SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Παντως ρε παιδια εβγαινα στο μπαλκονι χτες και ειχε μια υπεροχη μυρωδια να ερχεται απο παντου! 2
zanskou Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου ισχύει. μέχρι η Κηφισίας, είχε γίνει ομιχλώδες τοπίο και μυρίζε καρβουνίλα παντού
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Εμένα είτε είναι η ιδέα μου, είτε φέτος ήταν πιο ψόφια από άλλες χρονιές. 1
Morosana Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 42 λεπτά πριν, phanispal είπε Εμένα είτε είναι η ιδέα μου, είτε φέτος ήταν πιο ψόφια από άλλες χρονιές. Μάλλον τα έριξαν φούρνο και κατσαρόλα. BTW δοκίμασα εχθές με μεγαλες προσδοκιες τη συνταγή του Ακη για να μαλακώσει η προβατίνα με κρεμμύδι λαδι ξύδι 24ωρες και ήταν αποτυχία. Όχι μόνο δεν μαλάκωσε (φταίω και εγώ που άφησα τη γυναίκα μου να πάει στο χασάπη και τις έδωσε μπούτι γκοτζιλα) αλλά ενώ ήταν γευστικά το κρεμμύδι κάλυψε τη γεύση του προβάτου. Εκτός και ο Λεπα από το χθεσινό ψήσιμο 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Morosana είπε BTW δοκίμασα εχθές με μεγαλες προσδοκιες τη συνταγή του Ακη για να μαλακώσει η προβατίνα με κρεμμύδι λαδι ξύδι 24ωρες και ήταν αποτυχία. Όχι μόνο δεν μαλάκωσε (φταίω και εγώ που άφησα τη γυναίκα μου να πάει στο χασάπη και τις έδωσε μπούτι γκοτζιλα) αλλά ενώ ήταν γευστικά το κρεμμύδι κάλυψε τη γεύση του προβάτου. Ειχα δοκιμασει και γω κρεμμύδι και αφηνε πολυ χαλια γευση στο κρεας. Ευτυχως το εκανα σε 2-3 κομματια για δοκιμη. Αν θες να κανεις πειραματα, δοκιμασε ακτινιδιο που δεν αφηνει γευση. Παντα σε 2-3 κομματια για δοκιμη και συγκριση με το σκετο. Γενικα η προβατινα θα πρεπει να εχει σιτεψει πολυ καλα, αλλιως δεν τρωγεται. 1 ώρα πριν, Morosana είπε Εκτός και ο Λεπα από το χθεσινό ψήσιμο Παλιο ειναι αυτο! Μαλιστα ειχαμε σχολιασει τον ορο "πανακριβη" της landmann. 1 1
plasTOST Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Και αν κάνεις το ακτινίδιο πολτό και το ρίξεις πριν το ψήσιμο στο κρέας μην το αφήσεις πολύ ώρα γιατί θα διαλυθεί το κρέας στο ψήσιμο.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, plasTOST είπε Και αν κάνεις το ακτινίδιο πολτό και το ρίξεις πριν το ψήσιμο στο κρέας μην το αφήσεις πολύ ώρα γιατί θα διαλυθεί το κρέας στο ψήσιμο. Σωστα! θελει γυρω στα 40' αν θυμαμαι καλα και μετα ξεπλυμα στη βρυση με νερο. 1
energy52 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Παιδια ειναι και πως θα τυχει με την προβατινα..Εγω ας πουμε τελευταια φορα την εψησα κατευθειαν απ το χασαπη και βγηκε λουκουμι και μου το πε κιολας οτι δεν θελει σιτεμα..ψησιμο σε καρβουνο, στην υγραεριου δεν εχω δοκιμασει ακομη σκεφτομαι τις αναφλεξεις..Πολυ νοστιμη η ατιμη αλλα και πολυ λιπος αναμεσα, οποτε δεν ειναι για συχνα.. Επεξ/σία 8 Μαρτίου από energy52 1
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Τι συζητάμε τώρα. Ούτε ίδια ηλικία έχουν όλες (οι προβατίνες), ούτε ίδια τροφή τρώνε όλες, ούτε στο ίδιο μέρος μεγαλώνουν όλες, ούτε έχουν ίδιο λίπος όλο το χρόνο, και άλλα ακόμα. Προφανώς και θα τύχει σε κάποιον τσίχλα και σε κάποιον να λιώνει. Και στον ίδιο θα τύχει. 2
alimentas Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Αυτά τα κράτα είναι ότι κάτσει μπίλια. Εδώ απλό μοσχάρι δεν μπορούν να πετύχουν οι πιο πολλοι κρεοπώληδες
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Την πρωτη φορα που πηρα προβατινα ειχε βγει λουκουμι πραγματικα. Δεν ειχα ξαναψησει, δεν ειχα ξαναφαει. Τις επομενες εχει τυχει πολυ σκληρη, εχει τυχει και καλη. Αλλα σαν την πρωτη φορα δεν εχει ξανατυχει. Να σημειωσω οτι τη μερα που γνωρισα τη γυναικα μου, ειχε ερθει σπιτι μου με μια συναδελφο και ειχα ψησει προβατινα χαχαχα! Και παρ ολο που δεν βγηκε καλη η προβατινα με παντρευτηκε τελικα Οποτε για μενα η προβατινα έχει σημαντικη θεση στην καρδια μου! 1 9
Morosana Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Την πρωτη φορα που πηρα προβατινα ειχε βγει λουκουμι πραγματικα. Δεν ειχα ξαναψησει, δεν ειχα ξαναφαει. Τις επομενες εχει τυχει πολυ σκληρη, εχει τυχει και καλη. Αλλα σαν την πρωτη φορα δεν εχει ξανατυχει. Να σημειωσω οτι τη μερα που γνωρισα τη γυναικα μου, ειχε ερθει σπιτι μου με μια συναδελφο και ειχα ψησει προβατινα χαχαχα! Και παρ ολο που δεν βγηκε καλη η προβατινα με παντρευτηκε τελικα Οποτε για μενα η προβατινα έχει σημαντικη θεση στην καρδια μου! Τυχερός είσαι εγώ μετά τα χθεσινά εύκολα θα τη χωριζα 😛 Τετοιες μέρες με τόσο κίνηση στα χασάπικα καλύτερα ενα κλασσικο αρνάκι κατσικάκι και τα πειράματα με πρόβατο άλλη στιγμή αλλά μας μπ ρίζωσε ο Ακης 1
energy52 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Morosana είπε Τυχερός είσαι εγώ μετά τα χθεσινά εύκολα θα τη χωριζα 😛 Τετοιες μέρες με τόσο κίνηση στα χασάπικα καλύτερα ενα κλασσικο αρνάκι κατσικάκι και τα πειράματα με πρόβατο άλλη στιγμή αλλά μας μπ ρίζωσε ο Ακης Εγω οσες φορες εχω στειλει τη γυναικα να ψωνισει κρεας το μετανιωσα..Μονο στην αναγκη😆 1
iwnas28 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα, ως χρηστης της naterial kenton 4b εδω και 2 περιπου χρονια, ψαχνομαι να κανω το επομενο βημα οσον αφορα την ψησταρια μου. Υπαρχει καποια προταση για αναβαθμιση που να αξιζει πραγματικα με ταβανι τα 500 ευρω ή να μείνω ως εχει? Επεξ/σία 8 Μαρτίου από iwnas28
ventic139 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Η προβατίνα θέλει καλό κόψιμο αλάτι πιπέρι αυστηρά 😜 Τρομερή προβατινα όπως και κρέατα μουλκιωτης μανδρα. Προβατίνα μέλι όχι αστεία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα