SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 43 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Τι κομμάτι είναι και πως το έψησες( θα το εκτιμούσα αν ήσουν λιγάκι αναλυτικός στο ψησιμο); Φαίνεται πολύ ωραίο Tri-tip αργεντινης απο το the mart. Μπηκε sous-vide για 6 ωρες στους 132F ρυθμισμενο, αλλα πραγματικά ηταν 127F λογω κακης ποιοτητας μηχανηματος. Μεσα στη σακουλα ειχα βαλει λιγο αλατι-πιπερι-σκορδο. Μετα μπηκε σε νερο με παγο να πεσει η θερμοκρασια και μετα searing στην ψησταρια 2+2 λεπτα. 2 1
est Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Η αναμονή του χιονιά είναι πάντα αφορμή για αναθέρμανση συντροφικότητας με λίγα παΐδάκια (800γρ από σκλαβενίτη=8€) και extra ένα κομματάκι γίδα για εμένα 🤫 <1€ 7
plasTOST Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, est είπε Η αναμονή του χιονιά είναι πάντα αφορμή για αναθέρμανση συντροφικότητας με λίγα παΐδάκια (800γρ από σκλαβενίτη=8€) και extra ένα κομματάκι γίδα για εμένα 🤫 <1€ Για δεκατιανό τα έφτιαξες ε; 1
est Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, plasTOST είπε Για δεκατιανό τα έφτιαξες ε; That's right 😄. Με μια μίνι ομελέτα με λουκάνικα που προηγήθηκε... 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, est είπε Η αναμονή του χιονιά είναι πάντα αφορμή για αναθέρμανση συντροφικότητας με λίγα παΐδάκια (800γρ από σκλαβενίτη=8€) και extra ένα κομματάκι γίδα για εμένα 🤫 <1€ Το παιδακι ειναι παντος καιρου! Ερωτηση, γιατι εβαλες σχαριτσα εξτρα; 2
est Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Το παιδακι ειναι παντος καιρου! Ερωτηση, γιατι εβαλες σχαριτσα εξτρα; Παντός καιρού 😄 I like it👍. Μα θα μου έτρωγαν την ομελέτα και θα έπιναν κρασί χωρίς εμένα . Έβαλα τη σχαρίτσα για να ανυψώσω λίγο τα παΐδάκια και να βγω δύο φορές μόνο στο.μπαλκονι, μια για να τα γυρίσω και.μια για να τα βγάλω. Δεν ήταν κανόνας έτσι μου ήρθε. Η ομελέτα ήταν βασική προτεραιότητα 😔
kostasiour Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Tri-tip αργεντινης απο το the mart. Μπηκε sous-vide για 6 ωρες στους 132F ρυθμισμενο, αλλα πραγματικά ηταν 127F λογω κακης ποιοτητας μηχανηματος. Μεσα στη σακουλα ειχα βαλει λιγο αλατι-πιπερι-σκορδο. Μετα μπηκε σε νερο με παγο να πεσει η θερμοκρασια και μετα searing στην ψησταρια 2+2 λεπτα. Εχω παρει ακριβώς το ίδιο κομμάτι και εγω αλλα το εχω στο ψυγείο ακόμα. Μου φάνηκε πολύ οικονομικό, ελπίζω να είναι καλό. Το έχεις δοκιμάσει αντι για sous-vide, να το κανεις reverse-sear (και να το καπνισει κιόλλας παράλληλα)? Εγώ με τον τρόπο που σου αναφέρω κάνω όλες τις μπριζόλες 1kg+
sndev Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 4 minutes ago, kostasiour said: Εχω παρει ακριβώς το ίδιο κομμάτι και εγω αλλα το εχω στο ψυγείο ακόμα. Μου φάνηκε πολύ οικονομικό, ελπίζω να είναι καλό. Το έχεις δοκιμάσει αντι για sous-vide, να το κανεις reverse-sear (και να το καπνισει κιόλλας παράλληλα)? Εγώ με τον τρόπο που σου αναφέρω κάνω όλες τις μπριζόλες 1kg+ @SagoniasSlutRos
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, kostasiour είπε Εχω παρει ακριβώς το ίδιο κομμάτι και εγω αλλα το εχω στο ψυγείο ακόμα. Μου φάνηκε πολύ οικονομικό, ελπίζω να είναι καλό. Το έχεις δοκιμάσει αντι για sous-vide, να το κανεις reverse-sear (και να το καπνισει κιόλλας παράλληλα)? Εγώ με τον τρόπο που σου αναφέρω κάνω όλες τις μπριζόλες 1kg+ Πρωτη φορα το δοκιμασα sous vide. Το παιρνω συνεχεια και το κανω reverse sear με τον τροπο που περιγραφεις και 9/10 βγαινει παρα πολυ καλο. Η 1/10 που μου εχει βγει κακο, οφειλεται στο κρεας ή σε μια μεμβρανη που δεν ειχε αφαιρεθει σωστα και δεν μπορουσα να τη μασησω με τπτ, κι ας με λενε σαγωνια. Η διαφορα στο sous vide ειναι οτι ψηθηκε απο ακρη σε ακρη 100% ομοιομορφα, μαλακωσε αρκετα και επισης δεν υπαρχει κινδυνος να παθεις κατι ακομα και rare να το φας. 2
skskre Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 4 hours ago, SagoniasSlutRos said: Tri-tip αργεντινης απο το the mart. Μπηκε sous-vide για 6 ωρες στους 132F ρυθμισμενο, αλλα πραγματικά ηταν 127F λογω κακης ποιοτητας μηχανηματος. Μεσα στη σακουλα ειχα βαλει λιγο αλατι-πιπερι-σκορδο. Μετα μπηκε σε νερο με παγο να πεσει η θερμοκρασια και μετα searing στην ψησταρια 2+2 λεπτα. Πες μου σε παρακαλώ για το sous vide , έχω κ εγώ αλλά το χρησιμοποιώ λίγο.... Γιατί 6 ώρες και όχι 2 που είναι το πιο συνηθισμένο? Επίσης, ο πάγος σε τι βοηθάει?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, skskre είπε Πες μου σε παρακαλώ για το sous vide , έχω κ εγώ αλλά το χρησιμοποιώ λίγο.... Γιατί 6 ώρες και όχι 2 που είναι το πιο συνηθισμένο? Επίσης, ο πάγος σε τι βοηθάει? 6 ώρες γιατί ήταν πολύ χοντρό. Μπριζόλες 2 ώρες είναι οκ. Ο πάγος βοηθάει να ρίξει τη θερμοκρασία για να μην ανέβει μετά κατά το searing πάνω από το επιθυμητό. 2
kostaskontis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, kostasiour είπε Tri-tip αργεντινης απο το the mart. στο the mart ψωνιζουν ολοι ή ειναι μονο για επαγγελματίες?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 33 λεπτά πριν, kostaskontis είπε στο the mart ψωνιζουν ολοι ή ειναι μονο για επαγγελματίες? Πλεον ολοι, αρκει να βγαλεις καρτα ή ημερισιο pass 1
zanskou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου εχουν καποια ουσιαστικη διαφορα οι τιμές πρακτικα ομως σε σχέση με τον Σκλαβενιτη πχ ;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, zanskou είπε εχουν καποια ουσιαστικη διαφορα οι τιμές πρακτικα ομως σε σχέση με τον Σκλαβενιτη πχ ; Σε προιοντα που βρισκεις στο σουπερ, συμφερει πιο καλα το σουπερ, ειδικα οταν βαζει προσφορες. Στο mart παω να παρω tri-tip, κανενα αλλο κρεας, μεγαλες συσκευασιες καψουλες πλυντηριου κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα