ritualistic Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου το αργεντινικο ribeye της devesa που βλεπω οτι εχει το the mart το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εντυπωσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 25 λεπτά πριν, ritualistic είπε το αργεντινικο ribeye της devesa που βλεπω οτι εχει το the mart το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εντυπωσεις ? Αυτο στη φωτο πιο πανω ηταν Αργεντινης και ηταν τελειο. Οπως ειπα και πιο πριν ομως, το tritip που παιρνω συνεχεια, ειναι 9/10 καλο. Μου εχει τυχει να ειναι και μαπα. Οπως μαπα ηταν και μια πικανια που πηρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Varnavas89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Καλημέρα σε όλους! Εβαλα αγριογούρουνο σε κομμάτια 1,5 κιλο σε αλουμινόχαρτο εμκεσο ψήσιμο στους 160-170. Κάνα μισάωρο περίπου και μετα να το γυρίσω ή βλέποντας και κάνοντας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Varnavas89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Update: Λουκούμι 160-180β 80λεπτα έμμεσο. Φυσικά το ειχα μαριναρει απο το βράδυ. ! Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από Varnavas89 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATmega Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Πόσο αγοράζετε τη φιάλη υγραερίου (10kg)? Συνδέεται με κάποιο τρόπο η τιμή του φυσικού αερίου με την τιμή υγραερίου? Αγοράζω τη φιάλη 21€ και η τιμή της είναι σταθερή ενώ η τιμή του φυσικού αέριου έχει πέσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου €21 για το περιεχόμενο της 10kg φιάλης, σταθερή τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Στις 1/2/2024 στις 1:43 ΜΜ, Varnavas89 είπε Update: Λουκούμι 160-180β 80λεπτα έμμεσο. Φυσικά το ειχα μαριναρει απο το βράδυ. ! ωραιος ! τι μαρινάδα έβαλες ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Varnavas89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 53 λεπτά πριν, zanskou είπε ωραιος ! τι μαρινάδα έβαλες ; Απλή μηλοξυδο σίγουρα να φύγουν οι μυρωδιές και αλατι πιπερι . (Κρεμμύδια αν θελει κανείς βάζει και λίγο κρασί ). Οπωσδήποτε πάντως μηλοξυδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Varnavas89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Στις 3/2/2024 στις 5:00 ΜΜ, costas_ είπε €21 για το περιεχόμενο της 10kg φιάλης, σταθερή τιμή Εγω εδω την Coral prime.gas 24e λογικα δεν θα έπρεπε να πέσει λίγο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Νότια προάστια την coral prime προπανιο 28.🤔 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Γαλατσι petrogaz προπανιο 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Βαλτε καμια μπριζολα ρε παιδια. Flat iron steak black angus usa απο carnicero. Ηταν ενα ενιαιο κομματι, αλλα επειδη το μισο ηταν λεπτο και το αλλο μισο χοντρο το εκοψα για να ψηθουν ξεχωριστα και ομοιομορφα. Το αποτελεσμα ηταν τρομερο! Εγινε πρωτα searing και μετα ανεβηκαν στην πανω σχαρα μεχρι να πιασουν θερμοκρασια. 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε και μετα ανεβηκαν στην πανω σχαρα μεχρι να πιασουν θερμοκρασια. ωραία ιδέα αυτή για την πάνω σχάρα. Τι άλλο βάζεις στην πάνω σχάρα? λαχανικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, protathlitis είπε ωραία ιδέα αυτή για την πάνω σχάρα. Τι άλλο βάζεις στην πάνω σχάρα? λαχανικά? Μπορει να βαλω κατι να καπνισω, μιας και ειναι ακριβως πριν την εξοδο του καπνου, ωστε να πεφτει ο καπνος πανω στο κρεας. Επισης το χρησιμοποιω για ταψακια ανοξειδωτα ή καποιο πυρεξ να ζεστανω καποιο φαγητο ενω ψηνω. Γενικα πιο πολυ για ζεσταμα φαγητου που δεν θελω να ερχεται σε αμεση επαφη με την καυτη σχαρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinos322 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Καλημερα στην παρεα, εαν μπορειτε να με βοηθήσετε. ειμαι αναμεσα στην Weber Spirit II E-310 GBS 3καυστηρες, και στη Napoleon Rogue 365 2 καυστηρες. δεν θελω αλλες εταιρειες λογω ποιοτητας. ειμαστε 4μελης οικογενεια, δεν εχω ιδεα απο ψησιματα. δεν εχω σκοπο να κανω τρελα ψησιματα για πολλα ατομα. η Weber μου φαινεται κατωτερης ποιοτητας και ακομα με 3 καυστηρες δεν φτανει στην αποδοση της Napoleon με 2 καυστηρες (νομιζω). και τι θα χρειαστω για να την στησω να ειναι λειτουργικη απο το μηδεν. εννοω λαστιχακια μπουκαλα ρυθμιστη πιεσης κτλ... ευχαριστω πολυ. καθε συμβουλη καλοδεχουμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα