Amaretos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Τι να σας πω εγω παντως με τις μαντεμενιες δεν εχω θεμα, 3-4 λεπτα υποθεση ειναι μετα το ψησιμο η δουλεια, βουρτσα, λαδακι , παιρνω με λιγο χαρτι κουζινας "ελαφρια", και ξανα λαδακι και γεια σας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 καλές χρυσές οι μαντεμένιες σχάρες δεν πρόκειται να σαπίσουν ποτέ εχουν καλή συμπεριφορά στο να κρατάνε θερμοκρασία και βοηθούν στο ψήσιμο αλλά μέχρι εκεί οι ανοξείδωτες είναι σε άλλη κατηγορία δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι όλες οι κορυφαίες ψησταριές έχουν ανοξείδωτες σχάρες - και όχι μόνο- αλλά και οι γνωστές γουεμπερ ναπολεόν μπρόιλ κινγκ επιλέγουν ανοξείδωτες σχάρες για τα κορυφαία μοντέλα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτά εξηγούσα νωρίτερα σε ένα φίλο, υπέρμαχο του κάρβουνου. Όλοι λατρεύουμε το κάρβουνο. Και μόνο που ανάβει, σου έρχονται μυρωδιές και μνήμες. Αλλά με το αέριο, ακόμα και το βράδυ να γυρίσεις αποκαμωμένος, κάτι θα βγει στο πιτς φυτίλι... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoxen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα νέος στο χόμπι και ελπίζω να πάμε καλά. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα και η αλήθεια είναι ότι έχω χαθεί λίγο και είναι πάρα πολλά αυτά που γράφονται. Θέλω μια ψησταριά για το μπαλκόνι μου θέλω να πάρω κάτι που να μην με περιορίζει όσο γίνεται σε κάτι και να έχω καλά αποτελέσματα έχω σκεφτεί αυτη https://www.skroutz.gr/s/28474904/Broil-King-Gem-310-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-55x34ek-me-3-Esties-6-9kW-814-153.html Τι λέτε υπέρ κατά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, Amaretos είπε Τι να σας πω εγω παντως με τις μαντεμενιες δεν εχω θεμα, 3-4 λεπτα υποθεση ειναι μετα το ψησιμο η δουλεια, βουρτσα, λαδακι , παιρνω με λιγο χαρτι κουζινας "ελαφρια", και ξανα λαδακι και γεια σας. Μια απο τα ίδια... 5 Λεπτά αμέσως μετά το ψήσιμο...τριψιμο με την βούρτσα και λαδάκι (με πινέλο αν βρω σπρέι θα ειναι ακόμα ποιο γρήγορο) ενα αναμά για να καπνίσει και αυτό ήταν... ΑΝ μπορώ να βρώ καποιο αρνητικό ειναι το βάρος τους...αλλά αυτό βοηθάει στο ψήσιμο... κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις... ΑΝ κάποια στιγμή χαλάσουν (αλήθεια χαλάει το μαντέμι ???) τότε θα το σκεφτώ με τι θα τις αντικαταστήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, est είπε Αυτά εξηγούσα νωρίτερα σε ένα φίλο, υπέρμαχο του κάρβουνου. Όλοι λατρεύουμε το κάρβουνο. Και μόνο που ανάβει, σου έρχονται μυρωδιές και μνήμες. Αλλά με το αέριο, ακόμα και το βράδυ να γυρίσεις αποκαμωμένος, κάτι θα βγει στο πιτς φυτίλι... όλοι υπέρμαχοι του κάρβουνου ήμασταν , όταν όμως δοκιμάσαμε το αέριο αναθεωρήθηκαν πολλά ... ψήνω πάνω απο 20 χρόνια με αέριο και ειλικρινά δε θα γύριζα ποτέ πίσω στο κάρβουνο όχι μόνο στην ευκολία αλλά και στην ποιότητα που προσφέρουν στα ψητά βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς συγκρίνουμε τις παραδοσιακές ανοιχτές και τις περισσότερες φορές αυτοσχέδιες ψησταριές κάρβουνου με τις υγραερίου που εκ των πραγμάτων η κάθε μια απ αυτές έχει πολλές ώρες σχεδιασμού και πειραματισμού απο μια ομάδα ανθρώπων πίσω της μέχρι να βγεί στην αγορά , και σαφώς δεν είναι το ίδιο με μια καμάντο , η αργεντίνικου τύπου όπως η σαντα μαρία ή ακόμη και σε μια υβριδική καλαμαζοο και πάλι όμως δεν είναι το ίδιο ευκολες και γρήγορες (εκτός ίσως απο την τελευταία ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Evgenios_V είπε ΑΝ κάποια στιγμή χαλάσουν (αλήθεια χαλάει το μαντέμι ???) Αμα την ριξεις κατω ή αμα σου σκουριασει και βαριεσαι να την επαναφερεις ή αμα την βαλεις καυτη σε κρυο νερο. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από SagoniasSlutRos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VarDerSar86 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Αμα την ριξεις κατω ή αμα σου σκουριασει και βαριεσαι να την επαναφερεις ή αμα την βαλεις καυτη σε κρυο νερο. Καλημέρα!!!!Οταν λες επαναφέρεις;;;Τι διορθωτική κίνηση παίζει δηλαδή; 1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε όλοι υπέρμαχοι του κάρβουνου ήμασταν , όταν όμως δοκιμάσαμε το αέριο αναθεωρήθηκαν πολλά ... ψήνω πάνω απο 20 χρόνια με αέριο και ειλικρινά δε θα γύριζα ποτέ πίσω στο κάρβουνο όχι μόνο στην ευκολία αλλά και στην ποιότητα που προσφέρουν στα ψητά βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς συγκρίνουμε τις παραδοσιακές ανοιχτές και τις περισσότερες φορές αυτοσχέδιες ψησταριές κάρβουνου με τις υγραερίου που εκ των πραγμάτων η κάθε μια απ αυτές έχει πολλές ώρες σχεδιασμού και πειραματισμού απο μια ομάδα ανθρώπων πίσω της μέχρι να βγεί στην αγορά , και σαφώς δεν είναι το ίδιο με μια καμάντο , η αργεντίνικου τύπου όπως η σαντα μαρία ή ακόμη και σε μια υβριδική καλαμαζοο και πάλι όμως δεν είναι το ίδιο ευκολες και γρήγορες (εκτός ίσως απο την τελευταία ) Μερακλής!Τι ειναι μέσα στο πήλινο;;; 12 ώρες πριν, teoxen είπε Καλησπέρα στην παρέα νέος στο χόμπι και ελπίζω να πάμε καλά. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα και η αλήθεια είναι ότι έχω χαθεί λίγο και είναι πάρα πολλά αυτά που γράφονται. Θέλω μια ψησταριά για το μπαλκόνι μου θέλω να πάρω κάτι που να μην με περιορίζει όσο γίνεται σε κάτι και να έχω καλά αποτελέσματα έχω σκεφτεί αυτη https://www.skroutz.gr/s/28474904/Broil-King-Gem-310-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-55x34ek-me-3-Esties-6-9kW-814-153.html Τι λέτε υπέρ κατά? Broil king από τις πολύ καλές!Εγω θεωρώ ότι αν ψαχτείς όμως μπορείς να βρεις και κανα διαμαντάκι μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε Οταν λες επαναφέρεις;;;Τι διορθωτική κίνηση παίζει δηλαδή; αμα σκουριασει υπαρχει διορθωτικη κινηση. Υπαρχουν απειρα βιντεο. Τριψιμο, λαδωμα κλπ κλπ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VarDerSar86 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Σθεσινοβραδινυ κρεπαλι σε broil king! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε Μερακλής!Τι ειναι μέσα στο πήλινο;;; Κομμένες πιπεριές με πιο ψιλά κομμένες πατάτες, λάδι, αλάτι, πιπερι, κόκκοι σκόρδου. Που και που ανακάτεμα, μην πιάσει κατω. Μετά το τελευταίο ανακάτεμα, δύο αυγά μέχρι να γίνουν. Αν είχα τριμμένο τυρι, θα το έριχνα τελευταίο. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, ειδικά όσοι είναι σε περιοχές που πλημμυρίζουν... Έχω μια ερώτηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει: Γύρισα πριν λίγο καιρό από Αυστραλία και έφερα μαζί μου την Weber μου. Πήγα να τη συνδέσω με μια μπουκάλα εδώ στο χωριό του πεθερού μου, αλλά δεν γίνεται. Ξέρει κανείς τι παίζει με αντάπτορες για συνδέσεις μπουκαλών αερίου; Παρακάτω παραθέτω εικόνα για περισσότερες λεπτομέρειες. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Str είπε Γύρισα πριν λίγο καιρό από Αυστραλία και έφερα μαζί μου την Weber μου. Πήγα να τη συνδέσω με μια μπουκάλα εδώ στο χωριό του πεθερού μου, αλλά δεν γίνεται. Ξέρει κανείς τι παίζει με αντάπτορες για συνδέσεις μπουκαλών αερίου; Καλως ηρθες φιλε! Αρχικα επειδη δεν γνωριζω σε τι πιεσεις ειναι ρυθμισμενες στην Αυστραλια, βαλε μια φωτο απο το ταμπελακι της ψησταριας σου που γραφει τι πιεση χρειαζεται το αεριο. Θα χρειαστει να αλλαξεις απλα ρυθμιστη πιεσης, αυτο στα αριστερα, με εναν να κουμπωνει σε ελληνικες φιαλες και να εχει τις σωστες πιεσεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Που βρίσκω την πίεση; Και που βρίσκω νέο ρυθμιστή πίεσης; Και ποιος τον αλλάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Str είπε Που βρίσκω την πίεση; Παμε πρωτα σ αυτο. Ποια ψησταρια εχεις; Ολες εχουν ενα αυτοκολλητο πανω που τα γραφει. Αλλιως βαλε φωτο του ρυθμιστη, εχει κατι νουμερα πανω κι αυτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα