skskre Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 7 hours ago, Varnavas89 said: Ωραία! Και προφανώς ξεγνοιαζεις σχετικά από πλευράς αναφλεξεων.. Αν η ψησταριά σου δεν είναι καθαρή, όχι δεν ξενοιάζεις....
est Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Τα baby back ribs στον ΑΒ, σε έκπτωση 50%! Σε τιμή κάτω των 5€ είχα αρκετά χρόνια να τα δω. Ευκαιρία για μερικά racks στην κατάψυξη ενώ ένα κόπηκε για βραδυνό εκτός προγράμματος😁... 4
est Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Είναι μονόδρομος για έμμεσο ψήσιμο σε ψησταριές με ένα καυστήρα.
Varnavas89 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 2 ώρες πριν, skskre είπε Αν η ψησταριά σου δεν είναι καθαρή, όχι δεν ξενοιάζεις.... Ε ναι καθαρή θα είναι
jaguar13 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Τώρα που είπες για έμμεσο ένα κομμάτι tritip γύρω στα 1,20 κιλά για έμμεσο το βάζω στην πάνω σχάρα για καμιά ώρα και μετά αφού τσεκαρω εσωτερική θερμοκρασία το βάζω κάτω στο φουλ για κανα 2-3 λεπτά για να μη ξεροψηθει απέξω και έτοιμο, σωστά; Εναλλακτικά θα μπορούσα να το κάνω sous vide (να το εγκαινιασω) και μετά να το πετάξω στη σχάρα στο φουλ πάλι για κάνα 2-3 λεπτά, σωστά; Στο sous vide πόση ώρα πρέπει να μείνει και πως τσεκαρω θερμοκρασία;
protathlitis Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Θα ήθελα την γνώμη σας, Ετοιμάζω ένα πάρτυ για τον μικρό στο σπίτι, και θα έχουμε καμιά 25ρια άτομα, μεγάλους και μικρούς. Η ψησταριά μου δεν είναι πολύ μεγάλη, 3 καυστήρες έχει. Έχω και μια πάνω σχάρα που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Οπότε θα έλεγα για σουβλάκια που αρέσουν στα παιδιά, κανένα λουκάνικο, κανένα λαχανικό για όσους νηστεύουν. Να έβαζα και κάτι να σιγοψήνεται στην πάνω σχάρα? ή θα πέφτουν τα λίπη στα σουβλάκια που θα είναι από κάτω. Καμιά άλλη ιδέα?
plasTOST Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 1 ώρα πριν, protathlitis είπε Θα ήθελα την γνώμη σας, Ετοιμάζω ένα πάρτυ για τον μικρό στο σπίτι, και θα έχουμε καμιά 25ρια άτομα, μεγάλους και μικρούς. Η ψησταριά μου δεν είναι πολύ μεγάλη, 3 καυστήρες έχει. Έχω και μια πάνω σχάρα που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Οπότε θα έλεγα για σουβλάκια που αρέσουν στα παιδιά, κανένα λουκάνικο, κανένα λαχανικό για όσους νηστεύουν. Να έβαζα και κάτι να σιγοψήνεται στην πάνω σχάρα? ή θα πέφτουν τα λίπη στα σουβλάκια που θα είναι από κάτω. Καμιά άλλη ιδέα? Αν είναι γεμάτη η κάτω σχάρα στην επάνω δεν θα φτάνει η θερμότητα για ψήσιμο. Η επάνω σχάρα είναι απλά για διατήρηση θερμοκρασίας. Προτείνω να τα ψήνεις μισά μισά ανά είδος ώστε όσα ψήνονται να τα δίνεις. Εκτός και αν τα σουβλάκια πάνε κατευθείαν στα παιδιά οπότε τα βάζεις όλα μαζί και όταν αδειάζει ο χώρος θα συμπληρώνεις με το επόμενο. Προσοχή πριν ψήσεις λαχανικά καθάρισε λίγο την σχάρα ώστε να μην έχει τα υγρά των προηγούμενων κρεάτων. 2
ilpapacha Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Στις 20/3/2024 στις 8:33 ΜΜ, nikos16717 είπε Θέλω να πάρω ένα ντουλάπι για εξωτερικό χώρο (κατά προτίμηση μεταλλικό) για να αποθηκεύω μέσα όλα τα πράγματα της ψηστραριάς (πλάκα πίτσας, μαντεμένια πλακα κτλ). Έχετε κάποια πρόταση? Ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα και επέλεξα μια καλή πλαστική ντουλάπα. Την έχουμε 3,5 χρόνια περίπου και δεν έχει κάποιο θέμα. Είναι «φορτωμένη» με διάφορα αξεσουάρ, μαντεμένια σκεύη κτλ. 5
est Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 4 ώρες πριν, protathlitis είπε Θα ήθελα την γνώμη σας, Ετοιμάζω ένα πάρτυ για τον μικρό στο σπίτι, και θα έχουμε καμιά 25ρια άτομα, μεγάλους και μικρούς. Η ψησταριά μου δεν είναι πολύ μεγάλη, 3 καυστήρες έχει. Έχω και μια πάνω σχάρα που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Οπότε θα έλεγα για σουβλάκια που αρέσουν στα παιδιά, κανένα λουκάνικο, κανένα λαχανικό για όσους νηστεύουν. Να έβαζα και κάτι να σιγοψήνεται στην πάνω σχάρα? ή θα πέφτουν τα λίπη στα σουβλάκια που θα είναι από κάτω. Καμιά άλλη ιδέα? Σουβλάκια όλων των ειδών (κρέατος, θαλασσινών, λαχανικών) ώστε το ψήσιμο να πρωταγωνιστήσει αλλά όχι να σκλαβώσει τελείως τον οικοδεσπότη. 🎈🎉 Αφού βγούν , μπορεί να μπει και κάτι τις για να δώσει έξτρα διάρκεια στην απόλαυση της παρέας των μερακλήδων...🍻 1
protathlitis Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 3 ώρες πριν, plasTOST είπε Αν είναι γεμάτη η κάτω σχάρα στην επάνω δεν θα φτάνει η θερμότητα για ψήσιμο. Η επάνω σχάρα είναι απλά για διατήρηση θερμοκρασίας. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Έχω πάρει αυτή και σκέφτομαι για indirect ψήσιμο ή για λαχανικά.
netagra Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 21/3/2024 στις 11:18 ΠΜ, Varnavas89 είπε Ωραία! Και προφανώς ξεγνοιαζεις σχετικά από πλευράς αναφλεξεων.. Είναι μακρυά το κρέας, ναι ξενοιαζεις. Εκτός αν πας να ψήσεις κανένα κομμάτι ξύγκι, δεν ξέρω εκεί Επεξ/σία 23 Μαρτίου από netagra
vag2825 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Καλησπέρα σας, Ως αρχάριος στο χώρο του ψησίματος με υγραέριο. Σκέφτομαι να αγοράσω την Weber Spirit II E-310 GBS. Θα ήθελα τη γνωμη σας και αν συμφωνείτε με την επιλογή αυτη, ποιά αξεσουάρ θα πρέπει να αγοράσω μαζί με την ψησταριά; Ευχαριστώ πολύ
skskre Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 5 hours ago, ilpapacha said: Burger για σήμερα Φαντάζομαι βαφτίστηκαν νηστίσιμα πριν μπουν στη ψησταριά?😁😁 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα