plasTOST Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, ventic139 είπε Καλημέρα να πω τη αμαρτία μου δε το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι μιας και η ψησταριά ανοιγοκλείνει υπέθεσα ότι πάνω κάτω καίει τπ ίδιο. Ισχύει η πρώτη ήταν από το Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο περίπου με φουλ ψησιματα αυτη που άλλαξα προχθές είχα τέρμα καυστήρες και πάνω από 150 βαθμούς δε μπορούσε να πάει. Ωστόσο αυτό που παραξένεψε επίσης ήταν το γεγονός ότι και η ένδειξη που έχει η coral prime στο σωλήνα πάνω έδειχνε το δείκτη να γέρνει προς το κίτρινο αντί να είναι προς το πράσινο. δε ξέρω εάν παίζει τόσο ρόλο αυτό, σκέφτηκα και το ενδεχόμενο μήπως δε τη είχα κουμπώσει καλά αλλά μετά λέω δε παίζει θα είχαμε ακουστεί στις ειδήσεις 😅 Αν φυσάει κιόλας να δεις τι απώλειες έχει.
ilpapacha Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει διαγωνισμός με Weber από το You.gr https://www.you.gr/special-pages/promo/bbq-contest? 5 2
katbo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Σε κλασσική μπουκάλα μειγματος που τη ζυγίζω και έχει μέσα υπόλοιπο 1,5-2 κιλά είναι λογικό να πέφτει η ισχύς μετά από 15-20 λεπτά χρήσης; Ξεκινάει φουλ, πιάνει άνετα 300°+ αλλά μετά από λίγο ψήσιμο δεν μπορεί να ανέβει πάνω από τους 150°. Την άλλη μέρα πάλι το ίδιο, ξεκινάει δυνατά και μετά από κάποια ώρα η φλόγα γίνεται σαν καντηλάκι, ίσα που ανάβει. Να σημειωθεί ότι η εξωτερική θερμοκρασία είναι πάνω από 10° οπότε δεν νομίζω ότι είναι θέμα κρύου.
ventic139 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, plasTOST είπε Αν φυσάει κιόλας να δεις τι απώλειες έχει. Ευχαριστώ δε το είχα συνδυάσει τόσο με το καιρό να πω τη αμαρτία μου
est Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, katbo είπε Καλησπέρα. Σε κλασσική μπουκάλα μειγματος που τη ζυγίζω και έχει μέσα υπόλοιπο 1,5-2 κιλά είναι λογικό να πέφτει η ισχύς μετά από 15-20 λεπτά χρήσης; Ξεκινάει φουλ, πιάνει άνετα 300°+ αλλά μετά από λίγο ψήσιμο δεν μπορεί να ανέβει πάνω από τους 150°. Την άλλη μέρα πάλι το ίδιο, ξεκινάει δυνατά και μετά από κάποια ώρα η φλόγα γίνεται σαν καντηλάκι, ίσα που ανάβει. Να σημειωθεί ότι η εξωτερική θερμοκρασία είναι πάνω από 10° οπότε δεν νομίζω ότι είναι θέμα κρύου. Η ατμοποίηση του LPG συντελείται με χαμηλότερους ρυθμούς όταν ελαχιστοποιηθεί η ποσότητα που έχει απομείνει στη φιάλη. Έτσι, πέφτει σύντομα η πίεση και η παροχή δεν μπορεί πια να καλύψει τη ζήτηση. Η πίεση αποκαθίσταται αργότερα και μπορεί να παράσχει ξανά αέριο, όλο και λιγότερο κάθε φορά μεχρι να απομείνει μια ελάχιστη ποσότητα που δεν μπορεί πια να χρησιμοποιηθεί. Και εδώ προκύπτει μια ακόμα χρησιμότητα του κουμπωτού ρυθμιστή σύγχρονων φιαλών που μπορούν να διευκολύνουν τη χρήση της χαμηλής ποσότητας αερίου για προθέρμανση της ψησταριάς, μερικές φορές πριν η φιάλη πάει για αντικατάσταση με γεμάτη. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από est 4 1
DarkSky Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, έχω μια freestyle 365 που είχα να χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό. Αφού έπαιξε το απαραίτητο καθάρισμα, παρατήρησα ότι το jetfire στον μεσαίο καυστήρα, ό,τι και να κάνω, δε λέει να σβήσει με τίποτα. Θα στείλω κι ένα mail στη napoleon, αλλά ήθελα πρώτα να ρωτήσω μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι που δεν έχω σκεφτεί.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, DarkSky είπε Καλησπέρα, έχω μια freestyle 365 που είχα να χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό. Αφού έπαιξε το απαραίτητο καθάρισμα, παρατήρησα ότι το jetfire στον μεσαίο καυστήρα, ό,τι και να κάνω, δε λέει να σβήσει με τίποτα. Θα στείλω κι ένα mail στη napoleon, αλλά ήθελα πρώτα να ρωτήσω μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι που δεν έχω σκεφτεί. Χωρίς να έχω τη συγκεκριμένη, υποθέτω ότι κάπου έχει κολλήσει ο συγκεκριμένος διακόπτης. Για παίξε λίγο μήπως ξεκολλήσει.
DarkSky Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Χθες δε ξεκόλλαγε με τίποτα, σήμερα που είπα να το δοκιμάσω ξεκόλλησε. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν πάντως, απλά μετά από κάνα λεπτό έσβηνε. Απ ό,τι είδα διακόπτες μόνοι τους δεν υπάρχουν, σαν ανταλλακτικό, σωστά ?
Tsino Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 40 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Flap steak από the mart για δώσε οδηγίες πως το έψησες κλπ
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Tsino είπε για δώσε οδηγίες πως το έψησες κλπ Επειδή στο ένα σημείο είναι πιο χοντρό, θέλει κανονικά κόψιμο και να τα ψήσεις ξεχωριστά. Εγώ το έψησα ολόκληρο για να φάμε οι μεγάλοι medium rare και ο μικρός well done. Ξεκίνησα σε φουλ δυνατή φωτιά και το τελείωσα με χαμηλά τους καυστήρες όλο άμεσα. 2
sndev Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Flap steak από the mart τι ωραιες ζουμερες φώτο ειναι αυτές 2
ilpapacha Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 54 λεπτά πριν, sndev είπε τι ωραιες ζουμερες φώτο ειναι αυτές Όντως, είναι f(l)a(p)…νταστικές 1
gdiakakis89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν πουλάει κάποιος coral gas prime προπανιο στο Ηράκλειο Κρήτης? Δεν βρίσκω πουθενά, και καθώς θέλω να κάνω low n' slow ψησίματα, νομίζω με μείγμα θα έχω θέμα μετά από πολύ ώρα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, gdiakakis89 είπε Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν πουλάει κάποιος coral gas prime προπανιο στο Ηράκλειο Κρήτης? Δεν βρίσκω πουθενά, και καθώς θέλω να κάνω low n' slow ψησίματα, νομίζω με μείγμα θα έχω θέμα μετά από πολύ ώρα. Δεν θα έχεις θέμα, στο low and slow ψήνεις πολύ χαμηλά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα