Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 20,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2225

  • ilpapacha

    2013

  • sndev

    1098

  • ηνίοχος

    585

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν δυστυχώς δεν υπάρχει πλαϊνό μάτι...

Screenshot_2023-09-01-17-37-13-582-edit_com_miui.gallery.jpg.027d8d27eb985f0738e8dacf142b6118.jpg

Υπάρχει η σχάρα.

Screenshot_2023-09-01-17-37-34-579-edit_com_miui.gallery.jpg.c8da846f19cd139e72ae7720d24d9292.jpg

Ας θεωρηθεί μια καλή προθέρμανση ώστε τα φιλετάκια να χρειαστούν πολύ λίγα λεπτά πάνω στο καυτό πια μαντέμι.

IMG_20230901_173824.jpg.f556c0ad352ce36a3afa6836c5dd465a.jpg

Επεξ/σία από est
  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, est είπε

Όταν δυστυχώς δεν υπάρχει πλαϊνό μάτι...

Screenshot_2023-09-01-17-37-13-582-edit_com_miui.gallery.jpg.027d8d27eb985f0738e8dacf142b6118.jpg

Υπάρχει η σχάρα.

Screenshot_2023-09-01-17-37-34-579-edit_com_miui.gallery.jpg.c8da846f19cd139e72ae7720d24d9292.jpg

Ας θεωρηθεί μια καλή προθέρμανση ώστε τα φιλετάκια να χρειαστούν πολύ λίγα λεπτά πάνω στο καυτό πια μαντέμι.

IMG_20230901_173824.jpg.f556c0ad352ce36a3afa6836c5dd465a.jpg

Πολύ ωραία όλα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και  πατάτες  ψητές - αλλά και λαχανικά - γίνονται πολύ νόστιμα και πάνω απ' όλα υγιεινά 

---------------------------------------------------------------

Μοσχαρίσια μπριζόλα και χοιρινή πανσετα , από μπαχαρικά πιπέρι αλάτι σκόρδο σε σκόνη ρίγανη και ξύσμα λεμονιού που δίνει φανταστικό άρωμα 

IMG_20230902_074321.jpg

IMG_20230902_074244.jpg

IMG_20230902_074211.jpg

Επεξ/σία από ηνίοχος
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε

Πολύ ωραία όλα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και  πατάτες  ψητές - αλλά και λαχανικά - γίνονται πολύ νόστιμα και πάνω απ' όλα υγιεινά 

 

Μα ναι, αυτό εννοείται. Το σχόλιο μου ήθελε να αναδείξει τη δυνατότητα να τηγανίσουμε πολά καλά, χωρίς βρωμιές, πιτσιλίσματα και μυρωδιές πάνω στη σχάρα. Ειδικά με χρήση μαντεμένιου σκεύους, το αποτέλεσμα είναι πάνω από κάθε προσδοκία. Αλλά ακόμα και με ένα ταψί κέικ που ''βούτηξα'' κρυφά από το ντουλάπι 🤐 λόγω του μεγάλου μεγέθους του, η δουλειά γίνεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο  την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες).  κοστος 32 ευρω.

Δοκιμη μαλλον αυριο.

 

20230902_090638.jpg

20230902_090728.jpg

Επεξ/σία από johnniek13
  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

49 λεπτά πριν, johnniek13 είπε

Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο  την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες).  κοστος 32 ευρω.

Δοκιμη μαλλον αυριο.

 

Και μη ξεχάσεις το πατεντάρισμα από Δευτέρα... 😀

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, est είπε

Όταν δυστυχώς δεν υπάρχει πλαϊνό μάτι...

Screenshot_2023-09-01-17-37-13-582-edit_com_miui.gallery.jpg.027d8d27eb985f0738e8dacf142b6118.jpg

Υπάρχει η σχάρα.

Screenshot_2023-09-01-17-37-34-579-edit_com_miui.gallery.jpg.c8da846f19cd139e72ae7720d24d9292.jpg

Ας θεωρηθεί μια καλή προθέρμανση ώστε τα φιλετάκια να χρειαστούν πολύ λίγα λεπτά πάνω στο καυτό πια μαντέμι.

IMG_20230901_173824.jpg.f556c0ad352ce36a3afa6836c5dd465a.jpg

καλημερα για τηs πατατεs το καπακι κλειστο και αν ναι σε ποση ωρα ειναι ετοιμεs.ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, est είπε

Μα ναι, αυτό εννοείται. Το σχόλιο μου ήθελε να αναδείξει τη δυνατότητα να τηγανίσουμε πολά καλά, χωρίς βρωμιές, πιτσιλίσματα και μυρωδιές πάνω στη σχάρα. Ειδικά με χρήση μαντεμένιου σκεύους, το αποτέλεσμα είναι πάνω από κάθε προσδοκία. Αλλά ακόμα και με ένα ταψί κέικ που ''βούτηξα'' κρυφά από το ντουλάπι 🤐 λόγω του μεγάλου μεγέθους του, η δουλειά γίνεται.

αυτό ναι σίγουρα μπορεί κανείς να τηγανίσει  οτι θέλει με πολύ καλά αποτελέσματα , κάτι που φαίνεται άλλωστε στις φωτο

1 ώρα πριν, johnniek13 είπε

Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο  την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες).  κοστος 32 ευρω.

Δοκιμη μαλλον αυριο.

 

20230902_090638.jpg

20230902_090728.jpg

ωραίος !!   μπορείς ακόμη να αφαιρέσεις και τους  φλογοκρύπτες απο τους δύο ακριανούς καυστήρες έτσι ωστε να έχεις περισσότερη θερμοκρασία  στο πάνω μέρος  (βοηθά και η κλίση  που εδωσες στα πλαινά ) ,
πιστεύω οτι θα  έχεις πολύ καλά αποτελέσματα  αλλά θα χρειαστούν κάποιες δοκιμές
θα περιμένουμε  τα αποτελέσματα   :)

Επεξ/σία από ηνίοχος
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, pol71 είπε

καλημερα για τηs πατατεs το καπακι κλειστο και αν ναι σε ποση ωρα ειναι ετοιμεs.ευχαριστω

Καλημέρα. Ναι, το καπάκι κανονικά κλειστό. Ως προς το χρόνο, η ταπεινή Q2200 με το μονό καυστήρα των 3.52KW αντεπεξήλθε. Επομένως, εκτιμώ ότι οι πιο ισχυρές ψησταριές θα τα καταφέρουν ακόμα πιο γρήγορα και καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, johnniek13 said:

Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο  την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες).  κοστος 32 ευρω.

Δοκιμη μαλλον αυριο.

 

20230902_090638.jpg

20230902_090728.jpg

Περιμένω πως και πως και εγώ τα αποτελέσματα της δοκιμής σου!

Μπράβο φίλε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα ομάδα 

 

ερώτηση. Η συγκεκριμένη για της Kenton 4b σχάρες κάνει ή θα τις χαλάσει ;; Της Weber είναι 

εμαγιε δε είναι ;;

IMG_4449.png

Επεξ/σία από ventic139
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, ventic139 είπε

Καλημέρα ομάδα 

 

ερώτηση. Η συγκεκριμένη για της Kenton 4b σχάρες κάνει ή θα τις χαλάσει ;; Της Weber είναι 

εμαγιε δε είναι ;;

IMG_4449.png

Δεν θα ανατρέξω στη γνωστό ρητό για τον κουβά και το πηγάδι 🤭 αλλά θα σου πω ότι οι βούρτσες χαλάνε και όχι οι σχάρες. 

Ναι, έχω ακούσει περιπτώσεις να φεύγουν τσιπς από το εμαγιέ αλλά δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σε απασχολήσει σαν ενδεχόμενο.

Μπορείς πάντως, να δοκιμάσεις τη συμπεριφορά και την αντοχή μιας φθηνότερης βούρτσας και να σκεφτείς μετά αν θα πρέπει να αναβαθμίσεις την επιλογή σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, johnniek13 είπε

Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525

Καλή πατέντα φαίνεται. Πριν ασχοληθείς να το φτιάξεις, δοκίμασες να κάνεις πίτσα και δεν σε ικανοποίησε? 

Επίσης το χαμηλό ύψος του θα σε δυσκολέψει να φτιαρίσεις την πίτσα μέσα. Ή θα το τοποθετείς αφού βάλεις την πίτσα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

48 minutes ago, protathlitis said:

Καλή πατέντα φαίνεται. Πριν ασχοληθείς να το φτιάξεις, δοκίμασες να κάνεις πίτσα και δεν σε ικανοποίησε? 

Επίσης το χαμηλό ύψος του θα σε δυσκολέψει να φτιαρίσεις την πίτσα μέσα. Ή θα το τοποθετείς αφού βάλεις την πίτσα?

θα το βαζω μαζι με την πετρα πιτσας για περιπου 10 λεπτα προθερμασνη με 4 καυστηρες. Οταν βαζω την πιτσα θα σβηνω τους μεσαιους. 

Για τον φιλο που ρωτησε πιο πανω... Αν προθερμανω την πετρα σωστα και με θερμοκρασια περιπου 320 και βαλω την πιτσα, τοτε σε 4-5 λεπτα ψηνεται απο κατω και απο πανω απλα λιωνει το τυρι. αυτο γιατι οι πλαινοι καυστηρες στελνουν πανω την φωτια αλλα η πετρα δρα σαν ασπιδα. με το καπακι θα οδηγησω την θερμοτητα ακριβως πανω απο την πιτσα. Στοχος να καφετιαζει και απο πανω σε κατω απο 5 λεπτα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν φίλοι μου καλοί.. ανακάλυψα ένα προϊόν που νομίζω βοηθάει πολύ στο καθάρισμα και της σχάρας αλλά γενικά και της ψησταριάς. Αλλά κυρίως της σχάρας. Το προϊόν αυτό είναι το γνωστό κίτρινο χαμογελαστό Σφουγγαράκη scrub daddy .  Κάνει πολύ καλή δουλειά όταν το βάζεις σε κρύο νερό γίνεται πέτρα και καθαρίζει πολύ καλά την σχάρα. Όχι φυσικά όταν καίει η ψησταριά αλλά όταν είναι κρύα. Έχει πολλά παράγωγα αλλά πιο εύκολα βρίσκεις το κλασικό κίτρινο με  το χαμόγελο, 4 ευρώ έχει στα my market αλλά υπάρχει και στο skroutz.  Το πλεονέκτημα που έχει είναι το υλικό του που δεν γρατζουναει αλλά καθαρίζει αρκετά εύκολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...