dskoul Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Ερώτηση: Τι τηγάνι προτείνετε για το μάτι υπερύθρων της Napoleon ; (Με μαντεμένια σχάρα) Τι θέλεις να ψήσεις? Πατάτες τηγανιτές? Να φτιάξεις σάλτσα? Να τηγανισεις αυγά? Εχεις διάφορες επιλογές Μαντεμι - ατσάλι - ανοξείδωτο... Μακριά από αντικολλητικα με τεφλον. Επίσης μακριά από αλουμινένια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, dskoul είπε Τι θέλεις να ψήσεις? Πατάτες τηγανιτές? Να φτιάξεις σάλτσα? Να τηγανισεις αυγά? Εχεις διάφορες επιλογές Μαντεμι - ατσάλι - ανοξείδωτο... Μακριά από αντικολλητικα με τεφλον. Επίσης μακριά από αλουμινένια Βασικά πράματα που βρομάνε στο σπίτι, τίποτα Πακιστάν σάλτσες, σουτζούκια και τα ρέστα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Πάρε ανοξείδωτο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katbo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Καλησπέρα παιδιά, έχω μια πικάνια 1.5kgr, συνήθως την ψήνω ολόκληρη με reverse searing, αλλά για αλλαγή απόψε λέω να την κόψω μισοφέγγαρα και να τη βάλω σούβλα. Επειδή δεν έχω οπίσθιο καυστήρα, πως την ψήνουμε μόνο με τους κάτω; Άμεσα 'η έμμεσα και σε τί θερμοκρασίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, katbo είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω μια πικάνια 1.5kgr, συνήθως την ψήνω ολόκληρη με reverse searing, αλλά για αλλαγή απόψε λέω να την κόψω μισοφέγγαρα και να τη βάλω σούβλα. Επειδή δεν έχω οπίσθιο καυστήρα, πως την ψήνουμε μόνο με τους κάτω; Άμεσα 'η έμμεσα και σε τί θερμοκρασίες; Πες μου που μενεις να περάσω μια βόλτα να σε βοηθήσω με το φαί αν θες! καλά ψησίματα και καλή σας όρεξη!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dskoul Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Στις 5/1/2024 στις 1:09 ΜΜ, AristidisZ είπε Βασικά πράματα που βρομάνε στο σπίτι, τίποτα Πακιστάν σάλτσες, σουτζούκια και τα ρέστα 😂 Για σάλτσες και τέτοιες ιστορίες Πάρε καλό ανοξείδωτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor_pin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) ερωτηση μιας και ολοκληρωσα την ψησταρια, τον ρυθμιστη πως κανετε εγκατασταση? ακυρο το βρηκα, τωρα μενει η μπουκαλα και να κανουμε δοκιμη Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από doctor_pin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor_pin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Καλημερα σε ολους, ειναι καλη ιδεα οταν ψηνεις να βαλεις αλουμινοχαρτα πανω εδω για να μην πιανουν λιπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, doctor_pin είπε Καλημερα σε ολους, ειναι καλη ιδεα οταν ψηνεις να βαλεις αλουμινοχαρτα πανω εδω για να μην πιανουν λιπος? Δεν είναι καλή ιδέα. Οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στην επιφάνειά τους είναι πολύ μεγάλη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μιας και γίνεται κουβέντα για το αλουμινόχαρτο, σε ηλεκτρική με την αντίσταση κάτω απ' τη σχάρα, βάζουμε αλουμινόχαρτο στο ταψάκι που βρίσκεται από κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, doctor_pin είπε Καλημερα σε ολους, ειναι καλη ιδεα οταν ψηνεις να βαλεις αλουμινοχαρτα πανω εδω για να μην πιανουν λιπος? Αν θες να πεθανεις απο καρκινο γρηγορα, ειναι πολυ καλη ιδεα. Το αλουμινοχαρτο απαγορευεται να μπαινει ακομα και στον φουρνο του σπιτιου που ψηνεις στους 180. Κακως το βαζουν οι νοικοκυρες. Τουλαχιστον όμως εκει βαζουν πρωτα λαδοχαρτο και μετα απο πανω αλουμινοχαρτο οποτε λογικα δεν ερχεται σε επαφη με το φαγητο. Αλουμινοχαρτο στην φωτια θελεις να βαλεις εσυ ? Ειναι ψησταρια! θα πιασει λιπος. Αν δεν θελεις λιπος και καθαρισμα, ταψακι, στον φουρνο, και μετα στο πλυντηριο πιατων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Το έχω ξανακούσει αυτό. Οι πατάτες που τυλίγονται στο αλουμινόχαρτο και ψήνονται στη χόβολη ? Επικίνδυνες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor_pin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, andreaspA είπε Αν θες να πεθανεις απο καρκινο γρηγορα, ειναι πολυ καλη ιδεα. Το αλουμινοχαρτο απαγορευεται να μπαινει ακομα και στον φουρνο του σπιτιου που ψηνεις στους 180. Κακως το βαζουν οι νοικοκυρες. Τουλαχιστον όμως εκει βαζουν πρωτα λαδοχαρτο και μετα απο πανω αλουμινοχαρτο οποτε λογικα δεν ερχεται σε επαφη με το φαγητο. Αλουμινοχαρτο στην φωτια θελεις να βαλεις εσυ ? Ειναι ψησταρια! θα πιασει λιπος. Αν δεν θελεις λιπος και καθαρισμα, ταψακι, στον φουρνο, και μετα στο πλυντηριο πιατων. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Στις 6/1/2024 στις 4:24 ΜΜ, katbo είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω μια πικάνια 1.5kgr, συνήθως την ψήνω ολόκληρη με reverse searing, αλλά για αλλαγή απόψε λέω να την κόψω μισοφέγγαρα και να τη βάλω σούβλα. Επειδή δεν έχω οπίσθιο καυστήρα, πως την ψήνουμε μόνο με τους κάτω; Άμεσα 'η έμμεσα και σε τί θερμοκρασίες; Καλημέρα, Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ο παρακάτω την κόβει σε φέτες. Τώρα για σούβλα δεν νομίζω ότι υπάρχει η έννοια έμμεσα, μιας και πιάνει όλο το πλάτος. Οπότε θα έλεγα απλώς χαμηλή θερμοκρασία, γύρω στους 180. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, phanispal είπε Μιας και γίνεται κουβέντα για το αλουμινόχαρτο, σε ηλεκτρική με την αντίσταση κάτω απ' τη σχάρα, βάζουμε αλουμινόχαρτο στο ταψάκι που βρίσκεται από κάτω; Καλό θα ήταν να το αποφεύγεις, όπως έχουν ήδη αναφέρει κι άλλα μέλη. 5 ώρες πριν, Tsino είπε Το έχω ξανακούσει αυτό. Οι πατάτες που τυλίγονται στο αλουμινόχαρτο και ψήνονται στη χόβολη ? Επικίνδυνες? Μπορείς να τις τυλίγεις πρώτα με λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα