Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Morosana είπε

Δεν φαντάζεσαι ποσο με είχε τεντώσει στην εγκυμοσύνη και ποσά χλμ έκανα. Εγώ είμαι νότιος η γυναίκα μου μεγάλωσε βόρεια όποτε ότι λιγούρα είχε ήταν βορεια. Από Βουλιαγμένη για να φάει στο Πέτρινο στην Πεντέλη, από Βουλιαγμένη δροσιά για πεϊνιρλί, από Βουλιαγμένη  Χαλάνδρι στο βραστό, από Βουλιαγμένη Καλοφαγά στα μελίσσια 😛 . Το αποκορύφωμα  επειδή μένουμε παρά πολλά χρόνια μαζί όταν τα έτρωγε δεν της άρεσαν και δεν ήταν όπως τα θυμόταν. 

Πρεπει να ειμαι ο μονος Αθηναιος που δεν του αρεσει το πετρινο.Δεν το βαζω ουτε καν στην 10αδα για καλαμακια.Ουτε ο καλοφαγας.Βορειος κ εγω. Μονο Βλαχο υποστηριζουμε φανατικα απο Μελισσια ,Πεντελη κτλ.Μπριζολαρες κ μακαρονοπιτα χαχαχα

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2065

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alimentas είπε

Πρεπει να ειμαι ο μονος Αθηναιος που δεν του αρεσει το πετρινο.Δεν το βαζω ουτε καν στην 10αδα για καλαμακια.Ουτε ο καλοφαγας.Βορειος κ εγω. Μονο Βλαχο υποστηριζουμε φανατικα.Μπριζολαρες κ μακαρονοπιτα χαχαχζ

Δεν είσαι ο μονος ποτέ δεν το συμπάθησα ούτε και γω, κάποτε το πέτρινο ίσως ήταν καλό τώρα είναι 3 ξύγκι 1 κρέας. Ο καλοφαγάς ούτε καλός ούτε κακός απλά αδιάφορος. Ο βλάχος όντως δυνατός 

  • Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, assasertzis είπε

Συγκριτικά δηλαδή webber - broil king και outdoor sheff ποια θα επιλέγατε?

Weber κ Broil King μια κατηγορια πανω τουλαχιστον πανω απο οποιαδηποτε αλλη (με εξαιρεση τις Ναpoleon)

Τους λογους θα τους βρεις ευκολα αν κανεις εναν κοπο να διαβασεις τις τελευταιες 5-10 σελιδες του νηματος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Weber έχουν πάρει πολλά μέλη. Αυτό θα σε βοηθήσει αν έχεις απορίες. Εγω πιστεύω και οι δύο είναι καλές. Επειδή έψαχνα και γω να αγοράσω (τελικά πήρα weber spirit ii e310) είχα χάσει την μπάλα. Δεν έχουν σε αυτήν την κατηγορία διάφορες μεγάλες. Καλα ψησίματα να κάνεις. 

Μια ερώτηση δοκίμασα να ψήσω λουκάνικα. Επειδή έτρεχε λίπος εβαλα ένα ταψί από κάτω,  τα έβαλα στην βοηθητική σκαρα, για να τρέχει εκεί και να μην έχω ανάφλεξης. Δεν είχα ανάφλεξης αλλα άργησαν λίγο να ψηθούν. Καμία άλλη ιδεα να τα ψήνουμε ? Βέβαια τα άνοιγα συνέχεια. 

Επεξ/σία από skoudinio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ηνίοχος είπε

Χαχαχα πλάκα πλάκα θα είχε ενδιαφέρον να συγκεντρωναμε με κάποιο τρόπο τα χαρακτηριστικά της ιδανικής ψησταριάς υγραερίου , εντάξει  ίσως να μην ξέρουμε πολλά από τεχνικά χαρακτηριστικά , ξέρουμε όμως τις ανάγκες μας και μέσα από την ενασχόληση σίγουρα  έχουμε εντοπίσει αυτό - ά που θα βελτίωναν  το ψήσιμο και τη συντήρηση ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων 

Ξεκινώντας αυτό που θα ήθελα πρώτα από όλα είναι η ψησταριά να είναι προέκταση μιας οικιακής  κουζίνας , εύκολη στη χρήση με αντοχή στο χρόνο .

έχω γεννηθεί μεγαλωσει Αυστραλια και σε κάθε σπίτι υπαρχει και μια ψησταριά υγραερίου (μη ξεχνάμε ότι το υγραειο εκεί είναι ξευτίλα)..

τα βασικά χαρακτηριστικά που θα προτιμούσα εγώ είναι ...

1.ποιοτητα υλικων

2.να έχει ντολαπακι να μπαίνουν τα πράγματα γιατί χωρίς είναι ξεβρακωτη

3.να καθαρίζει εύκολα 

4,η φιάλη εξωτερικά σε καλή βάση.......

5.να έχει καλή μόνωση και να είναι ποιο πρακτικό το μάζεμα των λιπών αν είναι δυνατόν να βγαίνουν δίπλα σε δοχείο

6.θα προτιμούσα να έχει 2πλο καπάκι με 2 θερμομετρα ετσι ώστε να παίζω σε διπλό ταμπλό(πολλά ζητάω αλλά η ανωμαλία που θα πάει) εννοειται

για αυτές που είναι 4αρες

 

 

Επεξ/σία από kostasbm
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, filippos_kar είπε

Χθες μεσημερι.!

IMG_20200510_153940.jpg

IMG_20200510_154323.jpg

IMG_20200510_152925.jpg

IMG_20200510_135350.jpg

IMG_20200510_151035.jpg

Η ψησταριά είναι η spirit;

Στη σούβλα πόσο κρέας είχες βαλει; 

Χοιρινό ήταν; 

Πόση ώρα χρειάζεται ψήσιμο;

Σκέφτομαι να συνδυάσω τη σούβλα με μπριζόλες εκατέρωθεν διότι πάνω από 1 κιλό δεν φαντάζομαι να παίρνει η σούβλα.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kostasbm είπε

έχω γεννηθεί μεγαλωσει Αυστραλια και σε κάθε σπίτι υπαρχει και μια ψησταριά υγραερίου (μη ξεχνάμε ότι το υγραειο εκεί είναι ξευτίλα)..

τα βασικά χαρακτηριστικά που θα προτιμούσα εγώ είναι ...

1.ποιοτητα υλικων

2.να έχει ντολαπακι να μπαίνουν τα πράγματα γιατί χωρίς είναι ξεβρακωτη

3.να καθαρίζει εύκολα 

4,η φιάλη εξωτερικά σε καλή βάση.......

5.να έχει καλή μόνωση και να είναι ποιο πρακτικό το μάζεμα των λιπών αν είναι δυνατόν να βγαίνουν δίπλα σε δοχείο

6.θα προτιμούσα να έχει 2πλο καπάκι με 2 θερμομετρα ετσι ώστε να παίζω σε διπλό ταμπλό(πολλά ζητάω αλλά η ανωμαλία που θα πάει) εννοειται

για αυτές που είναι 4αρες

Δες αυτή βάση όσων ζητάς

https://www.psistis.gr/chstaria-aerioy-regal-xl-pro-broil-bing?skr_prm=WyIwZmFhYTFjZC01Y2I4LTQwNmYtYjQxMS1mNTA1MzYwZGM4MzciLDE1ODkxODI1OTgxOTMseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Astronautis είπε

Η ψησταριά είναι η spirit;

Στη σούβλα πόσο κρέας είχες βαλει; 

Χοιρινό ήταν; 

Πόση ώρα χρειάζεται ψήσιμο;

Σκέφτομαι να συνδυάσω τη σούβλα με μπριζόλες εκατέρωθεν διότι πάνω από 1 κιλό δεν φαντάζομαι να παίρνει η σούβλα.

1.8kgr ητανε σε μικρά κομμάτια. Αν τα κόψεις μεγάλα και τα πατήσεις λίγο θα φτάσεις κοντά στα 3kgr πιστεύω. Λιγότερο από 2 ώρες μου πήρε. Αν βάλεις ταψακια από κάτω ψιλοβράζει και αρωματίζεται. Μετά το τραβάω και παίρνει χρώμα φουλ. Η spirit είναι ναι.

Επεξ/σία από filippos_kar
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτό με τα ταψακια με κρασί ή άλλα αρωματικά είδα ότι το κάνουν πολλά παιδιά εδώ μέσα, οπότε πιστεύω ότι θα έχει καλό αποτέλεσμα. Προσωπικά με ξενίζει λίγο γιατί έχω συνηθίσει στα κάρβουνα να έρχεται πολύ κοντά σε δυνατή θράκα και να φτιάχνει μια μαγική κρούστα με φανταστική γεύση. Πολύ μικρά κομμάτια όχι πολύ πιεσμένα μεταξύ τους και για καλύτερο αποτέλεσμα ανακατεμένο χοιρινό με αρνί, όχι προβατίνα. Μόνο με ρίγανη πιπέρι αλάτι. 

Σκέφτομαι να το δοκιμάσω - prive στην αρχή πρωτού εκτεθεί στον οικογενειακό κύκλο - με τη μέθοδο με ταψακια και μεγαλύτερης διατομής κομμάτια.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

εδω δε γινεται...εχω τη dual 425 στη Μελβουρνη αλλα για να τη φερω εδω μια τετοια θα μου κοψουν το κωλο

απλα ανεφερα τι θα ηθελα στη τελεια ψησταρια

εδω τωρα θα βολευτω με κατι ποιο μικρο και επειδη εχω καποια υλικα σκεπτομουν να κανω κατι σαν αυτο https://www.ilovebbq.gr/ψησταριές/ψησταριές-υγραερίου/εντοιχιζόμενες-ψησταριές-υγραερίου/patton-patron-build-in   

  • Like 1
Δημοσ.

Παίδες για πείτε, μήκος σούβλας για weber e310 όχι την original. 80cm είναι οκ? Να έχει και μια απόσταση το μοτέρ από το καπάκι. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Παίδες για πείτε, μήκος σούβλας για weber e310 όχι την original. 80cm είναι οκ? Να έχει και μια απόσταση το μοτέρ από το καπάκι. 

80 με 90 εισαι οκ πιστεύω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πάρει κανείς μαντέμι Campingaz;

Αυτό πχ να λέει τίποτα;

https://www.bbq-campingaz.gr/product/πλατό-μαντέμι-αναστρέψιμο-για-series-3/

Η να κάτσω στα αβγά μου με το εμαγιέ ατσάλι; (Που του χάλασα το εμαγιέ κ με τρώει ο κωλος μου για αλλαγή).

Επεξ/σία από Skatzivas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...