ritualistic Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Εχω μια απορια σχετικα με την προθερμανση... Το σωστο ειναι με το που δω το θερμομετρο να κυμαινεται μεταξυ 200-250 να βαλω το κρεας η πρεπει να το αφησω να καψει οπως και να εχει για 10-15 λεπτα ελεγχοντας να μην ξεπερασω τους 250 και μετα να βαλω το φαγητο ?
sndev Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, Skatzivas είπε Έχει πάρει κανείς μαντέμι Campingaz; Αυτό πχ να λέει τίποτα; https://www.bbq-campingaz.gr/product/πλατό-μαντέμι-αναστρέψιμο-για-series-3/ Η να κάτσω στα αβγά μου με το εμαγιέ ατσάλι; (Που του χάλασα το εμαγιέ κ με τρώει ο κωλος μου για αλλαγή). να κάτσεις στα αυγά σου θα σου χαλάσει κ αυτό, δεν είναι καλής ποιότητας 2
voliotis_gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Skatzivas είπε Έχει πάρει κανείς μαντέμι Campingaz; Αυτό πχ να λέει τίποτα; https://www.bbq-campingaz.gr/product/πλατό-μαντέμι-αναστρέψιμο-για-series-3/ Η να κάτσω στα αβγά μου με το εμαγιέ ατσάλι; (Που του χάλασα το εμαγιέ κ με τρώει ο κωλος μου για αλλαγή). Φιλέ μου αν θέλεις σχάρα, πάρε inox τετράγωνο η λαμα η στρογγυλο μασίφ όσο παχος θελεις εσυ που το πουλάνε με το κιλό η με το μέτρο και inox ηλεκτρόδια και φτιάξει μια να την εχεις για μια ζωη.Αν δε μπορείς μονο σου πάρε τα υλικά και τα μετρα να στη φτιαξει κάποιος σιδεράς.Εχω φτιαξει για ψησταριά με καρβουνο μονος μου και τωρα θα φτιαξω μια για τη weber...Προσοχη μονο στα κενα που πρεπει να αφησεις εκει που πατα η σχαρα λογω διαστολης... https://www.matrakas.gr/σιδερα-και-ανοξειδωτα-ινοχ-/inox http://www.christoforidis.gr/gr/lames.php Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από voliotis_gr 4 1
tsiro7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Πήγα είδα από κοντά σήμερα την Spirit,την αλήθεια μου την θυμόμουν πιο στιβαρή κατασκευή. Με ξένισε ο κάδος που έχει μια σαγρε υφή, δεν ήταν λείο και το καπάκι που δεν είναι διπλού τοιχώματος. Ίσως πάω να δω κάπου και την gem 320 πάλι.
Astronautis Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 42 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Πήγα είδα από κοντά σήμερα την Spirit,την αλήθεια μου την θυμόμουν πιο στιβαρή κατασκευή. Με ξένισε ο κάδος που έχει μια σαγρε υφή, δεν ήταν λείο και το καπάκι που δεν είναι διπλού τοιχώματος. Ίσως πάω να δω κάπου και την gem 320 πάλι. Την αγόρασα χωρίς να την έχω δει λόγω lockdown. Πίστεψα πολύ το όνομα και τη 10ετη εγγύηση σε ολόκληρη την ψησταριά. Δεν με έχει πείσει ούτε εμένα με την ποιότητα κατασκευής αλλά από την άλλη έως τώρα ήταν απροβληματιστη καθώς επίσης και πολύ εύκολα ξεπερνάει τους 350 βαθμούς (το αναφέρω για αυτό που είπες για το καπάκι). Ο κάδος καθαρίζεται εύκολα με μια ξύλινη σπάτουλα. Η σχάρα της είναι η ίδια ποιότητα με της αντίστοιχης της genesis όπως μου είπαν από γνωστό μεγάλο κατάστημα στο χώρο. 1 ώρα πριν, voliotis_gr είπε Εχω φτιαξει για ψησταριά με καρβουνο μονος μου και τωρα θα φτιαξω μια για τη weber... Για ποιο λόγο θα φτιάξεις ανοξείδωτη; Σε σχέση με την (καλή) μεντεμένια της Weber, τι παραπάνω θα έχει; 1
alimentas Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, voliotis_gr είπε Φιλέ μου αν θέλεις σχάρα, πάρε inox τετράγωνο η λαμα η στρογγυλο μασίφ όσο παχος θελεις εσυ που το πουλάνε με το κιλό η με το μέτρο και inox ηλεκτρόδια και φτιάξει μια να την εχεις για μια ζωη.Αν δε μπορείς μονο σου πάρε τα υλικά και τα μετρα να στη φτιαξει κάποιος σιδεράς.Εχω φτιαξει για ψησταριά με καρβουνο μονος μου και τωρα θα φτιαξω μια για τη weber...Προσοχη μονο στα κενα που πρεπει να αφησεις εκει που πατα η σχαρα λογω διαστολης... https://www.matrakas.gr/σιδερα-και-ανοξειδωτα-ινοχ-/inox http://www.christoforidis.gr/gr/lames.php Eισαι μεγας .Φοβερη ιδεα κ με μικρο κοστος.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, voliotis_gr είπε Φιλέ μου αν θέλεις σχάρα, πάρε inox τετράγωνο η λαμα η στρογγυλο μασίφ όσο παχος θελεις εσυ που το πουλάνε με το κιλό η με το μέτρο και inox ηλεκτρόδια και φτιάξει μια να την εχεις για μια ζωη.Αν δε μπορείς μονο σου πάρε τα υλικά και τα μετρα να στη φτιαξει κάποιος σιδεράς.Εχω φτιαξει για ψησταριά με καρβουνο μονος μου και τωρα θα φτιαξω μια για τη weber...Προσοχη μονο στα κενα που πρεπει να αφησεις εκει που πατα η σχαρα λογω διαστολης... https://www.matrakas.gr/σιδερα-και-ανοξειδωτα-ινοχ-/inox http://www.christoforidis.gr/gr/lames.php Κάνε βίντεο ή φωτογραφίες how to.
assasertzis Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Που λέτε παιδιά νοιώθω σαν τον εξαρτημένο που περνάει στερητικά...... Πήγα και είδα από κοντά weber . Outdoorshef και broil king. Στο budget που διαθέτω (600)€ +/ - η outdoorshef στο οπτικό αρχικά δείχνει ανώτερη ποιοτικά, ποιο στιβαρή κατασκευη, άλλωστε είναι και κοντά στα 60κιλα μουσκαρι. Ο πωλητής από της 3 μου προτείνει την outdoor sheff σαν καλύτερη. Εγώ από την άλλη δεν έχω βρει κάποιον που την έχει να ακούσω κρητική και εδώ μέσα βλέπω την weber πως εγγυημένα θα πάρω εργαλείο σωστό ( μου αρέσει πολύ και η σχάρα που κάνει το κυκλικό κενό) Βοήθεια παιδιά να κατασταλάξει το κολλημένο μου μυαλό Ps ευχαριστώ όλους για την ενημέρωση μιας και έκατσα και διάβασα το topic και κατάλαβα καλά θα έκανα πάλι λάθος αν κατέληγα πάλι σε κάποια μη επώνυμη καθαρά για λόγους οικονομίας αφού μπορώ να κάνω την υπέρβαση. 1
zanskou Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, assasertzis είπε Που λέτε παιδιά νοιώθω σαν τον εξαρτημένο που περνάει στερητικά...... Πήγα και είδα από κοντά weber . Outdoorshef και broil king. Στο budget που διαθέτω (600)€ +/ - η outdoorshef στο οπτικό αρχικά δείχνει ανώτερη ποιοτικά, ποιο στιβαρή κατασκευη, άλλωστε είναι και κοντά στα 60κιλα μουσκαρι. Ο πωλητής από της 3 μου προτείνει την outdoor sheff σαν καλύτερη. Εγώ από την άλλη δεν έχω βρει κάποιον που την έχει να ακούσω κρητική και εδώ μέσα βλέπω την weber πως εγγυημένα θα πάρω εργαλείο σωστό ( μου αρέσει πολύ και η σχάρα που κάνει το κυκλικό κενό) Βοήθεια παιδιά να κατασταλάξει το κολλημένο μου μυαλό Ps ευχαριστώ όλους για την ενημέρωση μιας και έκατσα και διάβασα το topic και κατάλαβα καλά θα έκανα πάλι λάθος αν κατέληγα πάλι σε κάποια μη επώνυμη καθαρά για λόγους οικονομίας αφού μπορώ να κάνω την υπέρβαση. weber & broil ποιες ειδες ;
alimentas Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Κάνε βίντεο ή φωτογραφίες how to. Δεν νομιζω οτι ειναι κατι δυσκολο.3 μικρες ραβδους θελει καθετα σαν βαση κ οι υπολοιπες μεγαλες οριζοντια για να πατανε στις μικρες κ να γινει η συγκολληση.Το θεμα ειναι οτι για καποιον που δεν εχει ιδεα ή τα εργαλεια ο σιδερας ειναι απαραιτητος για να γινει σωστη δουλεια. Φιλε volioti ποσα χιλιοστα/εκατοστα κενο αφηνεις ωστε να μην υπαρχουν θεματα με της διαστολη που ειπες??? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από alimentas 1
nosf1234 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Καλησπέρα και από εμένα, παρακολουθώ καιρό το θέμα και το έχω διαβάσει όλο. Όπως και άλλοι είμαι στην αναζήτηση της επόμενης ψησταριάς, έχω καταλήξει εδώ Weber Spirit Original E-320 vs Broil King Signet 320. Συγκρίνωντας τις δύο ψησταριές παρατηρώ : Weber : Δεν διπλώνουν τα ράφια, η σχάρα ουσιαστικά έχει μόνο μία πλευρά, δεν χωράει μεγάλη φιάλη (10kg) στο ντουλάπι, οι μπάρες (flavor) είναι με επικάλυψη. Broil : Το μαντέμι δεν έχει επικάλυψη άρα θέλει περισσότερη φροντίδα, οι μπάρες (flavor) είναι ανοξείδωτες. Αν τυχόν κανείς έχει κάποια γνώμη για τις δύο ας με βοηθήσει λίγο. Ευχαριστώ!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, nosf1234 είπε Καλησπέρα και από εμένα, παρακολουθώ καιρό το θέμα και το έχω διαβάσει όλο. Όπως και άλλοι είμαι στην αναζήτηση της επόμενης ψησταριάς, έχω καταλήξει εδώ Weber Spirit Original E-320 vs Broil King Signet 320. Συγκρίνωντας τις δύο ψησταριές παρατηρώ : Weber : Δεν διπλώνουν τα ράφια, η σχάρα ουσιαστικά έχει μόνο μία πλευρά, δεν χωράει μεγάλη φιάλη (10kg) στο ντουλάπι, οι μπάρες (flavor) είναι με επικάλυψη. Broil : Το μαντέμι δεν έχει επικάλυψη άρα θέλει περισσότερη φροντίδα, οι μπάρες (flavor) είναι ανοξείδωτες. Αν τυχόν κανείς έχει κάποια γνώμη για τις δύο ας με βοηθήσει λίγο. Ευχαριστώ! Signet από αυτές. Η Weber που έβαλες είναι το παλιό μοντέλο νομίζω με έξτρα καυστήρα.
assasertzis Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Outdoor sheff Australia 415 Weber spirit 2 310 Broil king royal 320 και gem 340
zanskou Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, assasertzis είπε Outdoor sheff Australia 415 Weber spirit 2 310 Broil king royal 320 και gem 340 την πρώτη εγώ όπως σου ειπα δεν θα τη κοιτούσα. μεταξύ spirit και royal μικροδιαφορές βλέπω και η ισχύς τους πρακτικά όμοια με τη spirit να έχει το πλεονέκτημα ότι έχει ελαφρώς μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος και ειναι και φθηνότερη. Αν οπωσδήποτε θέλεις και τον 4ο καυστήρα τότε η καλύτερη επιλογή είναι η 340 με το πλευρικο ματι για τηγάνι κλπ. Έχει λιγο μικρότερη ισχύ αλλά με την μικρή εμπειρία που έχω από την 320 μπορείς να είσαι στους 200+ βαθμούς σταθερά μονο με τους δύο πλαϊνούς καυστήρες και μάλιστα κάτω από τη μέση οπότε θέμα στο ψήσιμο δενθ α έχεις.
nosf1234 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, assasertzis είπε Outdoor sheff Australia 415 Weber spirit 2 310 Broil king royal 320 και gem 340 Νομιζω οι Broil έχουν αισθητά (;) πιο μικρή επιφάνεια ψησιματος, αλλα ανοξείδωτες μπάρες (flavor) και καθαρό μαντεμι στη σχαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα