sndev Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 4 minutes ago, vins said: Ελααααα εμφανίστηκα! Κάνω κοτοπουλακι για να δοκιμάσω το καινούριο inkbird! Πολύ καλό φαίνεται μέχρι στιγμής Βάλτο 75 οχι 74 για σίγουρα. 74-76 δεν αλλαζει τπτ ουσιαστικο στο ποσο ζουμερο ειναι 5 minutes ago, ventic139 said: το 1ο σκεφτομουν να κανω, να μην το εχω μαζεμενο μετα... να ψαξω να βρω καποιο βιντεο ή δε χρειαζεται; οταν πετας κρεατα στη καρβουνου κ εκει κοιτας youtube πως θα ακουμπησει στη σχαρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, sndev είπε Βάλτο 75 οχι 74 για σίγουρα. 74-76 δεν αλλαζει τπτ ουσιαστικο στο ποσο ζουμερο ειναι οταν πετας κρεατα στη καρβουνου κ εκει κοιτας youtube πως θα ακουμπησει στη σχαρα? για το καθαρισμα λεω βρε εξυπνε...:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, ventic139 said: για το καθαρισμα λεω βρε εξυπνε...:D gt πιστευεις το ιδιο υλικο κατασκευης κ γωνιες για καθαρισμα εχει η naterial με μια weber που θα βρεις σε βιντεο? επισης θεωρείς την ιδια μπιχλα θα πιασε ιη δικια σου αν ψηνεις rib eye με του τυποου στα βιντεο που έψηνε πικανιες? Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventic139 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, sndev είπε gt πιστευεις το ιδιο υλικο κατασκευης κ γωνιες για καθαρισμα εχει η naterial με μια weber που θα βρεις σε βιντεο? I see..... καλα μη βαρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, ventic139 said: I see..... καλα μη βαρας μα δε θες να καταλαβεις! @vins παρε θέση μάνα μου εξηγησε του οτι βγαινει ο πατος αρχικα της νατεριαλ κ θα τριβει με cif κατι που σε normal ψησταρια κ οχι lego δεν θα εκανες ποτε Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από sndev 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1 minute ago, sndev said: Βάλτο 75 οχι 74 για σίγουρα. 74-76 δεν αλλαζει τπτ ουσιαστικο στο ποσο ζουμερο ειναι Σύμφωνα με usda στους 165 Fahrenheit είσαι απολυτως οκ που είναι κάτι λιγότερο από 74 Celsius. Just now, sndev said: μα δε θες να καταλαβεις! @vins παρε θέση μάνα μου Χαχαχαχαχχααχ! Ναι το καθάρισμα στους seamless καδους είναι μερα με νύχτα σε σχέση με τις λαμαρίνες της Naterial μας δυστυχώς 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, vins said: Σύμφωνα με usda στους 165 Fahrenheit είσαι απολυτως οκ που είναι κάτι λιγότερο από 74 Celsius. ναι αλλα δε ξερεις τι απόκλιση εχειτο θερμόμετρο κ δε θελω να σε χασω απο σαλμονελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 15 λεπτά πριν, sndev είπε Βάλτο 75 οχι 74 για σίγουρα. 74-76 δεν αλλαζει τπτ ουσιαστικο στο ποσο ζουμερο ειναι To inkbird δεν ειναι σαν το meater που σε ειδοποιει να το βγαλεις νωριτερα για να φτασει στην ξεκουραση στην επιθυμητη θερμοκρασια. Οποτε αν το inkbird εχει ρυθμιστει στους 74, θα σε ειδοποιησει μολις φτασεις 74, οποτε σε 5-10' που θα το αφησεις να ξεκουραστει μεχρι να στρωσεις να φας, θα ανεβει αλλους 2-3 βαθμους ευκολα. 6 λεπτά πριν, vins είπε Σύμφωνα με usda στους 165 Fahrenheit είσαι απολυτως οκ που είναι κάτι λιγότερο από 74 Celsius. Στην Αγγλια το food safe για κοτοπουλο το εχουν 82C!! Και γω παντως εκει στα 74 βγαζω το στηθος και 77-78 το μπουτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1 minute ago, sndev said: ναι αλλα δε ξερεις τι απόκλιση εχειτο θερμόμετρο κ δε θελω να σε χασω απο σαλμονελα Πάντα τσεκάρω με το thermopro πριν το βγάλω βρε και το ξεκουράζω όποτε ανεβαίνει κι άλλο λίγο. Γενικα πάντως οι απόλυτες θερμοκρασίες που βγαίνουν από τις υπηρεσιεσ είναι για να καλύψουν και τους τέρμα χαζούληδες. Μπορεις να πετύχεις παστερίωση και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες βλ. sous vide, αν έχεις το κρέας και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες για συγκεκριμένη ώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1 minute ago, vins said: Μπορεις να πετύχεις παστερίωση και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες βλ. sous vide, αν έχεις το κρέας και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες για συγκεκριμένη ώρα. οποτε εχεις κ sous vide? 3 minutes ago, SagoniasSlutRos said: οποτε σε 5-10' που θα το αφησεις να ξεκουραστει μεχρι να στρωσεις να φας, τι σε κανει να πιστευεις οτι ο συγκεκριμενος καθετε κ στρωνει κ δε τα αραδιάζει ολα καπάκι πανω απο τη σχαρα? 3 minutes ago, vins said: thermopro εμενα αυτο μου κανει νερα btw.. μπορει βεβαια να έτυχα σε ελαττωματικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, sndev said: οποτε εχεις κ sous vide? τι σε κανει να πιστευεις οτι ο συγκεκριμενος καθετε κ στρωνει κ δε τα αραδιάζει ολα καπάκι πανω απο τη σχαρα? Ναι έχω (παλαιού τύπου όμως με δοχείο δικό του, όχι τα καινουρια στικς) Χαχαχαχαχαχαχ πάντα το ξεκουράζω το κρέας εκτός από τα λουκανικια που μπαίνουν για μεζέ και τρώγονται απευθειας 😂 Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από vins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 23 λεπτά πριν, ventic139 είπε το 1ο σκεφτομουν να κανω, να μην το εχω μαζεμενο μετα... να ψαξω να βρω καποιο βιντεο ή δε χρειαζεται; Δεν ξερω τις ιδιαιτεροτητες της naterial, αφου δεν ειχα την ευτυχια (:P) να εχω μια τετοια. Αλλα αν καθαριζεις καθε φορα, λογικα με ενα σφουγγαρακι κουζινας και λιγο ξιδι ή νερο και σαπουνακι, θα εισαι κομπλε. Και μετα μαζεμα με βετεξ. Σαν να καθαριζεις τον παγκο της κουζινας δλδ. Και τη σχαρα με συρματοβουρτσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Δεν ξερω τις ιδιαιτεροτητες της naterial, αφου δεν ειχα την ευτυχια (:P) να εχω μια τετοια. Αλλα αν καθαριζεις καθε φορα, λογικα με ενα σφουγγαρακι κουζινας και λιγο ξιδι ή νερο και σαπουνακι, θα εισαι κομπλε. Και μετα μαζεμα με βετεξ. Σαν να καθαριζεις τον παγκο της κουζινας δλδ. Και τη σχαρα με συρματοβουρτσα. Εμφάνιση σκουριάς / διάβρωσης σε 3.... 2.... 1... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 14 λεπτά πριν, vins είπε Ναι το καθάρισμα στους seamless καδους είναι μερα με νύχτα σε σχέση με τις λαμαρίνες της Naterial μας δυστυχώς 😂 Οι λαμαρινες εχω την εντυπωση οτι καθαριζουν πιο ευκολα. Το αφαιρουμενο ταψι στον πατο της Genesis που ειναι εμαγιε λαμαρινα καθαριζει για πλακα, οση βρωμια και να πιασει σε 2-3 μηνες. Με πλαστικη σπατουλα φευγουν τα παντα, και μενει απλα μια λιγδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Just now, sndev said: Εμφάνιση σκουριάς σε 3.... 2.... 1... Εγώ την καθαρίζω κάθε φορά και μου παίρνει 5-10’. Αφου την καθαρίσω την ανάβω στο τέρμα για 5’ και στεγνώνουν όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα