις επισμαλτωμένες που ταιριάζαν με τις διαστάσεις... δυο διαφορετικές...μια λίγο μεγαλύτερη...γιατί στην αρχή πήρα την "μικρή" αλλά ήθελα και άλλον χώρο

Επεξ/σία από F117
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Naterial 2B εδω επειτα απο δώρο κουμπάρου χωρίς καν να με ρωτήσει.

Κατέληξα άμεσα να πάρω ινοξ φλογοκρύπτες και ινοξ σχάρες μιας και τα άλλα ήταν αμφιβόλου ποιότητας που ξέφτιζαν οι βαφές.

Με ανοικτό καπάκι ειναι πολύ αδύναμη, λιγα τα kW απο τα 2 καυστηράκια.

Κλειστό καπάκι είναι οκ, σούβλες πολύ ικανοποιημένος.

Πλύσιμο; Η κόλαση του Δάντη. Χίλιες φορές να ανάψεις κάρβουνα απο το να καθαρίζεις μετα.

 

Εννοείται οτι τα αξεσουάρ ηταν αρκετά ακριβότερα απο την ίδια την ψησταριά.

 

Εξτρα

Διαιρούμενη ινοξ σχαρα

2 ινοξ φλογοκρύπτες

Σουβλα απο Leroy αδύναμο μοτερ αλλα οκ η ίδια η σούβλα.

Επεξ/σία από Vagosman
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SmartSelect_20240409_220319_Gallery.jpg.db7937122cf81b94482a57c8f3f6d235.jpg

Το παραπάνω δεν έβγαινε σε θερμοκρασία και πλακα νατεριαλ (ουτε για αστείο εκει μου γίνονται βραστά 😅.) Δεν έβγαινε ούτε στη campimgaz των τωρινών 600σιων.  Η πλακα που το φτιαξα ηταν της campingaz αλλα σε ψησταρια Ναπολέον με ανοιχτό κιολας το καπάκι.

@vinsεμφανίσου 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, F117 said:

@sndev που μένεις? Χαχαχαχ

Λαχταριστο.!!

Τι ψωμάκια και τυρί έβαλες?

80-20 κιμας?

Ψωμάκι brioche σωβολος ( έχει χαλάσει σε σχέση με παλιά) , προτιμούμε Λυδία αλλα δε το βρισκουμε ευκολα 

κιμας, οτι μου δωσε ο κρεοπώλης, πηγα πρωτη φορα κ ειπα να εχει λιπος - δεν είχε αρκετο,  διορθωθηκε αυτο βάζοντας λιγο ηλιέλαιο σε καθε μπαλα - 2.5 οz καθε μπαλα χ 3 για αυτο το μεγεθος ψωμιου

τυρι στα σμασ μονο εργοστασιακό Τσένταρ τυπου La Vache Qui Rit 

σως , 5 κουταλακια γλυκου μαγιονεζα 4 κετσαπ 3 μουσταρδα 2 κουταλακια το υγρο απο πικλες λιγη παπρικα καπνιστη , αλατι λιγο,  ψυγείο 10 λεπτα. ( η ποσοτητα ειναι για 3 τετοια burger) 

φετα ντοματας χωρις σπορους για να μην έχει υγρασία καθως εχει αρκετη η σως κ οτι τρεξει απο το κρεας κ ελαχιστη ζαχαρη με αλατι πριν παει στο ψωμι

SmartSelect_20240409_224349_Gallery.jpg.a7004f0ed1e423ab7f31353723c7ef9b.jpg

 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 14
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ω ρε ομορφιές!

Καλημερα ομάδα!

Η Knox 4.2 δεν υπάρχει πουθενα να τη δω.Ενα τελευταίο κομμάτι έχει το κατάστημα στο Ελληνικό κλειστο,μου είπαν.

Φοβερη προσφορά 🤣

Δημοσ.
17 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Στην υγεια σου μπορει να εχει...

Τι παιζει με το ψησιμο σε μεμβρανη;

Γιατι ειναι ανθυγιεινο;; 

Ειναι σαν να τηγανιζεται το κρεας στο δικο του λιπος; η απο πιθανον χημικα που αποβαλλει η μεμβρανη;

Τι παιζει με κατι αλλες μεμβρανες που ειναι διατρητες;; Τα ιδια ισχυουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, gallikan said:

Τι παιζει με το ψησιμο σε μεμβρανη;

Γιατι ειναι ανθυγιεινο;; 

Ειναι σαν να τηγανιζεται το κρεας στο δικο του λιπος; η απο πιθανον χημικα που αποβαλλει η μεμβρανη;

Τι παιζει με κατι αλλες μεμβρανες που ειναι διατρητες;; Τα ιδια ισχυουν;

 

το οτι τηγανίζονται στα λίπη τους οκ, μπορεί κάποιος μερακλής να σου πει ότι έχουν ω3 οπότε το προσπερνάμε

Έχεις μετρήσει την θερμοκρασία στο επίπεδο της σχάρας πόσο είναι? (tip δεν ειναι ίδια με αυτη που λεει το θερμόμετρο) 

3 hours ago, rallistas said:

Ω ρε ομορφιές!

Καλημερα ομάδα!

Η Knox 4.2 δεν υπάρχει πουθενα να τη δω.Ενα τελευταίο κομμάτι έχει το κατάστημα στο Ελληνικό κλειστο,μου είπαν.

Φοβερη προσφορά 🤣

Ξεπουλάει σα ζεστό ψωμάκι! 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sndev είπε

 

το οτι τηγανίζονται στα λίπη τους οκ, μπορεί κάποιος μερακλής να σου πει ότι έχουν ω3 οπότε το προσπερνάμε

Έχεις μετρήσει την θερμοκρασία στο επίπεδο της σχάρας πόσο είναι? (tip δεν ειναι ίδια με αυτη που λεει το θερμόμετρο) 

Καλα αυτο νομιζω ειναι απολυτως κατανοητο

Οποτε ξεπερναει κατα πολυ τα ορια της μεμβρανης με αποτελεσμα να περνανε ουσιες στο φαγητο; Αυτο δηλ το κανει ανθυγιεινο;

Δημοσ.
1 minute ago, gallikan said:

Καλα αυτο νομιζω ειναι απολυτως κατανοητο

Οποτε ξεπερναει κατα πολυ τα ορια της μεμβρανης με αποτελεσμα να περνανε ουσιες στο φαγητο; Αυτο δηλ το κανει ανθυγιεινο;

αν μπορείς να αποβάλεις απο τη φυσική οδό  το πλαστικό κ τις ουσίες που το κάνουν "αντικολλητικο" θα μπορούσε να ηταν και healthy, ιδανικο για δίαιτα , καθώς θα χε μηδενικές θερμίδες 

Δημοσ.

Αυτό ισχύει και για τα αντικολλητικά τηγάνια,συγκεκριμένα όσον αφορά την αντικολλητική τους επίστρωση, teflon ή άλλη σχετική τεχνολογία. 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, protathlitis said:

Αυτό ισχύει και για τα αντικολλητικά τηγάνια,συγκεκριμένα όσον αφορά την αντικολλητική τους επίστρωση, teflon ή άλλη σχετική τεχνολογία. 

ναι προφανως.. αλλα κοίτα να δεις. ενα τηγανι είναι φτιαγμένο ετσι ωστε θεωρητικά η επίστρωση να αντέχει στα δεδομένα κουζινας . Εκει χαλάει επειδή χρησιμοποιούμε μεταλλικά αντικείμενα. ε κ πόσο να φτάσει η θερμοκρασία στο ματι? και πόσο υλικό να φας?

απο την στη ψησταρια πχ όταν λέει το θερμόμετρο κάδου 300 παίζει στη σχάρα να χει 400 εκει δεν ξύνετε απλά η όποια επίστρωση.. 

 τεσπα νομίζω κάποια πράγματα είναι αυτονόητα

Μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος μπορεί να μη σκευτικε ότι στη σχάρα μπορεί να έχει 350 βαθμούς κ να πήγαινε βάση θερμομέτρου κάδου. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως να μην καταλαβαίνει γτ είναι κακό να τρως τα χημικά

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...