Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2320

  • ilpapacha

    2066

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.
14 minutes ago, ilpapacha said:

Με τα καυτερά έχω μια ιδιαίτερη σχέση

IMG_3462.jpeg.c08af32fba19e0381bb7165c06fd435e.jpeg

Κι εγώ είχα… Προσοχή με τις reaper φίλε, εγώ το είχα παρακάνει και είχα αποκτήσει θέματα στο έντερο! Τώρα στο τσακίρ κέφι μαξ καμία habanero (παλιά είχα βάλει και σπόρο από butch t και είχα βγάλει πολύ νόστιμες). Αλλά με μέτρο και σύνεση 😂

  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές πτώσεις σε Napoleon (όχι μεγάλες αλλά και πάλι, είναι κάτι). Edit, είναι από το you.gr από όσα είδα και προσφέρει και 36 άτοκες, όποτε ίσως είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον για κάποιον.

 

IMG_3041.jpeg

Επεξ/σία από vins
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, vins said:

Μερικές πτώσεις σε Napoleon (όχι μεγάλες αλλά και πάλι, είναι κάτι). Edit, είναι από το you.gr από όσα είδα και προσφέρει και 36 άτοκες, όποτε ίσως είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον για κάποιον.

 

IMG_3041.jpeg

τι θα γινει με ΕΣΕΝΑ

?

Δημοσ.

Έχει κάποιος άποψη για ψησταριά φυσικού αερίου?

Από ότι βλέπω είναι αρκετά λιγότερες σε σχέση με του υγραερίου. 

Πρέπει να επιλέξω υποχρεωτικά κάποια φυσικού αερίου ή μπορώ να διαλέξω κάποια υγραερίου και να την μετατρέψω? 

 

Δημοσ.
Στις 7/7/2023 στις 2:49 ΜΜ, KAPAKOSTAS είπε

καμια πατεντα για να μην καιγεται το ξυλακι απο το σουβλακι εχουμε? στα ετοιμα του κρεοπωλειου αναφερομαι

Βοηθάει να τα βρέξεις με λίγο νερό αν  βαριέσαι να βάλεις αλουμινόχαρτο .

Δημοσ.
12 minutes ago, Spira said:

Έχει κάποιος άποψη για ψησταριά φυσικού αερίου?

Από ότι βλέπω είναι αρκετά λιγότερες σε σχέση με του υγραερίου. 

Πρέπει να επιλέξω υποχρεωτικά κάποια φυσικού αερίου ή μπορώ να διαλέξω κάποια υγραερίου και να την μετατρέψω? 

 

Ο @ilpapacha μπορεί να σε βοηθήσει πιστεύω 

  • Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Spira είπε

Έχει κάποιος άποψη για ψησταριά φυσικού αερίου?

Από ότι βλέπω είναι αρκετά λιγότερες σε σχέση με του υγραερίου. 

Πρέπει να επιλέξω υποχρεωτικά κάποια φυσικού αερίου ή μπορώ να διαλέξω κάποια υγραερίου και να την μετατρέψω? 

 

Προφανώς και υπάρχουν λιγότερες επιλογές, καθώς έχουν μικρότερη ζήτηση και δεν υπάρχουν όλα τα μοντέλα, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Στην Αμερική όλα τα μοντέλα βγαίνουν με προπάνιο και φυσικό αέριο.

Θα πρέπει να επιλέξεις κάποια που να είναι με φυσικό αέριο εξαρχής. Κάποια καταστήματα αναφέρουν ότι μπορούν να κάνουν αυτά την μετατροπή από υγραέριο σε φυσικό αέριο, κάτι το οποίο είναι παράνομο και επικίνδυνο.

Δες κι ένα παλαιότερο ποστ με σχετική αναφορά

 

  • Like 4
Δημοσ.

Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω ότι οι επιλογές είναι ελάχιστες. Κοιτώντας και το παραπάνω post βρήκα την Napoleon prestige 500 με κωδικό P500RSIBNSS-3-GR η οποία βλέπω ότι είναι αρκετά ακριβή σε σχέση με αυτό που υπολόγιζα καθώς επίσης νομίζω είναι κάπως μεγάλη για τις ανάγκες μου αυτή την στιγμή.

Εντύπωση μου κάνει πάντως που βλέπω τόσες λίγες επιλογές.

Δημοσ.
On 12/06/2023 at 15:10, ilpapacha said:

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια «επέμβαση». Απλά θα χρειαστείς έναν αντάπτορα για να μπορέσεις να συνδέσεις ελληνική φιάλη σε γερμανικό ρυθμιστή, όπως πχ τον παρακάτω

https://gas24.gr/el/mastoi-moufomastoi/1549-0924.html

Παρέλαβα. Πήγα και πήρα ένα ρυθμιστή που μπορείς να αλλάζεις την πίεση. Μου είπανε να πειράξω μέχρι να είναι οκ η φλόγα. Το θέμα είναι ότι δεν είμαι σίγουρος ότι το έχω σε σωστή ρύθμιση.  Ιελει περιπου 25 λεπτα να ζεστανω το θαλαμο στο φουλ και παλι δεν τερματιζει η θερμοκρασία  (320 ποιανει περιπου απο τα 360+ ) Να βάλω επάνω το δικό του το γερμανικό στα 50mbar σε ελληνική μπουκάλα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Πήγα να ψήσω προβατίνα μπούτι φιλέτο και παιδάκια και παραλίγο να πάρω φωτιά...πάρα πολλές αναφλέξεις,βασικά την εψησα πάνω στην φλόγα....

Να σας πω τι έκανα να μου πείτε τα λάθη και τι πρέπει να κάνω την επόμενη φορά..

Η ψησταριά Napoleon 365 sib.. έκανα προθέρμανση στο φουλ και αφού ζεστάθηκε καλά 250+ γέμισα την σχάρα με το κρέας με τους τρεις καυστήρες αναμενους.Με το που ακούμπησα το κρέας κ άρχισε να πέφτει το λίπος έγινε ανάφλεξη σχεδόν σε όλη την επιφάνεια...έκανα ένα γύρισμα...ακόμα χειρότερα, πήγα να κλείσω το καπάκι έβλεπα φωτιά μέσα...το ξανάνοιξε και χαμήλωσα τους καυστήρες στο ελάχιστο..συνέχιζε κα βγαίνει φλογα από τους φλογοκρυπτες αλλά και από τα ταψί από κάτω...

Πλήρης αποτυχία...έλεγξα με το χέρι από κάτω την μπουκάλα και οι αναφλέξεις είχαν ανεβάσει τόσο πολύ την θερμοκρασία που έκαιγε η βαλβίδα της και φοβήθηκα....

Ακούσω συμβουλές!

 

Επεξ/σία από Fidus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Να καθαρίσεις το bbq.

Δεν ήταν ιδιαίτερα βρώμικο...2-3 ψησίματα είχα κάνει σε μη λιπαρά κρέατα και πάντα κάνω πυρόλυση 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fidus είπε

Δεν ήταν ιδιαίτερα βρώμικο...2-3 ψησίματα είχα κάνει σε μη λιπαρά κρέατα και πάντα κάνω πυρόλυση 

για να παρει φωτια η λαμαρινα απο κατω ηταν. Δεν καιγοταν το σιδερο. Τα λιπη καιγοντουσαν.

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...