Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Ερώτηση:

Τι τηγάνι προτείνετε για το μάτι υπερύθρων της Napoleon ; (Με μαντεμένια σχάρα)

Τι θέλεις να ψήσεις?

Πατάτες τηγανιτές? Να φτιάξεις σάλτσα? Να τηγανισεις αυγά?

Εχεις διάφορες επιλογές 

Μαντεμι - ατσάλι - ανοξείδωτο...

Μακριά από αντικολλητικα με τεφλον. Επίσης μακριά από αλουμινένια 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2225

  • ilpapacha

    2013

  • sndev

    1098

  • ηνίοχος

    585

1 ώρα πριν, dskoul είπε

Τι θέλεις να ψήσεις?

Πατάτες τηγανιτές? Να φτιάξεις σάλτσα? Να τηγανισεις αυγά?

Εχεις διάφορες επιλογές 

Μαντεμι - ατσάλι - ανοξείδωτο...

Μακριά από αντικολλητικα με τεφλον. Επίσης μακριά από αλουμινένια 

Βασικά πράματα που βρομάνε στο σπίτι, τίποτα Πακιστάν σάλτσες, σουτζούκια και τα ρέστα 😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά,

έχω μια πικάνια 1.5kgr, συνήθως την ψήνω ολόκληρη με reverse searing, αλλά για αλλαγή απόψε λέω να την κόψω μισοφέγγαρα και να τη βάλω σούβλα.

Επειδή δεν έχω οπίσθιο καυστήρα, πως την ψήνουμε μόνο με τους κάτω; Άμεσα 'η έμμεσα και σε τί θερμοκρασίες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, katbo είπε

Καλησπέρα παιδιά,

έχω μια πικάνια 1.5kgr, συνήθως την ψήνω ολόκληρη με reverse searing, αλλά για αλλαγή απόψε λέω να την κόψω μισοφέγγαρα και να τη βάλω σούβλα.

Επειδή δεν έχω οπίσθιο καυστήρα, πως την ψήνουμε μόνο με τους κάτω; Άμεσα 'η έμμεσα και σε τί θερμοκρασίες;

Πες μου που μενεις να περάσω μια βόλτα να σε βοηθήσω με το φαί αν θες! :)

καλά ψησίματα και καλή σας όρεξη!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 5/1/2024 στις 1:09 ΜΜ, AristidisZ είπε

Βασικά πράματα που βρομάνε στο σπίτι, τίποτα Πακιστάν σάλτσες, σουτζούκια και τα ρέστα 😂

Για σάλτσες και τέτοιες ιστορίες 

Πάρε καλό ανοξείδωτο 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερωτηση μιας και ολοκληρωσα την ψησταρια, τον ρυθμιστη πως κανετε εγκατασταση?

ακυρο το βρηκα, τωρα μενει η μπουκαλα και να κανουμε δοκιμη

Επεξ/σία από doctor_pin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, doctor_pin είπε

Καλημερα σε ολους, ειναι καλη ιδεα οταν ψηνεις να βαλεις αλουμινοχαρτα πανω εδω για να μην πιανουν λιπος?

image.png.00e5a9f56fa8339674f79bf353a6f918.png

Δεν είναι καλή ιδέα. Οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στην επιφάνειά τους είναι πολύ μεγάλη.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και γίνεται κουβέντα για το αλουμινόχαρτο, σε ηλεκτρική με την αντίσταση κάτω απ' τη σχάρα, βάζουμε αλουμινόχαρτο στο ταψάκι που βρίσκεται από κάτω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, doctor_pin είπε

Καλημερα σε ολους, ειναι καλη ιδεα οταν ψηνεις να βαλεις αλουμινοχαρτα πανω εδω για να μην πιανουν λιπος?

image.png.00e5a9f56fa8339674f79bf353a6f918.png

Αν θες να πεθανεις απο καρκινο γρηγορα, ειναι πολυ καλη ιδεα.

Το αλουμινοχαρτο απαγορευεται να μπαινει ακομα και στον φουρνο του σπιτιου που ψηνεις στους 180. Κακως το βαζουν οι νοικοκυρες. Τουλαχιστον όμως εκει βαζουν πρωτα λαδοχαρτο και μετα απο πανω αλουμινοχαρτο οποτε λογικα δεν ερχεται σε επαφη με το φαγητο.
Αλουμινοχαρτο στην φωτια θελεις να βαλεις εσυ ?
Ειναι ψησταρια! θα πιασει λιπος. Αν δεν θελεις λιπος και καθαρισμα, ταψακι, στον φουρνο, και μετα στο πλυντηριο πιατων.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Αν θες να πεθανεις απο καρκινο γρηγορα, ειναι πολυ καλη ιδεα.

Το αλουμινοχαρτο απαγορευεται να μπαινει ακομα και στον φουρνο του σπιτιου που ψηνεις στους 180. Κακως το βαζουν οι νοικοκυρες. Τουλαχιστον όμως εκει βαζουν πρωτα λαδοχαρτο και μετα απο πανω αλουμινοχαρτο οποτε λογικα δεν ερχεται σε επαφη με το φαγητο.
Αλουμινοχαρτο στην φωτια θελεις να βαλεις εσυ ?
Ειναι ψησταρια! θα πιασει λιπος. Αν δεν θελεις λιπος και καθαρισμα, ταψακι, στον φουρνο, και μετα στο πλυντηριο πιατων.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας :) 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 6/1/2024 στις 4:24 ΜΜ, katbo είπε

Καλησπέρα παιδιά,

έχω μια πικάνια 1.5kgr, συνήθως την ψήνω ολόκληρη με reverse searing, αλλά για αλλαγή απόψε λέω να την κόψω μισοφέγγαρα και να τη βάλω σούβλα.

Επειδή δεν έχω οπίσθιο καυστήρα, πως την ψήνουμε μόνο με τους κάτω; Άμεσα 'η έμμεσα και σε τί θερμοκρασίες;

Καλημέρα,

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ο παρακάτω την κόβει σε φέτες. Τώρα για σούβλα δεν νομίζω ότι υπάρχει η έννοια έμμεσα, μιας και πιάνει όλο το πλάτος. Οπότε θα έλεγα απλώς χαμηλή θερμοκρασία, γύρω στους 180. 

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, phanispal είπε

Μιας και γίνεται κουβέντα για το αλουμινόχαρτο, σε ηλεκτρική με την αντίσταση κάτω απ' τη σχάρα, βάζουμε αλουμινόχαρτο στο ταψάκι που βρίσκεται από κάτω;

Καλό θα ήταν να το αποφεύγεις, όπως έχουν ήδη αναφέρει κι άλλα μέλη.

5 ώρες πριν, Tsino είπε

Το έχω ξανακούσει αυτό. Οι πατάτες που τυλίγονται στο αλουμινόχαρτο και ψήνονται στη χόβολη ? Επικίνδυνες? 

Μπορείς να τις τυλίγεις πρώτα με λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο.

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...