Morosana Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 5 ώρες πριν, energy52 είπε Εγω οσες φορες εχω στειλει τη γυναικα να ψωνισει κρεας το μετανιωσα..Μονο στην αναγκη😆 Στην ίδια ανάγκη έπεσα και εγώ. Χάλια Τσικνοπέμπτη δεν μας έφτανε το πρόβατο φόλα φάγαμε και τη φόλα με το θρύλο και έδεσε το γλυκό 😛 3
costas_ Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Η χειρότερη Τσικνοπέμπτη για εμένα. Εξαγωγή δοντιου την Τρίτη, τούμπανο στο πρήξιμο την Τετάρτη και full στην αντιβίωση... ουτε μπουκιά ούτε γουλιά 2
protathlitis Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Καλησπέρα. Όσοι έχουν Weber με κεντρική σχάρα GBS, γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να γυρίσουν την σχάρα ανάποδα ,γιατί δεν κουμπώνει ανάποδα η συγκεκριμένη στρογγυλή σχάρα. Οπότε πως καθαρίζετε το κάτω μέρος των σχαρών? Τελευταία φορά το είχα κάνει με δυσκολία πριν από αρκετούς μήνες. Τώρα σκέφτομαι να βγάλω τους φλογοκρύπτες και να την αφήσω να κάψει φουλ κανένα μισάωρο μήπως καούν τα υπολείμματα.
ilpapacha Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Στις 6/3/2024 στις 9:12 ΜΜ, est είπε Μου έκανε πάντα εντύπωση που στις οδηγίες χρήσης ψησταριών με επισμαλτωμένες, μαντεμένιες σχάρες, η Napoleon προτείνει seasoning ενώ αντίθετα, η Weber λέει πως δεν απαιτείται 🤔 Σίγουρα δεν είναι επισμαλτωμένες ούτε της Napoleon ούτε της Weber. Προφανώς έχουν κάποια επικάλυψη, ίσως κι ένα pre-seasoning, ώστε μα μην σκουριάσουν μέχρι να πωληθούν. Μία παρουσίαση της νέας Weber Summit Στις 8/3/2024 στις 9:32 ΠΜ, Varnavas89 είπε Καλημέρα σας. Χτες έκανα ευρύ ψήσιμο με την Κεντον κανα 10kg κρέατα γυρω 1μιση ωρα+. Επειδή προκαλεσαν αναφλέξεις κλασικά τα παϊδακια, με σκληρή μαχη τις αντιμετωπισα και τσούζουν τα μάτια τι να εβαζα καμια.μασκα θαλάσσης οσο αστειο κι αν φαίνεται; Η να εχω κολλυριο δίπλα; Έχει κανείς αλλος παρόμοιο θέμα; Φυσικά ήταν καθαρή πριν ξεκινήσω και τα ψιλοστεγνωσα Μπορείς να αφήνεις ένα χώρο στην σχάρα που να έχεις πιο χαμηλά έναν καυστήρα ή κλειστό και να μεταφέρεις εκεί κρέατα κατά το δοκούν. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις την βοηθητική σχάρα. 2
Varnavas89 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Σίγουρα δεν είναι επισμαλτωμένες ούτε της Napoleon ούτε της Weber. Προφανώς έχουν κάποια επικάλυψη, ίσως κι ένα pre-seasoning, ώστε μα μην σκουριάσουν μέχρι να πωληθούν. Μία παρουσίαση της νέας Weber Summit Μπορείς να αφήνεις ένα χώρο στην σχάρα που να έχεις πιο χαμηλά έναν καυστήρα ή κλειστό και να μεταφέρεις εκεί κρέατα κατά το δοκούν. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις την βοηθητική σχάρα. Ακριβώς, Βασικα με ψιλοεσωσε στα δύσκολα η μαντεμενια.πλακα..τα εβαζα εκει και εκανα εναλλαγές 1
ilpapacha Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Στις 8/3/2024 στις 10:31 ΜΜ, iwnas28 είπε Καλησπερα, ως χρηστης της naterial kenton 4b εδω και 2 περιπου χρονια, ψαχνομαι να κανω το επομενο βημα οσον αφορα την ψησταρια μου. Υπαρχει καποια προταση για αναβαθμιση που να αξιζει πραγματικα με ταβανι τα 500 ευρω ή να μείνω ως εχει? Μείνε ως έχει 1
johnt Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Καλησπέρα, Μετά από 11 χρόνια ψησίματος πρώτη φορά μου συνέβη το εξής: Πάντα έπαιρνα μπουκάλες πετρογκαζ εκτός από την τελευταία φορά που πήρα coral. Εδώ και 3 ημέρες οι καυστήρες ενώ ήταν στο τέρμα η ένταση της φλόγας δεν ήταν πολύ δυνατή και η θερμοκρασία δεν ξεπερνούσε τους 150 βαθμούς. Ξεσυνδεσα την μπουκάλα θεωρώντας ότι τελείωσε και κουνώντας την είδα ότι είχε περιεχόμενο περίπου στο 1/4. Το μυαλό μου πήγε στον ρυθμιστή πίεσης και έτσι παραγγειλα νέα μπουκάλα και είπα να έχουν και ρυθμιστή μαζί τους. Τελικά με την αλλαγή της μπουκάλας όλα οκ. Το αναφέρω γιατί μέχρι σήμερα μέχρι να τελειώσει η μπουκάλα είχα φουλ ένταση απλά εμένα απότομα... Επίσης έχουν ξεφύγει οι τιμές 24 € βουτάνιο , θυμάμαι παλιά έπαιρνα προπάνιο με 19€! Παραθέτω και φωτό μετά την αλλαγή 1
est Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Σίγουρα δεν είναι επισμαλτωμένες ούτε της Napoleon ούτε της Weber. Προφανώς έχουν κάποια επικάλυψη, ίσως κι ένα pre-seasoning, ώστε μα μην σκουριάσουν μέχρι να πωληθούν. Μία παρουσίαση της νέας Weber Summit Νομίζω ότι κανένας κάτοχος Weber δεν αμφιβάλλει ότι οι μαντεμενιες σχάρες της είναι επισμαλτωμενες. Η ίδια η εταιρία, βεβαιώνει και στα εγχειρίδια αλλά και σε πρόσθετη πληροφόρηση στα επίσημα sites της και αυτό είναι εύκολο να διαπιστωθεί με μια απλή έρευνα στο ίντερνετ, πως οι σχάρες είμαι επισμαλτωμενες και δεν απαιτούν seasoning στην αρχή αλλά και πριν από κάθε ψήσιμο. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 14 ώρες πριν, est είπε Νομίζω ότι κανένας κάτοχος Weber δεν αμφιβάλλει ότι οι μαντεμενιες σχάρες της είναι επισμαλτωμενες. Η ίδια η εταιρία, βεβαιώνει και στα εγχειρίδια αλλά και σε πρόσθετη πληροφόρηση στα επίσημα sites της και αυτό είναι εύκολο να διαπιστωθεί με μια απλή έρευνα στο ίντερνετ, πως οι σχάρες είμαι επισμαλτωμενες και δεν απαιτούν seasoning στην αρχή αλλά και πριν από κάθε ψήσιμο. Πραγματικα με τις σχαρες δεν ξερω τι παιζει. Ενω λεει παντου οτι ειναι επισμαλτωμενες, οταν τις βλεπεις απο κοντα δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που ξερουμε ως επισμαλτωμενο. Ακομα και καινουριες να τις δεις δλδ, εχουν τραχιά υφη. Μοιαζουν πολυ με τα μαντεμενια σκευη τα μαυρα δλδ και οχι τα επισμαλτωμενα που ειναι λεια και γυαλιστερα. Εγω παντως τις λαδωνω κανονικα. Αυτο που υποθετω ειναι οτι εχουν ενα ειδους επισμαλτωσης που ειναι για μια αρχικη προστασια μεχρι να αγοραστει και να αρχισει να ψηνει ο καταναλωτης για να μην σκουριασουν. Τωρα αν φευγει με το τρίψιμο, ενας θεος ξερει... 1
est Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Πραγματικα με τις σχαρες δεν ξερω τι παιζει. Ενω λεει παντου οτι ειναι επισμαλτωμενες, οταν τις βλεπεις απο κοντα δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που ξερουμε ως επισμαλτωμενο. Ακομα και καινουριες να τις δεις δλδ, εχουν τραχιά υφη. Μοιαζουν πολυ με τα μαντεμενια σκευη τα μαυρα δλδ και οχι τα επισμαλτωμενα που ειναι λεια και γυαλιστερα. Εγω παντως τις λαδωνω κανονικα. Αυτο που υποθετω ειναι οτι εχουν ενα ειδους επισμαλτωσης που ειναι για μια αρχικη προστασια μεχρι να αγοραστει και να αρχισει να ψηνει ο καταναλωτης για να μην σκουριασουν. Τωρα αν φευγει με το τρίψιμο, ενας θεος ξερει... Αυτό που τονίζει κατηγορηματικά η Weber για τις επισμαλτωμενες μαντεμενιες σχάρες είναι πως δεν χρειάζονται καμία προστασία ούτε στην αρχή ούτε στη συνέχεια. Αντίθετα, Napoleon και Broil King αφού πρεπει να αναφέρω δύο διάσημες εταιρίες, σε κάθε περίπτωση συστήνουν αρχικό και περιοδικό seasoning για προστασία από σκουριά. Βεβαίως και για αντικολλητική συμπεριφορά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, est είπε Αυτό που τονίζει κατηγορηματικά η Weber για τις επισμαλτωμενες μαντεμενιες σχάρες είναι πως δεν χρειάζονται καμία προστασία ούτε στην αρχή ούτε στη συνέχεια. Αντίθετα, Napoleon και Broil King αφού πρεπει να αναφέρω δύο διάσημες εταιρίες, σε κάθε περίπτωση συστήνουν αρχικό και περιοδικό seasoning για προστασία από σκουριά. Βεβαίως και για αντικολλητική συμπεριφορά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Λιγο λαδακι παντως δεν εβλαψε κανενα 😜 3
plasTOST Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Είναι δεν είναι επισμαλτωμενες εγώ όταν τις καθαρίσω μετά το ψήσιμο, τις περνάω με χαρτί κουζίνας και μετά ηλιέλαιο. Το τελευταίο μπορεί να το κάνω και πριν ψήσω, εκτός αν εχω λιπαρά κρέατα. 6
doctor_pin Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 1 ώρα πριν, plasTOST είπε Είναι δεν είναι επισμαλτωμενες εγώ όταν τις καθαρίσω μετά το ψήσιμο, τις περνάω με χαρτί κουζίνας και μετά ηλιέλαιο. Το τελευταίο μπορεί να το κάνω και πριν ψήσω, εκτός αν εχω λιπαρά κρέατα. αυτο θα ηταν η ερωτηση μου απλο ηλιελαιο περναμε με ενα πινελο ?
Tsino Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 2 minutes ago, doctor_pin said: αυτο θα ηταν η ερωτηση μου απλο ηλιελαιο περναμε με ενα πινελο ? nai 2
JLEE Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Να ευχαριστήσω τον συμφορουμίτη που πρότεινε Tri-Tip! Καθαρίζεις το πάνω λίπος γιατί είναι πολύ. Το πέρασα πιπέρια / αλάτια και μετά έμμεσο ψήσιμο στους 130 - 150 για μια ώρα (μέχρι να ανεβάσει μέση θερμοκρασία τους 58 βαθμούς. Για τους μερακλήδες μπορείτε το λίπος να το δέσετε πάλι πίσω αντί να βάλετε βούτυρο. Μετά για 2 λεπτά από την μια μεριά και 2 λεπτά από την άλλη και είναι έτοιμο! Βγαίνει τρυφερότατο! Δυστυχώς δεν έχω φώτο! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα