Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, georgetst είπε

Χαιρετώ την παρέα. Νέος στο insomnia,  εκεί που έβγαζα τα μάτια μου,  κανοντας έρευνα για ψησταριές υγραερίου,  ο καλός ο γουγλης με πέταξε στο συγκεκριμένο θρεντ,  οπου το διάβασα σχεδον ολο (καλα 40σελιδες περίπου).  Είμαι σε αναζήτηση ψησταριάς,  και οπως πολλοί ελεγα μέχρι 200-300ευρω να διαθεσω. Είδα απο κοντα εδω θεσαλλονικη bormann,  theemogatz οπου η δεύτερη ποιοτικά ηταν πολυ καλύτερη. Μετα ειδα weber spirit,  broil king,  outdoorchef που όντως ανεβαινες επίπεδα, αλλά και τιμη(χ2 τουλ).  Ψαξε ψαξε,  εμαθα και για τις επαγγελματικες. Χαμηλης πιεσης,  για οικιακη χρηση,  αλλά πανακριβες,  χωρις ντιζαιν( δεν με πειράζει, αν κερδιζει στα άλλα).  Η μικρες που ξεκινανε απο 400 μεχρι 700,  είναι ξερές. Ενα ινοξ κουτί με ινοξ βαρια σχαρα. Εξι καυστηρες με έναν διακόπτη,  ομοιομορφο ψησιμο σε ολη την επιφάνεια (λενε)  και ενα σημαντικό για μενα,  συρτάρι νερού για λιποσυλεκτη. Το νερό μειώνει κατά πολύ τις αναφλεξεις κ ισως καθαρίζεται πιο ευκολα. Έχει κανείς επαγγελματική;  οπως αυτη (η αυτή ακριβως στην παρακατω φωτο)  ποια τα υπερ κ τα κατά; εγω ειμαι κλασικός,  μπριζόλες, σουβλακια,  λουκανικα,  πανσετες, ψάρια. (απο μαγειρική σκραπας κ ουτε εχω διάθεση να εμβαθυνω τις γνωσεις μου,  εκτος αν με χωρίσει η γυναίκα,  ή αν την πάρω και τρωγωντας μου έρθει η όρεξη για να την χρησιμοποιήσω σαν φούρνο). Στις κλασικές έχετε αναφλεξεις πολλες;  ακουω για θηριες φλόγες οταν μπαινει πανω το βαρυ πυροβολικό (λουκανικα,  προβατα).  Απλά δεν θέλω να δώσω τρια κατοσταρικα για ντιζαιν,  ή για ποιοτικά ντουλαπια/βασεις και να μην ψήνει καλά,  να εχω κρυες ζώνες,  να είμαι με το λεμονοζουμο και να σημαδευω φλόγες συνεχως. Παραθετω φωτο της πιο οικονομικης επαγγελματικου τυπου χειροποιητης ψησταριάς που φτιάχνεται εδω θεσαλλονικη και που εχει και κάδο(μονο/διπλο δεν ξερω) , κ σουβλα κλπ να παρεις έξτρα. Ψιλοκαηκα στο ψαξιμο κ αμα συνεχίσω θα κουραστω και θα μεινω με την ηλεκτρική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Screenshot_2020-05-13-02-12-11-654_com.android.chrome.png

απλά μην τη πάρεις...επαγγελματίας την έχει φίλος και γκρινιάζει και θέλει να τη διώξει....ένας διακόπτης για όλην επιφάνεια είναι απαράδεκτο.....και στα σουβλάκια που αυτός ψήνει δε βολεύει καθόλου...πάρε μια μικρότερη με 2 καυστήρες και θα είσαι αξιοπρεπής...πχ outdoorchef

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2065

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.
6 ώρες πριν, georgetst είπε

Χαιρετώ την παρέα. Νέος στο insomnia,  εκεί που έβγαζα τα μάτια μου,  κανοντας έρευνα για ψησταριές υγραερίου,  ο καλός ο γουγλης με πέταξε στο συγκεκριμένο θρεντ,  οπου το διάβασα σχεδον ολο (καλα 40σελιδες περίπου).  Είμαι σε αναζήτηση ψησταριάς,  και οπως πολλοί ελεγα μέχρι 200-300ευρω να διαθεσω. Είδα απο κοντα εδω θεσαλλονικη bormann,  theemogatz οπου η δεύτερη ποιοτικά ηταν πολυ καλύτερη. Μετα ειδα weber spirit,  broil king,  outdoorchef που όντως ανεβαινες επίπεδα, αλλά και τιμη(χ2 τουλ).  Ψαξε ψαξε,  εμαθα και για τις επαγγελματικες. Χαμηλης πιεσης,  για οικιακη χρηση,  αλλά πανακριβες,  χωρις ντιζαιν( δεν με πειράζει, αν κερδιζει στα άλλα).  Η μικρες που ξεκινανε απο 400 μεχρι 700,  είναι ξερές. Ενα ινοξ κουτί με ινοξ βαρια σχαρα. Εξι καυστηρες με έναν διακόπτη,  ομοιομορφο ψησιμο σε ολη την επιφάνεια (λενε)  και ενα σημαντικό για μενα,  συρτάρι νερού για λιποσυλεκτη. Το νερό μειώνει κατά πολύ τις αναφλεξεις κ ισως καθαρίζεται πιο ευκολα. Έχει κανείς επαγγελματική;  οπως αυτη (η αυτή ακριβως στην παρακατω φωτο)  ποια τα υπερ κ τα κατά; εγω ειμαι κλασικός,  μπριζόλες, σουβλακια,  λουκανικα,  πανσετες, ψάρια. (απο μαγειρική σκραπας κ ουτε εχω διάθεση να εμβαθυνω τις γνωσεις μου,  εκτος αν με χωρίσει η γυναίκα,  ή αν την πάρω και τρωγωντας μου έρθει η όρεξη για να την χρησιμοποιήσω σαν φούρνο). Στις κλασικές έχετε αναφλεξεις πολλες;  ακουω για θηριες φλόγες οταν μπαινει πανω το βαρυ πυροβολικό (λουκανικα,  προβατα).  Απλά δεν θέλω να δώσω τρια κατοσταρικα για ντιζαιν,  ή για ποιοτικά ντουλαπια/βασεις και να μην ψήνει καλά,  να εχω κρυες ζώνες,  να είμαι με το λεμονοζουμο και να σημαδευω φλόγες συνεχως. Παραθετω φωτο της πιο οικονομικης επαγγελματικου τυπου χειροποιητης ψησταριάς που φτιάχνεται εδω θεσαλλονικη και που εχει και κάδο(μονο/διπλο δεν ξερω) , κ σουβλα κλπ να παρεις έξτρα. Ψιλοκαηκα στο ψαξιμο κ αμα συνεχίσω θα κουραστω και θα μεινω με την ηλεκτρική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Screenshot_2020-05-13-02-12-11-654_com.android.chrome.png

Καταρχήν να δηλώσω ότι δεν έχω άποψη για την συγκεκριμένη ψησταριά. Αλλά έχω τις εξής επισημάνσεις σε αυτά που γράφεις:

Ξεπερνάει το μπάτζετ σου; 

Για πόσα άτομα θα ψήνεις; Γιατί χρειάζεσαι τόσο μεγάλη επιφάνεια;

Αν έχει μόνο ένα διακόπτη θα καις ολόκληρη την ψησταριά χωρίς καπάκι για να ψήσεις μια μπριζόλα; Πόση κατανάλωση αερίου θα έχει; 

Θα μπορείς να έχεις ελεγχο της θερμοκρασίας και της δύναμης της φλόγας ; Ξεχνάς εντελώς το indirect ψήσιμο;

Το καθάρισμα σε οικιακές ψησταριές δεν είναι τόσο δύσκολο, ένα τριψιματακι με βούρτσα ή σπάτουλα μετά το ψήσιμο και ένα καθάρισμα του κάδου μια φορά στα πέντε ψησίματα (ψήνω πολλά ψάρια και παχιά κρέατα)

Ανταλλακτικά θα βρεις; Θα υπάρχει αύριο η βιοτεχνία που θα στη φτιάξει;

Πολλά παιδιά έχουν αναφέρει την ψησταριά του Λέρου σαν τίμια για τα χρήματα της και είναι low budget. Ίσως θα έπρεπε να πας να ρίξεις μια ματιά και εκεί. 

Μην πελαγωνεις. Λογικά ότι και να πάρεις θα είναι καλύτερο από την ηλεκτρική που έχεις. Αν σου αρέσει το σπορ πάρε μια ανάσα και βάλε παραγγελία για ότι σου κάθεται καλύτερα στο μάτι. Δεν θα την παντρευτείς, δεν είναι σπίτι!

  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, georgetst είπε

Χαιρετώ την παρέα. Νέος στο insomnia,  εκεί που έβγαζα τα μάτια μου,  κανοντας έρευνα για ψησταριές υγραερίου,  ο καλός ο γουγλης με πέταξε στο συγκεκριμένο θρεντ,  οπου το διάβασα σχεδον ολο (καλα 40σελιδες περίπου).  Είμαι σε αναζήτηση ψησταριάς,  και οπως πολλοί ελεγα μέχρι 200-300ευρω να διαθεσω. Είδα απο κοντα εδω θεσαλλονικη bormann,  theemogatz οπου η δεύτερη ποιοτικά ηταν πολυ καλύτερη. Μετα ειδα weber spirit,  broil king,  outdoorchef που όντως ανεβαινες επίπεδα, αλλά και τιμη(χ2 τουλ).  Ψαξε ψαξε,  εμαθα και για τις επαγγελματικες. Χαμηλης πιεσης,  για οικιακη χρηση,  αλλά πανακριβες,  χωρις ντιζαιν( δεν με πειράζει, αν κερδιζει στα άλλα).  Η μικρες που ξεκινανε απο 400 μεχρι 700,  είναι ξερές. Ενα ινοξ κουτί με ινοξ βαρια σχαρα. Εξι καυστηρες με έναν διακόπτη,  ομοιομορφο ψησιμο σε ολη την επιφάνεια (λενε)  και ενα σημαντικό για μενα,  συρτάρι νερού για λιποσυλεκτη. Το νερό μειώνει κατά πολύ τις αναφλεξεις κ ισως καθαρίζεται πιο ευκολα. Έχει κανείς επαγγελματική;  οπως αυτη (η αυτή ακριβως στην παρακατω φωτο)  ποια τα υπερ κ τα κατά; εγω ειμαι κλασικός,  μπριζόλες, σουβλακια,  λουκανικα,  πανσετες, ψάρια. (απο μαγειρική σκραπας κ ουτε εχω διάθεση να εμβαθυνω τις γνωσεις μου,  εκτος αν με χωρίσει η γυναίκα,  ή αν την πάρω και τρωγωντας μου έρθει η όρεξη για να την χρησιμοποιήσω σαν φούρνο). Στις κλασικές έχετε αναφλεξεις πολλες;  ακουω για θηριες φλόγες οταν μπαινει πανω το βαρυ πυροβολικό (λουκανικα,  προβατα).  Απλά δεν θέλω να δώσω τρια κατοσταρικα για ντιζαιν,  ή για ποιοτικά ντουλαπια/βασεις και να μην ψήνει καλά,  να εχω κρυες ζώνες,  να είμαι με το λεμονοζουμο και να σημαδευω φλόγες συνεχως. Παραθετω φωτο της πιο οικονομικης επαγγελματικου τυπου χειροποιητης ψησταριάς που φτιάχνεται εδω θεσαλλονικη και που εχει και κάδο(μονο/διπλο δεν ξερω) , κ σουβλα κλπ να παρεις έξτρα. Ψιλοκαηκα στο ψαξιμο κ αμα συνεχίσω θα κουραστω και θα μεινω με την ηλεκτρική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

 

Λοιπόν αυτήν την ψησταριά υγραερίου έχω.
Με πατέντα για να μπει σε καροτσάκι ώστε να γίνει φορητή.
Ψυχρά σημεία στην αρχή δεν θα έχεις αλλά με την πάροδο του χρόνου θα αποκτήσεις αλλά μαθαίνεις που ακριβώς είναι και την δουλεύεις κατάλληλα.
Αναφλέξεις θα έχεις από το πρώτο ψήσιμο σε συνάρτηση με το είδος του κρέατος που θα ψήνεις.
Λουκάνικα, πανσέτες κλπ λιπαρά κρέατα θα γίνεται χαμός.
Το νερό στο δοχείο δεν προσφέρει κάτι παραπάνω εκτός από το να καθαρίζει ευκολότερα το δοχείο συλλογής λιπών.
Για αυτές που βλέπουμε εδώ δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις νερό στο σημείο που συγκεντρώνει το λίπος.
Ερώτηση προς τους κατέχοντες : 
Η ψησταριά του leroy η Naterial Kenton με τους 3 ή 4 καυστήρες έχει αντίστοιχο δοχείο με νερό;
Ακόμα και με αυτή την αρχαία ψησταριά (την χρησιμοποιούμε πάνω από 10 χρόνια) χωρίς καπάκια, θερμόμετρα κλπ τα κρέατα γίνονται πολύ γρήγορα χειμώνα καλοκαίρι, με μικρή κατανάλωση και πολύ νόστιμα.
Πιστεύω ένας ερασιτέχνης δεν θα καταλάβει την ελάχιστη διαφορά με το καρβουνο.
Για το καθάρισμα μέχρι και πιεστικό χρησιμοποιήσαμε και δεν έπαθε τίποτα.
Για λόγους όμως ευκολίας και ομορφιάς αποφάσισα την αναβάθμιση αγοράζοντας κάποια από τις σύγχρονες ψησταριές με καπάκι, θερμόμετρο, σούβλα κλπ.
Στην αρχή έβλεπα την Blackbuul Grilly αλλά και την Borman 3100 αλλά τελικά είναι ένα βήμα πριν την παραγγελία της Kenton μάλλον με τους 4 καυστήρες γιατί είμαστε πολλοί και φαγανοί. 
 

IMG_20191020_124408.jpg

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, georgetst είπε

Χαιρετώ την παρέα. Νέος στο insomnia,  εκεί που έβγαζα τα μάτια μου,  κανοντας έρευνα για ψησταριές υγραερίου,  ο καλός ο γουγλης με πέταξε στο συγκεκριμένο θρεντ,  οπου το διάβασα σχεδον ολο (καλα 40σελιδες περίπου).  Είμαι σε αναζήτηση ψησταριάς,  και οπως πολλοί ελεγα μέχρι 200-300ευρω να διαθεσω. Είδα απο κοντα εδω θεσαλλονικη bormann,  theemogatz οπου η δεύτερη ποιοτικά ηταν πολυ καλύτερη. Μετα ειδα weber spirit,  broil king,  outdoorchef που όντως ανεβαινες επίπεδα, αλλά και τιμη(χ2 τουλ).  Ψαξε ψαξε,  εμαθα και για τις επαγγελματικες. Χαμηλης πιεσης,  για οικιακη χρηση,  αλλά πανακριβες,  χωρις ντιζαιν( δεν με πειράζει, αν κερδιζει στα άλλα).  Η μικρες που ξεκινανε απο 400 μεχρι 700,  είναι ξερές. Ενα ινοξ κουτί με ινοξ βαρια σχαρα. Εξι καυστηρες με έναν διακόπτη,  ομοιομορφο ψησιμο σε ολη την επιφάνεια (λενε)  και ενα σημαντικό για μενα,  συρτάρι νερού για λιποσυλεκτη. Το νερό μειώνει κατά πολύ τις αναφλεξεις κ ισως καθαρίζεται πιο ευκολα. Έχει κανείς επαγγελματική;  οπως αυτη (η αυτή ακριβως στην παρακατω φωτο)  ποια τα υπερ κ τα κατά; εγω ειμαι κλασικός,  μπριζόλες, σουβλακια,  λουκανικα,  πανσετες, ψάρια. (απο μαγειρική σκραπας κ ουτε εχω διάθεση να εμβαθυνω τις γνωσεις μου,  εκτος αν με χωρίσει η γυναίκα,  ή αν την πάρω και τρωγωντας μου έρθει η όρεξη για να την χρησιμοποιήσω σαν φούρνο). Στις κλασικές έχετε αναφλεξεις πολλες;  ακουω για θηριες φλόγες οταν μπαινει πανω το βαρυ πυροβολικό (λουκανικα,  προβατα).  Απλά δεν θέλω να δώσω τρια κατοσταρικα για ντιζαιν,  ή για ποιοτικά ντουλαπια/βασεις και να μην ψήνει καλά,  να εχω κρυες ζώνες,  να είμαι με το λεμονοζουμο και να σημαδευω φλόγες συνεχως. Παραθετω φωτο της πιο οικονομικης επαγγελματικου τυπου χειροποιητης ψησταριάς που φτιάχνεται εδω θεσαλλονικη και που εχει και κάδο(μονο/διπλο δεν ξερω) , κ σουβλα κλπ να παρεις έξτρα. Ψιλοκαηκα στο ψαξιμο κ αμα συνεχίσω θα κουραστω και θα μεινω με την ηλεκτρική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Screenshot_2020-05-13-02-12-11-654_com.android.chrome.png

είχαμε  μιλήσει πριν λιγες σελίδες  για αυτού του τύπου  τις ψησταριές  αυτό που μπορώ να πω είναι οτι είναι μια  διαφορετική προσέγγιση στο  θέμα μας  η συγκεκριμένη που αναφέρεις εχει σελίδα  στο face     εδω   αν και το καλύτερο θα ήταν να  την δεις απο κοντά  αφού όπως λες   είναι θεσ/νικη    δεν έχεις να χάσεις και κάτι . Α !! και που είσαι  θέλουμε   ενημέρωση  

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Μια εβδομαδα με την spirit ii 310 με ηδη εγκατεστημενη ψησταρια καντινας με φουγαρο στο μπαλκονι (ρετιρε Θεσσαλονικη). Εντελως διαφορετικος τροπος ψησιματος! Black angus 10/10 τσιπουρα 700γρ x 2 10/10.  Χοιρινο, κοτοπουλο, burgers, «καλυτερα απο οτι στο φουρνο» (θα δουμε στο δευτερο γυρο!)


το συστημα GBS μου φαινεται gimmick 

 

Πηρα αυτο το igrill 3 αλλα σκεφτομαι να μην το χρησιμοποιησω αν φυγει με μικρη απωλεια. 
 

 

35C22AD0-D633-41DA-8CF8-178E5DE9777B.jpeg

Επεξ/σία από panos2310
  • Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, panos2310 είπε

 

το συστημα GBS μου φαινεται gimmick 

 

lockquote widget

Εγώ το λέω μπούρδα. Ίσως να εξυπηρετεί κάποιους που έχουν αγοράσει τα αντίστοιχα πανάκριβα σκεύη. Κατά τα άλλα μπελάς είναι. Ή ακόμη και αστοχία αν σκεφτείς ότι το μεσαίο κομμάτι δεν κάθεται σωστά πάνω στα πλαϊνά όταν τοποθετείται από την λεπτή μεριά προς το πάνω.

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos2310 είπε

Καλησπερα. Μια εβδομαδα με την spirit ii 310 με ηδη εγκατεστημενη ψησταρια καντινας με φουγαρο στο μπαλκονι (ρετιρε Θεσσαλονικη). Εντελως διαφορετικος τροπος ψησιματος! Black angus 10/10 τσιπουρα 700γρ x 2 10/10.  Χοιρινο, κοτοπουλο, burgers, «καλυτερα απο οτι στο φουρνο» (θα δουμε στο δευτερο γυρο!)


το συστημα GBS μου φαινεται gimmick 

Πηρα αυτο το igrill 3 αλλα σκεφτομαι να μην το χρησιμοποιησω αν φυγει με μικρη απωλεια. 
 

35C22AD0-D633-41DA-8CF8-178E5DE9777B.jpeg

κρατα τα αφου τα πηρες. έκανες black angus που σημαίνει παίζεις με τέτοια κρέατα , 1 φορά να πάρεις κάτι ιδιαίτερο θα σου χρειαστεί εκτος αν τα τρως well done

Δημοσ.

Πέρασα πριν λίγο από leroy για να δω την kenton μετά από τόση αναφορά που έχει γίνει από αρκετούς. Να πω αρχικά πως πήγα και από praktiker και είδα της δικές τους και είναι μαύρα χάλια. 

 Στην kenton λοιπόν....  Μου έκανε τρομερή εντύπωση σαν ψησταριά σε θέμα τιμής- προϊόντος. Είναι μια πολύ αξιόλογη ψησταριά για 259€ με 4 καυστήρες και σαν κατασκευή φαίνεται στιβαρή, διπλό τοίχωμα στο καπάκι, μαντεμενια σχάρες και μια πλάκα και χώρο άφθονο από κάτω για μπουκάλα και συναφή. Αν σκεφτεί κανείς πως έχω και ένα 10% έκπτωση είναι θαύμα που δεν επέστρεψα σπίτι με τη ψησταριά. Το μόνο κακο που βρήκα είναι στο χώρο ψησίματος που είναι πιο μικρός 41χ48

 Ανάθεμα την ώρα που πήγα...  Είχα αποφασίσει να κάνω την υπέρβαση και να πάρω την outdoor sheff και τώρα έχω πάλι τους ενδιασμους μου. Όπως και να έχει άλλο 220€ και άλλο 600€...  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες πληροφοριακά, δεν έχω καμία σχέση με την αγγελία ούτε με αυτόν που την πουλάει, είδα στο Facebook market place ότι πωλείτε μια ελαφρώς χρησιμοποιειμενη weber spirit e210 original στα 390 λόγο αγοράς μεγαλύτερης από ότι λέει, επαναλαμβανω για τυχόν παρεξήγηση, δεν έχω καμία σχέση με την αγγελία 

 

Επεξ/σία από Violator1978
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, assasertzis είπε

Πέρασα πριν λίγο από leroy για να δω την kenton μετά από τόση αναφορά που έχει γίνει από αρκετούς. Να πω αρχικά πως πήγα και από praktiker και είδα της δικές τους και είναι μαύρα χάλια. 

 Στην kenton λοιπόν....  Μου έκανε τρομερή εντύπωση σαν ψησταριά σε θέμα τιμής- προϊόντος. Είναι μια πολύ αξιόλογη ψησταριά για 259€ με 4 καυστήρες και σαν κατασκευή φαίνεται στιβαρή, διπλό τοίχωμα στο καπάκι, μαντεμενια σχάρες και μια πλάκα και χώρο άφθονο από κάτω για μπουκάλα και συναφή. Αν σκεφτεί κανείς πως έχω και ένα 10% έκπτωση είναι θαύμα που δεν επέστρεψα σπίτι με τη ψησταριά. Το μόνο κακο που βρήκα είναι στο χώρο ψησίματος που είναι πιο μικρός 41χ48

 Ανάθεμα την ώρα που πήγα...  Είχα αποφασίσει να κάνω την υπέρβαση και να πάρω την outdoor sheff και τώρα έχω πάλι τους ενδιασμους μου. Όπως και να έχει άλλο 220€ και άλλο 600€...  

Δεν θέλω να σε επιρρεαζω αλλα παίζει μεγάλο ρόλο η επιφάνεια ψησιματος. Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο και σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο καθένας, τι προτεραιότητες έχει ο καθένας. Άποψη μου τα δίνεις μια και καλή και την έχεις για πολλα χρόνια. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostasbm είπε

απλά μην τη πάρεις...επαγγελματίας την έχει φίλος και γκρινιάζει και θέλει να τη διώξει....ένας διακόπτης για όλην επιφάνεια είναι απαράδεκτο.....και στα σουβλάκια που αυτός ψήνει δε βολεύει καθόλου...πάρε μια μικρότερη με egv 2 καυστήρες και θα είσαι αξιοπρεπής...πχ outdoorchef

με προβληματισε το μήνυμα ... 
«την έχει φίλος επαγγελματίας και θέλει να την διώξει »  να πάρει τι ;   outdoorchef  με δυο καυστήρες ας πούμε
«ένας διακόπτης για όλη την επιφάνεια  είναι απαραδεκτο »   τι ακριβώς είναι απαράδεκτο  , έτσι είναι όλες οι επαγγελματικές ψησταριές !!

εδώ είμαστε για λέμε την γνώμη μας   απο προσωπικές εμπειρίες  και όχι να κατευθύνουμε  τα μέλη 

 

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τι;  αμεσες απαντήσεις. Η αληθεια είναι ότι τπτ δεν είναι τυχαίο,  λέγονται επαγγελματικες γιατί ειναι κατασκευασμενες για αυτο το σκοπό. Ολη μέρα αναμμενες. Δεν τους ενδιαφέρει για χωριστους διακόπτες στα μαγαζια σε μονη ψησταριά με τόσο μικρη επιφάνεια 6καυστηρων.στις διπλές έχει δυο διακόπτες,  κ πάει λέγοντας.  Η αλήθεια είναι ότι εισαι πιο ευελικτος με τις οικιακές. Προσφέρουν πολλές λύσεις,  αν έχεις όρεξη να το ψάξεις.  Ρε παιδιά,  μπριζολες, σουβλακια, μπιφτεκια ψήνετε με κλειστό καπάκι;? θα με αγχωνε νομίζω. 

Τετραμελης οικογένεια είμαστε αλλα οι μερίδες στο κρεας ειναι μεγαλες. Και κανα τραπεζωμα που και που, αντε να ψησω για οκτώ - δεκα τοπ.  Τρεις καυστηρες νομιζω είναι ότι πρέπει. Και το πλαινο μάτι, καλο μου φαίνεται (τηγανισμα χωρις μυρωδιές εντός σπιτιου,  Αν χωραει τηγανι, κ εχει δυναμη,  γιατι στριμωχτα μου φαίνονται,  για κατσαρολακι).

300 ευρω ηταν το μπατζετ,  αλλά ακομη ειναι σε σκεψη,  μηπως ανέβει. (δεν φτανω την weber 310,  θα το θελα,  αλλα..)   Θα παω απο Leroy  κ εγω, ευχαριστώ. Α,  απο landmann miton 3.1 έχει κανείς εικόνα; υπάρχει μια αγγελία για μια που ειναι στο κουτί ακόμη  στα 400ευρω(δεν το ξερω το παλικάρι που την πουλάει) 

Επεξ/σία από georgetst
Δημοσ.
1 ώρα πριν, assasertzis είπε

Πέρασα πριν λίγο από leroy για να δω την kenton μετά από τόση αναφορά που έχει γίνει από αρκετούς. Να πω αρχικά πως πήγα και από praktiker και είδα της δικές τους και είναι μαύρα χάλια. 

 Στην kenton λοιπόν....  Μου έκανε τρομερή εντύπωση σαν ψησταριά σε θέμα τιμής- προϊόντος. Είναι μια πολύ αξιόλογη ψησταριά για 259€ με 4 καυστήρες και σαν κατασκευή φαίνεται στιβαρή, διπλό τοίχωμα στο καπάκι, μαντεμενια σχάρες και μια πλάκα και χώρο άφθονο από κάτω για μπουκάλα και συναφή. Αν σκεφτεί κανείς πως έχω και ένα 10% έκπτωση είναι θαύμα που δεν επέστρεψα σπίτι με τη ψησταριά. Το μόνο κακο που βρήκα είναι στο χώρο ψησίματος που είναι πιο μικρός 41χ48

 Ανάθεμα την ώρα που πήγα...  Είχα αποφασίσει να κάνω την υπέρβαση και να πάρω την outdoor sheff και τώρα έχω πάλι τους ενδιασμους μου. Όπως και να έχει άλλο 220€ και άλλο 600€... 

Εκτός από τα 41 Χ 48 έχει αλλά 41 Χ 24 της πλάκας.

Δεν ξέρω αν στη θέση της πλάκας μπορεί να μπει κάποια σχάρα σε αυτές τις διαστάσεις οπότε θα έχουμε μετά 72 Χ 41

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, skoudinio είπε

Δεν θέλω να σε επιρρεαζω αλλα παίζει μεγάλο ρόλο η επιφάνεια ψησιματος. Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο και σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο καθένας, τι προτεραιότητες έχει ο καθένας. Άποψη μου τα δίνεις μια και καλή και την έχεις για πολλα χρόνια. 

Μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ωφέλιμη επιφάνεια ψησίματος και όχι η ονομαστική.  Όπως έχει αναφερθεί εδώ μέσα από πολλούς οι μη επώνυμες δεν ζεσταίνουν ομοιόμορφα και επομένως μπορεί να δίνουν ονομαστικά μια μεγάλη επιφάνεια αλλά πρακτικά ενα σημαντικό κομμάτι να κάνει μόνο για προθέρμανση.

Δεν έχω ιδία άποψη για την Kenton και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό αντανακλάται και στη συγκεκριμένη μάρκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 5 ψησίματα που έχω κάνει ένα είναι ήδη σίγουρο: Θέλει νεύρο το αέριο, πρέπει να αντέχεις να ψήσεις με κλειστό καπάκι.

Επίσης για τους ατμοκαθαριστές: Επειδή όσο χαίρομαι να ψήνω, άλλο τόσο βαριέμαι να καθαρίζω. Τι περνάω με ατμοκαθαριστή για να μην καταστρέψω την ψησταριά; Στις οδηγίες της weber δεν είδα πουθενά αναφορά για ατμό.

Για το GBS, το σχόλιο ότι είναι gimmick ήταν ένας ευγενικός τρόπος να το θέσω. 

Επειδή η αγορά ειδικής πλάκας για όσα δεν είναι για grill μου φαίνεται άσκοπη δαπάνη, σκέφτομαι να βάλω απλά μαντέμι πάνω από το grill. Τι διαφορά θα κάνουν τα 1,5 εκατοστά διαφορά στο ύψος; Μέτρησε κανείς σημαντικές διαφορές στις θερμοκρασίες; Ίσα ίσα, πιθανό να βοηθά η επιπλέον θερμοχωρητικότητα της σχάρας της ψησταριάς. 

Αντίστροφα, με το GBS, κάνει κάποια σημαντική διαφορά το 1,5 εκατοστό που θα είναι πιο χαμηλά το σκεύος; Το μόνο που σκέφτομαι είναι η πέτρα για πίτσα. Από την άλλη, με μαγαζιά όπως το (πρώην) pizza please και το last slice στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω αν έχει νόημα να παιδεύομαι με ζύμωμα 12-24-36 ώρες για να πάρω ένα αποτέλεσμα που και πάλι θα απέχει από τα στάνταρ μου.

Επαναλαμβάνω ότι για το black Angus και τις τσιπούρες, είναι 10 στα 10 με την πρώτη, δεν πρόκειται να ανάψω ξανά κάρβουνο για αυτά.

Τώρα για το iGrill 3, όσο το έχω αχρησιμοποίητο και με το κουτί, νομίζω μπορώ να το δώσω ίσως 20€ κάτω από την τιμή του άνετα και άμεσα. Ίσως το ΣΚ να το περάσω όμως! Πραγματικά είναι πειρασμός έτσι πως είναι προετοιμασμένες οι weber για την εγκατάσταση. Με γαργαλάει. 

 

Επεξ/σία από panos2310

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...