parrot32 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Θέλω να αλλάξω την φλογοκρυπτη από μια campingaz series 2...αλλά σκέφτομαι να παραγγείλω μια ανοξείδωτη εκτός εταιρίας..το θέμα είναι να πω στον μάστορα που θα το φτιάξει να κάνει τις εγκοπές τρύπες που έχει η γνήσια ή δεν έχει σημασία?
Mpiftekis Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, parrot32 είπε Θέλω να αλλάξω την φλογοκρυπτη από μια campingaz series 2...αλλά σκέφτομαι να παραγγείλω μια ανοξείδωτη εκτός εταιρίας..το θέμα είναι να πω στον μάστορα που θα το φτιάξει να κάνει τις εγκοπές τρύπες που έχει η γνήσια ή δεν έχει σημασία? Προφανώς έχει σημασία. Από κάπου πρέπει να βγαίνει ο ζεστός αέρας. Αν προχωρήσεις, πάντως, ενημέρωσε με αν μπορείς γιατί κι εγώ θέλω 3 τέτοιες αλλά τη σειρά 3.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Mpiftekis είπε Προφανώς έχει σημασία. Από κάπου πρέπει να βγαίνει ο ζεστός αέρας. Αν προχωρήσεις, πάντως, ενημέρωσε με αν μπορείς γιατί κι εγώ θέλω 3 τέτοιες αλλά τη σειρά 3. Καλα δεν εχουν ολες οι εταιρειες τρυπα στις φλογοκρυπτες. Οπως και να χει σιγουρα κατι παραπανω θα ξερουν οι σχεδιαστες των ψησταριων απο εμας. Οποτε ας κανει τρυπες να ειναι σιγουρος. Εκτος και αν εχει παρατηρησει να εχει πχ αυξημενες αναφλεξεις λογω των τρυπων αυτων.
kostaskontis Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου καλησπερα,υπαρχει καποια οικονομικη λυση για σουβλα για την κεντον με 3 καυστηρες?70 ευρω μου φαινονται πολλα!
gkatsogr Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Λόγω έλλειψης χρόνου τελικά πήρα την Nattera. Έκατσα την συναρμολόγησα και φαίνεται αρκετά ποιοτική. Της πήρα και ένα κάλυμμα για προστασία από την σκόνη. Θέλω μόνο να σας ρωτήσω το εξής: αυτή η σωλήνα venturi όντως είναι έτσι στον αέρα;
andreaspA Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, kostaskontis είπε καλησπερα,υπαρχει καποια οικονομικη λυση για σουβλα για την κεντον με 3 καυστηρες?70 ευρω μου φαινονται πολλα! Ενα κλαπακης μοτερ απο το The Mart με 15-20€. Μια σουβλα τετραγωνη για κοκορετσι με 6€. Ενα τροχο δικο σου ή φιλου σου. Την κοβεις την σουβλα στο μεγεθος που πρεπει. Την κανεις μυτερη μπροστα, και ετοιμος! Αν δεις το πρωτο σχολιο σε αυτο, θα δεις οτι αυτο ακριβως εχει κανει σε bbq υγραεριου. https://www.skroutz.gr/s/23571470/Moter-Souvlas-6W-Reymatos-gia-Kokoretsi-kai-Kontosouvli-0900158.html#reviews Επεξ/σία 1 Μαρτίου από andreaspA 2
kostaskontis Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ενα κλαπακης μοτερ απο το The Mart με 15-20€. Μια σουβλα τετραγωνη για κοκορετσι με 6€. Ενα τροχο δικο σου ή φιλου σου. Την κοβεις την σουβλα στο μεγεθος που πρεπει. Την κανεις μυτερη μπροστα, και ετοιμος! ok αλλα το μοτερ πως "πιανει" πανω στην ψησταρια?Εχει καποια βαση?
andreaspA Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, kostaskontis είπε ok αλλα το μοτερ πως "πιανει" πανω στην ψησταρια?Εχει καποια βαση? δεν χρειαζεται να πιασει. Καθεται απλα και γυρναει. Κοντραρει στο πλαινο ραφι.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kostaskontis είπε ok αλλα το μοτερ πως "πιανει" πανω στην ψησταρια?Εχει καποια βαση? Έχεις τελειώσει κάποια σχολή ΑΕΙ/ΤΕΙ? 😜 https://www.dropbox.com/s/x6b2myqf10vobme/VID_20200416_194610.mp4?dl=0 Επεξ/σία 1 Μαρτίου από SagoniasSlutRos 1 1 6
doctor_pin Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου πριν το 1ο ψησιμο πρεπει να γινει καποια διαδικασια, να αναψεις απλα να καουν λιγο τα μεταλλα δεν θελει μονο?
ventic139 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Καλησπέρα στη ομάδα θέλω να ρωτήσω το εξής ώστε να θυμηθώ αν μου διαφεύγει κάτι. Μετά από Χ ψησιματα πως καθαρίζετε τη ψησταριά σας ώστε ν αποφύγετε αναφλέξεις κτλπ ; Έχετε κάποιο σπρέι, πανάκι κάτι; ευχαριστώ
Tsino Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 4 hours ago, doctor_pin said: πριν το 1ο ψησιμο πρεπει να γινει καποια διαδικασια, να αναψεις απλα να καουν λιγο τα μεταλλα δεν θελει μονο? Την φουντώνεις Μαξ θερμοκρασία για κανένα μισάωρο να κάψει τα παντα 1
imr Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Ρε παιδια, την ειχα αφησει απο το καλοκαιρι, με γκρι μπουκαλα coral gas καινουργια, με 1-2 ψησιματα. Σημερα που την εβαλα παλι ειχε αδειασει, την ειχα συνδεδεμενη στη ψησταρια με κλειστο τον διακοπτη του ρυθμιστη Ειναι λογικο να εχει τοση απωλεια? Σε δευτερο κομματι, θελω καινουργια flavor bars και λεω να τα φτιαξω μονος μου απο ενα φυλο ατσαλιου. Καποια προταση για παχος και υλικο που να παρω?
doctor_pin Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 2 ώρες πριν, imr είπε Ρε παιδια, την ειχα αφησει απο το καλοκαιρι, με γκρι μπουκαλα coral gas καινουργια, με 1-2 ψησιματα. Σημερα που την εβαλα παλι ειχε αδειασει, την ειχα συνδεδεμενη στη ψησταρια με κλειστο τον διακοπτη του ρυθμιστη Ειναι λογικο να εχει τοση απωλεια? Σε δευτερο κομματι, θελω καινουργια flavor bars και λεω να τα φτιαξω μονος μου απο ενα φυλο ατσαλιου. Καποια προταση για παχος και υλικο που να παρω? Οχι δεν νομιζω οτι ειναι νορμαλ να χασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα