Amaretos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Konstantinos322 είπε Καλημερα στην παρεα, εαν μπορειτε να με βοηθήσετε. ειμαι αναμεσα στην Weber Spirit II E-310 GBS 3καυστηρες, και στη Napoleon Rogue 365 2 καυστηρες. δεν θελω αλλες εταιρειες λογω ποιοτητας. ειμαστε 4μελης οικογενεια, δεν εχω ιδεα απο ψησιματα. δεν εχω σκοπο να κανω τρελα ψησιματα για πολλα ατομα. η Weber μου φαινεται κατωτερης ποιοτητας και ακομα με 3 καυστηρες δεν φτανει στην αποδοση της Napoleon με 2 καυστηρες (νομιζω). και τι θα χρειαστω για να την στησω να ειναι λειτουργικη απο το μηδεν. εννοω λαστιχακια μπουκαλα ρυθμιστη πιεσης κτλ... ευχαριστω πολυ. καθε συμβουλη καλοδεχουμενη. Εγω θα προτεινα Rogue 425 αν μπορεις, ενας καυστηρας παραπανω παντα χρειαζεται και θα σου κρατησει πολλα χρονια χαμενος ο "εξτρα" καυστηρας δεν θα παει. "Δεν εχω ιδεα","δεν εχο σκοπο να κανω τρελα ψησιματα" κλπ κλπ, στην αρχη πολλοι ετσι σκεφτονται, μολις μαθεις την ευκολια της θα αναθεωρησεις γνωμη, μετα θα αρχισεις indirect ψησιματα κλπ και θα χρειαστεις τον εξτρα καυστηρα. Παντως με μια γρηγορα ματια δεν βρισκη ουτε 425 ουτε 365 πουθενα διαθσιμες... ουτε homing, τι εγινε τις αποσυρουν σιγα σιγα ???
Konstantinos322 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου η napoleon 425 παει +200ευρω. δεν θελω να ξεφυγω πανω απο 700ε. υπαρχουν διαθεσιμες εαν μπεις σκρουτζ. ευχαριστω για την απαντηση. 56 λεπτά πριν, Amaretos είπε Εγω θα προτεινα Rogue 425 αν μπορεις, ενας καυστηρας παραπανω παντα χρειαζεται και θα σου κρατησει πολλα χρονια χαμενος ο "εξτρα" καυστηρας δεν θα παει. "Δεν εχω ιδεα","δεν εχο σκοπο να κανω τρελα ψησιματα" κλπ κλπ, στην αρχη πολλοι ετσι σκεφτονται, μολις μαθεις την ευκολια της θα αναθεωρησεις γνωμη, μετα θα αρχισεις indirect ψησιματα κλπ και θα χρειαστεις τον εξτρα καυστηρα. Παντως με μια γρηγορα ματια δεν βρισκη ουτε 425 ουτε 365 πουθενα διαθσιμες... ουτε homing, τι εγινε τις αποσυρουν σιγα σιγα ??? η napoleon 425 παει +200ευρω. δεν θελω να ξεφυγω πανω απο 700ε. υπαρχουν διαθεσιμες εαν μπεις σκρουτζ. ευχαριστω για την απαντηση. 1 λεπτό πριν, Konstantinos322 είπε η napoleon 425 παει +200ευρω. δεν θελω να ξεφυγω πανω απο 700ε. υπαρχουν διαθεσιμες εαν μπεις σκρουτζ. ευχαριστω για την απαντηση. η napoleon 425 παει +200ευρω. δεν θελω να ξεφυγω πανω απο 700ε. υπαρχουν διαθεσιμες εαν μπεις σκρουτζ. ευχαριστω για την απαντηση. R365PK-1-GR ο κωδικος
dtsatsa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, χρειάζομαι πληροφορίες(χρόνο και θερμοκρασία ψησίματος )για ένα κομμάτι 3κιλά χοιρινού λαιμού με κόκαλο (με έμμεσο τρόπο).Ευχαριστώ
ηνίοχος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, Konstantinos322 είπε Καλημερα στην παρεα, εαν μπορειτε να με βοηθήσετε. ειμαι αναμεσα στην Weber Spirit II E-310 GBS 3καυστηρες, και στη Napoleon Rogue 365 2 καυστηρες. δεν θελω αλλες εταιρειες λογω ποιοτητας. ειμαστε 4μελης οικογενεια, δεν εχω ιδεα απο ψησιματα. δεν εχω σκοπο να κανω τρελα ψησιματα για πολλα ατομα. η Weber μου φαινεται κατωτερης ποιοτητας και ακομα με 3 καυστηρες δεν φτανει στην αποδοση της Napoleon με 2 καυστηρες (νομιζω). και τι θα χρειαστω για να την στησω να ειναι λειτουργικη απο το μηδεν. εννοω λαστιχακια μπουκαλα ρυθμιστη πιεσης κτλ... ευχαριστω πολυ. καθε συμβουλη καλοδεχουμενη. η Weber μου φαινεται κατωτερης ποιοτητας και ακομα με 3 καυστηρες δεν φτανει στην αποδοση της Napoleon με 2 καυστηρες (νομιζω) Πως αποδεικνύεται το παράπανω ;
fifini Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους . Σκέφτομαι να δώσω γύρω στα 450€ να πάρω μια ψησταριά για μπαλκόνι για 3 άτομα . Έχετε να προτείνετε κάτι ; Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα που δεν μπορώ να ψάξω , δυστυχώς! Είδα ότι οι Napoleon με τις weber θεωρούνται οι πιο ποιοτικές . Βέβαια ανεβαίνει πολύ τιμή . Στο Σκρουτζ μου άρεσε μια broil king με μαντέμι και 3 εστίες . Ειμαι πολύ άπειρος όμως .το εύκολο καθάρισμα θα προτιμηθεί. Κάποια βοήθεια ;
protathlitis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Ξέμεινα με κάτι χοιρινές μπριζόλες για αύριο. Καμία γρήγορη μαρινάδα για να την κάνω όταν ξεπαγώσουν αύριο ;
lacta13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σας,εχει δοκιμασει καποιος να κανει ρολο κοτόπουλο σε υγραερίου;και αν αξιζει σαν αποτέλεσμα; κλασικα οπως θα καναμε σε απλο φούρνο σε pyrex, ή γάστρα τυλιγμενο; αξιζει αν εχει καποιος σουβλα να γινει πιο καλο; Καμία ιδεα; Ειδα σε ενα πολυ παλιοτερο ποστ εδω εναν που το εκανε με pyrex, αλλα οχι με σουβλα
ilpapacha Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Στις 9/2/2024 στις 9:39 ΠΜ, Konstantinos322 είπε Καλημερα στην παρεα, εαν μπορειτε να με βοηθήσετε. ειμαι αναμεσα στην Weber Spirit II E-310 GBS 3καυστηρες, και στη Napoleon Rogue 365 2 καυστηρες. δεν θελω αλλες εταιρειες λογω ποιοτητας. ειμαστε 4μελης οικογενεια, δεν εχω ιδεα απο ψησιματα. δεν εχω σκοπο να κανω τρελα ψησιματα για πολλα ατομα. η Weber μου φαινεται κατωτερης ποιοτητας και ακομα με 3 καυστηρες δεν φτανει στην αποδοση της Napoleon με 2 καυστηρες (νομιζω). και τι θα χρειαστω για να την στησω να ειναι λειτουργικη απο το μηδεν. εννοω λαστιχακια μπουκαλα ρυθμιστη πιεσης κτλ... ευχαριστω πολυ. καθε συμβουλη καλοδεχουμενη. Η σειρά Weber Spirit II συγκρίνεται με την σειρά Napoleon Freestyle. Η σειρά Rogue είναι καλύτερη ποιοτικά, έχει ανοξείδωτους διαχύτες, μεγαλύτερη απόσταση της σούβλας από την επιφάνεια ψησίματος και έχει μεγαλύτερη εγγύηση. Η Weber Spirit II έχει μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος συγκριτικά με την Napoleon Rogue 365. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, lacta13 είπε Καλησπέρα σας,εχει δοκιμασει καποιος να κανει ρολο κοτόπουλο σε υγραερίου;και αν αξιζει σαν αποτέλεσμα; κλασικα οπως θα καναμε σε απλο φούρνο σε pyrex, ή γάστρα τυλιγμενο; αξιζει αν εχει καποιος σουβλα να γινει πιο καλο; Καμία ιδεα; Ειδα σε ενα πολυ παλιοτερο ποστ εδω εναν που το εκανε με pyrex, αλλα οχι με σουβλα Δεν θα έχει διαφορά, εκτός αν βάλεις και κάπνισμα ταυτόχρονα. Επίσης προσοχή στο πυρέξ μην το βάλεις απότομα σε καυτή ψησταριά. 1
lacta13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 16 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Δεν θα έχει διαφορά, εκτός αν βάλεις και κάπνισμα ταυτόχρονα. Επίσης προσοχή στο πυρέξ μην το βάλεις απότομα σε καυτή ψησταριά. Αρα για να το κανω στην σουβλα,δεν εχει νόημα,ε;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, lacta13 είπε Αρα για να το κανω στην σουβλα,δεν εχει νόημα,ε; Άλλο η σουβλα, άλλο το πυρέξ. Στη σουβλα θα πηγαίνει γύρω γύρω το λίπος και θα γίνει σούπερ
mastoras007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα και θα ήθελα της γνώμες σας. Σε ψησταριά με 3 καυστήρες Unimak μάρκα αν παίζει κάποιο ρόλο νομίζω ότι αρπάζει πολύ εύκολα φωτιά. Στάζουν οι πανσετες και φουντώνει κατευθείαν. Καλά αν βάλω λουκάνικα άντε γειά Οκ έχουν λίπος στάζει, αλλά πολύ φωτιά ρε παιδιά Έτσι είναι σε όλες της ψησταριές? Κάνω κάτι λάθος? Τους ανακλαστήρες οκ τους καθαρίζω όσο μπορώ έχουν πάνω κάτι καρβουνιλες μικρές Πείτε γνώμες
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 12 hours ago, protathlitis said: Καλησπέρα. Ξέμεινα με κάτι χοιρινές μπριζόλες για αύριο. Καμία γρήγορη μαρινάδα για να την κάνω όταν ξεπαγώσουν αύριο ; https://akispetretzikis.com/recipe/6733/marinada-gia-xoirines-mprizoles Πολύ καλή, σπάει και την μυρωδιά του χοιρινού 1
ilpapacha Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, mastoras007 είπε Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα και θα ήθελα της γνώμες σας. Σε ψησταριά με 3 καυστήρες Unimak μάρκα αν παίζει κάποιο ρόλο νομίζω ότι αρπάζει πολύ εύκολα φωτιά. Στάζουν οι πανσετες και φουντώνει κατευθείαν. Καλά αν βάλω λουκάνικα άντε γειά Οκ έχουν λίπος στάζει, αλλά πολύ φωτιά ρε παιδιά Έτσι είναι σε όλες της ψησταριές? Κάνω κάτι λάθος? Τους ανακλαστήρες οκ τους καθαρίζω όσο μπορώ έχουν πάνω κάτι καρβουνιλες μικρές Πείτε γνώμες Κάνε μια προθέρμανση στην ψησταριά, 250-260 βαθμούς κι έπειτα βάλε τα κρέατα και χαμήλωσε την ένταση στο ελάχιστο. Μην γεμίζεις όλη την επιφάνεια ψησίματος, ώστε να μπορείς να αλλάζεις θέση στα κρέατα, αν υπάρξει θέμα. 1
costas_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Λουκάνικα & κρέατα λίπη δεν κάνουν για την ψησταριά υγραερίου. Το λουκάνικο όταν ζασταθεί, βράζει & αφρίζει, βγάζει λίπος και τρέχει, αναφλέγεται και προκαλεί μια κατάσταση που δεν μπορείς εύκολα να αντιμετωπίσεις. Εαν μάλιστα η ψησταριά έχει πολλά τέτοια υγρά δεν θέλει και πολύ να γίνει μια γενική ανάφλεξη. Εγώ δεν ψήνω λουκάνικα και συναφή γιατι είναι μάταιη κάθε προσπάθεια. Εαν όμως ντε και καλά πρεπει να τα βάλω, τότε χρησιμοποιώ το πλατώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα