iwnas28 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 17 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Λογικα καποια γρατζουνια στο μεταλο προκαλεσε τη σκουρια. Για βαλε μερικες φωτο Είναι σε διάφορε σημεία όποτε μου φαίνεται απίθανο. Επισης το καπάκι έχει λαστιχένια στοπ ώστε να μην χτυπά στο πλαίσιο όταν κλείνεις την ψησταριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, iwnas28 said: Καλημερα στην ομάδα! Χρηστης της Kenton 4b εδώ κ περιπου ένα χρόνο! Τους τελευταίους μήνες παρατήρησα οξειδωση (?) σε διαφορά σημεία στο πλαίσιο της κ στα καλύμματα των διαχυτηρων Υποψην ότι η ψησταριά δεν έχει εκτεθεί σε βροχή καθώς φυλάσσεται καλυμμένη Εχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα κ αν ναι που μπορεί να οφείλεται; Θα ανεβάσω φωτογραφίες ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Σε γενικές γραμμές, αν η ψησταριά είναι κάτω από στέγαστρο και δεν την πολυβλεπει ο ήλιος ας πούμε, καλύτερο είναι να μένει ακάλυπτη για να αναπνέει. Τα φθηνά καλύμματα συνηθως δεν έχουν εξαερισμό και αν έχει μείνει υγρασία την εγκλωβίζουν μέσα. Ωστόσο επειδή έχω την 3Β και την είχα και καλυμμένη και τη δουλεύω με ταψι νερού, εμένα δε μου έβγαλε σκουριά στο πλαίσιο. Τους φλογοκρυπτες τους είχα αλλάξει με ανοξειδωτους, όποτε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Βάλε και τις φωτο να δούμε μπας και καταλάβουμε καλύτερα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2023 από vins Πολλαπλό ποστ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Σε γενικες γραμμες ετσι @vins ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Just now, Amaretos said: Σε γενικες γραμμες ετσι @vins ? Χαχαχαχαχαχ, ποτε πρόλαβες ρε συ; Κολλησε και το διόρθωσα 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Αν βάλω αλουμινόχαρτο στο ταψί από κάτω λέτε να φάμε κράξιμο από τον @sndev ;; 🤣 8 λεπτά πριν, vins είπε Σε γενικές γραμμές, αν η ψησταριά είναι κάτω από στέγαστρο και δεν την πολυβλεπει ο ήλιος ας πούμε, καλύτερο είναι να μένει ακάλυπτη για να αναπνέει. Τα φθηνά καλύμματα συνηθως δεν έχουν εξαερισμό και αν έχει μείνει υγρασία την εγκλωβίζουν μέσα. Ωστόσο επειδή έχω την 3Β και την είχα και καλυμμένη και τη δουλεύω με ταψι νερού, εμένα δε μου έβγαλε σκουριά στο πλαίσιο. Τους φλογοκρυπτες τους είχα αλλάξει με ανοξειδωτους, όποτε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Βάλε και τις φωτο να δούμε μπας και καταλάβουμε καλύτερα. Για να φύγουν οι μυρωδιές μετά το ψήσιμο της αφήνεις ανοιχτή ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 10 minutes ago, ventic139 said: Αν βάλω αλουμινόχαρτο στο ταψί από κάτω λέτε να φάμε κράξιμο από τον @sndev ;; 🤣 Για να φύγουν οι μυρωδιές μετά το ψήσιμο της αφήνεις ανοιχτή ;; Κι από μενα θα φας κράξιμο και από όλους 😂 Ειναι επικίνδυνο το αλουμινόχαρτο για να αρπάξεις φωτιά. Κρατάει λίπη ενδιάμεσα και μπορεί να λαμπαδιάσεις. Μην τρελαίνεσαι, πάρε μια πλαστική ξύστρα (εγώ έχω της Jametown από Praktiker). Μόλις κρυωσει τα ξύνεις όλα και τα σπρώχνεις στο λιποσυλλεκτη κάτω (εδώ αν θες βάλε αυτά τα αλουμινένια ορθογωνια που υπάρχουν για να μην το πλένεις). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, vins είπε Κι από μενα θα φας κράξιμο και από όλους 😂 Ειναι επικίνδυνο το αλουμινόχαρτο για να αρπάξεις φωτιά. Κρατάει λίπη ενδιάμεσα και μπορεί να λαμπαδιάσεις. Μην τρελαίνεσαι, πάρε μια πλαστική ξύστρα (εγώ έχω της Jametown από Praktiker). Μόλις κρυωσει τα ξύνεις όλα και τα σπρώχνεις στο λιποσυλλεκτη κάτω (εδώ αν θες βάλε αυτά τα αλουμινένια ορθογωνια που υπάρχουν για να μην το πλένεις). Έχω πάρει της Weber που είχε προτείνει ένας φίλος εδώ.. χθες το βράδυ έψησα σήμερα θα τα καθαρίσω τις σχάρες.. σχετικα με το σωλήνα που κρέμεται που μου είπες χθες ότι κουμπώνει στο δεξιά inox, μπορείς να μ στείλεις μόλις φωτό τη δικιά σου Kenton να δω τι εννοείς; Γιατί από ότι βλέπω αυτό μάλλον θέλει βιδωμα κάπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniek13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Σκεφτομαι να φτιαξω ενα καπακι για να μειωσω το υψος εσωτερικα της ROGUE 525 για να ψηνωτην πιτσα σωστα απο πανω. Μολις καψει η πλακα πιτσας και σβηνω ή χαμηλωνω τερμα τους μεσαιους να αφηνω τερμα ανοιχτους τους ακριανους για να οδηγω την φωτια στο πανω μερος και κοντα στην πιτσα. Ισως βγαζωντας καιτους ακριανους φλογοκρυπτες Απο λαμαρινα 400x820 mm πατημενη στα ακρα Οι σκεψεις μου ειναι για ανοξειδωτο 1 - 2 mm ή για αλουμινιο 3 mm. To ανωξειδωτο σε αυτο σχημα και ανα χιλιοστο παει περιπου 3,2 κιλα και υπολογιζω 20 ευρω ή 40 για τα 2 mm. To αλουμινιο θα ειναι πιο φτηνο. Θα δουλεψει λετε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 9 minutes ago, vins said: Κι από μενα θα φας κράξιμο και από όλους 😂 Ειναι επικίνδυνο το αλουμινόχαρτο για να αρπάξεις φωτιά. Κρατάει λίπη ενδιάμεσα και μπορεί να λαμπαδιάσεις. Μην τρελαίνεσαι, πάρε μια πλαστική ξύστρα (εγώ έχω της Jametown από Praktiker). Μόλις κρυωσει τα ξύνεις όλα και τα σπρώχνεις στο λιποσυλλεκτη κάτω (εδώ αν θες βάλε αυτά τα αλουμινένια ορθογωνια που υπάρχουν για να μην το πλένεις). ειναι σαν κ εσενα ( ❤️ ) να ξέρεις, ρωτάει, κρατάει στατιστικα κ θα κανει του κεφαλιού του να δεις θα στρώσει αλουμινόχαρτο να δοκιμάσει κ θα λεει τι βολικο ειναι μεχρι να λαμπαδιασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 16 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Σκεφτομαι να φτιαξω ενα καπακι για να μειωσω το υψος εσωτερικα της ROGUE 525 για να ψηνωτην πιτσα σωστα απο πανω. Μολις καψει η πλακα πιτσας και σβηνω ή χαμηλωνω τερμα τους μεσαιους να αφηνω τερμα ανοιχτους τους ακριανους για να οδηγω την φωτια στο πανω μερος και κοντα στην πιτσα. Ισως βγαζωντας καιτους ακριανους φλογοκρυπτες Απο λαμαρινα 400x820 mm πατημενη στα ακρα Οι σκεψεις μου ειναι για ανοξειδωτο 1 - 2 mm ή για αλουμινιο 3 mm. To ανωξειδωτο σε αυτο σχημα και ανα χιλιοστο παει περιπου 3,2 κιλα και υπολογιζω 20 ευρω ή 40 για τα 2 mm. To αλουμινιο θα ειναι πιο φτηνο. Θα δουλεψει λετε? Είναι πολύ καλή η σκέψη σου. Να ξέρεις βέβαια ότι έχει εφαρμοστεί ήδη και υπάρχουν αντίστοιχα προϊόντα στην αγορά που μπορείς να αναζητήσεις Μάλιστα, στα καταστήματα Lidl του εξωτερικού το φουρνάκι έχει κάτω από 40€ δηλαδή αρκετά φθηνότερα από οτιδήποτε αντίστοιχο υπάρχει στην Ελλάδα. Αλλά δυστυχώς τα Lidl στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι το έχουν ακόμα διαθέσει, αυτό και άλλες συσκευές σαν το παρακάτω κεραμικό grill κάρβουνου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniek13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Αυτα τα φουρνακια ειναι αρκετα μικρα. η πλακα που χρησιμοποιω ειναι 38cm. θεωρω πως δεν θα αποδιδουν οπως ενα απλο καπακι γιατι το πανω μερος ζεσταινεται απο το εξω μερος τους αφου ειναι κλειστα. Με την απλη λαμαρινα "οδηγω" απευθειας την φωτια των 2 ακριανων καυστηρων στο πανω μερος της πιτσας εσωτερικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 57 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Θα δουλεψει λετε? Εγω θα εβαζα και ενα χειλακι στα πλαινα να μπορεσω να στερεωσω και μερικα πυροτουβλα στο πλαι και απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Γιατί χρειάζονται τέτοιες κατασκευές και γιατί να κλείνουν οι καυστήρες μόλις ζεσταθεί η πέτρα? εγώ τους έχω φουλ ανοιχτούς σε όλη την διάρκεια του ψησίματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Just now, protathlitis said: Γιατί χρειάζονται τέτοιες κατασκευές και γιατί να κλείνουν οι καυστήρες μόλις ζεσταθεί η πέτρα? εγώ τους έχω φουλ ανοιχτούς σε όλη την διάρκεια του ψησίματος. Καίγεται ο πάτος κ δε ψήνονται τα toppings 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, sndev είπε Καίγεται ο πάτος κ δε ψήνονται τα toppings Να σου πω, αυτό το έπαθα όταν χρησιμοποίησα τις πέτρες που είχε το Lidl . Με την μεγάλη επώνυμη πέτρα που έχω πάρει εξαρχής δεν είχα αυτό το πρόβλημα.. 1 ώρα πριν, ventic139 είπε Έχω πάρει της Weber που είχε προτείνει ένας φίλος εδώ εγώ είχα προτείνει μια ξύστρα για τον κάδο και μία ατσαλένια βούρτσα για τις σχάρες. Εσύ σε ποια αναφέρεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα