screwman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, Είχα πάρει πέρυσι το πάσχα δώρο στους δικούς μου μία Bormann Elite BBQ5030, τη θεωρούσα και πολύ τίμια για τα λεφτά της. Μέχρι που φέτος η αδερφή μου μου στέλνει αυτή τη φωτό: Ναι, έχει δουλέψει αρκετά, αλλά όχι μία δεκαετία... Και δεν βρέχεται/δεν φυλάσσεται έξω. Και προφανώς και έχουν σαπίσει και όλες οι βίδες και δεν βγαίνει καμία. Και τώρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, screwman είπε Καλησπέρα σε όλους, Είχα πάρει πέρυσι το πάσχα δώρο στους δικούς μου μία Bormann Elite BBQ5030, τη θεωρούσα και πολύ τίμια για τα λεφτά της. Μέχρι που φέτος η αδερφή μου μου στέλνει αυτή τη φωτό: Ναι, έχει δουλέψει αρκετά, αλλά όχι μία δεκαετία... Και δεν βρέχεται/δεν φυλάσσεται έξω. Και προφανώς και έχουν σαπίσει και όλες οι βίδες και δεν βγαίνει καμία. Και τώρα? Γιατι? στις αλλες τις επώνυμες βγαινουν οι βιδες μετα απο 200 ψησίματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 25 λεπτά πριν, andreaspA είπε Γιατι? στις αλλες τις επώνυμες βγαινουν οι βιδες μετα απο 200 ψησίματα ? Μπορεί να μη βγαίνουν οι βίδες αλλά οι καυστήρες είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση... Δεν σπάνε μέσα σε ένα χρόνο!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Μπορεί να μη βγαίνουν οι βίδες αλλά οι καυστήρες είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση... Δεν σπάνε μέσα σε ένα χρόνο!!!! Καλα οκ... Το bbq που βλεπω εχει ψησει μισο κοπαδι και δεν εχει καθαριστει ποτε! Σε οποιο bbq και να συμπεριφερθεις ετσι, τετοιο αποτέλεσμα θα εχεις. Εμενα ειναι ακομα ασημενιοι οι καυστηρες μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Παντως φαινεται σαν να εχει περασει νερο μεσα στον καδο, η εχει απιστευτη υγρασια ο τοπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 1 hour ago, andreaspA said: Καλα οκ... Το bbq που βλεπω εχει ψησει μισο κοπαδι και δεν εχει καθαριστει ποτε! Σε οποιο bbq και να συμπεριφερθεις ετσι, τετοιο αποτέλεσμα θα εχεις. Εμενα ειναι ακομα ασημενιοι οι καυστηρες μου. ρε συ,, έχουν σπάσει οι καυστήρες!!! δεν είναι μόνο οι βίδες που εκεί λες πα στο καλο μπορει να συμβεί με τη σκουριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screwman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μάλλον θα είναι επειδή έχει ψήσει ένα κοπάδι και δεν έχει καθαριστεί ποτέ... Δηλαδή σας φαίνεται φυσιολογικό ενός χρόνου καυστήρες να έχουν τέτοια διάβρωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μα οι καυστήρες δεν έχουν επαφή με λίπη κλπ. Είναι, υποτίθεται προστατευμένοι από τις φλογοκρύπτες. Και στην δική μου έχουν σκουριάσει μετά από 2 χρόνια αλλά όχι κι έτσι...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, screwman είπε Μάλλον θα είναι επειδή έχει ψήσει ένα κοπάδι και δεν έχει καθαριστεί ποτέ... Δηλαδή σας φαίνεται φυσιολογικό ενός χρόνου καυστήρες να έχουν τέτοια διάβρωση? Καλύτερα να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που την αγόρασες ή/και την αντιπροσωπεία https://www.nikolaoutools.gr/επικοινωνία/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screwman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 1 hour ago, ilpapacha said: Καλύτερα να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που την αγόρασες ή/και την αντιπροσωπεία https://www.nikolaoutools.gr/επικοινωνία/ Ευχαριστώ! 4 hours ago, Amaretos said: Παντως φαινεται σαν να εχει περασει νερο μεσα στον καδο, η εχει απιστευτη υγρασια ο τοπος Είναι επειδή η συγκεκριμένη θέλει νερό στο ταψί κάτω από τους καυστήρες. Οπότε ναι, φαίνεται να έχει αρκετή υγρασία, όχι όμως κάτι εκτός προδιαγραφών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rubadub Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, andreaspA είπε Καλα οκ... Το bbq που βλεπω εχει ψησει μισο κοπαδι και δεν εχει καθαριστει ποτε! Σε οποιο bbq και να συμπεριφερθεις ετσι, τετοιο αποτέλεσμα θα εχεις. Εμενα ειναι ακομα ασημενιοι οι καυστηρες μου. Απεναντίας, αν ήταν καλυμένοι απο λίπος δεν θα είχαν καμία διάβρωση... boil king super 8 καυστήρες, 10+ χρόνια με άπειρα πρόβεια, χοιρινά και κοτόπουλα με μαρινάδες ή χωρίς, χωρίς κανένα απολύτως καθάρισμα (άραγε γιατί να καθαρίσει κανείς τους καυστήρες) και δεν έχουν κάνει κίχ, εκτός απο το ότι πλέον δεν είναι ασημί... ίσως το νερό στο ταψί έκανε την ζημια, τι να πώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 5 hours ago, ilpapacha said: Καλύτερα να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που την αγόρασες ή/και την αντιπροσωπεία https://www.nikolaoutools.gr/επικοινωνία/ Να του πει τι ακριβως το καταστημα? Οτι πληρωσε, αυτο πηρε. Μια 300 ευρω ψησταριά. Το νερο στο ταψι τι ειναι ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Να του πει τι ακριβως το καταστημα? Οτι πληρωσε, αυτο πηρε. Μια 300 ευρω ψησταριά. Το νερο στο ταψι τι ειναι ακριβως? Τι ακριβώς εννοείς; Από την στιγμή που είναι εντός εγγύησης και έχει γίνει σωστή χρήση/συντήρηση θα πρέπει να απευθυνθεί σε αυτό ή/και στην αντιπροσωπεία. Το ότι πλήρωσε 300€ ή 1000€ δεν έχει καμία σημασία. Για το δεύτερο σκέλος του ποστ που έκανες, θα πρέπει να απευθυνθείς στο μέλος που έχει την ψησταριά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 350 βαθμούς στο ρελαντί στο δεκάλεπτο ; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, Allan-Wake said: Να του πει τι ακριβως το καταστημα? Οτι πληρωσε, αυτο πηρε. Μια 300 ευρω ψησταριά. Το νερο στο ταψι τι ειναι ακριβως? Μαλλον για νανε ζουμερά τα κρέατα? το άλλο μελος όμως που υποστηρίζει αυτην την ευρεσιτεχνία έχει ανοξείδωτη. ρε παιδιά αλήθειά εσεις που βαζετε νερα στο ταψι μόνο εμενα μου μύριζαν παράξενα προηγούμενά φαγητά οταν εβαζα νερο στο ταψί? rib eye με εσανς τσιπούρας 6 minutes ago, AristidisZ said: 350 βαθμούς στο ρελαντί στο δεκάλεπτο ; καλως ηρθες.. Ώρα να καταλάβεις γτ κράζω τον @vins κ γτ επιμένω οτι οποιος το αγαπαει κ μπορεί να κάνει την υπέρβαση Εμένα στο 10 λεπτο στο full τερματίζει το θερμόμετρο. Κάποιοι λενε ειναι λάθος κ χαλασμένο θερμόμετρο. οι τρίχες στο χερι μου έχουν άλλη άποψη. Ακόμα κ σήμερα δνε εχω εξακριβώσει με νούμερα εαν αυτο το 400 + ισχύει εσυ το κοκομπλοκο θα το πάθεις στο πως κρατάει τη θερμοκρασία στο άνοιξέ κλείσε απο τη στιγμη που ερχεσε απο naterial ετσι απο περίεργα στο φουλ σε πόση ωρα τερματιζει η βελονα σε εσένα? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από sndev 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα