Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2065

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.
Δημοσ.

Παιδιά εν αναμονή παραλαβής της Kenton Naterial 3, πρέπει να προμηθευτώ λάστιχο και ρυθμιστή ή περιλαμβάνονται στην ψησταριά?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, v_vasilis είπε

Παιδιά εν αναμονή παραλαβής της Kenton Naterial 3, πρέπει να προμηθευτώ λάστιχο και ρυθμιστή ή περιλαμβάνονται στην ψησταριά?

πρεπει να παρεις δεν εχει μεσα οσο ειδα στις οδηγιες,

 

image.png.ac5af3cb3f2eecdcc203c8c9e8853d24.png

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, v_vasilis είπε

Παιδιά εν αναμονή παραλαβής της Kenton Naterial 3, πρέπει να προμηθευτώ λάστιχο και ρυθμιστή ή περιλαμβάνονται στην ψησταριά?

Θα πρέπει να τα προμηθευτείς 

Δημοσ.

IMG_20231129_153915.jpg.d4723734d43f25f7e96d6a22b660c038.jpg

Ανάμεσα στο high και το off, ένα τσακ πριν η φλόγα αρχίζει να τρεμοπαίζει.

IMG_20231129_153739.jpg.c3d986035b4788243bc5e289ca25b29c.jpg

Πιο χαμηλά δεν γίνεται (Weber Q2200)

IMG_20231129_154452.jpg.5ed0f30797c964fd562bf29f582bf831.jpg

Λόγω ύπαρξης ενός καυστήρα, έμμεσο με διπλό αλουμινόχαρτο για ασπίδα.

IMG_20231129_160444.jpg.a66081cb53886890d05e6944f5be33be.jpg

Τύλιγμα σε αλουμινόχαρτο λίγο πριν βγεί..

IMG_20231129_160947.jpg.501bc63c53c8b6b2bacce728f607a7c4.jpg

Χοιρινό κοντοσούβλι 1kg σε δίχτυ (Ανδριόπουλος)

IMG_20231129_165524.jpg.26472f96f1b1eba09caa60ccd58fdab0.jpg

Ασκός 5lt Λήμνου (Χατζηγεωργίου) 🥂

  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω λιγδες αξίζει να ψήσω στην ψησταριά ή επειδή ειναι μικρές καλύτερα να το αποφύγω; επίσης στο έμμεσο ψήσιμο καλύτερα να καλύπτω το ταψακι με αλουμινόχαρτο;

Επεξ/σία από Varnavas89
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε

Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω λιγδες αξίζει να ψήσω στην ψησταριά ή επειδή ειναι μικρές καλύτερα να το αποφύγω; επίσης στο έμμεσο ψήσιμο καλύτερα να καλύπτω το ταψακι με αλουμινόχαρτο;

Περίμενε @sndev να σου πει ειναι ειδικός στα θαλλασινά!

Δημοσ.

Χτες ειχα παει πρακτικερ και χαζευα τις ψησταριες που ειχε εκει.

Οι χειροτερες με διαφορα ηταν κατι natera. Μεταλα που λυγιζαν, την κουνουσες και πηγαινε σαν βαρκα κλπ.

Μετα οι landman και οι jamestown ηταν στα ιδια επιπεδα, αλλα νομιζω ενα κλικ πιο στιβαρη η jamestown. Βεβαια στα ραφια και στο σκελετο ειναι απο υλικο βαμμενο που φαινεται οτι θα ξεβαψει και θα σκουριασει.

Σε ολες τις παραπανω δεν υπαρχει συμπαγης καδος ψησιματος, αλλα κατι λαμαρινες, αλλου πολυ λεπτες και αλλου πιο χοντρες. Το θετικο ειναι οτι καθαρισουν ευκολα.

Μετα ειχε και weber spirit και genesis που καταλαβαινεις το "οτι πληρωνεις παιρνεις".

  • Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, SagoniasSlutRos said:

Χτες ειχα παει πρακτικερ και χαζευα τις ψησταριες που ειχε εκει.

Οι χειροτερες με διαφορα ηταν κατι natera. Μεταλα που λυγιζαν, την κουνουσες και πηγαινε σαν βαρκα κλπ.

Μετα οι landman και οι jamestown ηταν στα ιδια επιπεδα, αλλα νομιζω ενα κλικ πιο στιβαρη η jamestown. Βεβαια στα ραφια και στο σκελετο ειναι απο υλικο βαμμενο που φαινεται οτι θα ξεβαψει και θα σκουριασει.

Σε ολες τις παραπανω δεν υπαρχει συμπαγης καδος ψησιματος, αλλα κατι λαμαρινες, αλλου πολυ λεπτες και αλλου πιο χοντρες. Το θετικο ειναι οτι καθαρισουν ευκολα.

Μετα ειχε και weber spirit και genesis που καταλαβαινεις το "οτι πληρωνεις παιρνεις".

Ακριβώς την ίδια αίσθηση είχα αποκομίσει κι εγώ. Ποτε δεν κατάλαβα την τιμη της Landmann… Η 4αρα η genesis παίζει να είχε τη στιβαρότητα όλων των υπολοίπων μαζί 😂

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Amaretos said:

Περίμενε @sndev να σου πει ειναι ειδικός στα θαλλασινά!

Εγω οι λιγδες νόμιζα ηταν βρωμιες τύπου σουβλακια burger προβατίνες γενικα με λιποι που κάνουν μπάχαλο τον κάδο..

image.png.65f80bb71ef451d07ab2de496dd3f564.png

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
13 minutes ago, sndev said:

Εγω οι λιγδες νόμιζα ηταν βρωμιες τύπου σουβλακια burger προβατίνες γενικα με λιποι που κάνουν μπάχαλο τον κάδο..

image.png.65f80bb71ef451d07ab2de496dd3f564.png

Τι γλυκουλιιιι 😂😂😂

  • Like 1
Δημοσ.

Να ψηθεί ψάρι σε τηγανι-πλακα μαντέμι στο μάτι υπέρυθρων παίζει?

Η γενικά κάποιος τρόπος να ψήσεις ψάρι στις υπέρυθρες? Στο χαμηλό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...