Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ σαν άμεσα ενδιαφερόμενος για επιλογή ψησταριάς δεν ενοχλήθηκαν καθόλου από της απαντήσεις. Ίσα ίσα εκτιμώ τα όσα διαβάζω και αποκτώ μέτρο σύγκρισης, σαφώς και η τελική απόφαση θα είναι δική μου όπως και Φαίνεται αφού της είδα από κοντά και μου κάθεται λίγο περίεργο η διαφορά στης ψησταριές μιας και οπτικά τουλάχιστον η outdoorshef μου έδωσε εντύπωση πιο ποιοτικής ψησταριάς. Γι'αυτό και βρήκα ιδιοκτήτη και θα πάω να τη δω και στη πράξη αν όντως είναι αυτό που δείχνει. 

 Όλες οι απόψεις είναι καλοδεχούμενες πιστεύω και ιδίως σε αυτή τη κοινότητα που όλοι καλοπροαίρετα μοιράζουν γνώση ! 

 2 μέρες τώρα που σας βρήκα σαν σφουγγάρι μαζεύω ιδέες.... μέχρι χθες μόνο για κινητά και υπολογιστή έμπαινα εδώ

 Ελπίζω με τη σειρά μου μια μέρα να ανταποδώσω!  

  • Like 1
  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2065

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, assasertzis είπε

Εγώ σαν άμεσα ενδιαφερόμενος για επιλογή ψησταριάς δεν ενοχλήθηκαν καθόλου από της απαντήσεις. Ίσα ίσα εκτιμώ τα όσα διαβάζω και αποκτώ μέτρο σύγκρισης, σαφώς και η τελική απόφαση θα είναι δική μου όπως και Φαίνεται αφού της είδα από κοντά και μου κάθεται λίγο περίεργο η διαφορά στης ψησταριές μιας και οπτικά τουλάχιστον η outdoorshef μου έδωσε εντύπωση πιο ποιοτικής ψησταριάς. Γι'αυτό και βρήκα ιδιοκτήτη και θα πάω να τη δω και στη πράξη αν όντως είναι αυτό που δείχνει. 

 Όλες οι απόψεις είναι καλοδεχούμενες πιστεύω και ιδίως σε αυτή τη κοινότητα που όλοι καλοπροαίρετα μοιράζουν γνώση ! 

 2 μέρες τώρα που σας βρήκα σαν σφουγγάρι μαζεύω ιδέες.... μέχρι χθες μόνο για κινητά και υπολογιστή έμπαινα εδώ

 Ελπίζω με τη σειρά μου μια μέρα να ανταποδώσω!  

Αν την έχει καιρό ακόμα καλύτερα να τη δεις πως αντέχει στο χρόνο 😉 Όπως είπα και από πάνω, δεν την ξέρω οπότε δεν θα πω αν είναι καλή ή όχι. Ψάξε το να είσαι σίγουρος γιατί δεν είναι λίγα τα λεφτά. 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα 2 άτομα . Ο ένας είναι γνωστός κρεοπώλης στη Θεσσαλονίκη ανατολικά με γκουρμέ κρέατα αλλά έχει μεγαλύτερο μοντέλο 2000€+ οπότε δεν μου κάνει. 

Αυτός που θα πάω έχει την Australia 3 μήνες οπότε στην αντοχή δεν θα έχει άποψη. 

 Ένα κριτήριο βασικό που δίνει αρκετούς πόντους στη weber είναι η εγγύηση που έχει 10 χρόνια ενώ η outdoor sheff έχει 7

Επεξ/σία από assasertzis
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

ψήνοντας στην χαμηλότερη ένταση στεγνώνουν τα κρέατα και στην επώνυμη απλά στην ΜΕΣΣΑΙΑ ένταση βγαίνουν τέλεια,  δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω

Μπορεις να γελας (ή να κλαις) με τον εαυτο σου κι οχι με αυτα που γραφω!!!

Μπορεις επισης να διαβαζεις και να κατανοεις αυτα που γραφει καποιος ιδιως οταν εξηγεί και το λογο που το γραφει 

Κρατα λοιπον τα γελια σου και μαθε να διαβαζεις και να καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις (ειναι σημαντικό)....

Κι αν θελεις μπορω να σου το εξηγησω παλι γιατι μια επώνυμη ψηνει καλυτερα απο μια κινεζικη....

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, assasertzis είπε

Βρήκα 2 άτομα . Ο ένας είναι γνωστός κρεοπώλης στη Θεσσαλονίκη ανατολικά με γκουρμέ κρέατα αλλά έχει μεγαλύτερο μοντέλο 2000€+ οπότε δεν μου κάνει. 

Αυτός που θα πάω έχει την Australia 3 μήνες οπότε στην αντοχή δεν θα έχει άποψη. 

 Ένα κριτήριο βασικό που δίνει αρκετούς πόντους στη weber είναι η εγγύηση που έχει 10 χρόνια ενώ η outdoor sheff έχει 7

Αφού τις είδες από κοντά θα έχεις σίγουρα καλύτερη άποψη για την ποιότητα. Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγες για outback ή κάτι παρόμοιο που είχα βρει πέρσυ που ξεκίνησα να ψάχνω. Αυτή που λες για να έχει 600€+ και 7 χρόνια εγγύηση, σίγουρα δεν θα είναι της σειράς. Πιστεύω το να δοκιμάσεις στον γνωστό σου το ψήσιμο θα σε βοηθήσει πολύ να διαλέξεις. Μετά διάβασε και το θέμα της υποστήριξης και αν σε καλύπτει σε όλα τν παίρνεις. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, voliotis_gr είπε

Μπορεις να γελας (ή να κλαις) με τον εαυτο σου κι οχι με αυτα που γραφω!!!

Μπορεις επισης να διαβαζεις και να κατανοεις αυτα που γραφει καποιος ιδιως οταν εξηγεί και το λογο που το γραφει 

Κρατα λοιπον τα γελια σου και μαθε να διαβαζεις και να καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις (ειναι σημαντικό)....

Κι αν θελεις μπορω να σου το εξηγησω παλι γιατι μια επώνυμη ψηνει καλυτερα απο μια κινεζικη....

Πραγματικά έτσι όπως το έγραψες είναι μόνο για γέλια.

Μάλλον μάθε εσύ πώς να γράφεις για να βγαίνει σωστό νόημα και να μην γελάει κανείς με αυτά που γράφεις(και όχι με σένα, δεν σε πρόσβαλα προσωπικά, ούτε σε ξέρω ούτε και θέλω να σε γνωρίσω προφανώς).

Δεν θέλω να μου εξηγήσεις τίποτα έχεις την άποψη σου σεβαστή απλά να την αποτυπώνεις και σωστά(αυτό και αν είναι σημαντικό).

  • Like 1
Δημοσ.

Παρακολουθώ την συζήτηση εδώ και πολύ καιρό..και έχω βοηθηθεί αρκετά από τα σχόλια και τις απόψεις των περισσότερων. Με αφορμή τον προβληματισμό του assasertzis θα προσπαθήσω με την ταπεινή μου άποψη να βοηθείσω..

Έχω μια dualchef 425 G. Η ψησταριά είναι αρκετά καλή. Η outdoorchef είναι μία ποιοτική εταιρεία που καμία σχέση δεν έχει με τις χαμηλού κόστους που κυκλοφορούν στην αγορά..οπότε σαν εταιρεία μην σε φοβίζει..

Η γνώμη μου είναι πως όποιος θέλει να αγοράσει μια ψησταριά υγραερίου το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να δει από κοντά τα μοντέλα που τον ενδιαφέρουν. Λίγο να έχει διαβάσει, να έχει ρωτήσει και να έχει ασχοληθεί, βλέποντας από κοντά τα μοντέλα και τις εταιρίες θα καταλάβει τις ποιοτικές διαφορές και θα διαπιστώσει ποιά του ταιριάζει.(Γιατί τα χρήματα στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν είναι λίγα).

Προσωπικά όταν πήγα να  δω από κοντά ψησταριές..σκεφτόμουν την Baron 490 της Broil King και την Genesis II E-410
της Weber. Εξαιρετικές ψησταριές και οι δύο, πολύ δυνατά brands και αρκετές πληροφορίες και για τις δυο..αλλά η dualchef που δεν την ήξερα καν..συνολικά υπερτερουσε σε ποιότητα κατασκευής (Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του αναλύσω τα κριτήρια της επιλογης..)

Για πολλούς φίλους που ρωτάνε και θέλουν κάτι οικονομικό..μια επιλογή είναι και οι στρογγυλές της outdoorchef..με σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των κλασικών ότι έχουν ελάχιστες αναφλεξεις..οι καυστηρες περιμετρικά καλύπτονται πλήρως από μια χοάνη..και καθαρίζουν πολύ εύκολα γιατί εκτός της σχάρας έχεις μόνο τον καθαρισμό της χοάνης η οποία και αφαιρείται..καλύτερα όμως να μας διαφωτίσουν γι αυτές κάποιοι φίλοι που κατά καιρούς εχουν αναφέρει πως έχουν στην κατοχή τους, για το αν αξίζουν πραγματικά..

Όσοι προβείτε σε αγορά ψησταριάς
για πρώτη φορά..να ξέρετε πως κάρβουνο δεν είναι..αλλά με τα μειονεκτήματα τους αλλά και τα πολλά πλεονεκτήματα τους, είναι μια τίμια επιλογή.Τέλος αποφύγετε τα επώνυμα αξεσουάρ γιατί είναι αρκετά υπερτιμημένα.

Συγγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο κείμενο..ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο..

  • Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ChrisAce είπε

 

Οι περισσότεροι τις πήρατε μέσα στο lockdown, δεν μπορούσατε να πάτε να τις δείτε από κοντά, δεν ήταν λάθος για την εποχή, τώρα όμως μπορούν αυτοί που ενδειαφέρονται να αγοράσουν, επιβάλετε κιόλας, να πανε να τις δουν από κοντά και να μην αρκούνται στα λόγια μας/σας.

Και κάτι που ξέχασα και ήθελα να το αναφέρω κάποιοι λένε ότι διαθέτουν για παράδειγμα 200-300 ευρώ max, δεν μπορούν ή απλά δεν θέλουν να δώσουν παραπάνω για πρώτη ψησταριά, δεν μπορείτε να λέτε μην πάρεις τίποτα αν δεν είναι weber των 700 ευρώ και δες το σαν επένδυση για παράδειγμα. 

Μην τρελαθούμε κιόλας δεν είναι επένδυση η αγορά μιας παλιοψησταριάς.!!

Πάρε την φτηνή για πρώτη ψησταριά, των 200 ευρώ ναι αν δεν έχεις εμπειρία από υγραερίου, δες αν σου αρέσει, αν την βολεύεσαι, γιατί κάρβουνο δεν είναι μην παραμυθιάζεστε. 

Είναι τεράστια η ευκολία τις αλλά κάρβουνο δεν είναι.  

Μετά από 2-3-4 χρόνια αν σου αρέσει θα ξέρεις από μόνος σου τι ψησταριά να επιλέξεις..

Εγώ πάντως διαβάζοντας τις 100+σελίδες της ενότητας,δεν μπόρεσα δυστυχώς (γιατί πόνεσε τελικά η τσέπη μου με την Weber),να βρω έστω και ένα λόγο να αγοράσω κάτι φθηνότερο με 200 ευρώ που αναφέρεις.Πιο πολύ για πεταμένα λεφτά θα ήταν  η αγορά μιας τέτοιας ψησταριάς ,έτσι τουλάχιστον εγώ κατάλαβα, Δεν είδα ,εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων φωτογραφίες από φθηνές πλην τίμιες ψησταριές να ψήνουν όμορφα και ποιοτικά διάφορα καλούδια,δεν διάβασα θετικά σχόλια ,περισσότερα μπερδεύτηκα με τις φθηνές.

Προσωπικά  έχω μεγάλη ψησταριά με κάρβουνα ,χτιστή,που έχω ψήσει πολλές φορές από αρνιά και κοκορέτσια,μέχρι απλά 2 χοιρινές.Τα τελευταία όμως χρόνια ,λόγω βαρεμάρας(περνάν και τα άτιμα τα χρόνια),έψηνα σε μια ταπεινή ηλεκτρική tefal,αυτή με το νερό από κάτω σχεδόν 2 φορές την εβδομάδα ,καταργώντας ουσιαστικά τα κάρβουνα,αλλά εγώ έψηνα και οι άλλοι έτρωγαν 😀,λόγω μικρού χώρου ψησίματος.

Το να έδινα 200 ευρώ για 2- 3 χρόνια και μετά άλλα όπως αναφέρεις,δεν θα το έκανα ποτέ ,έμενα και με την ηλεκτρική του πενηντάρικου.

Δεν ξέρω για όλες τις μάρκες ,δεν είμαι ειδικός ,αλλά πιστεύω ότι μια ποιοτική ψησταριά υγραερίου,σε ένα μπαλκόνι αντικαθιστά την ηλεκτρική κουζίνα σε πολύ μεγάλο βαθμό,και η απόσβεση των χρημάτων γίνεται πολύ-πολύ γρήγορα,φθάνει να σου αρέσει το ψήσιμο και να ψήνεις συχνά.

Και κάτι τελευταίο ,συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα ,εγώ διαφορά στην γεύση από κάρβουνα δεν βρίσκω,και θεωρώ πιο μαγκιά σε εισαγωγικά να ψήσεις σωστά στο κάρβουνο ,παρά σε μια καλή ψησταριά υγραερίου που ζεσταίνεται αμέσως,ψήνει παντού ομοιόμορφα,με θερμόμετρο που σου δείχνει άμεσα την θερμοκρασία,και που την ρυθμίζεις εσύ όπως θέλεις,η υγραερίου θεωρώ είναι ότι καλύτερο για αρχάριους ψήστες.

Επεξ/σία από aris1964
  • Like 5
Δημοσ.

@ChrisAce διαβαζοντας καποιος το μηνυμα σου αποκομιζει οτι μαζευτηκαν 10 ασχετοι κατω απο ενα μπαλκονι και φωναζουν mercedes σε καποιον που θελει να αγορασει κατι με 4 ροδες και προς θεου δεν βαζω τον εαυτο μου στους σχετικους.

Νομιζω το φορουμ βρισκεται εδω για να ανταλλαγη αποψεων και ο καθε ενας που μπαινει να ρωτησει εχει την κριτικη ικανοτητα να φιλτραρει αυτα που βλεπει να γραφονται. Προσωπικα διαβασα και ειδα αρκετα reviews και συγκριτικα βιντεο σχετικα με την ομοιομορφια και την απωλεια της θερμοκρασιας. Εχω φαει σε αρκετα gas grills φιλων με 200 και 300ε και δεν συγκρινονται στην ποιοτητα κατασκευης με την spirit, κατα καποιο τροπο επιβεβαιωνεται και σε πολλα ποστς φιλων με no name ψησταριες εδω μεσα. Και ειναι γεγονος οτι υπαρχει τεραστια διαφορα στην εγγυηση και την υποστηριξη απο την εταιρεια. Στο δικο μου το μυαλο (γιατι ειμαι απο αυτους που το εγραψαν) δε νοειται καποιος να παει σε κατωτερο brand απο weber - broil king - napoleon χωρις να ειναι μια απαραιτητα κακη επιλογη η outdoorchef, απλως εγω δεν θα την επελεγα για να γλιτωσω 50-100ε, για αλλον μπορει να ηταν τεραστιο ζητημα.

Λεω λοιπον την αποψη μου γιατι αυτην ζηταει να ακουσει αυτος που μπαινει να ρωτησει και μπορει μετα να συνεχισει την ερευνα του και να καταληξει οπου νομιζει. Το σωστο ειναι να αναφερομαστε σε αυτα κατεχουμε μια μικρη γνωση και οχι σε ολα, δεν μπηκα ποτε στην διαδικασια να προτεινω την genesis η την monarch γιατι δεν τις εχω ψαξει σε τετοιο βαθος. Αν ομως καποιος θεωρει οτι με 200-300ε μπορει να ματσαρει ενα προιον που κανει 600-700ε μπορει και να ειμαι κοροιδο και εδω ειμαστε να κουβεντιασουμε να αποδειχτει και να μην ξανακανω το ιδιο λαθος :) 

  • Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, filippos_kar είπε

Εγώ θέλω να ρωτήσω κατόχους broil. έχουν ταψί μεγάλο από κάτω για τα καμμένα ή μικρουλι όπως οι weber?

Mικρο αλλα εγω την εχω 2-3 χρονια και  το εχω αδειασει-καθαρισει  2 φορες .Φανταζομαι με πολυ συχνη χρηση   δεν θα θελει αρκετες παραπανω .Το μεγαλο ταψι   για την ιδια χρηση  νομιζω  θα ειναι υπερβολη   .

Δημοσ.

Καλημέρα και από μένα. Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του, να τον κρίνουμε, να τον συμβουλευόμαστε, εφόσον το κάνει δημόσια χωρίς όμως να προσβάλουμε κάποιον για τις επιλογές του. Είμαι φαν του bbq με κάρβουνο. Δεν πρόκειται προς το παρόν να πάρω υγραερίου,αν και μου βάλατε φωτιά αρκετές φορές. Παρακολουθώντας όμως τις συζητήσεις έχω γίνει καλύτερος σε αυτό που γουστάρω. Δλδ πήρα μαντεμένια πλάκα για την ψησταριά μου. Δεν το συζητώ, απογείωσε τελείως το ψήσιμο μου. Για το μαρινάρισμα, καινούργιες ιδέες. Συνεχίστε αυτό που γουστάρετε.  

  • Like 5
Δημοσ.
6 ώρες πριν, THG είπε

Παρακολουθώ την συζήτηση εδώ και πολύ καιρό..και έχω βοηθηθεί αρκετά από τα σχόλια και τις απόψεις των περισσότερων. Με αφορμή τον προβληματισμό του assasertzis θα προσπαθήσω με την ταπεινή μου άποψη να βοηθείσω..

Έχω μια dualchef 425 G. Η ψησταριά είναι αρκετά καλή. Η outdoorchef είναι μία ποιοτική εταιρεία που καμία σχέση δεν έχει με τις χαμηλού κόστους που κυκλοφορούν στην αγορά..οπότε σαν εταιρεία μην σε φοβίζει..

Η γνώμη μου είναι πως όποιος θέλει να αγοράσει μια ψησταριά υγραερίου το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να δει από κοντά τα μοντέλα που τον ενδιαφέρουν. Λίγο να έχει διαβάσει, να έχει ρωτήσει και να έχει ασχοληθεί, βλέποντας από κοντά τα μοντέλα και τις εταιρίες θα καταλάβει τις ποιοτικές διαφορές και θα διαπιστώσει ποιά του ταιριάζει.(Γιατί τα χρήματα στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν είναι λίγα).

Προσωπικά όταν πήγα να  δω από κοντά ψησταριές..σκεφτόμουν την Baron 490 της Broil King και την Genesis II E-410
της Weber. Εξαιρετικές ψησταριές και οι δύο, πολύ δυνατά brands και αρκετές πληροφορίες και για τις δυο..αλλά η dualchef που δεν την ήξερα καν..συνολικά υπερτερουσε σε ποιότητα κατασκευής (Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του αναλύσω τα κριτήρια της επιλογης..)

Για πολλούς φίλους που ρωτάνε και θέλουν κάτι οικονομικό..μια επιλογή είναι και οι στρογγυλές της outdoorchef..με σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των κλασικών ότι έχουν ελάχιστες αναφλεξεις..οι καυστηρες περιμετρικά καλύπτονται πλήρως από μια χοάνη..και καθαρίζουν πολύ εύκολα γιατί εκτός της σχάρας έχεις μόνο τον καθαρισμό της χοάνης η οποία και αφαιρείται..καλύτερα όμως να μας διαφωτίσουν γι αυτές κάποιοι φίλοι που κατά καιρούς εχουν αναφέρει πως έχουν στην κατοχή τους, για το αν αξίζουν πραγματικά..

Όσοι προβείτε σε αγορά ψησταριάς
για πρώτη φορά..να ξέρετε πως κάρβουνο δεν είναι..αλλά με τα μειονεκτήματα τους αλλά και τα πολλά πλεονεκτήματα τους, είναι μια τίμια επιλογή.Τέλος αποφύγετε τα επώνυμα αξεσουάρ γιατί είναι αρκετά υπερτιμημένα.

Συγγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο κείμενο..ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο..

απο που την πηρες???

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filippos_kar είπε

Εγώ θέλω να ρωτήσω κατόχους broil. έχουν ταψί μεγάλο από κάτω για τα καμμένα ή μικρουλι όπως οι weber?

η δική μου ένα μκρό συρόμενο έχει.

Καμια σχέση με το ταψί της majesty που ήταν σε μέγεθος σαν αυτά που μπαίνουν στον φούρνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, θα σας πω και εγώ την μικρή μου εμπειρία από την μικρή στρογγυλή outdoorchef Chelsea 420 G που αγόρασα πρόσφατα, αγοράστηκε από κατάστημα της Θεσσαλονίκης στα 256€, εκτως από την σχάρα με επισμαλτωση πορσελάνης που είχε η συσκευασία μου έδωσαν πάντα μέσα στην τιμή και μια έξτρα σχαρα από μαντεμι, επίσης 30€ δώροεπιταγή, οπότε έβαλα +10€ και πήρα και την δεκακιλη coral gas από το ίδιο κατάστημα, το πρώτο ψήσιμο το έκανα την Κυριακή μετά το πρώτο κάψιμο που την είχα κάνει το Σάββατο, την άφησα περίπου μισή ώρα, τα μέταλλα και η κατασκευή της φενονται ποιοτικά και στιβαρά, αυτό που με ξένισε λιγο αν και είναι λεπτομέρεια, αλλά πάραυτα με ξένισε ήταν μια μικρή αστοχία στο βάψιμο από το χερούλι στο καπάκι,έχει ένα πολύ μικρό σκάσιμο, η ψησταριά σε κάτι λιγότερο από δεκάλεπτο έπιασε 350 βαθμούς, έβαλα δύο μεγάλες σπαλομπριζολα χοιρινες και έκλεισα αμέσως το καπάκι, μετά από πέντε λεπτά τις γύρισα με κλειστό καπάκι ξανά, βγήκαν φανταστικές με ωραίο χρώμα και ζουμερές, την Δευτέρα έψησα και δύο φιλέτα μπούτι κοτόπουλο με το ίδιο αποτέλεσμα, αυτό που φενεται πολύ πρακτικό είναι ότι έχει μια χοάνη, οπότε αναφλεξεις δεν παρατήρησα, βέβαια θα δούμε και στη συνέχεια με ποιο λιπαρά κρέατα, κάπνα ελάχιστη, η χοάνη αποτελείται από δύο μέρη βγαίνει και πλενεται άνετα, ενώ έχω παρά πολύ μεγάλο μπαλκόνι ρετιρέ, οι λόγοι που προτίμησα μια μικρη είναι οι εξής, πρώτον ήθελα να πάρω κάτι σχετικά οικονομικό και ποιοτικό για να κάνω την πρώτη μου επαφή με μια ψησταριά υγραερίου, δεύτερος λόγος και ίσως ο σημαντικότερος ειναι οτι νοικιάζω, οπότε απέφυγα κάτι μεγαλύτερο γιατί αν τύχει και μετακομίσω κάποτε, δεν ξέρω αν μια μεγάλυτερη(ήμουν μια ανάσα στο να πάρω την Spirit e-210 original) θα ταίριαζε στο μπαλκονι,η συναρμολογιση είναι αστεία,πέντε λεπτά υπόθεση, κουκούλα μου έφτιαξε ένας φίλος μου τέντας από υλικό που έχουν τα φορτηγά στις καρότσες, την έχω σε σκιά κουκουλομενη μαζί με την φιάλη η οποία κάθεται πάνω σε μια βάση γλάστρας με ροδακια, είμαι τελείως καινούριος στο σχετικό άθλημα οπότε αυτή είναι η αρχική μου επαφή με την συγκεκριμένη ψησταριά, θα επανέλθω με απόψεις όσο την δουλεύω περισσότερο, καλά ψησιματα σε όλους 

IMG_20200509_192313_copy_1350x1800.jpg

IMG_20200509_185539_copy_1350x1800.jpg

Επεξ/σία από Violator1978
  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...