Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη με ενδιαφερει και το στρογγυλο μαντεμενιο σκευος και η βαση για πιτσα στις φωτογραφιες βλεπω δεν εχει το στογγυλο κοψιμο στη μεση της σχαρας.

Ας μας πει καποιος που αγορασε προσφατα weber spirit ii e-310 gbs απο κοτσωβολο αν εχει το  στρογγυλο κοψιμο η σχαρα στη μεση.`Ευχαριστω 

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2065

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsiro7 είπε

Νομιζω το gbs στην περιγραφη ακριβως αυτο υποδηλωνει,το συστημα σχαρων.

Αυτο ειναι ναι. Οποτε αν το λεει προχωρας.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, nageorg είπε

εχω την ιδια εμπειρια σε φιλου με υγραεριο, οταν ψηνω εγω στην δικια μου (καρβουνο) η γευση δεν παιζεται , στη δικια του Weber πρεπει να ειναι η πιο ακριβη, γευση μηδεν , στην δικια μου 150 ευρω απιστευτη η διαφορα, εχει βεβεαια περισσοτερο δουλεια αλλα αξιζει

βαζω λινκ εδω https://www.praktiker.gr/p/psistaria-karvounou-jamestown-107349 

Έχεις την ψησταριά κάρβουνου του link? Θέλω εντυπώσεις και λεπτομέρειες αν μπορείς 

Δημοσ.

Έχω την campingaz 2 lx και η μέγιστη θερμοκρασία που πιάνει είναι 190 βαθμους; 

Μου φαίνονται λίγοι μπορώ να κάνω κάτι να ανεβάζει περισσότερους;

Δημοσ.

Παιδιά ήρθε και η δική μου ώρα να αγοράσω και να μπώ στο club. Δυστηχώς μιας και κάνω και άλλες δουλειές στο σπίτι δεν θελω να φύγω πάνω απο το 300αρι. 

Εχετε άποψη για unimac και bormann? ή έχετε να προτείνετε κάποια άλλη. Ευχαριστώ. 

 

 

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, cons1985 είπε

Παιδιά ήρθε και η δική μου ώρα να αγοράσω και να μπώ στο club. Δυστηχώς μιας και κάνω και άλλες δουλειές στο σπίτι δεν θελω να φύγω πάνω απο το 300αρι. 

Εχετε άποψη για unimac και bormann? ή έχετε να προτείνετε κάποια άλλη. Ευχαριστώ. 

Αν είναι να πας σε κάτι οικονομικό μη δώσεις πανω απο 200-220 όλες είναι σχεδόν ίδιες δε χρειαζεται να δώσεις 300. Ακόμη και οι inox που είναι λίγο ακριβότερες κάποιος φίλος εδώ έγραψε οτι είχε πρόβλημα με σκουριά. Κοιτά αυτές του leroy (γνώμη μου) έχουν πάρει αρκετοι απ οτι διαβάζω στο forum....Μπορούν να σε βοηθήσουν 

Επεξ/σία από voliotis_gr
  • Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Aν το ribeye ειναι black angus μην το αφησεις πολυ γιατι θα εχει γινει ηδη αυτη η διαδικασια. Αν ειναι ντοπιο τοτε προχωρα αφοβα.

Εμπειρικα θα σου πω οτι οταν ειναι στις 3 βδομαδες περιπου θα δεις τα ζουμια που εχει μεσα η σακουλα να αρχισουν να παιρνουν ενα πιο σκουρο χρωμα. Για μενα ειναι ενδειξη οτι ηρθε ωρα να το βγαλω. Καποιες φορες ισως η μυρωδια οταν ανοιξεις τη σακουλα να σου φανει περιεργη. Βγαλε τη μρπιζολα απο μεσα, σκουπισε ολα τα υγρα και μεχρι να ετοιμαστει για ψησιμο θα ειναι κομπλε. Παντως αν ειναι φρεσκο 7-10 ημερων δεν θα εχεις θεμα με 3 βδομαδες.

Όχι δεν είναι black , ντόπιο είναι όποτε την άλλη Κυριακή θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω .

Σ ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση !!!

  • Like 1
Δημοσ.

Οι κάτοχοι  weber ας μας πουν πως τα πάνε οι σχάρες με εμαγιέ επίστρωση, με τον καθαρισμό με βούρτσα. Πιστεύετε ότι αν φύγει η επίστρωση είναι επικίνδυνο για την υγεία ή δεν είναι όπως τα αντικολλητικα τηγανιά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου εχει κινησει πολυ το ενδιαφερον η συγκεκριμενη ψησταρια.Καρβουνο μεν αλλα με καπακι,μεγαλη επιφανεια κ ρυθμιση καθ' υψος το οποιο σου δινει πολλες εξτρα επιλογες.

https://www.skroutz.gr/s/8339679/Grill-Chef-GC-11503-42x56cm.html

Αυτες εδω που υποτιθεται οτι ειναι καπνιστηρια τι παραπανω δινουν ??? Δεν εχω καταλαβει ακριβως.Σε ολες τις ψησταριες δεν μπορεις να καπνισεις??

https://www.skroutz.gr/s/15571981/Landmann-Vinson-200-117x83-5cm.html

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alimentas είπε

Μου εχει κινησει πολυ το ενδιαφερον η συγκεκριμενη ψησταρια.Καρβουνο μεν αλλα με καπακι,μεγαλη επιφανεια κ ρυθμιση καθ' υψος το οποιο σου δινει πολλες εξτρα επιλογες.

https://www.skroutz.gr/s/8339679/Grill-Chef-GC-11503-42x56cm.html

Αυτες εδω που υποτιθεται οτι ειναι καπνιστηρια τι παραπανω δινουν ??? Δεν εχω καταλαβει ακριβως.Σε ολες τις ψησταριες δεν μπορεις να καπνισεις??

https://www.skroutz.gr/s/15571981/Landmann-Vinson-200-117x83-5cm.html

Έχεις ξεχωριστό θάλαμο για κάπνισμα και περισσότερο χώρο για ψήσιμο, σε καπνισματα ωρών ανοίγεις μόνο το smoker χωρίς να ανοίγεις καπάκι και χάνεις θερμοκρασία στο κρέας. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kabamaru2372 είπε

Έχω την campingaz 2 lx και η μέγιστη θερμοκρασία που πιάνει είναι 190 βαθμους; 

Μου φαίνονται λίγοι μπορώ να κάνω κάτι να ανεβάζει περισσότερους;

Εγώ έχω την 3 και μου φαίνονται πολύ λίγοι όντως οι βαθμοί σου. Καλύτερα μιλά με την εταιρεία.

1 ώρα πριν, tsiro7 είπε

Οι κάτοχοι  weber ας μας πουν πως τα πάνε οι σχάρες με εμαγιέ επίστρωση, με τον καθαρισμό με βούρτσα. Πιστεύετε ότι αν φύγει η επίστρωση είναι επικίνδυνο για την υγεία ή δεν είναι όπως τα αντικολλητικα τηγανιά. 

Αν φύγει η επίστρωση χάνεται η αντικολλητική ιδιότητα και δεν θέλει πολλά πλυσίματα μετά μην σου σκουριάσει. Δεν έχεις αλλά θέματα. 

Έπαθα αυτό το πράγμα με την Campingaz που έχει εμαγιέ (έφταιγα) κ πήρα στα κεντρικά κ μου το είπαν αυτό που γράφω. 

  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsiro7 είπε

Οι κάτοχοι  weber ας μας πουν πως τα πάνε οι σχάρες με εμαγιέ επίστρωση, με τον καθαρισμό με βούρτσα. Πιστεύετε ότι αν φύγει η επίστρωση είναι επικίνδυνο για την υγεία ή δεν είναι όπως τα αντικολλητικα τηγανιά. 

Στην επιδειξη που μου εγινε δεν αναφερθηκε τίποτα απολυτως για μη χρηση βουρτσας ισα ισα που μου ειπαν να την χρησιμοποιω κανονικα.

Στην πραξη τωρα την χρησιμοποιησα χωρις καποιο προβλημα ακριβως μετα το ψησιμο περασα το λαδακι στο τελος και εγινε παλι οπως πριν αλλα ας μας πουν και τα αλλα παιδια εδω.

Στο επομενο ψησιμο θα χρησιμοποιησω και την ξυλινη σπατουλα μιας και ανεφερε ο @SagoniasSlutRos οτι ειδε καλο αποτελεσμα και θα επανελθω.

  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα φιλαράκια. Μπριζολακια στα γρήγορα σήμερα με την Campingaz 3 και ο μετρητής ψησίματος για την δεκακιλη μπουκάλα είναι στις 11 ώρες και 50 λεπτά. Το γράφω όπως έχω ξαναπεί για να έχουμε έναν μπουσουλα.

Εμένα καιει 700 γραμμάρια (;) την ώρα. Άρα χοντρικά έχω κάψει 8.400 από τα δέκα κιλά υγραέριο περίπου. Κ βγάζω κάνα δυο ψησίματα. Βέβαια βλέπω ότι δεν έχει δύναμη η φωτιά τώρα στο τέλος.

Αυτά. Τώρα. Θέλω να ψήσω ένα κοτόπουλο ολόκληρο σαν του φίλου πιο πάνω. Μπορείτε να βοηθήσετε με καμία πατέντα δοκιμασμένη; Του στυλ ένα απλό ταψακι κ κουτί μπύρας όρθιο; Ευχαριστώ 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...