F117 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Δες και τις δύο από κοντά... Έχω την Jamestown 4.2 . Αυτόν που έχω καταλάβει είναι ότι οι πιο ακριβές είναι σίγουρα πιο ερμητικά κλειστές...τα καπάκια τους....οπότε δεν χάνουν εύκολα θερμοκρασία....ανεβάζουν πιο γρήγορα....επηρεάζονται λιγότερο από έντονο αέρα.... Ζώνες πιο ζεστά πιο κρύα κτλπ θα τα βρεις...δεν είναι και επιστήμη....δεν είναι αποτρεπτικό. Τζάμι είναι όλα τα λεφτά....αυτός αυτούς που λένε ότι δεν χρειάζεται...άμα δεν ξέρεις όπως εγώ σε βοηθάει...ακόμα και ψυχολογικά..... Μάτι υπερερυθρων....καλό καλό....θωρακισμα και μερικοί λένε ότι μαγειρεύεις τα πάντα εκεί.... Δεν ξέρω αν θα πήγαινα σε πιο ακριβή...ίσως άμα τυχει να δω να ψήνουν σε Weber κτλπ και πω ορίστε....αυτό είναι....παράπονο δεν έχω πάντως....το καθάρισμα είναι καθάρισμα σε όλες .... Έχει θέση για να βάλεις πλάκα για πίτσα....εγώ έχω πάρει και δύο πλάκες ψησίματος και μια φορά το είχα κάνει όλο πλάκα.... Value for money από μένα.... 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, F117 said: Δες και τις δύο από κοντά... Έχω την Jamestown 4.2 . Αυτόν που έχω καταλάβει είναι ότι οι πιο ακριβές είναι σίγουρα πιο ερμητικά κλειστές...τα καπάκια τους....οπότε δεν χάνουν εύκολα θερμοκρασία....ανεβάζουν πιο γρήγορα....επηρεάζονται λιγότερο από έντονο αέρα.... Ζώνες πιο ζεστά πιο κρύα κτλπ θα τα βρεις...δεν είναι και επιστήμη....δεν είναι αποτρεπτικό. Τζάμι είναι όλα τα λεφτά....αυτός αυτούς που λένε ότι δεν χρειάζεται...άμα δεν ξέρεις όπως εγώ σε βοηθάει...ακόμα και ψυχολογικά..... Μάτι υπερερυθρων....καλό καλό....θωρακισμα και μερικοί λένε ότι μαγειρεύεις τα πάντα εκεί.... Δεν ξέρω αν θα πήγαινα σε πιο ακριβή...ίσως άμα τυχει να δω να ψήνουν σε Weber κτλπ και πω ορίστε....αυτό είναι....παράπονο δεν έχω πάντως....το καθάρισμα είναι καθάρισμα σε όλες .... Έχει θέση για να βάλεις πλάκα για πίτσα....εγώ έχω πάρει και δύο πλάκες ψησίματος και μια φορά το είχα κάνει όλο πλάκα.... Value for money από μένα.... Σ'ευχαριστω πολυ για την αναλυση! Πλακες τι εχεις παρει? Εντωμεταξυ αυτο που βλεπω και ψηνουν σε μεμβρανες,τι φαση? Εχει διαφορα στη γευση-αποδοση? Επεξ/σία 9 Απριλίου από rallistas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Μόλις τώρα, rallistas είπε Εχει διαφορα στη γευση-αποδοση? Στην υγεια σου μπορει να εχει... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Just now, SagoniasSlutRos said: Στην υγεια σου μπορει να εχει... Εnough said! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 9 minutes ago, F117 said: το καθάρισμα είναι καθάρισμα σε όλες ... Τελείως φιλικά , έχοντας ξοδέψει πάνω απο 4000 ε σύνολο σε ψησταριές κ αξεσουαρ από το 2007 ( κ όχι δεν είμαι έμπορας, βλαμμένος είμαι) θα σου πω οτι δεν έχεις ιδέα πόσο πιο άνετο είναι στις ακριβές. Ούτε εγώ είχα , πεταξα απο δω κ απο κει τα λευτα μου. Ψήσιμο κάνεις και σε θερμοσίφωνά κ μπορεί να βγει εξαιρετικό. Στο overall το καθημερινό (η αερίου συνιστάτε για κάτι τέτοιο ) η ποιότητα συμβίωσης είναι μέρα με νύχτα value for money μπορει να ειναι οπως ειναι κ οι νατεριαλ του lerroy ΥΓ προς ολους.. Ήμαρτον με τις μεμβράνες .. μη κανετε αυτο το πραγμα στον οργανισμό σας 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, sndev said: Τελείως φιλικά , έχοντας ξοδέψει πάνω απο 4000 ε σύνολο σε ψησταριές κ αξεσουαρ από το 2007 ( κ όχι δεν είμαι έμπορας, βλαμμένος είμαι) θα σου πω οτι δεν έχεις ιδέα πόσο πιο άνετο είναι στις ακριβές. Ούτε εγώ είχα , πεταξα απο δω κ απο κει τα λευτα μου. Ψήσιμο κάνεις και σε θερμοσίφωνά κ μπορεί να βγει εξαιρετικό. Στο overall το καθημερινό (η αερίου συνιστάτε για κάτι τέτοιο ) η ποιότητα συμβίωσης είναι μέρα με νύχτα value for money μπορει να ειναι οπως ειναι κ οι νατεριαλ του lerroy ΥΓ προς ολους.. Ήμαρτον με τις μεμβράνες .. μη κανετε αυτο το πραγμα στον οργανισμό σας δλδ? εννοείς τιςςςς σχάρες? τα γύρω γύρω? τι ακριβώς? Επεξ/σία 9 Απριλίου από F117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, F117 said: δλδ? εννοείς τι σχάρες? τα γύρω γύρω? τι ακριβώς? Οι σχαρες ειναι σχαρες θα τις βγαλεις κ θα κανεις καμια αμοβολη στη χειρότερη. Εγώ τις επερνα στην μπανιέρα μέχρι που ανακάλυψα το ινοξ επειδη αλλοι με πιεσανε μιλαω για ολο το πακέτο, απο το πάτο , τον καδο τα κομμάτια που περναει το αέριο κ περνει μπιχλα τους καυστήρες Ακόμα ακομα και οι βιδες που πιανουν μακα που σκουριαζουν κ δε καθαριζουν και ξέρεις δεν ειναι λεπτομέρειες οι αναφλέξεις , δεν ειναι λεπτομέρειές να πιανει καινούρια 300 βαθμους κ μετα απο 2 χρόνια 230 λογο μπιχλας ( ναι ριχνει και την θερμοκρασια οσο κ αν μοιαζει περιεργο και οποιος εχει αμφιβολια ας ριξει ενα γερο καθαρισμα στο καδο να το δει μμε τα ματια του ) και επειδη ειμαι παράξενος κ μονο στον ηνίοχο τη λέω που κανει ψάρια στο νερο κ εμενα μου βρωμάει η επομενη μπριζόλα ψαρίλα καντε μια δοκιμη αν έχετε όρεξή για να καταλαβετε ποσο συμαντικη ειναι η καθαριοτητα Πάρτε 2 κομμάτια μοσχαρίσιας ιδιο κρέας ίδια κοπή ακόμα κ των 12 ε το κιλό δε χρειάζεστε να ειναι κατι καλο ψηστε κ φάτε τη μια κ την επομένη ημερα καθαρίστε καδο εστω και τυπικα να φύγουν τα πολλα πολλα , ψηστε τη δευτερη Γευστικά θα ειναι σαν να τρωτε κάτι διαφορετικό γτ ναι αυτα καπνίζουν και τα φαγητά μας! @vins Που είσαι Επεξ/σία 9 Απριλίου από sndev 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, rallistas said: Σ'ευχαριστω πολυ για την αναλυση! Πλακες τι εχεις παρει? Εντωμεταξυ αυτο που βλεπω και ψηνουν σε μεμβρανες,τι φαση? Εχει διαφορα στη γευση-αποδοση? πλάκες είχα πάρει της napoleon τις επισμαλτωμένες που ταιριάζαν με τις διαστάσεις... δυο διαφορετικές...μια λίγο μεγαλύτερη...γιατί στην αρχή πήρα την "μικρή" αλλά ήθελα και άλλον χώρο Επεξ/σία 9 Απριλίου από F117 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Naterial 2B εδω επειτα απο δώρο κουμπάρου χωρίς καν να με ρωτήσει. Κατέληξα άμεσα να πάρω ινοξ φλογοκρύπτες και ινοξ σχάρες μιας και τα άλλα ήταν αμφιβόλου ποιότητας που ξέφτιζαν οι βαφές. Με ανοικτό καπάκι ειναι πολύ αδύναμη, λιγα τα kW απο τα 2 καυστηράκια. Κλειστό καπάκι είναι οκ, σούβλες πολύ ικανοποιημένος. Πλύσιμο; Η κόλαση του Δάντη. Χίλιες φορές να ανάψεις κάρβουνα απο το να καθαρίζεις μετα. Εννοείται οτι τα αξεσουάρ ηταν αρκετά ακριβότερα απο την ίδια την ψησταριά. Εξτρα Διαιρούμενη ινοξ σχαρα 2 ινοξ φλογοκρύπτες Σουβλα απο Leroy αδύναμο μοτερ αλλα οκ η ίδια η σούβλα. Επεξ/σία 9 Απριλίου από Vagosman 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Το παραπάνω δεν έβγαινε σε θερμοκρασία και πλακα νατεριαλ (ουτε για αστείο εκει μου γίνονται βραστά 😅.) Δεν έβγαινε ούτε στη campimgaz των τωρινών 600σιων. Η πλακα που το φτιαξα ηταν της campingaz αλλα σε ψησταρια Ναπολέον με ανοιχτό κιολας το καπάκι. @vinsεμφανίσου Επεξ/σία 9 Απριλίου από sndev 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου @sndev που μένεις? Χαχαχαχ Λαχταριστο.!! Τι ψωμάκια και τυρί έβαλες? 80-20 κιμας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, F117 said: @sndev που μένεις? Χαχαχαχ Λαχταριστο.!! Τι ψωμάκια και τυρί έβαλες? 80-20 κιμας? Ψωμάκι brioche σωβολος ( έχει χαλάσει σε σχέση με παλιά) , προτιμούμε Λυδία αλλα δε το βρισκουμε ευκολα κιμας, οτι μου δωσε ο κρεοπώλης, πηγα πρωτη φορα κ ειπα να εχει λιπος - δεν είχε αρκετο, διορθωθηκε αυτο βάζοντας λιγο ηλιέλαιο σε καθε μπαλα - 2.5 οz καθε μπαλα χ 3 για αυτο το μεγεθος ψωμιου τυρι στα σμασ μονο εργοστασιακό Τσένταρ τυπου La Vache Qui Rit σως , 5 κουταλακια γλυκου μαγιονεζα 4 κετσαπ 3 μουσταρδα 2 κουταλακια το υγρο απο πικλες λιγη παπρικα καπνιστη , αλατι λιγο, ψυγείο 10 λεπτα. ( η ποσοτητα ειναι για 3 τετοια burger) φετα ντοματας χωρις σπορους για να μην έχει υγρασία καθως εχει αρκετη η σως κ οτι τρεξει απο το κρεας κ ελαχιστη ζαχαρη με αλατι πριν παει στο ψωμι Επεξ/σία 9 Απριλίου από sndev 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Μας γ@....σες βραδιάτικα 1 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου Ω ρε ομορφιές! Καλημερα ομάδα! Η Knox 4.2 δεν υπάρχει πουθενα να τη δω.Ενα τελευταίο κομμάτι έχει το κατάστημα στο Ελληνικό κλειστο,μου είπαν. Φοβερη προσφορά 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gallikan Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου 17 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Στην υγεια σου μπορει να εχει... Τι παιζει με το ψησιμο σε μεμβρανη; Γιατι ειναι ανθυγιεινο;; Ειναι σαν να τηγανιζεται το κρεας στο δικο του λιπος; η απο πιθανον χημικα που αποβαλλει η μεμβρανη; Τι παιζει με κατι αλλες μεμβρανες που ειναι διατρητες;; Τα ιδια ισχυουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα