Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 20,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2222

  • ilpapacha

    2013

  • sndev

    1098

  • ηνίοχος

    585

41 λεπτά πριν, john_shadow είπε

Καμιά πρόταση για μεμβράνες ψησίματος;

Παρε μια μαντεμενια πλακα και εισαι κομπλε.Ασε τις μεμβρανες για ψησιματα,γενικα στα ψησιματα προτιμησε μαντεμι,inox κλπ κλπ

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετα τις προτροπες και τους εξαναγκασμους θα ελεγα, του φιλου με το καπνιστο στηθος γαλοπουλας,σκεφτομαι να το δοκιμασω σε γαλοπουλα κ κοτοπουλο με καπνισμα με κερασια ή μηλια(που εχω καβα).Καμια συμβουλη απο τους πιο εμπειρους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, Gatilaras said:

Μετα τις προτροπες και τους εξαναγκασμους θα ελεγα, του φιλου με το καπνιστο στηθος γαλοπουλας,σκεφτομαι να το δοκιμασω σε γαλοπουλα κ κοτοπουλο με καπνισμα με κερασια ή μηλια(που εχω καβα).Καμια συμβουλη απο τους πιο εμπειρους?

Πιστευω ο φίλος που το κανε κατι θα σκαμπάζει ετσι λαχταριστό που το κατάφερε, ας μοιράσει γνώση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Gatilaras είπε

Μετα τις προτροπες και τους εξαναγκασμους θα ελεγα, του φιλου με το καπνιστο στηθος γαλοπουλας,σκεφτομαι να το δοκιμασω σε γαλοπουλα κ κοτοπουλο με καπνισμα με κερασια ή μηλια(που εχω καβα).Καμια συμβουλη απο τους πιο εμπειρους?

Αναψε ψησταρια να φτασει 150C (το πολυ) στο θερμομετρο του καπακιου, εχοντας δημιουργησει 2 ζωνες ψησιματος φυσικα, μια κρυα και μια ζεστη. Βαλε και το καπνιστιρι σου μεσα να προετοιμαζεται και ενα ταψακι με νερο για υγρασια για το καπνισμα, εφοσον δεν εχεις ηδη καποια ψησταρια με νερο.

Βαλε στο κοτοπουλο το αγαπημενο σου rub, αφου πρωτα το αλειψεις ειτε με λιγο λαδι, ειτε με μουσταρδα, ειτε με καποια καυτερη σαλτσα αν σου αρεσει. Εγω εβαλα λιγο λαδακι και για rub εχω φτιαξει αλατι, πιπερι, σκορδο (ολα γκρανουλε) και εβαλα και λιγη καπνιστη παπρικα. Του καρφωνεις και ενα θερμομετρο και το ρυθμιζεις στους 75C.

To βαζεις στο "κρυο" μερος της ψησταριας (να μην εχει φωτια ακριβως απο κατω δλδ) και περιμενεις να γινει. Ειναι τοσο απλο. Ουτε να ψεκαζεις με νερο, ουτε να το γυριζεις, ουτε να το τυληξεις τπτ. Αστο να γινει...

ΥΓ

Εννοειται οτι αν εχει πετσα, θα παει εκει κυριως ολο το καπνισμα, δεν θα μπει πιο μεσα ευκολα. Οποτε αν εχεις ολοκληρο κοτοπουλο κανε το πεταλουδα να τραβηξει και απο τις δυο πλευρες καπνο.

Κοτοπουλακι ευκολο ειναι. Προσεξε μονο μην περασεις τους 75 πολυ και στεγνωσει. Τπτ αλλο...

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 2
  • Thanks 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

57 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Αναψε ψησταρια να φτασει 150C (το πολυ) στο θερμομετρο του καπακιου, εχοντας δημιουργησει 2 ζωνες ψησιματος φυσικα, μια κρυα και μια ζεστη. Βαλε και το καπνιστιρι σου μεσα να προετοιμαζεται και ενα ταψακι με νερο για υγρασια για το καπνισμα, εφοσον δεν εχεις ηδη καποια ψησταρια με νερο.

Βαλε στο κοτοπουλο το αγαπημενο σου rub, αφου πρωτα το αλειψεις ειτε με λιγο λαδι, ειτε με μουσταρδα, ειτε με καποια καυτερη σαλτσα αν σου αρεσει. Εγω εβαλα λιγο λαδακι και για rub εχω φτιαξει αλατι, πιπερι, σκορδο (ολα γκρανουλε) και εβαλα και λιγη καπνιστη παπρικα. Του καρφωνεις και ενα θερμομετρο και το ρυθμιζεις στους 75C.

To βαζεις στο "κρυο" μερος της ψησταριας (να μην εχει φωτια ακριβως απο κατω δλδ) και περιμενεις να γινει. Ειναι τοσο απλο. Ουτε να ψεκαζεις με νερο, ουτε να το γυριζεις, ουτε να το τυληξεις τπτ. Αστο να γινει...

ΥΓ

Εννοειται οτι αν εχει πετσα, θα παει εκει κυριως ολο το καπνισμα, δεν θα μπει πιο μεσα ευκολα. Οποτε αν εχεις ολοκληρο κοτοπουλο κανε το πεταλουδα να τραβηξει και απο τις δυο πλευρες καπνο.

Κοτοπουλακι ευκολο ειναι. Προσεξε μονο μην περασεις τους 75 πολυ και στεγνωσει. Τπτ αλλο...

Λογικα μεχρι να βρω το κολπο θα παιξω με κλασσικο στηθος κοτοπουλο,επειτα θα παω στο γαλοπουλο που ειναι στον καταψυκτη μην παει κ ετσι κριμα ειναι αλλα θα παιξω με κομματι ξυλο μιας κ υπαρχουν ηδη απο κλαδεματα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέρει κανείς αν η coral gas prime η γκρι πωλείται σε ιδιώτες ή μόνο σε επαγγελματίες;

Επίσης έχω δει και μια υαλονημάτων της petrogaz με  προπάνιο αν και διαβάζω οτι είναι πανάκριβη και δεν ξέρω αν αξίζει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Ξέρει κανείς αν η coral gas prime η γκρι πωλείται σε ιδιώτες ή μόνο σε επαγγελματίες;

Επίσης έχω δει και μια υαλονημάτων της petrogaz με  προπάνιο αν και διαβάζω οτι είναι πανάκριβη και δεν ξέρω αν αξίζει..

Η prime η γκρι (προπάνιο) κανονικά πωλείται σε ιδιώτες και είναι εξαιρετική σε ευκολία χρήσης. 

Προσωπικά τα έτοιμα rubs τα θεωρώ υπερτιμημένα παρεμπιπτόντως. Σίγουρα είναι ευκολία, αλλά στην πλειοψηφία των καλών κρεάτων, αν έχεις ανθό αλατιού, φρεσκοτριμμένο πιπερι και λίγη σκόνη σκόρδου και κρεμμυδιού μπορείς να πετύχεις εξαιρετικό αποτέλεσμα. Προσωπικά προσθέτω συνηθως και σουμακ , καθως και καπνιστή πάπρικα σε πουλερικά και είμαι άρχοντας πολύ πιο οικονομικά. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι μπορουμε να εχουμε στην καταψυξη για αμμεση χρηση στην ψησταρια; Εννοω κατευθειαν πανω στη σχαρα ..Φανταζομαι μπιφτεκια σιγουρα, καλαμακια χοιρινα κοτοσουβλακια κεμπαπ τι αλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, energy52 είπε

Τι μπορουμε να εχουμε στην καταψυξη για αμμεση χρηση στην ψησταρια; Εννοω κατευθειαν πανω στη σχαρα ..Φανταζομαι μπιφτεκια σιγουρα, καλαμακια χοιρινα κοτοσουβλακια κεμπαπ τι αλλο;

Τα κρεατικά αποφεύγουμε να τα βάζουμε κατευθείαν από τη συντήρηση, πόσο μάλλον κατεψυγμένα!!

Επεξ/σία από gktriant
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, gktriant είπε

Τα κρεατικά αποφεύγουμε να τα βάζουμε κατευθείαν από τη συντήρηση, πόσο μάλλον κατεψυγμένα!!

Δεν ισχύει αυτό. Έχω βάλει άπειρες φορές μπιφτέκια κλπ χωρίς κανένα απολύτως θέμα. Ο Guga μάλιστα είχε κάνει και ένα βίντεο από όσο θυμάμαι που ουσιαστικά κατέλυε και το «τα αφήνουμε να πάρουν θερμοκρασια δωματιου».

Για πείτε τώρα, να μεταθέσω για ακόμη αργότερα την αγορά νέας υγραερίου και να πάρω την πελετ Jamestown;
Αποτρεψτε με σας παρακαλώ 🤣🤣🤣

Επεξ/σία από vins
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 minutes ago, vins said:

Δεν ισχύει αυτό. Έχω βάλει άπειρες φορές μπιφτέκια κλπ χωρίς κανένα απολύτως θέμα. Ο Guga μάλιστα είχε κάνει και ένα βίντεο από όσο θυμάμαι που ουσιαστικά κατέλυε και το «τα αφήνουμε να πάρουν θερμοκρασια δωματιου».

Για πείτε τώρα, να μεταθέσω για ακόμη αργότερα την αγορά νέας υγραερίου και να πάρω την πελετ Jamestown;
Αποτρεψτε με σας παρακαλώ 🤣🤣🤣

Όχι να τη πάρεις τώρα να δεις το φως το αληθινό κ Μη μαζεύεις σαβούρες 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...