Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gdiakakis89 είπε

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν πουλάει κάποιος coral gas prime προπανιο στο Ηράκλειο Κρήτης? Δεν βρίσκω πουθενά, και καθώς θέλω να κάνω low n' slow ψησίματα, νομίζω με μείγμα θα έχω θέμα μετά από πολύ ώρα. 

Απ ότι φαίνεται υπάρχει στο παρακάτω κατάστημα https://www.cretagas.gr/product-category/fiales-ygraeriou/

Μπορείς να καλέσεις την coral και να σε ενημερώσει σε ποια σημεία μπορείς να την προμηθευτείς 

https://www.coralgas.gr/contact/

• Like 1
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2245

• ilpapacha

2028

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πριν καμιά 5ετία αγόρασα μια Landmann, επώνυμη και καλά μη χέσω, βασικό μοντέλο για να δω αν μου αρέσει το σπορ και αναλόγως να πράξω. Ενώ ήταν πάντα στο μπαλκόνι και σκεπασμένη, με χρήση 2 ή 3 φιάλες συνολικά, ο καυστήρας απλά διαλύθηκε. Από ότι μου είπαν από αντιπροσωπία ο συγκεκριμένος δεν ήταν καν ανοξείδωτος και θαύμα που κράτησε και τόσο. Ανταλλακτικό δε φέρνουν. Άρα το "επώνυμο" ούτε ποιότητα προσέφερε, ούτε after sales. Το καυστηράκι είναι oval με μονή εισαγωγή. Ότι βρίσκω στο δίκτυο είναι είτε με διπλή εισαγωγή είτε με την εισαγωγή στο πλάι. Γνωρίζει κανείς κάνα μερακλή που θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο μήπως έχει κάτι. Άλλωστε πιο πολύ σε κατασκευή σιδερά παραπέμπει ο καυστήρας, παρά σε βιομηχανικό είδος :-). Λέω μπας και τη σώσω... χρήση 4-5 φορές το χρόνο να κάνω πλέον και αν.

kayst1.jpg

kayst2.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κριμα... οκ ανταλλακτικο δεν φερνουν, εψαξες εξω μπας και το βρεις μονος σου? πιο μοντελο ειναι η ψησταρια?

Επεξ/σία από Amaretos
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Amaretos said:

Κριμα... οκ ανταλλακτικο δεν φερνουν, εψαξες εξω μπας και το βρεις μονος σου? πιο μοντελο ειναι η ψησταρια?

Landmann 12371

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Kostas _mp είπε

Ωραίος ο τύπος👍. Ηλεκτροσυγκόλληση του καυστήρα και λουκάνικα lidl εισαγόμενα από Ελλάδα 😂. Πάντως , ακούγεται απίθανο @lordvec να μην μπορείς να βρεις  καυστήρα από ίντερνετ ή έστω έναν universal σε κάποιο σχετικό κατάστημα. Εκτός αν είναι ευκαιρία για "αναβάθμιση" 🤔

Επεξ/σία από est
  • Like 1
Δημοσ.

Ότι βρίσκω είναι με 2 εισόδους. Θα μπορούσα ίσως να βάλω και διπλά κουμπιά-ζιγκλέρ-καρμπυρατέρ ώστε να βάλω διπλό καυστήρα, αλλά δεν ξέρω την ορολογία για να το ψάξω. "Μπάρα" βρήκα να το γράφει κάποιος στην Πτολεμαΐδα αλλά θα προτιμούσα κάποιον στην Αθήνα για να δω από κοντά τι παίρνω μια και θα πρόκειται για μετατροπή. Να πάρω καινούργια δεν είμαι σε φάση. Ψήνω 2-3 φορές το χρόνο και άν.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, lordvec είπε

Ότι βρίσκω είναι με 2 εισόδους. Θα μπορούσα ίσως να βάλω και διπλά κουμπιά-ζιγκλέρ-καρμπυρατέρ ώστε να βάλω διπλό καυστήρα, αλλά δεν ξέρω την ορολογία για να το ψάξω. "Μπάρα" βρήκα να το γράφει κάποιος στην Πτολεμαΐδα αλλά θα προτιμούσα κάποιον στην Αθήνα για να δω από κοντά τι παίρνω μια και θα πρόκειται για μετατροπή. Να πάρω καινούργια δεν είμαι σε φάση. Ψήνω 2-3 φορές το χρόνο και άν.

The Rose Thirst Tweets GIF by BuzzFeed

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, lordvec είπε

Ψάξε κανένα universal. Κοίτα και σε καμία Γερμανία, Κίνα κλπ. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, lordvec είπε

Καλησπέρα,

πριν καμιά 5ετία αγόρασα μια Landmann, επώνυμη και καλά μη χέσω, βασικό μοντέλο για να δω αν μου αρέσει το σπορ και αναλόγως να πράξω. Ενώ ήταν πάντα στο μπαλκόνι και σκεπασμένη, με χρήση 2 ή 3 φιάλες συνολικά, ο καυστήρας απλά διαλύθηκε. Από ότι μου είπαν από αντιπροσωπία ο συγκεκριμένος δεν ήταν καν ανοξείδωτος και θαύμα που κράτησε και τόσο. Ανταλλακτικό δε φέρνουν. Άρα το "επώνυμο" ούτε ποιότητα προσέφερε, ούτε after sales. Το καυστηράκι είναι oval με μονή εισαγωγή. Ότι βρίσκω στο δίκτυο είναι είτε με διπλή εισαγωγή είτε με την εισαγωγή στο πλάι. Γνωρίζει κανείς κάνα μερακλή που θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο μήπως έχει κάτι. Άλλωστε πιο πολύ σε κατασκευή σιδερά παραπέμπει ο καυστήρας, παρά σε βιομηχανικό είδος :-). Λέω μπας και τη σώσω... χρήση 4-5 φορές το χρόνο να κάνω πλέον και αν.

kayst1.jpg

kayst2.jpg

Κάνε μια προσπάθεια να επικοινωνήσεις απευθείας με τα κεντρικά στο εξωτερικό https://landmann.de/pages/kontakt

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 23/2/2024 στις 6:47 ΜΜ, lordvec είπε

Εγώ γενικά κάνω πατέντες, αλλά εδώ θα σου έλεγα να βρεις αυτό που πρέπει. 
Στείλε ένα email εδώ που τον έχουν. Γερμανία είναι αλλά μπορεί να στείλουν. 
https://www.nettoparts.de/shop/brenner-landmann-gasgrill-36842p.html

• Thanks 1
Δημοσ.

Καταρχάς προσπάθησε να το φέρεις απέξω από τα λινκ που βάζουν οι φίλοι. Από την άλλη θα μπορούσες να την μετατρέψεις σε διαφορετικό στυλ με universal καυστήρες, αν βρεις μάστορα σε λογικό κόστος.

• Like 1
Δημοσ.

Flap steak (bavette), 1.7kg, την καθάρισα και την χώρισα σε 3 κομμάτια (τα 2 θα ψηθούν στο μέλλον).

image.jpeg.05d70ff8c4c007ddcac0511eb32d2ffe.jpeg

Ψήσιμο σε καυτή μαντεμένια πλάκα για 3 λεπτά σε κάθε μεριά και μεταφορά σε άμεση φωτιά χαμηλά μέχρι να φτάσει στους 53 βαθμούς. Την αφήσα να ξεκουραστεί παρέα με λιωμένο βουτυράκι και αλάτι.

image.jpeg.278fb8d1ca5b459f4b0b1a1f4b8fea93.jpeg

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...