SagoniasSlutRos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 56 λεπτά πριν, ventic139 είπε Πόση ώρα πήρε το ψήσιμο; 1 ώρα ψήσιμο και 15 λεπτα ξεκούραση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν δυστυχώς δεν υπάρχει πλαϊνό μάτι... Υπάρχει η σχάρα. Ας θεωρηθεί μια καλή προθέρμανση ώστε τα φιλετάκια να χρειαστούν πολύ λίγα λεπτά πάνω στο καυτό πια μαντέμι. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από est 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, est είπε Όταν δυστυχώς δεν υπάρχει πλαϊνό μάτι... Υπάρχει η σχάρα. Ας θεωρηθεί μια καλή προθέρμανση ώστε τα φιλετάκια να χρειαστούν πολύ λίγα λεπτά πάνω στο καυτό πια μαντέμι. Πολύ ωραία όλα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και πατάτες ψητές - αλλά και λαχανικά - γίνονται πολύ νόστιμα και πάνω απ' όλα υγιεινά --------------------------------------------------------------- Μοσχαρίσια μπριζόλα και χοιρινή πανσετα , από μπαχαρικά πιπέρι αλάτι σκόρδο σε σκόνη ρίγανη και ξύσμα λεμονιού που δίνει φανταστικό άρωμα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από ηνίοχος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε Πολύ ωραία όλα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και πατάτες ψητές - αλλά και λαχανικά - γίνονται πολύ νόστιμα και πάνω απ' όλα υγιεινά Μα ναι, αυτό εννοείται. Το σχόλιο μου ήθελε να αναδείξει τη δυνατότητα να τηγανίσουμε πολά καλά, χωρίς βρωμιές, πιτσιλίσματα και μυρωδιές πάνω στη σχάρα. Ειδικά με χρήση μαντεμένιου σκεύους, το αποτέλεσμα είναι πάνω από κάθε προσδοκία. Αλλά ακόμα και με ένα ταψί κέικ που ''βούτηξα'' κρυφά από το ντουλάπι 🤐 λόγω του μεγάλου μεγέθους του, η δουλειά γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniek13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες). κοστος 32 ευρω. Δοκιμη μαλλον αυριο. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από johnniek13 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες). κοστος 32 ευρω. Δοκιμη μαλλον αυριο. Και μη ξεχάσεις το πατεντάρισμα από Δευτέρα... 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pol71 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, est είπε Όταν δυστυχώς δεν υπάρχει πλαϊνό μάτι... Υπάρχει η σχάρα. Ας θεωρηθεί μια καλή προθέρμανση ώστε τα φιλετάκια να χρειαστούν πολύ λίγα λεπτά πάνω στο καυτό πια μαντέμι. καλημερα για τηs πατατεs το καπακι κλειστο και αν ναι σε ποση ωρα ειναι ετοιμεs.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, est είπε Μα ναι, αυτό εννοείται. Το σχόλιο μου ήθελε να αναδείξει τη δυνατότητα να τηγανίσουμε πολά καλά, χωρίς βρωμιές, πιτσιλίσματα και μυρωδιές πάνω στη σχάρα. Ειδικά με χρήση μαντεμένιου σκεύους, το αποτέλεσμα είναι πάνω από κάθε προσδοκία. Αλλά ακόμα και με ένα ταψί κέικ που ''βούτηξα'' κρυφά από το ντουλάπι 🤐 λόγω του μεγάλου μεγέθους του, η δουλειά γίνεται. αυτό ναι σίγουρα μπορεί κανείς να τηγανίσει οτι θέλει με πολύ καλά αποτελέσματα , κάτι που φαίνεται άλλωστε στις φωτο 1 ώρα πριν, johnniek13 είπε Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες). κοστος 32 ευρω. Δοκιμη μαλλον αυριο. ωραίος !! μπορείς ακόμη να αφαιρέσεις και τους φλογοκρύπτες απο τους δύο ακριανούς καυστήρες έτσι ωστε να έχεις περισσότερη θερμοκρασία στο πάνω μέρος (βοηθά και η κλίση που εδωσες στα πλαινά ) , πιστεύω οτι θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα αλλά θα χρειαστούν κάποιες δοκιμές θα περιμένουμε τα αποτελέσματα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από ηνίοχος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, pol71 είπε καλημερα για τηs πατατεs το καπακι κλειστο και αν ναι σε ποση ωρα ειναι ετοιμεs.ευχαριστω Καλημέρα. Ναι, το καπάκι κανονικά κλειστό. Ως προς το χρόνο, η ταπεινή Q2200 με το μονό καυστήρα των 3.52KW αντεπεξήλθε. Επομένως, εκτιμώ ότι οι πιο ισχυρές ψησταριές θα τα καταφέρουν ακόμα πιο γρήγορα και καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, johnniek13 said: Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες). κοστος 32 ευρω. Δοκιμη μαλλον αυριο. Περιμένω πως και πως και εγώ τα αποτελέσματα της δοκιμής σου! Μπράβο φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα ομάδα ερώτηση. Η συγκεκριμένη για της Kenton 4b σχάρες κάνει ή θα τις χαλάσει ;; Της Weber είναι εμαγιε δε είναι ;; Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από ventic139 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, ventic139 είπε Καλημέρα ομάδα ερώτηση. Η συγκεκριμένη για της Kenton 4b σχάρες κάνει ή θα τις χαλάσει ;; Της Weber είναι εμαγιε δε είναι ;; Δεν θα ανατρέξω στη γνωστό ρητό για τον κουβά και το πηγάδι 🤭 αλλά θα σου πω ότι οι βούρτσες χαλάνε και όχι οι σχάρες. Ναι, έχω ακούσει περιπτώσεις να φεύγουν τσιπς από το εμαγιέ αλλά δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σε απασχολήσει σαν ενδεχόμενο. Μπορείς πάντως, να δοκιμάσεις τη συμπεριφορά και την αντοχή μιας φθηνότερης βούρτσας και να σκεφτείς μετά αν θα πρέπει να αναβαθμίσεις την επιλογή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, johnniek13 είπε Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525 Καλή πατέντα φαίνεται. Πριν ασχοληθείς να το φτιάξεις, δοκίμασες να κάνεις πίτσα και δεν σε ικανοποίησε? Επίσης το χαμηλό ύψος του θα σε δυσκολέψει να φτιαρίσεις την πίτσα μέσα. Ή θα το τοποθετείς αφού βάλεις την πίτσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniek13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 48 minutes ago, protathlitis said: Καλή πατέντα φαίνεται. Πριν ασχοληθείς να το φτιάξεις, δοκίμασες να κάνεις πίτσα και δεν σε ικανοποίησε? Επίσης το χαμηλό ύψος του θα σε δυσκολέψει να φτιαρίσεις την πίτσα μέσα. Ή θα το τοποθετείς αφού βάλεις την πίτσα? θα το βαζω μαζι με την πετρα πιτσας για περιπου 10 λεπτα προθερμασνη με 4 καυστηρες. Οταν βαζω την πιτσα θα σβηνω τους μεσαιους. Για τον φιλο που ρωτησε πιο πανω... Αν προθερμανω την πετρα σωστα και με θερμοκρασια περιπου 320 και βαλω την πιτσα, τοτε σε 4-5 λεπτα ψηνεται απο κατω και απο πανω απλα λιωνει το τυρι. αυτο γιατι οι πλαινοι καυστηρες στελνουν πανω την φωτια αλλα η πετρα δρα σαν ασπιδα. με το καπακι θα οδηγησω την θερμοτητα ακριβως πανω απο την πιτσα. Στοχος να καφετιαζει και απο πανω σε κατω απο 5 λεπτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smav82 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Λοιπόν φίλοι μου καλοί.. ανακάλυψα ένα προϊόν που νομίζω βοηθάει πολύ στο καθάρισμα και της σχάρας αλλά γενικά και της ψησταριάς. Αλλά κυρίως της σχάρας. Το προϊόν αυτό είναι το γνωστό κίτρινο χαμογελαστό Σφουγγαράκη scrub daddy . Κάνει πολύ καλή δουλειά όταν το βάζεις σε κρύο νερό γίνεται πέτρα και καθαρίζει πολύ καλά την σχάρα. Όχι φυσικά όταν καίει η ψησταριά αλλά όταν είναι κρύα. Έχει πολλά παράγωγα αλλά πιο εύκολα βρίσκεις το κλασικό κίτρινο με το χαμόγελο, 4 ευρώ έχει στα my market αλλά υπάρχει και στο skroutz. Το πλεονέκτημα που έχει είναι το υλικό του που δεν γρατζουναει αλλά καθαρίζει αρκετά εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα