ηνίοχος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Στις 23/6/2023 στις 1:31 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Καλά γιατί δεν έβαζες ανοξείδωτους σε αυτή που χρησιμοποιείς? Όταν την αγόρασα δεν υπήρχε σαν επιλογή καλέ μου φίλε , προς το παρόν δεν έχω κανένα πρόβλημα αν χρειαστεί καινούργιους τότε σίγουρα θα πάρω ανοξείδωτους , αλλά αυτό μάλλον θα αργήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, ηνίοχος said: Όταν την αγόρασα δεν υπήρχε σαν επιλογή Πως ΜΑΣ πετσοκοψες έτσι On 24/06/2023 at 10:05, ηνίοχος said: τωρα αν εσύ επέμενες να ψήνεις χωρίς ποτέ να καθαρίζεις το συρτάρι με λίπη απο προηγούμενα ψησίματα ,- κάτι που είναι πάρα πολυ ευκολο και γρήγορο για να γίνει - είναι καθαρά δική σου απόφαση , η στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής θα πρέπει να τηρούνται σε κάθε περίπτωση όχι μόνο όταν μαγειρεύουμε αλλά σε κάθε φάση της ζωής μας Άσε μας ρε Θανάση, έβγαλες κ συμπέρασμα ότι δε καθαρίζω μέσα στα υπόλοιπα μαργαριταρια; Αυτά τα άλματα λογικής τύπου Τζακρη να μην έκανες θα σουν βασιλιάς κ θα σε περνάνε πιο σοβαρά κ οι ανταγωνιστές σου Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Φίλε μου Θανάση , απαντάς έχοντας σβήσει τη μισή απάντηση . Οι φωτογραφίες είναι από σημερινό ψήσιμο με σχετικά λιπαρά κρέατα , στο συρτάρι τα λίπη από 1 κιλό πανσετα 1 ένα κιλό παϊδάκια και το κοτόπουλο που ήταν και το ποιο λιπαρό όλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, ηνίοχος said: απαντάς έχοντας σβήσει τη μισή απάντηση Σαφώς. Τονίζω το κομμάτι που λες ότι δε καθαρίζω κ γιαυτό μου μυρίζουν, δίνουν γεύση από προηγούμενη χρήση. Μετά κάνεις μάθημα για κανόνες υγιεινής; what the fuck? Τι άλματα τεντογλου είναι αυτά; επειδή μου μυρίζουν βγάζεις συμπέρασμα ότι δε καθάριζα το κάθε ταψάκι; για Βλαμένο με έχεις μάλλον να σκάω 60ε/kg κοπές κ να τις κάνω με μη ενδεδειγμένο τρόπο πόσο μάλλον να γράφω κάτι μη προφανές που θα με εκθέσει; Την περίπτωση να χω συγκεκριμένη ιδιαίτεροτητα κ να πιάνω το παραμικρό σε γεύσεις κ μυρωδιές σου περνάει από το μυαλό η απλά ισοπεδώνεις στο γενικότερο πλανο καταστάσεις κ ανθρώπους για να ικανοποιήθει το είναι του πατέρα της harmony? Έχεις παρατηρησει ότι εισαι η μηδενική μειοψηφία που μιλάς για νερά σε ταψάκια οικιακής συσκευής; δε σε παραξενεύει αυτό;Σου είπα ζουμερά είναι σίγουρα, είναι κ βρωμερα όμως και δεν έχει να κάνει ποτέ αδειάζεις το ταψάκι αλλά το κάθε πότε περνάς στους 90+ πλύσιμο στον υπόλοιπο κάδο. τόσο χαπατα τελευταία μηδενικά είναι οι υπόλοιποι που δε βάζουν ταψάκια νεράκια ιστορίες; μη μου πεις για οικιακές συσκευές κ επαγγελματικες κ ιστορίες για Πόπη τσαπανιδου. Θανάση. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από sndev 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Ότι καταλαβαίνει κανείς Θανάση ,δεν θα καθίσω να ασχοληθώ σε απαντήσεις του τύπου σου είπα , μου είπες λες και είμαστε μικρά παιδιά Στο τέλος πίστευε ότι θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Στις 24/6/2023 στις 4:53 ΜΜ, vins είπε Αρχικά φρόντισε να έχεις καθαρή την ψησταριά και να ψήνεις με τους καυστήρες στο τέρμα χαμηλό αφου την έχεις προθερμάνει καλά (να φτάσει 250-280 βαθμούς). Eδω εχω μια βασικη ενσταση..και πως θα κανεις κρουστα στα κρεατα με τερμα χαμηλα ψησιμο;; το εχω ξαναδιαβασει να το λενε βεβαια αλλα εγω παντα και ειδικα στα μπιφτεκια ή ξερω γω φτερουγες κοτοπουλο, λουκανικα ψηνω σε μετρια προς δυνατη φωτια κι ας εχω καποιες αναφλεξεις αλλα φροντιζω να την καθαριζω πριν απ το ψησιμο, οποτε ειναι διαχειρισιμες..Δεν ξερω αν οι ακριβες/επωνυμες το καταφερνουν με τερμα low αλλα μου φαινεται περιεργο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Θανάση και Γιώργο, δεν υπάρχει λόγος να τσακωνεστε! Peace ✌ Όσον αφορά το νερό, ίσως είναι καλή λύση για επαγγελματική ψησταριά που θα ψήσει 500 σουβλάκια σε ένα βράδυ χωρίς να χρειαστεί καθάρισμα ο κάδος από κάτω. Μετά θα αναλάβει ο Αμπντουλ να την καθαρίσει με το λάστιχο στην αποχέτευση και θα είναι έτοιμη προς χρήση. Σε οικιακή χρήση, δεν θεωρώ ότι προσφέρει κάτι, πέρα από έξτρα μπελά να τρέχεις με ένα ταψί με 3-4 λίτρα νερό με λίπη να το αδειάσεις στη λεκάνη στο μπάνιο, έχοντας περάσει μέσα από το σαλόνι και άλλα δύο δωμάτια. Οι πιο πολλοί, απλά θα αφήσουν το νερό για 5-6 ψησίματα, και θα έχουν μυρωδιά τσιπούρας στα μπιφτέκια τους. Όποιος δεν βαριέται το καθάρισμα κάθε φορά μετά το ψήσιμο, μπορεί να πάρει οποιαδήποτε ψησταριά και θα την καθαρίσει κάθε φορά και ούτε κίνδυνο πυρκαγιάς θα έχει, ούτε τπτ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 καλημέρα σε όlους. έχει κανει κανείς αναβάθμιση σε broil king(συγκεκριμένα σειρά monarch) στις φλογοκρυπτες; αν ναι είδε κάποια διαφορά στις αναφλέξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Στις 26/6/2023 στις 12:25 ΠΜ, energy52 είπε Eδω εχω μια βασικη ενσταση..και πως θα κανεις κρουστα στα κρεατα με τερμα χαμηλα ψησιμο;; το εχω ξαναδιαβασει να το λενε βεβαια αλλα εγω παντα και ειδικα στα μπιφτεκια ή ξερω γω φτερουγες κοτοπουλο, λουκανικα ψηνω σε μετρια προς δυνατη φωτια κι ας εχω καποιες αναφλεξεις αλλα φροντιζω να την καθαριζω πριν απ το ψησιμο, οποτε ειναι διαχειρισιμες..Δεν ξερω αν οι ακριβες/επωνυμες το καταφερνουν με τερμα low αλλα μου φαινεται περιεργο... αυτό εχω διαπιστώσει και εγώ , οτι ψήνοντας σε μέτρια προς δυνατή η ακόμη και δυνατή φωτιά έχεις καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα σε σχέση με την χαμηλή ένταση που εκεί πολλές φορές η γεύση μοιαζει με το ψήσιμο σε φούρνο 23 ώρες πριν, gsisr είπε καλημέρα σε όlους. έχει κανει κανείς αναβάθμιση σε broil king(συγκεκριμένα σειρά monarch) στις φλογοκρυπτες; αν ναι είδε κάποια διαφορά στις αναφλέξεις; καλημέρα ο σχεδιασμός της broil king είναι λίγο ιδιαίτερος , υποφιάζομαι οτι "ενοχλούν" οι εγκοπές στους φλογοκρύπτες και αυτό γιατί βρισκονται πάνω απο την φλόγα , κάπου διάβασα πως κάποιος - κάποιοι - δε θυμάμαι - καναν καινούργιους φλογοκρύπτες χωρίς τα ανοίγματα για αυτόν ακριβώς τον λόγο , τα αποτελέσματα δεν τα ξέρω όπως και το κατα πόσο ασφαλές είναι αυτή η μετατροπή , αν δηλαδή υπάρχει αρκετό οξυγόνο , θα σε συμβούλευα να κάνεις την ερώτηση και σε αντίστοιχες ομάδες facebook θέλω να πιστεύω οτι θα πάρεις μια ποιο σίγουρη απάντηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, gsisr είπε καλημέρα σε όlους. έχει κανει κανείς αναβάθμιση σε broil king(συγκεκριμένα σειρά monarch) στις φλογοκρυπτες; αν ναι είδε κάποια διαφορά στις αναφλέξεις; Η BK Monarch στα μοντέλα 320/340 από το 2014 και μετά φορά τις φλογοκρύπτες Flav R Wave E400. Η ερώτησή σου αφορά παλαιότερο μοντέλο της Monarch (πριν το 2014) ή κάποια τρέχουσα αναβάθμιση (που δεν γνωρίζουμε)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Αν υποψιαστώ ότι κοντράρονται εδώ μέσα επαγγελματίες για να πλασάρουν την πραμάτεια τους, η συνέχεια δεν θα τους είναι ευχάριστη. Αυτή η κατάσταση θα κοπεί μαχαίρι, αν υποτεθεί ότι σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε τους λογαριασμούς σας. Mείνετε αυστηρά περιορισμένοι στο χόμπι. Καμία μπηχτή, υπαινιγμοί κτλ. Αλλιώς, υπάρχουν και τα perma. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, costas_ είπε Η BK Monarch στα μοντέλα 320/340 από το 2014 και μετά φορά τις φλογοκρύπτες Flav R Wave E400. Η ερώτησή σου αφορά παλαιότερο μοντέλο της Monarch (πριν το 2014) ή κάποια τρέχουσα αναβάθμιση (που δεν γνωρίζουμε)? Broil king Monarch 390. Δεν έχει τις κλασικές φλογοκρυπτες αλλά τις κυματιστές με τις τρύπες και γίνεται πάρτυ με τις αναφλέξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screwman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 On 26/06/2023 at 16:19, gsisr said: Broil king Monarch 390. Δεν έχει τις κλασικές φλογοκρυπτες αλλά τις κυματιστές με τις τρύπες και γίνεται πάρτυ με τις αναφλέξεις Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με την δική μου! BK Monarch 320 αγορασμένη το 2014, οι φλογοκρύπτες έχουν τις τρύπες ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω από την φλόγα του καυστήρα. Και εγώ σκεφτόμουν custom κατασκευή και προσπαθούσα να πάρω ιδέες από τις άλλες μάρκες που φαίνεται να συμπεριφέρονται καλύτερα σε θέματα αναφλέξεων. On 26/06/2023 at 11:03, costas_ said: Flav R Wave E400 Επιβεβαιώνω ότι αυτές έχω εγώ τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 21 ώρες πριν, screwman είπε Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με την δική μου! BK Monarch 320 αγορασμένη το 2014, οι φλογοκρύπτες έχουν τις τρύπες ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω από την φλόγα του καυστήρα. Και εγώ σκεφτόμουν custom κατασκευή και προσπαθούσα να πάρω ιδέες από τις άλλες μάρκες που φαίνεται να συμπεριφέρονται καλύτερα σε θέματα αναφλέξεων. Επιβεβαιώνω ότι αυτές έχω εγώ τουλάχιστον. ίσως μια λύση είναι βγάλεις τους φλογοκρύπτες και στη θέση τους αντι τον τριπλό κυματιστό με τρύπες να μπει ένας που να καλύπτει τις φλόγες , ακόμη καλό θα ήταν να έχει αρκετή κλήση για να γλιστράνε τα λίπη , όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα