Varnavas89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Καλη χρονιά! Για σπαλομπριζολες τι θερμοκρασία πρεπει να πιάσουν; καμιά μαρινάδα κάποιος αν μπορεί; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vidavi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Καλή χρονιά και απο εμένα με υγεία σε ολους τους συμφορουμιτες. Σας παρουσιαζω το νεο μου αποκτημα που με βγαλε ασπροπροσωπο στα ψησιματα των γιορτων. Meater 2+. Η ανεση και η ακριβεια του μου ελυσαν τα χερια. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 3 minutes ago, Vidavi said: Καλή χρονιά και απο εμένα με υγεία σε ολους τους συμφορουμιτες. Σας παρουσιαζω το νεο μου αποκτημα που με βγαλε ασπροπροσωπο στα ψησιματα των γιορτων. Meater 2+. Η ανεση και η ακριβεια του μου ελυσαν τα χερια. Άρχοντας ο παίχτης της ψησταριας αλλα να βάλουμε κ κανα σποιλερ ε; καλοδούλευτο να νε παντα καυτο οπως ο @vins οταν βλέπει Ναπολέων στις εκπτώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Vidavi είπε Καλή χρονιά και απο εμένα με υγεία σε ολους τους συμφορουμιτες. Σας παρουσιαζω το νεο μου αποκτημα που με βγαλε ασπροπροσωπο στα ψησιματα των γιορτων. Meater 2+. Η ανεση και η ακριβεια του μου ελυσαν τα χερια. Καλορίζικο! Καλά ψησίματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, ilpapacha είπε Καλό θα ήταν να το αποφεύγεις, όπως έχουν ήδη αναφέρει κι άλλα μέλη. Μπορείς να τις τυλίγεις πρώτα με λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο. 23 ώρες πριν, andreaspA είπε Αν θες να πεθανεις απο καρκινο γρηγορα, ειναι πολυ καλη ιδεα. Το αλουμινοχαρτο απαγορευεται να μπαινει ακομα και στον φουρνο του σπιτιου που ψηνεις στους 180. Κακως το βαζουν οι νοικοκυρες. Τουλαχιστον όμως εκει βαζουν πρωτα λαδοχαρτο και μετα απο πανω αλουμινοχαρτο οποτε λογικα δεν ερχεται σε επαφη με το φαγητο. Αλουμινοχαρτο στην φωτια θελεις να βαλεις εσυ ? Ειναι ψησταρια! θα πιασει λιπος. Αν δεν θελεις λιπος και καθαρισμα, ταψακι, στον φουρνο, και μετα στο πλυντηριο πιατων. Το αλουμίνιο είναι το 3ο κατά σειρά στοιχείο μετά το οξυγονο και το πυρίτιο που υπάρχει στη γή. Υπάρχει πολυ περισσότερο αλουμίνιο στο νερό που πίνουμε και σε αυτά που τρώμε, απο ο,τι αν μαγειρεύουμε σε αλουμινόχαρτο για όλη μας τη ζωή. Θα ήθελα να δώ κάποια σοβαρή πηγή που να αναλύει τα περί απαγόρευσης και καρκίνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 59 λεπτά πριν, G.bar είπε Το αλουμίνιο είναι το 3ο κατά σειρά στοιχείο μετά το οξυγονο και το πυρίτιο που υπάρχει στη γή. Υπάρχει πολυ περισσότερο αλουμίνιο στο νερό που πίνουμε και σε αυτά που τρώμε, απο ο,τι αν μαγειρεύουμε σε αλουμινόχαρτο για όλη μας τη ζωή. Θα ήθελα να δώ κάποια σοβαρή πηγή που να αναλύει τα περί απαγόρευσης και καρκίνου. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6804775/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dskoul Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, kostaskontis είπε https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6804775/ Φίλε μου κάθισα και το διάβασα όλη τη μελέτη.... Κρατάω το γεγονός ότι μιλάει για άμεση επαφή τροφίμων με το αλουμίνιο και ψήσιμο. Άρα πχ το να βάλει κάποιος στον πάτο της ψησταριάς αλουμίνιο δεν είναι απαραίτητα κακό. ... δεν θα το έκανα για άλλους λόγους (κακός αγωγός θερμότητας κτλ ) Επίσης το να τυλίξεις πατάτες και να τις βάλεις στη φωτιά δεν είναι κακό εφόσον δεν τις φας με τη φλούδα!!! Αλουμινένια σκεύη υπάρχουν κατσαρόλες τηγάνια κτλ... το διαφορετικό με τις ψησταριές είναι ότι ανεβάζουν πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Τέλος καταλήγει ότι η ποσότητα αλουμινίου για έναν ενήλικα δεν είναι ανησυχητική... αλλά η ανησυχία έρχεται από αλλά μέταλλα και στοιχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Και οι ψησταριες οι επωνυμες εχουν αλουμινενιο καδο, ο οποιος βεβαια ειναι ανοδιωμενος (οπως και οι κατσαρολες), οποτε δεν ειναι σαν το απλο αλουμινοχαρτο. Το αλουμινοχαρτο επισης καιγεται πολυ πιο ευκολα, ειδικα αν ειναι ακριβως πανω στο πιο θερμο κομματι της ψησταριας. Οποτε γιατι να το ρισκάρουμε και να επιβαρύνουμε εστω και λιγο την υγεια μας; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Για να πετάμε απλά το αλουμινόχαρτο και να μην πλένουμε το ταψάκι σε κάθε ψήσιμο, γεμίζοντας τον τόπο με λίπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, phanispal είπε Για να πετάμε απλά το αλουμινόχαρτο και να μην πλένουμε το ταψάκι σε κάθε ψήσιμο, γεμίζοντας τον τόπο με λίπη. Εκει κατω βαλε οτι θες ρε, ειναι τελειως εκτος. Ειχα ξεχασει μια φορα μια πλαστικη σακουλα μετα το καθαρισμα και δεν επαθε τπτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δεν έχω υγραερίου, αλλά ηλεκτρική, και το ταψάκι είναι λίγα εκατοστά κάτω απ' την αντίσταση. Σίγουρα ζεσταίνεται το αλουμινόχαρτο, αλλά δεν έχω δει να καίγεται και να αλλοιώνεται. Γι' αυτό ρώτησα πάντως και μου απάντησε κάποιος καλύτερα να το αποφεύγω. Εγώ να το αποφύγω, αλλά μετά ζορίζει πολύ το πράγμα με τα λίπη απευθείας στο ταψί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Δεν έχω υγραερίου, αλλά ηλεκτρική, και το ταψάκι είναι λίγα εκατοστά κάτω απ' την αντίσταση. Σίγουρα ζεσταίνεται το αλουμινόχαρτο, αλλά δεν έχω δει να καίγεται και να αλλοιώνεται. Γι' αυτό ρώτησα πάντως και μου απάντησε κάποιος καλύτερα να το αποφεύγω. Εγώ να το αποφύγω, αλλά μετά ζορίζει πολύ το πράγμα με τα λίπη απευθείας στο ταψί. Μπορείς να βάλεις λίγο νερό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Πολύ ενδιαφέρουσα η μελέτη που παρέθεσε ο @kostaskontis , όπου αναφέρει για τους κινδύνους που ελλοχεύουν, με την χρήση του αλουμινίου, για την υγεία μας Από εκεί και πέρα, προφανώς ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό για τον ίδιο και για όσους «ταΐζει» . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniek13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Εγω εχω να πω, πως αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις μελετες που αποδεικνυουν οτι τα παντα αποτελουν κινδυνο για την υγεια. π.χ. για ανοξειδωτα https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4284091/ για το χαρτι υγειας https://time.com/6259819/pfas-found-in-toilet-paper/ μασκες covid https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9477277/ Αρα πριν απο το αλουμινοχαρτο στο ταψακι πρεπει πρωτα να κοψετε τις μασκες και να σκουπιζεστε με φυλλα του δασους, που και αυτα αν κανετε αναζητηση θα δειτε οτι προκαλουν αλλεργιες στον πωπό. Αρα αν συνοψισουμε ολες τις ερευνες αποδεικνυεται περαν αμφιβολιας οτι ειναι επικινδυνο να εισαι ζωντανος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Εσύ κοροϊδεύεις αλλά κάπως έτσι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα