SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Το καλυτερο πιστευω ειναι χημεια μαζι με πιεστικο.Τωρα λογω μετακομισης η ψησταρια ειναι αραγμενη σε μια αυλη κ περιμενει καθαρισμα και μεταφορα στο διαμερισμα.Θα την πλακωσω με πινελο και καθαριστικο και μετα πλυσιμο με το πιεστικο κ πιστευω θα εχει καλο αποτελεσμα. Βαλε before-after φωτογραφιες με το πιεστικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Βαλε before-after φωτογραφιες με το πιεστικο. Μεσα στο Σ/Κ που θα κανω την εικαστικη παρεμβαση ευχαριστως.😉 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Gatilaras είπε μαζι με πιεστικο παντρεμένος φιλαράκι ; αν ναι, εγώ δεν θέλω before-after τώρα αλλά από το καθάρισμα που θα κάνεις στο διαμέρισμα με το πιεστικό btw, εγώ χημικά στον κάδο και τις σχάρες δεν έχω βάλει ποτέ. δεν νιώθω πολύ βολικά το φαγητό που θα φάνε τα παιδιά μου να έχει έρθει σε επαφή με υπολείματα από τέτοιες ουσίες. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από zanskou 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, zanskou είπε παντρεμένος φιλαράκι ; αν ναι, εγώ δεν θέλω before-after τώρα αλλά από το καθάρισμα που θα κάνεις στο διαμέρισμα με το πιεστικό btw, εγώ χημικά στον κάδο και τις σχάρες δεν έχω βάλει ποτέ. δεν νιώθω πολύ βολικά το φαγητό που θα φάνε τα παιδιά μου να έχει έρθει σε επαφή με υπολείματα από τέτοιες ουσίες. Ναι χωρις το επισημο κομματι(οχι ιδιαιτερα υπερ και οι 2) αλλα μαλλον δεν παρατηρησες κατι στο αρχικο ποστ😅 : Το καλυτερο πιστευω ειναι χημεια μαζι με πιεστικο.Τωρα λογω μετακομισης η ψησταρια ειναι αραγμενη σε μια αυλη κ περιμενει καθαρισμα και μεταφορα στο διαμερισμα.Θα την πλακωσω με πινελο και καθαριστικο και μετα πλυσιμο με το πιεστικο κ πιστευω θα εχει καλο αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 συνδυασμός σόδα-λευκό ξύδι δεν είναι πιο οικολογικός/friendly για τέτοια καθαρίσματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 36 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε εξαρταται απο το υλικο του καδου Μία Jamestown Maddox είναι 18 λεπτά πριν, zanskou είπε btw, εγώ χημικά στον κάδο και τις σχάρες δεν έχω βάλει ποτέ. δεν νιώθω πολύ βολικά το φαγητό που θα φάνε τα παιδιά μου να έχει έρθει σε επαφή με υπολείματα από τέτοιες ουσίες. οπότε τρίψιμο με σύρμα και ξέπλυμα με νερό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 29 minutes ago, TechnoState said: συνδυασμός σόδα-λευκό ξύδι δεν είναι πιο οικολογικός/friendly για τέτοια καθαρίσματα? Ναι αλλά αν κάνει δουλειά κ σε τι επίπεδο είναι η σωστή ερώτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Σοδα/ξύδι πάντως ακυρώνει το ένα το άλλο (όξινο/αλκαλικό). Τόσα χρόνια δεν έχω καταλάβει γιατί το προτείνουν, επειδή κάνει αντίδραση και αφρίζει; 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, vins είπε Σοδα/ξύδι πάντως ακυρώνει το ένα το άλλο (όξινο/αλκαλικό). Τόσα χρόνια δεν έχω καταλάβει γιατί το προτείνουν, επειδή κάνει αντίδραση και αφρίζει; 😄 Χτες εβαλα σε βουλωμενο νιπτηρα και εκανε καλη δουλιτσα παντως 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Χτες εβαλα σε βουλωμενο νιπτηρα και εκανε καλη δουλιτσα παντως 😁 🤷♂️🤷♂️🤷♂️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 19 minutes ago, vins said: 🤷♂️🤷♂️🤷♂️ Δικό σουυυυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Gatilaras είπε Ναι χωρις το επισημο κομματι(οχι ιδιαιτερα υπερ και οι 2) αλλα μαλλον δεν παρατηρησες κατι στο αρχικο ποστ😅 : Το καλυτερο πιστευω ειναι χημεια μαζι με πιεστικο.Τωρα λογω μετακομισης η ψησταρια ειναι αραγμενη σε μια αυλη κ περιμενει καθαρισμα και μεταφορα στο διαμερισμα.Θα την πλακωσω με πινελο και καθαριστικο και μετα πλυσιμο με το πιεστικο κ πιστευω θα εχει καλο αποτελεσμα. Κ να συμπληρωσω οτι επειδη οι σχαρες και η πλακα ειναι μαντεμι εννοειται δεν θα συμμετασχουν σε αυτο το πανηγυρακι,θα αναψω μια μικρη καρβουνου που εχω ισα να καψω τα μαντεμια,τριψιμο με βουρτσα,λαδακι κ ετοιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, TechnoState είπε συνδυασμός σόδα-λευκό ξύδι δεν είναι πιο οικολογικός/friendly για τέτοια καθαρίσματα? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και υγρό πιάτων https://www.napoleon.com/en/ca/barbecues/blog/how-deep-clean-your-napoleon-bbq 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δεν πισωγυρίζω τη συζήτηση αλλά γυρίζοντας πεινασμένος σήμερα το βράδυ, καταθέτω το δικό μου σχόλιο για ψήσιμο απευθείας από την κατάψυξη... Συνεχή επίβλεψη, συχνά γυρίσματα και το αποτέλεσμα ίσως πιο ζουμερό από συνήθως. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Κοτοπουλακι κανείς; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα