Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/3/2023 στις 8:16 ΜΜ, katbo είπε

Σήμερα είχε γενέθλια η Napoleon μου και είπα να της κάνω δώρο έναν καλό καθαρισμό. Παρατήρησα λοιπόν στην εσωτερική πλευρά από το καπάκι αυτό που βλέπετε στις φωτό:

Downloads_00003.jpg.a305fdce8d108397c179e5a1c0ccebd6.jpgDownloads_00002.jpg.e1f37be7b28f2f5160b39ed4ed61a1c3.jpgDownloads_00001.jpg.2520a6e973d17e4a5a99d3cdbdb218b8.jpg

Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Όταν το έτριβα έφευγαν κομμάτια, σαν να ήταν μπογιά, είναι λογικό αυτό; Το άφησα έτσι οπως είναι, δεν το έτριψα άλλο αλλά μήπως είναι λιπος και να το τρίψω να φύγει όλο;

Επίσης διάβασα στο site της Napoleon οτι για καλό καθαρισμό βουτάμε τις σχάρες σε λεκάνη με νερό και σαπούνι και τις καθαρίζουμε. Είναι σίγουρα καλό αυτό για τις μαντεμένιες σχάρες της Rogue;

 

αυτό  ξεκάθαρα είναι κάποιου είδους επίστρωση ή και χρώμα  που εφυγε  με τη χρήση κάποιου διαλύτη ,  δεν ξέρω αν περιλαμβάνεται  μέσα στην εγγύηση  , σίγουρα όμως θα πρέπει να αφαιρεθεί   για να μην φτάσει να το βρήσκεις στο φαγητό σου

11 ώρες πριν, prapasgiorgos είπε

Καλησπέρα σε όλους! Εχω μια q3200 και μια spirit 2 E310 στον πατέρα μου. Q3200 με μείγμα φτάνει 300 και βαθμούς ενώ η E310 με προπάνιο φτάνει μέχρι 250. Βαθμό παραπάνω δεν πάει. Και οι δύο είναι prime coral gas με σταθερούς ρυθμιστές. Στην αρχή στο προπάνιο μου δωσαν έναν ρυθμιζόμενο ρυθμιστή όπως ο προηγούμενος που ανέβασε και έκαιγε σαν τρελή στα τέρματα αλλά δεν μπορούσα να τον ρυθμίσω σωστά και πήρα τον σταθερό και φτάνει μέχρι 250. Φταίει κάτι; Είναι κάτι λάθος; έχει και παραπάνω καυστήρες.. 

δεν νομίζω οτι υπάρχει  κάτι λάθος ,  είναι δυο διαφορετικές ψησταριές  και είναι λογικό  να  δείχνουν διαφορετικές  ενδεικτικές  θερμοκρασίες ,  για να κάνεις σωστή συγκριση  θα πρέπει να μετρήσεις την θερμοκρασία στην επιφάνεια της σχάρας  ή ακόμη ποιο ευκολα  τον χρόνο  ψησίματος  που τελικά αυτό είναι που μας ενδιαφέρει
 

  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2318

  • ilpapacha

    2066

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Κάνε έναν έλεγχο στο θερμόμετρο, με βραστό νερό, εάν δείχνει την σωστή θερμοκρασία. Επίσης δοκίμασε να κάνεις reset τον ρυθμιστή 

 

Διάβασα στα προηγούμενα κάποιος που έγραφε ότι με το προπάνιο δεν ανεβάζει τόσο πολύ όσο με το μείγμα αν κατάλαβα σωστά. Ισχυει κάτι τέτοιο; 

Δημοσ.

ερωτηση για μερακληδες

εμενα εχει μαντεμενιες σχαρες, μετα απο καθε ψησιμο τριψιμο με την βουρτσα και 5-10 λεπτα καψιμο πριν την κλεισω. Περιστασιακα, σκουπισμα με χαρτι κουζινας και περασμα με ηλιελαιο. Αλλα μονο το επανω μερος που ερχονται σε επαφη τα κρεατα. (οσα βλεπει η πεθερα)🙂

το κατω μερος των σχαρων το καθαριζουμε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tutuyo είπε

το κατω μερος των σχαρων το καθαριζουμε?

κάθε Χριστούγεννα & Πάσχα 🤣

Εγώ μια στο τόσο κάνω τις σχάρες με σφουγγάρι (τις στεγνώνω άμεσα), οπότε τις καθαρίζω πάνω κάτω

  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφηνω αυτο εδω για να μην πανικοβαλουμε τον κοσμο χωρις λογο.

https://consumer-care.weber.com/hc/en-us/articles/360023605572-Why-is-the-inside-of-my-lid-peeling-#:~:text=As you use your grill,to flake or peel off.

image.png.ca3ddd3d036ea5824f67d430e7baaa90.png

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ηνίοχος είπε
Στις 25/3/2023 στις 8:16 ΜΜ, katbo είπε

αυτό  ξεκάθαρα είναι κάποιου είδους επίστρωση ή και χρώμα  που εφυγε  με τη χρήση κάποιου διαλύτη ,  δεν ξέρω αν περιλαμβάνεται  μέσα στην εγγύηση  , σίγουρα όμως θα πρέπει να αφαιρεθεί   για να μην φτάσει να το βρήσκεις στο φαγητό σου

κι ομως δεν είναι. το διπλοτσεκαρα, ειναι λιπος κολλημένο, κολλαει κιολας, φευγει ομως με τον ατμοκαθαριστη και αποκαλυπτεται απο μεσα το μαυρο γυαλισμενο μεταλλο.Συμφωνω οτι πρεπει να αφαιρεθεί, αλλα δεν ειναι επιστρωση-χρωμα και δεν εχω βαλει ποτε κανενα χημικο εξαλλου

  • Like 5
Δημοσ.

Καλησπερα, πριν κανω την αγορα ψησταριας θα ηθελα να ρωτησω παιδια εαν καποιος απο εσας εχει την ψησταρια σε ταρατσα και οχι σε μπαλκονι.Η αληθεια ειναι οτι με προβληματιζει ειδικα τους καλοκαρινους μηνες η μπουκαλα στον ηλιο.Υποψιν οτι πιθανον να ειναι κατω απο περγκολα...αλλα αν δεν υπαρχει περγκολα ειναι προβλημα?Sorry αν εχω ποσταρει σε λαθος σημειο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pitgeo είπε

Καλησπερα, πριν κανω την αγορα ψησταριας θα ηθελα να ρωτησω παιδια εαν καποιος απο εσας εχει την ψησταρια σε ταρατσα και οχι σε μπαλκονι.Η αληθεια ειναι οτι με προβληματιζει ειδικα τους καλοκαρινους μηνες η μπουκαλα στον ηλιο.Υποψιν οτι πιθανον να ειναι κατω απο περγκολα...αλλα αν δεν υπαρχει περγκολα ειναι προβλημα?Sorry αν εχω ποσταρει σε λαθος σημειο

Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα με 40-45 βαθμους

image.png.c613aa855fd6476d62f47dad6a80857f.png

Δημοσ.
8 ώρες πριν, prapasgiorgos είπε

Διάβασα στα προηγούμενα κάποιος που έγραφε ότι με το προπάνιο δεν ανεβάζει τόσο πολύ όσο με το μείγμα αν κατάλαβα σωστά. Ισχυει κάτι τέτοιο; 

Ισχύει, όμως η διαφορά που αναφέρεις στις δικές σου ψησταριές είναι πολύ μεγάλη.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, katbo είπε

κι ομως δεν είναι. το διπλοτσεκαρα, ειναι λιπος κολλημένο, κολλαει κιολας, φευγει ομως με τον ατμοκαθαριστη και αποκαλυπτεται απο μεσα το μαυρο γυαλισμενο μεταλλο.Συμφωνω οτι πρεπει να αφαιρεθεί, αλλα δεν ειναι επιστρωση-χρωμα και δεν εχω βαλει ποτε κανενα χημικο εξαλλου

Μακάρι να είναι όπως τα λες , έχει αναφερθεί ξανά  αντίστοιχο περιστατικό για το οποίο η εδώ αντιπροσωπεία το χαρακτηρίζει φυσιολογική φθορά μετά από χρήση ενός χρόνου 

Δημοσ.
Στις 27/3/2023 στις 1:36 ΜΜ, Melinbonian είπε

Καλυτερη η χειροτερη απο την 4+1 ? Απο το λινκ σου , τα 2 πλευρικα ειναι λιγο too much αλλα μαρεσει που εχει διαφανες 'καπακι' και το σκεφτομαι (αν και θα ηθελα 4+1)

https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-maddox-4-1-me-4-1-kaystires-124056

Κανεις αποψη για μεταξυ των δυο? 3+2 με κρσυταλλο καπακι η 4+1 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, tutuyo είπε

ερωτηση για μερακληδες

εμενα εχει μαντεμενιες σχαρες, μετα απο καθε ψησιμο τριψιμο με την βουρτσα και 5-10 λεπτα καψιμο πριν την κλεισω. Περιστασιακα, σκουπισμα με χαρτι κουζινας και περασμα με ηλιελαιο. Αλλα μονο το επανω μερος που ερχονται σε επαφη τα κρεατα. (οσα βλεπει η πεθερα)🙂

το κατω μερος των σχαρων το καθαριζουμε?

Εγώ όταν προσπαθώ να τις σκουπίσω με χαρτί κουζίνας για να βγάλω την μαυρίλα, το χαρτί σκίζετε και κολλάει πάνω στις σχαρες. Υπάρχει κανα κολπο; Η να τις σκουπιζω με κάτι αλλο;

Επεξ/σία από geornirv
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, geornirv είπε

Εγώ όταν προσπαθώ να τις σκουπίσω με χαρτί κουζίνας για να βγάλω την μαυρίλα, το χαρτί σκίζετε και κολλάει πάνω στις σχαρες. Υπάρχει κανα κολπο; Η να τις σκουπιζω με κάτι αλλο;

Δεν ειναι αρκετα "λαδωμενες" οι σχαρες σου, στην αναγκη λαδωσε τις λιγο και μετα περνα με ενα χαρτακι, και στο τελος βαλε λαδι παλι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...