Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 13/7/2023 στις 10:46 ΠΜ, Fidus είπε

Καλημέρα,

Η Napoleon 365 sib έχει 2 πλαστικές ροδες για μετακίνηση και 2 ποδαράκια.Με την μπουκάλα επάνω γεματη είναι σχεδόν αδύνατο να την μετακινήσεις σε κάποια απόσταση πχ 10 μέτρα χωρίς να σε πιάσει η μέση...η να κάνεις ζημιά.. Υπάρχει κάποιο κόλπο που δεν ξέρω; Μήπως υπάρχει κάποιο Κιτ η πατέντα να προσθέσω ροδάκια στα πόδια της;

Κιτ δεν υπάρχει. Κάποιοι έχουν κόψει κάποια εκατοστά από το κάτω μέρος των σταθερών «ποδιών» και έχουν βάλει ρόδες.

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Τώρα με τις ζέστες υπάρχει κίνδυνος από τις φιάλες στα μπαλκόνια;

Στις 13/7/2023 στις 10:46 ΠΜ, Fidus είπε

Καλημέρα,

Η Napoleon 365 sib έχει 2 πλαστικές ροδες για μετακίνηση και 2 ποδαράκια.Με την μπουκάλα επάνω γεματη είναι σχεδόν αδύνατο να την μετακινήσεις σε κάποια απόσταση πχ 10 μέτρα χωρίς να σε πιάσει η μέση...η να κάνεις ζημιά.. Υπάρχει κάποιο κόλπο που δεν ξέρω; Μήπως υπάρχει κάποιο Κιτ η πατέντα να προσθέσω ροδάκια στα πόδια της;

Και το περιέργο είναι οτι δεν έχει ούτε χερούλια να τη σέρνεις σαν καρότσι...

Σαν διακοσμητικές είναι οι ρόδες!

Δημοσ.
2 hours ago, vasmav said:

naterial η ψησταρια λιντλ? φαινονται σχεδον ιδιες :)

Έχουν διάφορες με σημαντικότερη τις σχάρες. Του Lidl έχει συρμάτινες ενώ η naterial έχει μαντεμενιες εμαγιε. Επίσης του lidl έχει πλαϊνό μάτι και φωτιζόμενα knobs, ενώ naterial όχι (αν φυσάει λίγο βέβαια ειναι αδιάφορο το μάτι γιατί πχ πατάτα δεν τηγανίζεις). Έχοντας τη naterial στην κατοχή μου και έχοντας δει από κοντά του Lidl, θα έλεγα ότι η naterial είναι πιο στιβαρή γενικά. Το Lidl έχει τη γνωστή εγγύηση που δε ρωτάνε τπτ για 3 χρόνια και σου αντικαθιστούν ή σου γυρνάνε χρήματα. Προσωπικά θα πήγαινα σε naterial ανάμεσα στις 2.

  • Like 4
Δημοσ.
19 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Τώρα με τις ζέστες υπάρχει κίνδυνος από τις φιάλες στα μπαλκόνια;

Και το περιέργο είναι οτι δεν έχει ούτε χερούλια να τη σέρνεις σαν καρότσι...

Σαν διακοσμητικές είναι οι ρόδες!

Καλό θα είναι να μην τις έχεις σε απευθείας έκθεση στον ήλιο

http://forest-fighter-stereas.blogspot.com/2012/04/blog-post_29.html

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ράφι για χερούλι, όπως και στην Weber Spirit II. Δεν έχει κάποιο θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/7/2023 στις 8:53 ΜΜ, kostaskontis είπε

θελω και εγω να την παρω για να δοκιμασω να κανω πιτσα στην ψησταρια,δεν το εχω ξανακανει οποτε καθε συμβουλη δεκτη!

έχω πάρει την κυκλική.. άψογη .την βαζω οανω στην σχαρα με φουλ τους καυστήρες, ετοιμαζω την πίτσα (βαζω τα υλικα στην ζυμη) και την φουρνιζω. Σε αυτον τον χρόνο εχει πιασει 300° .μετα κλεινω τον μεσαιο καυστήρα και αφηνω πλαϊνούς.σε 6 με 7' ετοιμη

Επεξ/σία από fysikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ολοκληρο κοτόπουλο παϊδάκια καμιά συμβουλή για ψήσιμο; Άμεσο ψήσιμο φαντάζομαι αλλά σκέφτομαι χαμηλή θερμοκρασία γύρω στους 180 για να βγει ζουμερό. Κανα σπέσιαλ μπαχαρικό καλοδεχούμενο επίσης αλλά λέω για αρχη μονο αλάτι-πιπέρι

Επεξ/σία από katbo
Δημοσ.
Στις 15/7/2023 στις 7:47 ΜΜ, katbo είπε

Για ολοκληρο κοτόπουλο παϊδάκια καμιά συμβουλή για ψήσιμο

Φίλε δεν ξέρω αν σε πρόλαβα, φαντάζομαι το έφτιαξες σήμερα Κυριακή.

Γενικά τα μεγάλα κομμάτια κρέατος γίνονται έμμεσα.

Εγώ το φτιάχνω στους 200 μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία του (με θερμόμετρο) να δείξει 75.

Θέλει καλό στέγνωμα εσωτερικά και εξωτερικά και μετά επάλειψη με λάδι, πιπέρι και  ειδικά αλάτι για να το πιάσει και να κάνει μια σχετική κρούστα η πέτσα.

Θέλει ταψάκι με νερό κάτω από την σχάρα, για να πέφτουν τα λίπη αλλά και ίσως για να δίνει κάποια υγρασία, δεν είμαι σίγουρος για τον λόγο.

Επίσης με ένα ψαλίδι αφαιρούμε τον λαιμό και το περίσσιο λίπος που κρέμεται.

Επίσης κρύβουμε τις φτερούγες πίσω από την πλάτη του κοτόπουλου και δένουμε με έναν σπάγγο ψησίματος τις άκρες από τα  πόδια (κοπανάκια). Αυτά τα κάνουμε για να μην αρπάξουν. 

Τέλος, αν δεν έχουμε ειδικό σκεύος για ψήσιμο κοτόπουλου, το ακουμπάμε στην σχάρα με την πλευρά του στήθους από πάνω.

  • Like 1
Δημοσ.
Στις 15/7/2023 στις 7:38 ΜΜ, fysikos είπε

έχω πάρει την κυκλική.. άψογη .την βαζω οανω στην σχαρα με φουλ τους καυστήρες, ετοιμαζω την πίτσα (βαζω τα υλικα στην ζυμη) και την φουρνιζω. Σε αυτον τον χρόνο εχει πιασει 300° .μετα κλεινω τον μεσαιο καυστήρα και αφηνω πλαϊνούς.σε 6 με 7' ετοιμη

πηρα την τετραγωνη....καλη ειναι για 9 ευρω.....το προβλημα μου ειναι στο φουρνισμα,πρεπει να παρω ενα φτυαρι πιτσας γιατι δεν μπορω να "περασω" την πιτσα απο το ξυλο κοπης που την μονταρω στην πετρα παρολο που ειχα αλευρωσει για να "γλιστρησει"....

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kostaskontis είπε

πηρα την τετραγωνη....καλη ειναι για 9 ευρω.....το προβλημα μου ειναι στο φουρνισμα,πρεπει να παρω ενα φτυαρι πιτσας γιατι δεν μπορω να "περασω" την πιτσα απο το ξυλο κοπης που την μονταρω στην πετρα παρολο που ειχα αλευρωσει για να "γλιστρησει"....

Μοντάρισέ την σε ταψί στον πάτο του και μετά στην πέτρα. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kostaskontis είπε

το προβλημα μου ειναι στο φουρνισμα,πρεπει να παρω ενα φτυαρι πιτσας

Ναι θέλεις φτυάρι. Όταν τελειώσεις με το άνοιγμα της ζύμης και έχεις δώσει το σχήμα που θέλεις,  την μεταφέρεις στο φτυάρι, στο οποίο έχεις πασπαλίσει λίγο σιμιγδάλι για να γλιστράει πιο εύκολα όταν ξεφουρνίζεις. Όταν είναι πάνω στο φτυάρι την στολίζεις με τα υλικά και την περνάς στην πέτρα.

Επεξ/σία από protathlitis
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, protathlitis είπε

 την μεταφέρεις στο φτυάρι, στο οποίο έχεις πασπαλίσει λίγο σιμιγδάλι για να γλιστράει πιο εύκολα όταν ξεφουρνίζεις

εκει το εχασα το ματσ :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...