skoudinio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, έπαθα ζημιά έχω την weber spirit ii 310 και στράβωσε το σημείο που μαζεύει τα λίπη. Πήρα τηλέφωνο στη αντιπροσωπεία έστειλα και φωτογραφίες και περιμένω. Θέλω να παραγγείλω και χειροποίητα φλόγιστρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Στραβωσε? δεν φαινεται καλα, σαν να εχει λιωσει μοιαζει σαν να λειπει κομματι, πως εγινε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Ξέχασες να καθαρίσεις το ταψάκι και άρπαξε φωτιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoudinio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Ναι δεν το καθάρισα και έπιασε φωτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, skoudinio είπε Ναι δεν το καθάρισα και έπιασε φωτιά. Aρα εχει λιωσει το αλουμινιο απο τη φωτια. Ειχα δει αλλο ενα περιστατικο στο ιδιο μοντελο πριν κανενα χρονο σε μια ομαδα στο fb. Απ οτι θυμαμαι ειχαν πει οτι ηταν απο αμελεια του ιδιοκτητη και δεν το ειχαν καλυψει. Ελπιζω να εισαι πιο τυχερος. Τουλαχιστον εκει δεν δημιουργει καποιο προβλημα, αν ειναι μονο το συγκεκριμενο σημειο. Ποσο καιρο ειχες να καθαρισεις ρε συ; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από SagoniasSlutRos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoudinio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ενώ τα προσέχω γενικά το αμέλησα. Γενικά δεν έχω ελπίδα οτι θα το αλλάξουν ρεαλιστής είμαι (παρολαυτα ελπίζω). Θυμάστε ποιος φτιάχνει χειροποίητα flavorizer? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από skoudinio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, skoudinio είπε Ενώ τα προσέχω γενικά το αμέλησα. Γενικά δεν έχω ελπίδα οτι θα το αλλάξουν ρεαλιστής είμαι (παρολαυτα ελπίζω). Θυμάστε ποιος έφταιξε χειροποίητα flavorizer? καλησπερα κριμα για αυτο που συνεβη εγω εφτιαξα πολυ προσφατα στην GMD Inox και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος, μπορω να πω καλυτερες και απο τις οριτζιναλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoudinio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, ritualistic είπε καλησπερα κριμα για αυτο που συνεβη εγω εφτιαξα πολυ προσφατα στην GMD Inox και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος, μπορω να πω καλυτερες και απο τις οριτζιναλ Τα παλιά σκούριασαν, μίλησα μαζί τους με την GMD μου πρότειναν και ένα ταψάκι με νερό θα πάρω και ένα τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, skoudinio είπε Καλησπέρα παιδιά, έπαθα ζημιά έχω την weber spirit ii 310 και στράβωσε το σημείο που μαζεύει τα λίπη. Πήρα τηλέφωνο στη αντιπροσωπεία έστειλα και φωτογραφίες και περιμένω. Θέλω να παραγγείλω και χειροποίητα φλόγιστρα. έλιωσε σε κάποιο σημείο , πως έγινε ; πάνω στο ψήσιμο ή στη πυρόλυση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoudinio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε έλιωσε σε κάποιο σημείο , πως έγινε ; πάνω στο ψήσιμο ή στη πυρόλυση ; Πάνω στο ψήσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 42 λεπτά πριν, skoudinio είπε Τα παλιά σκούριασαν, μίλησα μαζί τους με την GMD μου πρότειναν και ένα ταψάκι με νερό θα πάρω και ένα τέτοιο φοβάμαι οτι δεν ότι δεν προσαρμόζεται ταψί στη Γουέμπερ αλήθεια οι φλογοκρύπτες σε πόσο χρόνο σκούριασαν ; 1 λεπτό πριν, skoudinio είπε Πάνω στο ψήσιμο για αυτό λεμε ποτέ μακριά απο τη ψησταριά όταν ψήνουμε !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoudinio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Έστειλα της διαστάσεις ακριβώς να το φτιάξει. Λάθος μου ήταν το ξερω τώρα έγινε μακάρι να μην έχω θέμα στο μέλλον με το ψήσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, skoudinio είπε Έστειλα της διαστάσεις ακριβώς να το φτιάξει. Λάθος μου ήταν το ξερω τώρα έγινε μακάρι να μην έχω θέμα στο μέλλον με το ψήσιμο Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα αλλάξεις, λόγο σκουριάς. Δεν επηρεάζουν σε κάτι το ψήσιμο. Αλλαγή χρειάζονται μόλις διαβρωθούν/τρυπήσουν. https://www.weber.com/US/en/blog/burning-questions/flavorizer-bars-replace-em-or-keep-em/weber-30521.html Το ταψί για το νερό που σου πρότειναν, δεν μπορεί να τοποθετηθεί στην δική σου ψησταριά, καθώς δεν έχει αφαιρούμενο πάτο. Από εκεί και πέρα, όπως ανέφερε και ο @SagoniasSlutRos δεν θα έχεις πρόβλημα να συνεχίσεις να ψήνεις, εκτός αν έχει διαβρωθεί/τρυπήσει σε κάποιο άλλο σημείο. Απλά βεβαιώσου ότι ο συλλέκτης του λιπους από κάτω «καλύπτει» το άνοιγμα, ώστε να μην στάζουν τα λίπη εκτός. Φαίνεται πάντως δύσκολο να στο καλύψει η αντιπροσωπεία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoudinio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Πιο πολύ τα άλλαξα γιατί είχανε σκουριάσει και νομίζω οτι το Inox θα καθαρίζει πιο εύκολα, οσο αφορά το ταψάκι έχει αφερουμενο πατω και γιαυτό το παράγγειλα. Θα δείξει στεναχωρηθηκα λίγο με την ζημιά έχω μια ελπίδα ίσως μου την αλλάξουν. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, skoudinio είπε Πιο πολύ τα άλλαξα γιατί είχανε σκουριάσει και νομίζω οτι το Inox θα καθαρίζει πιο εύκολα, οσο αφορά το ταψάκι έχει αφερουμενο πατω και γιαυτό το παράγγειλα. Θα δείξει στεναχωρηθηκα λίγο με την ζημιά έχω μια ελπίδα ίσως μου την αλλάξουν. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Έχει η spirit II αφαιρούμενο πάτο; Μπορείς να «ανεβάσεις» φωτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα