Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, johnt είπε

Έχεις να προτείνεις κάποιο κατάστημα στα Νότια προάστια?

Δεν έχω κάποιο να προτείνω, μπορείς όμως να βρεις κάποιο πχ από την παρακάτω λίστα

https://www.vrisko.gr/search/Σιδηροκατασκευές/Νότια-Προάστια/

Δες πρώτα την περιγραφή της επιχείρησης και έπειτα κάνε ένα τηλέφωνο για επαλήθευση ότι μπορεί να φτιάξει αυτό που θέλεις.

Πχ https://www.vrisko.gr/details/11537cb422d2701d5_0b702k2g73_a2a?what=Σιδηροκατασκευές&where=Νότια Προάστια

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2225

  • ilpapacha

    2013

  • sndev

    1098

  • ηνίοχος

    585

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Τελικα στις αλλαξαν χωρις πολλα πολλα?

Αντε καλα ψησιματα και σου ευχομαι να αποκτησεις και συ μια prestige pro με λαμπακια στο μελλον ;) 

Δε μου έφεραν καν αντίρρησης βασικά τη σύνδεσα με δοκιμάσαμε και αν χάνει όλα καλά …

 

ευχαριστω πολύ 

Επεξ/σία από ventic139
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, zanskou είπε

πάρε ένα σπρέυ καλύτερα για πιο εύκολα. αλλά ναι, ένα περασματάκι κανε με ηλιέλαιο κατά προτίμηση 

Το θυμήθηκα αργά το σπρευ η αλήθεια είναι αλλά θα τη περάσω να ηλιέλαιο ναι 

 

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χθες έψησα κρέατα που μου έφεραν , 1.5 κιλό παϊδάκια και καμιά 20ρια κεφτεδάκια. 

Πρώτη φορά έψησα κεφτεδάκια, λίγο με δυσκόλεψαν στο γύρισμα γιατί κολλούσαν, αλλά γενικά καλά ψήθηκαν. 

Όσον αφορά τα παϊδάκια, δεν ήταν πρώτης ποιότητας ούτε πολύ καλά κομμένα, αλλά τα τιμήσαμε δεόντως. 

Με την ευκαιρία, μαρινάρετε τα παϊδάκια? εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

IMG_7616.jpeg

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, ventic139 said:

Αυτό παιδιά το βιδώνουμε κάπου ή κρέμεται ; Έχει κανείς εικόνα ;;

IMG_4436.jpeg

 Ναι το βιδωνεις σε αυτό το κάθετο ινοξ νομίζω στο πλάι στην κάτω θέση.

Επισης μη λαδώσεις τη σχάρα. Η naterial έχει εμαγιε επίστρωση και γίνεται σκατα άμα λαδώσεις. Λάδωσε λίγο τα κρέατα αν θες. Αν πιάσει θερμοκρασία καλά η σχάρα και δε βιαστείς να τα γυρίσεις δεν κολλάνε πάντως.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τη δοκιμάσαμε και κόψαμε το χέρι και φάγαμε τέλεια και φωτό δε βγάλαμε 

ποιος τη καθαρίζει τώρα δε μας λέει 

35 λεπτά πριν, vins είπε

 Ναι το βιδωνεις σε αυτό το κάθετο ινοξ νομίζω στο πλάι στην κάτω θέση.

Επισης μη λαδώσεις τη σχάρα. Η naterial έχει εμαγιε επίστρωση και γίνεται σκατα άμα λαδώσεις. Λάδωσε λίγο τα κρέατα αν θες. Αν πιάσει θερμοκρασία καλά η σχάρα και δε βιαστείς να τα γυρίσεις δεν κολλάνε πάντως.

Σε αυτό το inox δεξιά π έχει ;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

31 minutes ago, ventic139 said:

Και τη δοκιμάσαμε και κόψαμε το χέρι και φάγαμε τέλεια και φωτό δε βγάλαμε 

ποιος τη καθαρίζει τώρα δε μας λέει 

Σε αυτό το inox δεξιά π έχει ;;

Ναι σε αυτό, στην κάτω βίδα αν θυμάμαι καλά κουμπώνει αυτό από μέσα 

5 hours ago, protathlitis said:

χθες έψησα κρέατα που μου έφεραν , 1.5 κιλό παϊδάκια και καμιά 20ρια κεφτεδάκια. 

Πρώτη φορά έψησα κεφτεδάκια, λίγο με δυσκόλεψαν στο γύρισμα γιατί κολλούσαν, αλλά γενικά καλά ψήθηκαν. 

Όσον αφορά τα παϊδάκια, δεν ήταν πρώτης ποιότητας ούτε πολύ καλά κομμένα, αλλά τα τιμήσαμε δεόντως. 

Με την ευκαιρία, μαρινάρετε τα παϊδάκια? εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

IMG_7616.jpeg

Προσωπικά αν το παϊδάκι είναι καλό βαζω μόνο καλό αλατι και μαύρο πιπερι ή λεμονοπιπερο, τίποτε άλλο (γιατί δεν το χρειάζεται κιόλας)

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνοντας το πρώτο μ ψήσιμο σήμερα έκανα κάποιες παρατηρήσεις / ερωτήσεις 

 

1. αξίζει να πάρουμε κανένα σπρέι καθαρισμού για τις σχάρες να φεύγουν τα λίπη;

2. Στο κάδο από κάτω που μαζεύει διαφορά, το πλένουμε και αυτό να φανταστώ κάθε φορά; Να βάλω στο ταψάκι για τα λαδια και λίγο νερό; Ξέχασα σήμερα 

3. Καλαμάκι δε ξαναμπαίνει πάνω έγινε φλαμπέ 🤣

 

πολύ τη χάρηκα …

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, ventic139 said:

Κάνοντας το πρώτο μ ψήσιμο σήμερα έκανα κάποιες παρατηρήσεις / ερωτήσεις 

 

1. αξίζει να πάρουμε κανένα σπρέι καθαρισμού για τις σχάρες να φεύγουν τα λίπη;

2. Στο κάδο από κάτω που μαζεύει διαφορά, το πλένουμε και αυτό να φανταστώ κάθε φορά; Να βάλω στο ταψάκι για τα λαδια και λίγο νερό; Ξέχασα σήμερα 

3. Καλαμάκι δε ξαναμπαίνει πάνω έγινε φλαμπέ 🤣

 

πολύ τη χάρηκα …

1. οχι γτ κατι θα φας απο αυτα που ψεκάζεις εκτος αν νιώθεις κατσαριδα

2. Όχι γτ δείχνεις τυπος που θα ψηνεις καθε μερα. Να τη χαιρομαστε θέλουμε οχι να βαλουμε φακιολη.Το καλο με τη νατεριαλ ειναι ο καδος της οτι καθαριζει πανεύκολα. Οταν το παρεις αποφαση μουλιαζεις παίρνεις ξύστρα κεραμικής εστιας κ γίνεται καινούριος μαζι με ενα σφουγγαράκι. Πραγματικά καινούριος όμως. Μην σου πω στην χειρότερη κανα cif. 

Σε παρακαλω μη βλεπω ιδεες για νερα στο ταψακι ακομα κ αν ειναι του συλλεκτη.

 

3. Θα τη μάθεις κ δε θα γίνονται φλαμπε, στη χειρότερη παρε ανοξειδωτα απο το lidl τυπου 7 ευρω τα 6

 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 λεπτά πριν, sndev είπε

1. οχι γτ κατι θα φας απο αυτα που ψεκάζεις εκτος αν νιώθεις κατσαριδα

2. Όχι γτ δείχνεις τυπος που θα ψηνεις καθε μερα. Να τη χαιρομαστε θέλουμε οχι να βαλουμε φακιολη.Το καλο με τη νατεριαλ ειναι ο καδος της οτι καθαριζει πανεύκολα. Οταν το παρεις αποφαση μουλιαζεις παίρνεις ξύστρα κεραμικής εστιας κ γίνεται καινούριος μαζι με ενα σφουγγαράκι. Πραγματικά καινούριος όμως. Μην σου πω στην χειρότερη κανα cif. 

Σε παρακαλω μη βλεπω ιδεες για νερα στο ταψακι ακομα κ αν ειναι του συλλεκτη.

 

3. Θα τη μάθεις κ δε θα γίνονται φλαμπε, στη χειρότερη παρε ανοξειδωτα απο το lidl τυπου 7 ευρω τα 6

 

1. Σωστό και αυτό 

2. Ήταν να μη γίνει η αρχή … τώρα θα πάρει πραγματικά φωτιά η ψησταριά … εντάξει τότε θα κάνω μόνο τις σχάρες με τη ξύστρα της Weber π πήρα 

Αχααχ λίγο νεράκι στο δοχείο του συλλέκτη βλάπτει ; 🤣

3. έχω πάρει ήδη, απλά τα καλαμάκια ήταν έτοιμα περασμένα αλλά ναι θα το μάθω 

 

ευχαριστώ πολύ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα στην ομάδα!

Χρηστης της Kenton 4b εδώ κ περιπου ένα χρόνο!

Τους τελευταίους μήνες παρατήρησα οξειδωση (?) σε διαφορά σημεία στο πλαίσιο της κ στα καλύμματα των διαχυτηρων  

Υποψην ότι η ψησταριά δεν έχει εκτεθεί σε βροχή καθώς φυλάσσεται καλυμμένη  

Εχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα κ αν ναι που μπορεί να οφείλεται;

Θα ανεβάσω φωτογραφίες ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, iwnas28 είπε

Καλημερα στην ομάδα!

Χρηστης της Kenton 4b εδώ κ περιπου ένα χρόνο!

Τους τελευταίους μήνες παρατήρησα οξειδωση (?) σε διαφορά σημεία στο πλαίσιο της κ στα καλύμματα των διαχυτηρων  

Υποψην ότι η ψησταριά δεν έχει εκτεθεί σε βροχή καθώς φυλάσσεται καλυμμένη  

Εχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα κ αν ναι που μπορεί να οφείλεται;

Θα ανεβάσω φωτογραφίες ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. 

Λογικα καποια γρατζουνια στο μεταλο προκαλεσε τη σκουρια. Για βαλε μερικες φωτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...