ηνίοχος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, ritualistic είπε Καλησπερα ομαδα Ελλειψει σουβλας εχω παρει ενα κοντοσουβλι χοιρινο και σκεφτομαι να το βαλω indirect μεσα σε γαστρα. Το προβλημα μου ειναι οτι η γαστρα δεν χωραει με το καπακι. Μπορω να το ψησω χωρις ; Κανενα τιπ που πρεπει να ξερω ; Μια χαρά ψήνεται και χωρίς γάστρα , και πολύ καλύτερα κατά την γνώμη μου . 4 ώρες πριν, Evgenios_V είπε Άλλωστε τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τα πάρα πολλά λεφτά την φέρνουν...🤪 Ο ρυθμιστής της θερμοκρασίας είναι θετικό μιας και όταν κάνεις low and slow, smoking etc είναι καλό να έχεις έλεγχο στην θερμοκρασία θαλάμου μιας και στην αρχή θέλει λίγο παιδεμα να πιάσεις τις ακριβής θερμοκρασίες...αλλά είναι ψιλό πολυτέλεια όπως και να έχει... Η ζυγαριά καλή αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν αντικαθιστά την σιγουριά της 2ης μπουκάλας επουδενί...άρα για εμένα σχεδόν περιττό... Κοίτα άλλοι κάνουν τις ψησταριές τους smart και άλλοι μόλις κατάφεραν με τα βίας να πάρουν ένα CE για προϊόντα που πουλάνε χρόνια σαν ταχαμου επαγγελματικά...σαλτιπαγκοι του επιχειρην... Καλό το αυτόματο ψήσιμο με ρυθμιστή κι ετσ αλλά ανη ψησταριά δεν καθαρίζει μόνη της δεν κάνει 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου @ηνίοχος εσυ λες να βγαλω την γαστρα τελειως κ να το βαλω indirect πανω στην σχαρα απευθειας ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, ritualistic είπε @ηνίοχος εσυ λες να βγαλω την γαστρα τελειως κ να το βαλω indirect πανω στην σχαρα απευθειας ; Ναι πιστεύω ότι γίνεται πιο νόστιμο, αρκεί να ξέρεις πως λειτουργεί η ψησταριά σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Κ εγω στη σχαρα θα το βαζα απευθείας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου οταν βαλω τα δικα μου φωτοβολταϊκά....https://www.currentbackyard.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, ritualistic είπε Καλησπερα ομαδα Ελλειψει σουβλας εχω παρει ενα κοντοσουβλι χοιρινο και σκεφτομαι να το βαλω indirect μεσα σε γαστρα. Το προβλημα μου ειναι οτι η γαστρα δεν χωραει με το καπακι. Μπορω να το ψησω χωρις ; Κανενα τιπ που πρεπει να ξερω ; Μα το πλεονέκτημα της γάστρας σε κάποια φαγητά είναι ότι κλείνει το καπάκι και δεσμεύει την θερμότητα. Αν έχεις κάποιο rack όπως αυτό θα μπορούσες να το βάλεις πάνω. Αλλιώς όπως σου είπαν και άλλοι κατευθείαν πάνω στην σχάρα της ψησταριάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Indirect ψήσε το και θα βγει μια χαρά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Στους ποσους βαθμους να το βγαλω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ritualistic είπε Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Στους ποσους βαθμους να το βγαλω ; Λογικά θα το έχετε χωνέψει (δώσε φωτό να δούμε αποτέλεσμα) για την ιστορία όμως το χοιρινό μπορεί να καταναλωθεί με ασφάλεια στους 74° Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από ηνίοχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 1 minute ago, ηνίοχος said: Λογικά θα το έχετε χωνέψει (δώσε φωτό να δούμε αποτέλεσμα) για την ιστορία όμως το χοιρινό μπορεί να καταναλωθεί με ασφάλεια στους 74° Ωχ κ γω το βγαζω 68 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Λογικά θα το έχετε χωνέψει (δώσε φωτό να δούμε αποτέλεσμα) για την ιστορία όμως το χοιρινό μπορεί να καταναλωθεί με ασφάλεια στους 74° Δεν προλαβα να βγαλω φωτο ειχε πεσει πεινα χαχαχ Οταν εφτασε 75 το εβαλα σε απευθειας πολυ δυνατη φωτια για να καραμελωσει απεξω και το τραβηξα στους 85. Εκανα βλακεια ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 1 minute ago, ritualistic said: Δεν προλαβα να βγαλω φωτο ειχε πεσει πεινα χαχαχ Οταν εφτασε 75 το εβαλα σε απευθειας πολυ δυνατη φωτια για να καραμελωσει απεξω και το τραβηξα στους 85. Εκανα βλακεια ;; Εσύ πως νιώθεις με το αποτέλεσμα; εκανες βλακεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, sndev είπε Εσύ πως νιώθεις με το αποτέλεσμα; εκανες βλακεία; Αν το αποτελεσμα θα επρεπε να ειναι μαλακο και ζουμερο μαλλον απετυχα. Το φαγαμε με ευχαριστηση κ δε μου φανηκε κακο αλλα το επομενο θα το βγαλω στους 74. Σε καποιο σαιτ διαβασα για τους 85 κ 10 λεπτα ξεκουραση σε αλουμινοχαρτο κ το ακολουθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 4 minutes ago, ritualistic said: Το φαγαμε με ευχαριστηση κ δε μου φανηκε κακο Αρα σούπερ που παίρνει βελτίωση Αν ελεγες ,ε δοκιμασαμε ηταν καπως κ παραγγείλαμε πίτσες τοτε θα χες κανει βλακεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Varnavas89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Καλησπέρα εχω κομμάτια αρνί, για να μην βαλω παλι στν φούρνο, να τα τυλιξω ολα μαζί σε λαδόκολλα -αλουμινοχαρτο και σιγοψησιμο έμμεσο στην ψησταριά ή να βαλω την γάστρα στην ψησταριά; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα