Tsino Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 1 hour ago, plasTOST said: Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν πληρώνεις πχ 25€ για γεμισμένη φιάλη, το 1 kg που μένει έχει αξία 0,40€. Δεν ειναι ακριβώς έτσι. Τα 25 € ειναι για το περιεχόμενο. Καθαρό Βάρος. (10kg) Οπότε αν μεινει 1 κιλό στη φιάλη χαρίζουμε 2,5 € 🤑 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Την τελευταια φορα που μου "τελειωσε" και αρχισε να πεφτει η θερμοκρασια την αφησα και δεν την αλλαξα, γιατι την επομενη φορα θα εχει πιασει παλι πιεση και θα μπορεσεις να καταναλωσεις λιγο ακομα. Εψησα μετα ενα κατεψυγμενο μπιφτεκι εμμεσα χωρις προβλημα. Λεω κρατα την λιγο ακομα. Επομενο ειχα καπνισμα στηθους γαλοπουλας που το εβγαλε κι αυτο σχεδον ολοκληρο. 15-20' πριν το τελος την αλλαξα γιατι πεινουσα και ηθελα να την γκαζωσω. Οποτε μπορεις να εκμεταλλευτείς το αεριο ετσι με κανενα χαζοψησιμο μια φορα ακομα απο τοτε που νομιζεις οτι εχει τελειωσει. 2
Fidus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδια ερωτηση...εχω μια napoleon freestyle που υποτιθεται εχει σχαρες με επικαλυψη πορσελανης. Αλλα σκουριαζουν κανονικα, τις καθαριζω τις λαδωνω και ολα καλα παλι..αν της αφησω λιγο καιρο, η ακαθαριστες, μεχρι να ξαναψησω η και καθαρισμενες απλα να περασει καποιο μεγαλυτερο χρονικο διαστημα παλι πετανε σκουρια. Δεν τις εχω καθαρισει με σκληρα καθαριστικα ουτε τις εχω ξυσει με συρματα, μονο με ξυλινες σπατουλες μετα την πυρολυση. Δεν με πειραζει ιδιαιτερα το φαινομενο απλα αναρωτιεμαι ποιο το οφελος της επικαλυψης αν σκουριαζουν ετσι και αλλιως και επισης αν ειναι επικινδυνο...δλδ μηπως τρωμε και κομματια "πορσελανης" που βασικα μηπως ειναι κανα τεφλον και το βαφτισαν πορσελανη... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2024 από Fidus
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Εισαι σιγουρος οτι ειναι σκουρια και οχι λιπος καμενο; Για βαλε καμια φωτο να δουμε.
doctor_pin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Μπορεις να ψησεις και σε γαστρα μεσα στην ψησταρια σωστα? Ειδα αυτη και λεω να κανω αγορα, https://bbq.gr/keramiki-gastra-42-1x22-6cm-weber?___store=bbq_el Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2024 από doctor_pin
ilpapacha Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, doctor_pin είπε Μπορεις να ψησεις και σε γαστρα μεσα στην ψησταρια σωστα? Ειδα αυτη και λεω να κανω αγορα, https://bbq.gr/keramiki-gastra-42-1x22-6cm-weber?___store=bbq_el Δεν θα έχεις κάποιο θέμα. Απλά θέλει προσοχή, εάν ψήσεις άμεσα θα πρέπει να ανεβάζεις θερμοκρασία σταδιακά. 7 ώρες πριν, Fidus είπε Παιδια ερωτηση...εχω μια napoleon freestyle που υποτιθεται εχει σχαρες με επικαλυψη πορσελανης. Αλλα σκουριαζουν κανονικα, τις καθαριζω τις λαδωνω και ολα καλα παλι..αν της αφησω λιγο καιρο, η ακαθαριστες, μεχρι να ξαναψησω η και καθαρισμενες απλα να περασει καποιο μεγαλυτερο χρονικο διαστημα παλι πετανε σκουρια. Δεν τις εχω καθαρισει με σκληρα καθαριστικα ουτε τις εχω ξυσει με συρματα, μονο με ξυλινες σπατουλες μετα την πυρολυση. Δεν με πειραζει ιδιαιτερα το φαινομενο απλα αναρωτιεμαι ποιο το οφελος της επικαλυψης αν σκουριαζουν ετσι και αλλιως και επισης αν ειναι επικινδυνο...δλδ μηπως τρωμε και κομματια "πορσελανης" που βασικα μηπως ειναι κανα τεφλον και το βαφτισαν πορσελανη... Οι μαντεμένιες σχάρες δεν είναι επισμαλτωμένες. Έχουν κάποιου είδους επίστρωση/επικάλυψη, κάτι σαν powder coating δηλαδή, όπου με τον καιρό/χρήση ενδέχεται να φύγει. Λογικά υπάρχει ως «προστασία» μέχρι να πουληθούν. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία του seasoning. Όσο πιο συχνά κάνεις πυρόλυση, τόσο πιο συχνά θα πρέπει να επαναλαμβάνεις την διαδικασία τους seasoning, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες το «χαλάνε».
est Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 33 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Δεν θα έχεις κάποιο θέμα. Απλά θέλει προσοχή, εάν ψήσεις άμεσα θα πρέπει να ανεβάζεις θερμοκρασία σταδιακά. Οι μαντεμένιες σχάρες δεν είναι επισμαλτωμένες. Έχουν κάποιου είδους επίστρωση/επικάλυψη, κάτι σαν powder coating δηλαδή, όπου με τον καιρό/χρήση ενδέχεται να φύγει. Λογικά υπάρχει ως «προστασία» μέχρι να πουληθούν. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία του seasoning. Όσο πιο συχνά κάνεις πυρόλυση, τόσο πιο συχνά θα πρέπει να επαναλαμβάνεις την διαδικασία τους seasoning, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες το «χαλάνε». Μου έκανε πάντα εντύπωση που στις οδηγίες χρήσης ψησταριών με επισμαλτωμένες, μαντεμένιες σχάρες, η Napoleon προτείνει seasoning ενώ αντίθετα, η Weber λέει πως δεν απαιτείται 🤔
sndev Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 3 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Το ριξατε στη διαιτα;; εγω στην ομοιοπαθητική, κοιτάζω κατι ψαρια σε πρώτη φαση να δω αν θα μου μιλήσουν 1 4
doctor_pin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 17 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Το ριξατε στη διαιτα;; Ετοιμος ειμαι , το βραδυ πιστευω να καψουμε καλα 2
Tsino Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Εγώ βιγκαν κεφτέδες Απαράδεκτος. Αύριο με τον κηδεμόνα σου 🤪 4
Varnavas89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Καλημέρα σας. Χτες έκανα ευρύ ψήσιμο με την Κεντον κανα 10kg κρέατα γυρω 1μιση ωρα+. Επειδή προκαλεσαν αναφλέξεις κλασικά τα παϊδακια, με σκληρή μαχη τις αντιμετωπισα και τσούζουν τα μάτια τι να εβαζα καμια.μασκα θαλάσσης οσο αστειο κι αν φαίνεται; Η να εχω κολλυριο δίπλα; Έχει κανείς αλλος παρόμοιο θέμα; Φυσικά ήταν καθαρή πριν ξεκινήσω και τα ψιλοστεγνωσα
plasTOST Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 27 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε Καλημέρα σας. Χτες έκανα ευρύ ψήσιμο με την Κεντον κανα 10kg κρέατα γυρω 1μιση ωρα+. Επειδή προκαλεσαν αναφλέξεις κλασικά τα παϊδακια, με σκληρή μαχη τις αντιμετωπισα και τσούζουν τα μάτια τι να εβαζα καμια.μασκα θαλάσσης οσο αστειο κι αν φαίνεται; Η να εχω κολλυριο δίπλα; Έχει κανείς αλλος παρόμοιο θέμα; Φυσικά ήταν καθαρή πριν ξεκινήσω και τα ψιλοστεγνωσα Χαμηλά τους καυστήρες για παϊδάκια. Σε όλους γίνεται αυτό. Μην αγχώνεσαι. Βάζεις ανεμιστήρα να φυσάει τον καπνό σε άλλη μεριά και το πρόβλημα λύνεται 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα