ilpapacha Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Κοτόπουλο στην σούβλα με πατάτες στον ξυλόφουρνο για σήμερα 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Amaretos είπε Δεν ξερω για kenton ισως εγω εχω 3 καυστηρες και αναβω μονο τους ακριανους τερμα χαμηλα και ψηνω γυρω στους 150-160 βαθμους, λογικα με τους 2 και εσυ θα εισαι οκ, η αν μπορεις βαλε τους μεσαιους τερμα τερμα χαμηλα ισα να αναβουν και βλεπεις τι θερμοκρασια εχεις μεσα. "Λυσαξες" με τα ταψια (εγω δεν βαζω παντως, μου μοιαζει λιγο νεροβραστο το κρεας μετα), οχι δεν κοβουν αφου δουλευει σαν φουρνος με κλειστο το καπακι, παιρνει χρωμα και ετσι, και στο τελος βγαλε το ταψι και γκαζωσε να πεσει το λιπακι να τσικνισει να γινει μαγκικο ψημενο χωρις ταψι μονο με τους ακριανους λιγο πριν βγει Αρεεε μερακληηη… εχω ψηθεί για κοντοσούβλι με άφθονη μπυρα η αλήθεια είναι … ερώτηση τελευταία: όταν φουλάρο καυστήρες πάλι κλειστό θα είναι το καπάκι έτσι;; 30 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Κοτόπουλο στην σούβλα με πατάτες στον ξυλόφουρνο για σήμερα Ο ξυλόφουρνος δε απογοητεύει ποτέ και κανένα.. λουκούμι φαίνεται Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από ventic139 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 42 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Κοτόπουλο στην σούβλα με πατάτες στον ξυλόφουρνο για σήμερα ριπορτ και πλοκ παρακαλω στον κυριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε ριπορτ και πλοκ παρακαλω στον κυριο Είναι μέχρι να γίνει η σύνδεση με υγραεριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 51 minutes ago, ilpapacha said: Κοτόπουλο στην σούβλα με πατάτες στον ξυλόφουρνο για σήμερα Κόλαση Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από sndev 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, sndev είπε κολαση Άστα να πάνε. Τίμια η πίτα-φωλιά κρις κρις, για όποιον θέλει να δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axinak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 20 ώρες πριν, Amaretos είπε Δεν ξερω για kenton ισως εγω εχω 3 καυστηρες και αναβω μονο τους ακριανους τερμα χαμηλα και ψηνω γυρω στους 150-160 βαθμους, λογικα με τους 2 και εσυ θα εισαι οκ, η αν μπορεις βαλε τους μεσαιους τερμα τερμα χαμηλα ισα να αναβουν και βλεπεις τι θερμοκρασια εχεις μεσα. "Λυσαξες" με τα ταψια (εγω δεν βαζω παντως, μου μοιαζει λιγο νεροβραστο το κρεας μετα), οχι δεν κοβουν αφου δουλευει σαν φουρνος με κλειστο το καπακι, παιρνει χρωμα και ετσι, και στο τελος βγαλε το ταψι και γκαζωσε να πεσει το λιπακι να τσικνισει να γινει μαγκικο ψημενο χωρις ταψι μονο με τους ακριανους λιγο πριν βγει Εγώ πάντως την πρώτη φορά που είχα κάνει κοντοσουβλι στην πρώτη μου ψησταριά (Naterial 4 καυστήρες )είχα βάλει ταψάκια από κάτω με νερό . Το αποτέλεσμα ήταν να έχει μυρωδιά το κρέας από τα λίπη που έπεφταν μέσα στο ταψάκι και καιγόντουσαν .Επίσης μου έμοιαζε για βραστό λίγο το κρέας. Γενικά δεν με ικανοποίησε το αποτέλεσμα. Μετέπειτα εγώ το τύλιγα μόνο με λαδόκολλά για αρχή .Επίσης επειδή οι τέσσερις καυστήρες στο ελάχιστο μου ανέβαζαν θερμοκρασία πάνω από 200 βαθμούς ,έβαζα κάτι αποστάτες στο καπάκι για να είναι ένα τακ ανοικτό και έτσι είχα σταθερή θερμοκρασία στους 170 και ομοιόμορφο ψήσιμο .Ίσος γίνεται και το ίδιο αν μειώσεις την πίεση από την βαλβίδα της μπουκάλας . Είχα δοκιμάσει μια φορά μόνο με τους πλαϊνούς αλλά δεν πήρα καλό αποτέλεσμα στο ψήσιμο . Τώρα με μια Napoleon που έχω πάρει θα ξαναφτιάξω την σούβλα και θα το δοκιμάσω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 15 λεπτά πριν, axinak είπε Εγώ πάντως την πρώτη φορά που είχα κάνει κοντοσουβλι στην πρώτη μου ψησταριά (Naterial 4 καυστήρες )είχα βάλει ταψάκια από κάτω με νερό . Το αποτέλεσμα ήταν να έχει μυρωδιά το κρέας από τα λίπη που έπεφταν μέσα στο ταψάκι και καιγόντουσαν .Επίσης μου έμοιαζε για βραστό λίγο το κρέας. Γενικά δεν με ικανοποίησε το αποτέλεσμα. Μετέπειτα εγώ το τύλιγα μόνο με λαδόκολλά για αρχή .Επίσης επειδή οι τέσσερις καυστήρες στο ελάχιστο μου ανέβαζαν θερμοκρασία πάνω από 200 βαθμούς ,έβαζα κάτι αποστάτες στο καπάκι για να είναι ένα τακ ανοικτό και έτσι είχα σταθερή θερμοκρασία στους 170 και ομοιόμορφο ψήσιμο .Ίσος γίνεται και το ίδιο αν μειώσεις την πίεση από την βαλβίδα της μπουκάλας . Είχα δοκιμάσει μια φορά μόνο με τους πλαϊνούς αλλά δεν πήρα καλό αποτέλεσμα στο ψήσιμο . Τώρα με μια Napoleon που έχω πάρει θα ξαναφτιάξω την σούβλα και θα το δοκιμάσω . Yeap αυτο ακριβως ενιωσα καιι εγω και δεν ξαναεβαλα.. υγρασια κακη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Οταν ψηνουμε στα καρβουνα βαζουμε υγρασια; Αν βγει το κρεας στη σωστη θερμοκρασια θα ειναι ζουμερο. Δεν κανουμε low and slow να θελουμε υγρασια στο κρεας να μην ξεραθει εξωτερικα. Σημερα και γω θα βαλω ενα κοτοπουλακι σουβλα γιατι ζηλεψα απο τον @ilpapacha χτες. Εβαλες το μειγμα για λευκα κρεατα απο το Πιπερι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Σημερα και γω θα βαλω ενα κοτοπουλακι σουβλα γιατι ζηλεψα απο τον @ilpapacha χτες. Εβαλες το μειγμα για λευκα κρεατα απο το Πιπερι? Ναι, άλειψα μέσα έξω και κάτω από την πέτσα (όπου ήταν εφικτό) με απαλή μουστάρδα και μετά έβαλα το μείγμα για τα λευκά κρέατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Πείτε και εμάς αυτό για τα λευκά κρέατα βρε παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, ventic139 είπε Πείτε και εμάς αυτό για τα λευκά κρέατα βρε παιδια Είναι μείγμα από ένα κατάστημα με μπαχαρικά στο κέντρο της Αθήνας. Τα φτιάχνει μόνος του. Είναι τα παρακάτω https://www.piperi-evripidou.gr/el/baxarika-meigmata.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Λάδι, μουστάρδα σκόνη, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο γκρανουλε. Άντε γεια.... Και οι 3 καυστήρες στο χαμηλό, ούτε ταψάκια, ούτε νερά. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 40 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Λάδι, μουστάρδα σκόνη, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο γκρανουλε. Άντε γεια.... Και οι 3 καυστήρες στο χαμηλό, ούτε ταψάκια, ούτε νερά. Ωραίος, είναι εμμέσως ταϊσμένο με καλαμπόκι; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Λάδι, μουστάρδα σκόνη, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο γκρανουλε. Άντε γεια.... Και οι 3 καυστήρες στο χαμηλό, ούτε ταψάκια, ούτε νερά. Πόση ώρα πήρε το ψήσιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα