ventic139 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, netagra είπε Μην βάλεις ξύδι επ' ουδενί ή κρασί και φρόντισε κατά την ταπεινή μου γνώμη το χοιρινό σου να είναι κάπως λιπαρό ή να έχει και λιπαρά κομμάτια. Μια απλή μαρινάδα με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, μουστάρδα, σκόνη σκόρδο για μερικές ώρες στο ψυγείο είναι αρκετή. Για εμένα επίσης οι πιπεριές που θα βάλεις πρέπει να είναι κόκκινες και όταν τις περάσεις στην σούβλα να έχεις φροντίσει να ανοίξεις την τρύπα με ένα μαχαιράκι διαφορετικά αν τις πιέζεις πάνω στην σούβλα σπάνε. Γιατί όχι κρασί ;; Λευκό πάντα 8 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Για χοιρινο μου αρεσει παρα πολυ το αρωματικο κοντοσουβλι απο Μαλλιωρα στο youtube. Και αυτο εδω ειναι φοβερο το εχω κανει σε μικρα κοντοσουβλακια. Σε κοτόπουλο να αυτό δημιουργήσω ;; 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 @ventic139 δεν είναι κακό να αυτοσχεδιάζουμε στο ψήσιμο, προσωπικά πιστεύω ότι αυτό είναι και το ζητούμενο . Αν όμως θέλεις κάποιες ιδέες με μια μικρή αναζήτηση θα βρεις τόσα βίντεο που αμφιβάλλω εάν καταφέρεις να τα δεις όλα , σίγουρα όμως θα πάρεις πολλές ιδέες!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Σάντουιτς με σουτζούκι και λουκάνικο για σήμερα 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Εμεις ψαρακι σημερα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) "Λεμονάτες σαρδέλες με ρίγανη" Δύο πατάτες, κολοκυθάκια και καρότα που πρώτα ψήθηκαν (εδώ έβρασαν για οικονομία χρόνου). Μισό κιλό και κάτι, σαρδέλες που φιλεταρίστηκαν και μπήκαν από πάνω, με μπόλικο λεμόνι, ρίγανη και σκόρδο. Edit: Συν μουστάρδα και λάδι. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από est 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Κάτι γρήγορο για το βράδυ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Στις 12/10/2023 στις 10:59 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Εμεις ψαρακι σημερα προσέχω οτι συνηθίζεις να τα ψήνεις όλα στη στρόγγυλη σχάρα με τα τετράγωνα ειδικότερα όσα χρειάζονται δυνατό ψήσιμο απ τη αρχή ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Όταν αντί για μπλε φλόγα βγαίνει κόκκινο-κίτρινη σαν φωτιά και σε κάποιο ύψος τι φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, tinapo είπε Όταν αντί για μπλε φλόγα βγαίνει κόκκινο-κίτρινη σαν φωτιά και σε κάποιο ύψος τι φταίει; Δείχνει ότι λείπει οξυγόνο , πολλές φορές συμβαίνει και από κακή ποιότητα αερίου ή όταν η φιάλη είναι στα τελευταία της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Χοιρινές μπριζόλες, μοσχαρίσια μπιφτέκια, λουκάνικα, σεφταλιές, σουβλάκια κοτόπουλο και χοιρινό γι απόψε 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a8anas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Αποφάσισα έπειτα από τα πρώτα ψησίματα να πάρω μια μαντεμένια πλάκα , μιας και διάβασα και άκουσα πολύ κόσμο να είναι ευχαριστημένος. Έχω μια napoleon 365 freestyle. Ξεκινώντας σήμερα το seasoning αντιμετώπισα τα εξής : α) Η πλάκα είναι διπλής όψης (της napoleon) με επίστρωση πορσελάνης απ ότι λέει. Άλειψα ηλιέλαιο και από τις 2 πλευρές και ξεκίνησα τη διαδικασία. Θα την επαναλάβω 2-3 φορές με εναλλάξ τις πλευρές πάνω κάτω. Την πρώτη φορά είδα να σχηματίζεται ενα καφέ επίχρισμα στην πάνω πλευρά. Είναι φυσιολογικό ? Εχει νόημα να προσπαθήσω να το καθαρίσω? β) Έβγαλα τη σχάρα μαντεμιού που είχα για να βάλω στη θέση της την πλάκα. Μιας και την είχα αλείψει με λάδι μετά από το καθάρισμα της τελευταίας φοράς , αποφάσισα να την ξαναπλύνω για να την αποθηκεύσω χωρίς "λαδωμένη" επιφάνεια και για να καθαρίσω και ότι υπολείματα μπορεί να είχαν μείνει. Για αποθήκευση χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο ή τη βάζω καθαρή σε μια σακούλα και την ξεχνάω μέχρι να την ξαναχρειαστώ? γ) Βλέπω ότι η επιφάνεια ψησίματος καλύπτεται πια κατά 2/3 σχεδόν από την πλάκα και 1/3 από τη μικρή σχάρα. Αν πχ θέλω ψήσω στη σχάρα 2 φιλέτα κοτόπουλο δεν είμαι σίγουρος ότι χωράνε. Θα βολέψει αυτό γενικά ή θα πρέπει να εναλλάσω σχάρα/πλάκα ανάλογα με το υλικό ψησίματος; Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Στις 14/10/2023 στις 10:12 ΠΜ, ηνίοχος είπε προσέχω οτι συνηθίζεις να τα ψήνεις όλα στη στρόγγυλη σχάρα με τα τετράγωνα ειδικότερα όσα χρειάζονται δυνατό ψήσιμο απ τη αρχή ... Για να μην χρειαζεται γυρισμα για να κανεις grill marks τετραγωνα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skskre Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 5 hours ago, a8anas said: β) Έβγαλα τη σχάρα μαντεμιού που είχα για να βάλω στη θέση της την πλάκα. Μιας και την είχα αλείψει με λάδι μετά από το καθάρισμα της τελευταίας φοράς , αποφάσισα να την ξαναπλύνω για να την αποθηκεύσω χωρίς "λαδωμένη" επιφάνεια και για να καθαρίσω και ότι υπολείματα μπορεί να είχαν μείνει. Για αποθήκευση χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο ή τη βάζω καθαρή σε μια σακούλα και την ξεχνάω μέχρι να την ξαναχρειαστώ? Μόνο σε αυτό το θέμα που γνωρίζω θα σου απαντήσω, η σχάρα πρέπει πάντα να έχει ένα φιλμ λάδι ακόμα και στην αποθήκευση της. Μπορείς να.παρςις ένα κομμάτι χαρτί με λαδι -η με όποιο άλλο τρόπο θέλεις - και να την περάσεις όλη, πριν την αποθήκευση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) η Kaiser Ψησταριά Υγραερίου K114-5SBGE3S στα 341 αξίζει? (Με επιστροφή 20% Eurobank) https://www.plaisio.gr/kaiser-psistaria-igraeriou-k114-5sbge3s_4249445 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από F117 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 16 hours ago, a8anas said: πλάκα είναι διπλής όψης (της napoleon) με επίστρωση πορσελάνης απ ότι λέει. Άλειψα ηλιέλαιο και από τις 2 πλευρές και ξεκίνησα τη διαδικασία. Θα την επαναλάβω 2-3 φορές με εναλλάξ τις πλευρές πάνω κάτω. Την πρώτη φορά είδα να σχηματίζεται ενα καφέ επίχρισμα στην πάνω πλευρά. Είναι φυσιολογικό ? Εχει νόημα να προσπαθήσω να το καθαρίσω? Εφοσον έχει επίστρωση δεν χρειάζεται τπτ. 16 hours ago, a8anas said: Έβγαλα τη σχάρα μαντεμιού που είχα για να βάλω στη θέση της την πλάκα. Μιας και την είχα αλείψει με λάδι μετά από το καθάρισμα της τελευταίας φοράς , αποφάσισα να την ξαναπλύνω για να την αποθηκεύσω χωρίς "λαδωμένη" επιφάνεια και για να καθαρίσω και ότι υπολείματα μπορεί να είχαν μείνει. Για αποθήκευση χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο ή τη βάζω καθαρή σε μια σακούλα και την ξεχνάω μέχρι να την ξαναχρειαστώ? Εαν ειναι το κλασικό μαντεμι καθαρισμα λάδωμα κ μετα αποθήκευση, δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο ,σακουλα κ την ξεχνάς. Αλλά καθαρή κ λαδωμένη. 16 hours ago, a8anas said: Βλέπω ότι η επιφάνεια ψησίματος καλύπτεται πια κατά 2/3 σχεδόν από την πλάκα και 1/3 από τη μικρή σχάρα. Αν πχ θέλω ψήσω στη σχάρα 2 φιλέτα κοτόπουλο δεν είμαι σίγουρος ότι χωράνε. Θα βολέψει αυτό γενικά ή θα πρέπει να εναλλάσω σχάρα/πλάκα ανάλογα με το υλικό ψησίματος; Θα χωρέσουν, οπως μπορεις κ να τα Κάνεις κ στη πλακα, δεν υπαρχει πρέπει ,οτι σου κάνει εσενα γευστικά. Εδω ο άλλος πριν κατι σελιδες έφτιαχνε χοιρινες λαιμου στη πλακα. Αν καταλήξεις ομως οτι θες σχαρα κ δε σε βολεύει η πλάκα να μην αποθηκευσεις τη σχαρα ωστε να την επαναφέρεις πιο άμεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα