Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2244

  • ilpapacha

    2026

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

50 minutes ago, 26ska said:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Η εστία υπερύθρων κάνει μεγάλη διαφορά;

Ναι είναι πολύ καλό extra στην ψησταριά. Αν τα σκάσεις χοντρά και για υπέρυθρο οπίσθιο καυστήρα, μαζί με την εστία, έκλεισες δεν χρειάζεται τπτ αλλο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

58 λεπτά πριν, 26ska είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Η εστία υπερύθρων κάνει μεγάλη διαφορά;

@vins ελα δικος σου ειναι! Βοηθησε τον...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, 26ska said:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Η εστία υπερύθρων κάνει μεγάλη διαφορά;

ΚΑΙ 3ς καυστηρες κ ματι υπερηθρων , ναι κανει δουλεια

Κάτσε  ο vins θα σου πει 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω τη weber genesis 310. Υπάρχει τρόπος να βάλω κάπως εστία υπερύθρων? Η να αλλάξω το ένα πλαϊνό ή με πατέντα να το βάλω πάνω στο πλαϊνό? Και κάτι που δεν έχω καταλάβει... Η εστία υπερύθρων πως λειτουργει?? Με ρεύμα ή με αέριο? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, nikos16717 είπε

Έχω τη weber genesis 310. Υπάρχει τρόπος να βάλω κάπως εστία υπερύθρων? Η να αλλάξω το ένα πλαϊνό ή με πατέντα να το βάλω πάνω στο πλαϊνό? Και κάτι που δεν έχω καταλάβει... Η εστία υπερύθρων πως λειτουργει?? Με ρεύμα ή με αέριο? 

Αρχικα η weber δεν εχει βγαλει εστια υπερυθρων, μονο κανονικο ματι. Οποτε οτι κανεις πας σε πατεντα.

Αν θες απλο ματι, παιρνεις ενα ηλεκτρικο ή γκαζιου και το ακουμπας πανω σε ενα ραφι.

Αν θες να κανεις πατεντα, πρεπει να βρεις το δεξι ραφι απο Genesis που εχει πλαινο ματι και να το αντικαταστησεις. Εκει λογικα θα μπορεις να βαλεις και καποιο αλλο υπερυθρο, νομιζω η broilking το πουλαει σκετο. Αλλα υπολογισε να σου βγει κανα 500€ ολη αυτη η δουλεια, οποτε δεν αξιζει. Μπορεις βεβαια να πας και το ενα ραφι σε καποιον που φτιαχνει ανοξειδωτες κατασκευες να στο κοψει και να μπει το ματι της broilking. Αλλα θα φαινεται μια βλακεια.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, 26ska είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Η εστία υπερύθρων κάνει μεγάλη διαφορά;

εξαρτάτε ,  η εστία υπέρυθρων  είναι απαραίτητη  σε ψησταριές που  ψήνουν μόνο έμμεσο τρόπο  (αν θυμάμαι καλά απο τις πρώτες εταιρίες που την εφάρμοσαν  είναι η holland grill  και αυτό  λόγο της αδυναμίας να δημιουργήσουν  τις περιβόητες αντιδράσεις Μαγιάρ ) όπως οι ψησταριές πέλλετ  σε κάθε άλλη περίπτωση δεν νομίζω οτι είναι απαραίτητη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

31 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

@vins ελα δικος σου ειναι! Βοηθησε τον...

 

24 λεπτά πριν, sndev είπε

ΚΑΙ 3ς καυστηρες κ ματι υπερηθρων , ναι κανει δουλεια

Κάτσε  ο vins θα σου πει 

Ακόμα δεν πήρα εγώ έγινα και γκουρού; 😂

@26ska Ναι είναι αρκετά σημαντικό και χρήσιμο/πρακτικό το πλαϊνό υπερύθρων. Εκτος των άλλων (θωρακισμα/καψαλισμα κλπ), το λειτουργείς και ως μάτι που δεν επηρεάζεται από τον αέρα  όπως τα απλά (που είναι και άχρηστα ουσιαστικά). Δες την Napoleon Freestyle 365 SIB στα 750€. Αν έχεις μεγαλύτερο budget πας στη σειρά rogue με καλύτερη ποιότητα κατασκευης και επιλογή για οπίσθιο για σούβλα. Το υπερύθρων το πλαϊνό το θεωρώ πιο σημαντικό από τον οπίσθιο προσωπικά αν έπρεπε να επιλέξω.

Εγω έτσι ξεκίνησα και τώρα πάω για την prestige 😅

 

17 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

εξαρτάτε ,  η εστία υπέρυθρων  είναι απαραίτητη  σε ψησταριές που  ψήνουν μόνο έμμεσο τρόπο  (αν θυμάμαι καλά απο τις πρώτες εταιρίες που την εφάρμοσαν  είναι η holland grill  και αυτό  λόγο της αδυναμίας να δημιουργήσουν  τις περιβόητες αντιδράσεις Μαγιάρ ) όπως οι ψησταριές πέλλετ  σε κάθε άλλη περίπτωση δεν νομίζω οτι είναι απαραίτητη

Αν ξεκινήσουμε να μιλάμε έτσι, τίποτα δεν είναι απαραίτητο φίλε. Ούτε οι ψησταριές υγραερίου είναι απαραίτητες, ψήνεις και στο λάκκο. Ούτε και το αυτοκίνητο, πας και με ποδήλατο.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 minutes ago, ηνίοχος said:

εξαρτάτε ,  η εστία υπέρυθρων  είναι απαραίτητη  σε ψησταριές που  ψήνουν μόνο έμμεσο τρόπο  (αν θυμάμαι καλά απο τις πρώτες εταιρίες που την εφάρμοσαν  είναι η holland grill  και αυτό  λόγο της αδυναμίας να δημιουργήσουν  τις περιβόητες αντιδράσεις Μαγιάρ ) όπως οι ψησταριές πέλλετ  σε κάθε άλλη περίπτωση δεν νομίζω οτι είναι απαραίτητη

Όχι ρε συ... Απαραίτητο δε το λες αλλά είναι τρελό +, εγώ που δεν ειχα ποτέ πλέον άλλαξε ο τρόπος κ ο χρόνος στο Μοσχάρι.. Το υπέρυθρο μάτι το θεωρω τρελή ευκολία, το έχω λατρέψει 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και χωρις υπερυθρο θα ψηνεις μια χαρα, δεν ειναι απαραιτητο. Αλλα ειναι τρελο συν θα ελεγα. Εκτος το καλυτερο searing, κανει και πιο ευκολα τηγανισμα. Θα προσθεσω ομως κατι ακομα. Ειναι και σαν επεκταση του συνολικου εμβαδου της σχαρας. Αν το εχεις δλδ μπορεις να ψηνεις και εκει ταυτοχρονα αν ειναι γεματη η σχαρα σου.

Οποτε αν μπορεις go for it. Αν οχι, παλι μια χαρα ψησιματα θα κανεις και χωρις αυτο.

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...