sndev Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 3 hours ago, rallistas said: Κι ενώ είμαι έτοιμος να μπω σε 4ψηφιο νούμερο αγοράς,(Rogue 425RSIB) βλέπω τη Knox 4.2 της Jamestown και ξύνω το κεφάλι μου.Την έχει κανεις; Μόνο σούβλα δεν έχει ρε παιδιά….κι έχει το 1/3 σε λεφτά,και μόνο καλά πράγματα διάβασα. Δε θέλω όμως να δώσω 500 και του χρόνου να τραβάω τα μαλλιά μου που δεν πήγα στην άλλη. EAN μπορείς να διαθέσεις το ποσό πας χωρίς δεύτερη σκέψη στη Ναπολέων. Πέρα απο τα υλικα που σου παν τα παιδια παίζουν κ άλλα πράγματα. Έχεις άλλη εμπειρία με bbq αέριου? 1
rallistas Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Η μονη εμπειρια που εχω ειναι να τρωω απο μια του Leroy που εχει ενας φιλος και περναμε και μια χαρα κιολας. Απλα το 1500αρι ειναι το πολυ πολυ πανω ταβανι μου και διαβαζοντας αληθεια μονο καλα λογια για την Jamestown, προβληματιστηκα.Δηλαδη με 800 ευρω πανω κατω,εχω παρει και τις θηκες μου και κανενα μαντεμι κτλ κτλ κτλ. Σιγουρα δεν ειμαι Πετρετζικης και στην ομαδα στο φβ αλλα και στο Skroutz, ειδα πολυ καλα λογια ιδιως σε σχεση τιμης/αποδοσης. Οπως ειπα και πιο πανω,γενικα οταν ασχολουμαι με κατι ειμαι της υπερβολης στις αγορες. Αν ομως αυτη μου κανει τη δουλεια για 4-5 χρονια ξερω γω και μετα αναβαθμιζουμε ή ακομα και μενω στασιμος αν με καλυπτει,why not?
gallikan Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 4 ώρες πριν, rallistas είπε Κι ενώ είμαι έτοιμος να μπω σε 4ψηφιο νούμερο αγοράς,(Rogue 425RSIB) βλέπω τη Knox 4.2 της Jamestown και ξύνω το κεφάλι μου.Την έχει κανεις; Μόνο σούβλα δεν έχει ρε παιδιά….κι έχει το 1/3 σε λεφτά,και μόνο καλά πράγματα διάβασα. Δε θέλω όμως να δώσω 500 και του χρόνου να τραβάω τα μαλλιά μου που δεν πήγα στην άλλη. Την εχω εγω εδω και 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα. Ψηνω παντα πανω σε μεμβρανη και εχει σημεια που ψηνει καλυτερα και σημεια που ψηνει πιο ηρεμα χωρις ομως αυτο να ειναι κατι που με προβληματισε. Την εχω για μετρια χρηση 1-2 φορες τον μηνα. Για σουβλα εκοψα αυτη που ειχα στην ψησταρια με καρβουνο και με το ιδιο μοτερ που ειχα στην ψησταρια με καρβουνο παιζει αψογα. Εχω φαει το καλυτερο ψημενο κοντοσουβλι και κοκορετσι της ζωης μου. Πληρης ελεγχος της θερμοκρασιας. Επισης το Τζαμι βοηθαει πολυ καθως δεν χρειαζεται να το ανοιγοκλεινεις συνεχεια. Για το ματι υπερυθρων δεν εχω αποψη καθως δεν το δοκιμασα ακομη. Υπαρχει και group στο FB που θα λυσεις πολλες αποριες. Ελπιζω να βοηθησα 2
sndev Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, rallistas said: Η μονη εμπειρια που εχω ειναι να τρωω απο μια του Leroy που εχει ενας φιλος και περναμε και μια χαρα κιολας. Απλα το 1500αρι ειναι το πολυ πολυ πανω ταβανι μου και διαβαζοντας αληθεια μονο καλα λογια για την Jamestown, προβληματιστηκα.Δηλαδη με 800 ευρω πανω κατω,εχω παρει και τις θηκες μου και κανενα μαντεμι κτλ κτλ κτλ. Σιγουρα δεν ειμαι Πετρετζικης και στην ομαδα στο φβ αλλα και στο Skroutz, ειδα πολυ καλα λογια ιδιως σε σχεση τιμης/αποδοσης. Οπως ειπα και πιο πανω,γενικα οταν ασχολουμαι με κατι ειμαι της υπερβολης στις αγορες. Αν ομως αυτη μου κανει τη δουλεια για 4-5 χρονια ξερω γω και μετα αναβαθμιζουμε ή ακομα και μενω στασιμος αν με καλυπτει,why not? Κοίτα τωρα πως το βλέπω απο τη πλευρά, μου την απόφαση θα την πάρεις εσύ όμως. Ναι, στη jamestown θα ψήσεις μια Χαρά θα κάνεις τον χαβαλέ σου και ναι θα μείνει 4-5 χρόνια (όπως σου μείνει) ΑΝ ομως το γουστάρεις κ ψήνεις έστω 1 φορά τη Βδομάδα στη διετία θα αρχίσεις να σκέπτεσαι πολύ σοβαρα για αναβάθμισή ακόμα κ για σχάρες ινοξ. Όχι γιατί θα ψήνει λάθος αλλά για όλα τα υπόλοιπα που δεν μπορώ να σου δωσω να καταλάβεις γτ δεν εχεις εμπειρία σε δικιά σου να δεις πως είναι. εκει λοιπόν θα είσαι 800 + τα εξτρα ( και δε θα ειναι λιγα) κ μετα άλλα 1200 + Mε δεδομένο ότι δεν έχεις εσύ ψησταριά και έχει ο φίλος σου δυστυχώς με κάνει να μην μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις τι εστι καθάρισμα. Επίσης, δεν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις τι σημαίνει μαντεμένια σχάρα της jamestown συγκριτικά με της Ναπολέων η weber στα 1200+. Ούτε τι είναι το Inox στη σχάρα για το καθάρισμα Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει το Πόσο συχνά θα τη χρησιμοποιείς καθώς κ το τι θα ψήνεις εκεί. μην περιμένεις κάπως να πιστεις από χρήστες ότι τα 1300 ε αξίζουν σε σχέση με τα 800. Μόνο αν δουλέψεις μηχάνημα των 1300 θα το καταλάβεις. οχι να ψήσεις. να το χειριστείς κανα μηνα μαζί με το καθάρισμα.. ΑΝ μπορέσεις να διαθέσεις αυτο το κοστος με ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι θα τη χρησιμοποιείς το λιγότερο 1 φορά τη βδομαδα για εμενα με κλειστά ματια στην Ναπολέων Επεξ/σία 9 Απριλίου από sndev 7
rallistas Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Παιδια σας ευχαριστω ολους πολυ πολυ για το χρονο σας. Θα τα βαλω κατω ολα οσα ειπατε και φυσικα θα παω τσαρκα να τις δω και τις 2. 5
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Η jamestown ειναι απο τις τιμιες οικονομικες ψησταριες. Θα σου βγαλει 5-6 χρονια θεωρητικα, ισως με καποια αλλαγη σε σχαρα, φλογοκρυπτες ενδιαμεσα. Απλα μετα θα παρεις καλυτερη και θα λες εχασα 5-6 χρονια καλυτερων ψησιματων Oσον αφορα τον Πετρετζικη, κανεις μας εδω δεν ειναι Πετρετζικης, αλλα σε καποια πραγματα ειμαστε καλυτεροι και απο αυτον. Οποτε μην τρελαινεσαι. 4 1
sndev Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 26 minutes ago, rallistas said: Παιδια σας ευχαριστω ολους πολυ πολυ για το χρονο σας. Θα τα βαλω κατω ολα οσα ειπατε και φυσικα θα παω τσαρκα να τις δω και τις 2. την ναπολεον στημένη πέρα της αντιπροσωπίας έχεις βρει αλλο κατάστημα που να την εχει στημένη ?
rallistas Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 4 minutes ago, sndev said: την ναπολεον στημένη πέρα της αντιπροσωπίας έχεις βρει αλλο κατάστημα που να την εχει στημένη ? Θεωρω οτι θα την εχει ο BBQ.gr γιατι ενας φιλος που ειχε παρει μια πιο μικρη Rogue πριν 3 χρονια, την ειχε δει εκει. Τωρα αν θα εχει την πιο μεγαλη,δεν το ξερω. Με προβληματισες.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 20 λεπτά πριν, rallistas είπε Θεωρω οτι θα την εχει ο BBQ.gr γιατι ενας φιλος που ειχε παρει μια πιο μικρη Rogue πριν 3 χρονια, την ειχε δει εκει. Τωρα αν θα εχει την πιο μεγαλη,δεν το ξερω. Με προβληματισες. Κανε ενα τηλ και στα δυο και πας σε οποιο σε βολευει. Ιδανικα θα ηταν να τις εβλεπες διπλα διπλα, αλλα χλωμο να εχει τη ναπολεον καποιο πρακτικερ. 2
sndev Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 minute ago, rallistas said: Θεωρω οτι θα την εχει ο BBQ.gr γιατι ενας φιλος που ειχε παρει μια πιο μικρη Rogue πριν 3 χρονια, την ειχε δει εκει. Τωρα αν θα εχει την πιο μεγαλη,δεν το ξερω. Με προβληματισες. καθε ψησταρια διαφερει πχ η σχαρα της μικρής είναι πιο ελαφριά κ πιο λεπτη. τα γυρω γυρω εχουν αλλη κατασκευή ακομα και τα καπακια , οποτε πρέπει να δεις την ίδια που ψάχνεις να βρεις και όχι μια παρόμοια το πολυ πολυ να πας μεχρι τη βαρης Κορωπίου μια εκδρομή 4
rallistas Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Praktiker θα παω σημερα ετσι κι αλλιως και για κατι αλλα. Την ειχα δει πολυ φευγαλεα ανοιχτη την James,αλλα δεν ειχα δωσει σημασια γιατι ειχα ψιλοκλειδωσει στην Rogue.Και σημερα που χαζευα το φυλλαδιο που μας εδωσαν στην εξοδο,την διαβασα πιο αναλυτικα και προβληματιστηκα. Η αλλη θελει εκδρομουλα οντως αλλα δεν πειραζει.
gallikan Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) επισης αν δεν βιαζεσαι την James θα την βγαλει σιγουρα στα 450-480€ προσφορα προς το Πασχα. Δεν ξερω αν θα βγαλει 5-6 χρονια. Ξερω οτι υπαρχουν ανταλλακτικα και μαλιστα μπορεις να βρεις και Inox σχαρες για ευκολοτερο καθαρισμα. Σου παραθετω και μια απαντηση απο σε παρομοιο ερωτημα με το δικο σου απο group στο FB. έχω Weber Genesis Ε-330 & Jamestown Knox 3.2. Σπίτι και εξοχικό. Εννοείται πως είναι άλλη κατηγορία, καθώς η Weber ανεβάζει πιο γρήγορα θερμοκρασία, πιάνει μεγαλύτερη θερμοκρασία και είναι καλύτερη ως κατασκευή, αλλά έχει και τα 3πλάσια χρήματα. Το ψήσιμο στην Jamestown δεν είναι ομοιόμορφο όπως στην Weber. Αλλά πάλι θα την ξανά αγόραζα την Jamestown για 2η. Είναι ίσως η καλύτερη στα χρήματά της με πολύ καλή ποιότητα. Το μόνο που θα με προβλημάτιζε στην περίπτωσή σου είναι η εγγύηση, που στη Weber είναι άψογη. Αλλά και πάλι 200€, είναι διαφορά. Αν δεν έχεις πρότερη εμπειρία, μια χαρά θα σου είναι και η Jamestown. Ξεκίνα από εκεί και στο μέλλον παίρνεις ακριβότερη όταν θα θελήσεις το κάτι παραπάνω… ότι θες ρώτα. Επεξ/σία 9 Απριλίου από gallikan 2 1
protathlitis Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Πάντως εγώ που είχα ελάχιστη πρότερη εμπειρία, πήγα κατευθείαν σε μία ακριβούτσικη Weber. Πραγματικά μετά από 2.5 χρόνια και 100δες ψησίματα είναι σε άριστη κατάσταση ενώ δεν με έχει "κρεμάσει" ποτέ. 5
est Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, gallikan είπε επισης αν δεν βιαζεσαι την James θα την βγαλει σιγουρα στα 450-480€ προσφορα προς το Πασχα. Δεν ξερω αν θα βγαλει 5-6 χρονια. Ξερω οτι υπαρχουν ανταλλακτικα και μαλιστα μπορεις να βρεις και Inox σχαρες για ευκολοτερο καθαρισμα. Σου παραθετω και μια απαντηση απο σε παρομοιο ερωτημα με το δικο σου απο group στο FB. έχω Weber Genesis Ε-330 & Jamestown Knox 3.2. Σπίτι και εξοχικό. Εννοείται πως είναι άλλη κατηγορία, καθώς η Weber ανεβάζει πιο γρήγορα θερμοκρασία, πιάνει μεγαλύτερη θερμοκρασία και είναι καλύτερη ως κατασκευή, αλλά έχει και τα 3πλάσια χρήματα. Το ψήσιμο στην Jamestown δεν είναι ομοιόμορφο όπως στην Weber. Αλλά πάλι θα την ξανά αγόραζα την Jamestown για 2η. Είναι ίσως η καλύτερη στα χρήματά της με πολύ καλή ποιότητα. Το μόνο που θα με προβλημάτιζε στην περίπτωσή σου είναι η εγγύηση, που στη Weber είναι άψογη. Αλλά και πάλι 200€, είναι διαφορά. Αν δεν έχεις πρότερη εμπειρία, μια χαρά θα σου είναι και η Jamestown. Ξεκίνα από εκεί και στο μέλλον παίρνεις ακριβότερη όταν θα θελήσεις το κάτι παραπάνω… ότι θες ρώτα. Τόσο την έχει ήδη το Praktiker : 499€ και ακόμα -10% επιστροφή με κάρτες eurobank. Όσο για την αναφερόμενη σύγκριση, τι να πει κανείς; Τολμηρή... 😂 2
rallistas Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Κι εγω καπως ετσι το σκεφτομουν.Κι αν γλυκαθουμε , τη στελνω σε 2-3 χρονια στο χωριο και παιρνω αλλη εδω για παραδειγμα. Θα πρεπει να τις δω ομως και τις 2 απο κοντα οπωσδηποτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα