Varnavas89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές! Πήρα για αρχή αυτο εδω το θερμόμετρο φθηνό βέβαια ελπίζω να κάνει λιγο τη δουλειά του.. το ξέρει κανείς; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από Varnavas89 1
est Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Varnavas89 είπε Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές! Πήρα για αρχή αυτο εδω το θερμόμετρο φθηνό βέβαια ελπίζω να κάνει λιγο τη δουλειά του.. το ξέρει κανείς; επίσης χοιρινά γενικά τί θερμοκρασία περίπου πρριε να.πιανω; Ενδιαφέρον εργαλείο αλλά μάλλον δεν κάνει στιγμιαία μέτρηση. Εφόσον αυτό ισχύει και βεβαίως αν έχει για εσένα σημασία, θα μπορούσες ίσως να εξετάσεις δυνατότητα αντικατάστασής του με κάποιο άλλο. Πάντως δείχνει πολύ ενδιαφέρον πράγματι! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, vins είπε ούτε η οσμή και η γεύση Eγω πριν κολλησω ελεγα οτι αν χασω τη γευση θα ξεκινησω να τρωω μπροκολο που δεν το μπορω με τπτ, αλλα και παλι δεν το καταφερα.
est Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Eγω πριν κολλησω ελεγα οτι αν χασω τη γευση θα ξεκινησω να τρωω μπροκολο που δεν το μπορω με τπτ, αλλα και παλι δεν το καταφερα. Το έχεις κακοχαρακτηρίσει. Πέτα το και αυτό στη σχάρα για να το δεις με άλλο μάτι 😆 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από est
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, est είπε Το έχεις κακοχαρακτηρίσει. Πέτα το και αυτό στη σχάρα για να το δεις με άλλο μάτι 😆 Μονο σε κατι ταυλανδεζικα με 10 διαφορετικες σαλτσες, ρυζι, κοτοπουλο, φυστικια και 100 αλλα πραγματα μπορω και το τρωω. Για δωσε καμια συνταγη γιατι πραγματικα θελω να το φαω αλλα αναγουλιαζω.
est Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Μονο σε κατι ταυλανδεζικα με 10 διαφορετικες σαλτσες, ρυζι, κοτοπουλο, φυστικια και 100 αλλα πραγματα μπορω και το τρωω. Για δωσε καμια συνταγη γιατι πραγματικα θελω να το φαω αλλα αναγουλιαζω. Είναι νόστιμο με κάθε τρόπο. Είτε έμμεσα σε ταψακι και σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο ή τα φουντάκια με λάδι, αλάτι ή τη μαρινάδα της επιλογής σου απευθείας στη σχάρα σε μέτρια φλόγα. Από εκεί και πέρα, πλήθος συνταγών με ενδιαφέρον... 1
zanskou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 εγώ πάλι όταν 3-4 μέρες αφότου βγήκα θετικός, σταμάτησα να έχω γεύση και οσμή, είπα στην γυναίκα να πάρει το αίμα της πίσω. το τι όσπριο και πρασινάδα έφαγα μέχρι να επανέλθουν δεν λέγεται.
Mpiftekis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Μονο σε κατι ταυλανδεζικα με 10 διαφορετικες σαλτσες, ρυζι, κοτοπουλο, φυστικια και 100 αλλα πραγματα μπορω και το τρωω. Για δωσε καμια συνταγη γιατι πραγματικα θελω να το φαω αλλα αναγουλιαζω. Φα'το ωμό με λάδι, λεμόνι. Και το κουνουπίδι το ίδιο 1
panagiotis1988 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Φα'το ωμό με λάδι, λεμόνι. Και το κουνουπίδι το ίδιο Ίσως καλύτερα και από προβατίνα!!!! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Ίσως καλύτερα και από προβατίνα!!!! Αμα το δωσω στην προβατινα να το φαει και φαω μετα εγω αυτην θα εχω το ιδιο αποτελεσμα; 2
zanskou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Αμα το δωσω στην προβατινα να το φαει και φαω μετα εγω αυτην θα εχω το ιδιο αποτελεσμα; παίζει να ειναι και η μόνη λύση
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Ρε σεις σοβαρευτείτε, το μπρόκολο είναι φανταστικό. Και το κουνουπίδι είναι ωραίο απλά μυρίζει στο βράσιμο (η γεύση δεν έχει καμία σχέση με το πώς μυρίζει όταν βράζει).
JustGud Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Χαιρετώ την παρέα. Επειδή το topic είναι τεράστιο, όσοι έχετε την Nateria Kenton με τους 4 καυστήρες, ταιριάζει μόνο το κιτ σούβλας που έχει το leroy? Ή μπορώ να πάρω από το σκρουτζ κάποιο άλλο? ΠΧ https://www.skroutz.gr/s/36713509/Bormann-BBQ1232-Anoxeidoti-Souvla-PSistarias-gia-Kotopoulo-me-Moter-72cm-gia-BBQ3100-BBQ5000-BBQ5030-BBQ5040-037736.html Και δεν βγάζω και άκρη με τα μήκη. Του leroy τα κιτ είναι τεράστια σε σύγκριση με το πλάτος της ψησταριάς οπότε φαντάζομαι προεξέχουν πολύ κατά έξω.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Οτι σουβλα θες βαζεις, αρκει να την ταιριαξεις σωστα. Εγω θα επαιρνα τη μαμα, αφου δεν ειναι και ακριβη και θα παιζει στα σιγουρα. DIY θα σου βγει 30-40ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα