Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2317

• ilpapacha

2065

• sndev

1107

• ηνίοχος

587

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις έχω δει πριν ένα χρόνο που αγόρασα τλκ αυτή που έχω τώρα. Ποιοτικά είναι οκ και οι δύο με ένα κλικ ανώτερη νομίζω τη weber. Το μεγάλο συν της broil king είναι ο τρίτος καυστήρας για έμμεσο ψήσιμο. Σουβλα από ότι ξέρω δεν παίρνει και αυτό είναι μεγάλο μείον αν ισχύει όντως. Επίσης το κονδύλι από το υπουργείο εγκρίθηκε με βάση την εμφάνιση της weber 😂 πέρα από την πλάκα, έμμεσο ψήσιμο με δύο καυστήρες δεν παίζει για καμμία πικανια? Δεδομένου ότι η ψησταριά από ότι ακούω πιάνει μεγάλες θερμοκρασίες εύκολα. Επίσης θέλω να ρωτήσω όσους την έχουν πόσο επηρεάζεται η φωτιά από τον αέρα, γιατί μένω πάνω σε ένα λόφο και το σπίτι το ρημαζει ο αέρας, νότιος και δυτικός. Από όσα review έχω δει φαίνεται ο κάδος της weber από κάτω να είναι εντελώς κλειστός, φαντάζομαι δεν θα έχει θέμα με τον αέρα... 

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsiro7 είπε

Ρε σατανάδες εδώ μέσα, έβαλα την blackbull αγγελία και αφού το υπουργείο οικονομικών έδωσε έγκριση, είμαι ανάμεσα σε weber Spirit e 210 και broil king gem 320. Δώστε τα φώτα σας. 

εμένα μου ήρθε χθες η GEM 320 (σε αντικατάσταση της vanward majesty-s που ειχα κανα δυο χρονια). θα πιάσω να τη συναρμολογήσω σε λίγο και λογικά αύριο θα γίνει το πρώτο ψήσιμο οπότε θα επανέλθω με εντυπωσεις.

Σχετικά με την πίτσα, ζύμη κάνετε μόνοι σας ή παίρνετε έτοιμη ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Τις έχω δει πριν ένα χρόνο που αγόρασα τλκ αυτή που έχω τώρα. Ποιοτικά είναι οκ και οι δύο με ένα κλικ ανώτερη νομίζω τη weber. Το μεγάλο συν της broil king είναι ο τρίτος καυστήρας για έμμεσο ψήσιμο. Σουβλα από ότι ξέρω δεν παίρνει και αυτό είναι μεγάλο μείον αν ισχύει όντως. Επίσης το κονδύλι από το υπουργείο εγκρίθηκε με βάση την εμφάνιση της weber 😂 πέρα από την πλάκα, έμμεσο ψήσιμο με δύο καυστήρες δεν παίζει για καμμία πικανια? Δεδομένου ότι η ψησταριά από ότι ακούω πιάνει μεγάλες θερμοκρασίες εύκολα. Επίσης θέλω να ρωτήσω όσους την έχουν πόσο επηρεάζεται η φωτιά από τον αέρα, γιατί μένω πάνω σε ένα λόφο και το σπίτι το ρημαζει ο αέρας, νότιος και δυτικός. Από όσα review έχω δει φαίνεται ο κάδος της weber από κάτω να είναι εντελώς κλειστός, φαντάζομαι δεν θα έχει θέμα με τον αέρα... 

Μια χαρα κανεις εμεσο ψησιμο και με τους δυο. Απλα στη μεση του χρονου γυριζεις το κρεας 180μοιρες να γινει ομοιομορφο. Εχεις ο κολλητος μου τη genesis 210 και εχουμε φτιαξει πολλες φορες. Και γω στη δικη μου σκεψου αν ψησω κατι μικρο αναβω το μεσαιο καυστηρα μονο και βαζω το κρεας σε μια ακρη και κανω οτι σου εγραψα πριν.

Δεν θα μπορεις να κανεις εμεσο με σουβλα, εκτος αν βαλεις κατω απο το κρεας που γυριζει καμια μαντεμενια πλακα να κοβει την φλογα.

Αν και η προταση μου ειναι να πας απ ευθειας στην spirit 310 αν μπορεις να ανεβεις. Βλακεια ειναι να σε τρωει οτι πηρες τη μικρη και σε κανα δυο χρονια να ψαχνεις πιο μεγαλη.

@aloop δεν βρισκω λογο να μην κανεις δουλεια. Εγω σκεφτομουν να δοκιμασω και μαντεμενιο τηγανι αναποδα το βραδυ για πιτσα απο περιέργεια.

@zanskou αμα θες καλη πιτσα πρεπει να τη φτιαξεις μονος σου. Σιγα, με σωστες δοσολογιες σε μια ωρα εχεις ζυμη για απλη πιτσα.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 3
Δημοσ.

Θέμα με τον αέρα έχουν? Δλδ να φυσάει και να βλέπεις τις φλόγες από τους καυστήρες να τρεμοπαίζουν. Κοίτα με το ζόρι πήρα έγκριση για τη μικρή 😂 είναι η τρίτη ψησταριά σε 5 χρόνια, δεν με παίρνει. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Θέμα με τον αέρα έχουν? Δλδ να φυσάει και να βλέπεις τις φλόγες από τους καυστήρες να τρεμοπαίζουν. Κοίτα με το ζόρι πήρα έγκριση για τη μικρή 😂 είναι η τρίτη ψησταριά σε 5 χρόνια, δεν με παίρνει. 

Ε αφου δεν αγοραζεις κατι καλο. Γι αυτο σου λεω, θα της πεις θα παρουμε αυτη για να μην αλλαζουμε παλι. Εκανα λαθη και εμαθα πλεον.

Για τον αερα δεν ξερω να σου πω. Ολο το χειμωνα δεν ειχα θεμα, αλλα ειμαι στο δευτερο οροφο.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Υποτίθεται ότι θα έχεις το καπάκι κλειστό. 

Εγώ έχω την spirit 310 από το Πάσχα. Έχει τύχει να ψήσω με πολύ δυνατό αέρα. Είμαι σε ανοιχτωσια και ο βοριάς με τιμωρεί αλύπητα. Θυμάμαι ότι σε μια έντονη ριπή την ώρα που γύριζα το κρέας μου έσβησε. Εκλεισα το καπάκι, την άναψα και δεν είχε πρόβλημα. Δεν ξέρω αν το χειμώνα θα αλλάξω γνώμη αλλά προς το παρόν το μόνο που μπορώ α πω είναι ότι με κλειστό καπάκι δεν έχει θέμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Να το πω αλλιώς, έχετε οπτική επαφή με τις φλόγες των καυστηρων? Φαίνονται δλδ από κάτω? Αν όχι δεν θα έχει και θέμα με τον αέρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Να το πω αλλιώς, έχετε οπτική επαφή με τις φλόγες των καυστηρων? Φαίνονται δλδ από κάτω? Αν όχι δεν θα έχει και θέμα με τον αέρα. 

H δικη μου εχει ενα κοψιμο σαν ημικυκλιο στα flavorized bars για να βλεπεις τη φλογα. Επισης και να σβησει καποιος καυστηρας εχει αυτοματα αναφλεξη με ενα καθετο καυστηρα που ενώνει τους αλλους..

weber-spirit-ii-e-310-gas-grill-firebox-

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να βγάλω μια φώτο τη δική μου από κάτω να δείτε τι εννοώ. Αν φαίνονται μόνο από πάνω δεν υπάρχει θέμα αφού ψήνεις με κλειστό καπάκι. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω. Θα το τσεκαρω όταν επιστρέψω. Πάντως για τον αέρα σκέψου ότι έχει και το προστατευτικό στο λιποσυλλεκτη

• Thanks 1
Δημοσ.

Όπως το βλέπω στα review καταλαβαίνω ότι ο κάδος απλά έχει μια τρύπα από κάτω για τα λίπη και τπτ άλλο, είναι χυτος ενιαίος δλδ και αυτό είναι τεράστιο συν για τη θερμοχωρητικότητα του. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostasiour είπε

Την παρέλαβες; ταιριάζει σωστα;

Ωραία και εγώ μουσαμά θα βάλω προσωρινά και θα περιμένω να μου πεις ευχαριστώ πολυ! 

Αυριο παραλαμβανω ψησταρια και καλυμμα μαζι θα ενημερωσω!

Σχετικα με την εταιρια στα νοτια με τις διαφανες φιαλες που αναφερθηκε απο τους υπολοιπους πως ειναι ακριβη... Υπαρχει αλλη επιλογη για διαφανη φιαλη ? Γιατι και εγω απο εκει πηρα μαλλον και μου φανηκε πολυ τσιμπημενη η τιμη...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsiro7 είπε

Ρε σατανάδες εδώ μέσα, έβαλα την blackbull αγγελία και αφού το υπουργείο οικονομικών έδωσε έγκριση, είμαι ανάμεσα σε weber Spirit e 210 και broil king gem 320. Δώστε τα φώτα σας. 

Η blackbull που είχες ήταν καλή σαν ψησταριά γιατί το σκέφτομαι για πρωτη

3 ώρες πριν, tsiro7 είπε

Η blackbull που είχες ήταν καλή σαν ψησταριά γιατί το σκέφτομαι για πρωτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...