ηνίοχος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, sndev είπε σε ευχαριστώ, οχι δεν το κοίταξα καν γτ ειναι καινούρια θεωρητικά δεν θα εχει πρόβλημα αλλα είναι καλή η ιδέα σου , να του ρίξω μια ματιά μπας και.. Εάν η φωτιά στους καυστήρες έχει μπλέ χρώμα τότε είναι σωστά ρυθμισμένη έχει σωστή καύση και την καλύτερη απόδοση / θερμοκρασία , άρα δεν θα έχεις κάποιο όφελος , Για να έχεις μεγαλύτερη απόδοση θα πρέπει να αυξήσεις την πίεση αλλάζοντας τον ρυθμιστή , προσοχή όμως η πίεση δεν πρέπει σε καμία να υπερβαίνει τα 50mb ( αναγράφεται πάνω στον ρυθμιστή ) το πιθανότερο είναι ότι να δεις σημαντική αύξηση στην θερμοκρασία δεν ξέρω όμως εάν θα μπορέσει να την διαχειριστεί η ψησταριά σου έτσι ώστε να μπορείς να ψήνεις χωρίς αναφλέξεις . Το πρόβλημα σου ( όπως το αντιλαμβάνομαι ) είναι μάλλον κακής αρχικής σχεδίασης της ψησταριάς , και συγκεκριμένα στο κάτω μέρος της με τα λεπτά αποσπώμενα μέρη που στην ουσία λειτουργούν σαν εναλλάκτες και όχι σαν συσσωρευτές θερμοκρασίας 1
sndev Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Εάν η φωτιά στους καυστήρες έχει μπλέ χρώμα τότε είναι σωστά ρυθμισμένη έχει σωστή καύση και την καλύτερη απόδοση / θερμοκρασία , άρα δεν θα έχεις κάποιο όφελος , Για να έχεις μεγαλύτερη απόδοση θα πρέπει να αυξήσεις την πίεση αλλάζοντας τον ρυθμιστή , προσοχή όμως η πίεση δεν πρέπει σε καμία να υπερβαίνει τα 50mb ( αναγράφεται πάνω στον ρυθμιστή ) το πιθανότερο είναι ότι να δεις σημαντική αύξηση στην θερμοκρασία δεν ξέρω όμως εάν θα μπορέσει να την διαχειριστεί η ψησταριά σου έτσι ώστε να μπορείς να ψήνεις χωρίς αναφλέξεις . Το πρόβλημα σου ( όπως το αντιλαμβάνομαι ) είναι μάλλον κακής αρχικής σχεδίασης της ψησταριάς , και συγκεκριμένα στο κάτω μέρος της με τα λεπτά αποσπώμενα μέρη που στην ουσία λειτουργούν σαν εναλλάκτες και όχι σαν συσσωρευτές θερμοκρασίας Η φωτιά είναι μια χαρά για τα δεδομένα της, με μπλε χρώμα όπως τη περιγράφεις. τώρα με την αναδουλειά λόγο κορονοιου έψαξα κ είδα πολύ youtube για να δω τη παίζει με τους καυστήρες κ εκτός αυτου επειδή είμαι μαστροχαλαστης το έψαξα κ στην campigaz κάλως η κακός δε μπορείς να δόσεις "εξτρά αέρα" είναι φιξ οι τρύπες. το απόγευμα πήγα να αλλάξω μπουκάλα κ πηρα κ δεύτερο ρυθμιστή ο οποίος γράφει πανω 30 bar ,μακάρι να είχες κανει πιο νωρις το ποστ να μη πέταγα λευτα να πήγαινα κατευθείαν σε κάτι πιο "δυνατο". Δεν ήξερα καν οτι υπάρχουν θεωρούσα ολοι οι ρυθμιστές για bbq είναι φιξ. Αύριο θα τον δοκιμάσω μπας και.. Επιπλέον σκεφτομαι μήπως παίζει ρόλο κ το μήκος του σωλήνα αν τον μικρενα λίγο (1 μέτρο είναι ) Ναι, το πρόβλημα μου το έχεις καταλάβει πλήρως κ το περιέγραψες πολύ καλύτερα κ απο εμένα που το ζω. ο κάδος δεν συσσωρεύει θερμοκρασία!! Αποτέλεσμα αν ανοίξω καπάκι για λιγο να γυρισω κρέας να φτιάξω κάτι, οι 220 βαθμοί μέχρι να το κλείσω έχει πέσει στους 180. το παράδοξο... στο σύνολο της αντικειμενικα για το μέσο χρήστη ψήνει μια χαρά γευστικά χωρίς αναφλέξεις κ έχει σχεδόν ίδια θερμοκρασία σε όλη την επιφάνεια (btw στο σιτε της campigaz το λέει σαν ατου ότι έχει ίδια θερμοκρασία 250 βαθμούς σε όλη την επιφάνεια αρα συμπεραίνω οτι το max της είναι 250 λόγο κάδου.. για την ακρίβεια παίζει 240-255 από ακρη σε άκρη μετρημένο με πιστόλι laser). θα μου πεις τι γρινιαζεις.. ε δεν ειμαι μέσος χρηστης κ θελω μεγαλες θερμοκρασιες. τις προαλες ειχα rib eye 60 ημερων black Angus , εξωτερικά επιβάλετε να είναι "crispy" κ μέσα το ήθελα 57 -58 βαθμούς μαξ. ε αυτό το καταφέρνω μονο σε υψηλή θερμοκρασία , οποτε αναγκαστικά το έψησα ως τους 53 κ έδωσα χρώμα με φλόγιστρο μεχρι που έπιασε κ θερμοκρασία μεσα. αν ειναι να χρησημοποιω φλόγιστρο κ να με κοιτάνε απτα μπακλονια ο τρελός ο πυρομανης ας το κάνω τουλάχιστον στο sous vide που είναι ιδια τεχνική τελειώματος κ βγαίνει κ πιο γευστικό! 1
zeys13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, voliotis_gr είπε Μάλλον για να κερδίζουν απο τα αναλώσιμα .Δε βλέπω το λόγω να μη βάλεις μέσα στο ταψακι αλουμινόχαρτο εγώ αυτό κάνω.Εξάλλου εκεί που είναι δεν επηρεάζει απολυτος τιποτα Ίσως και να μην κάνει, θυμάμαι παλιότερα σε φούρνο κουζίνας έγραφε να μην ακουμπάει το αλουμινόχαρτο με την εμαγιε επικάλυψη του φούρνου. Μου φαίνεται ότι είναι η ίδια επίστρωση με τους λιποσυλλέκτες. Τώρα για το τι ισχύει δε ξέρω
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, sndev είπε Θα μου πεις τι γρινιαζεις.. ε δεν ειμαι μέσος χρηστης κ θελω μεγαλες θερμοκρασιες. τις προαλες ειχα rib eye 60 ημερων black Angus , εξωτερικά επιβάλετε να είναι "crispy" κ μέσα το ήθελα 57 -58 βαθμούς μαξ. ε αυτό το καταφέρνω μονο σε υψηλή θερμοκρασία , οποτε αναγκαστικά το έψησα ως τους 53 κ έδωσα χρώμα με φλόγιστρο μεχρι που έπιασε κ θερμοκρασία μεσα. αν ειναι να χρησημοποιω φλόγιστρο κ να με κοιτάνε απτα μπακλονια ο τρελός ο πυρομανης ας το κάνω τουλάχιστον στο sous vide που είναι ιδια τεχνική τελειώματος κ βγαίνει κ πιο γευστικό! Οταν εχεις τετοιες μπριζολες κατεβασε τη μια σχαρα να πατησει πανω στους ανακλαστηρες. Λογικα θα πιασει μεγαλυτερη θερμοκρασια. Εναλλακτικα μαντεμενιο τηγανι με βουτυρο μεσα. Ή πιο ψαγμενα της ριχνεις εξωτερικα λαδι ή βουτυρο να σταζει και να δημιουργει αναφλεξεις Παντως για να πετυχεις ωραια κρουστα χωρις να περασεις το medium rare χρειαζεσαι χοντρο κομματι. Σε λεπτα δυσκολο σε ψησταρια γκαζιου, εκτος αν εχει και αυτες τις υπερυθρες που πιανουν 800-900 βαθμους. Επισης μπορεις να την εχεις ψυγειο πριν την ψησεις ετσι ωστε να αργησει να πιασει θερμοκρασια μεσαμ οποτε να εχεις περισσοτερη ωρα για searing. Δες το βιντεο εδω. Πρωτα την βαφτιζει στο βουτυρο κλαριφιε και μετα τη βαζει πανω απο καυτη σχαρα με ανοιχτο καπακι οση ωρα κανει searing. Αυτο για να την ψησει μονο εξωτερικα. Και μετα indirect μεχρι να φτασει θερμοκρασια. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από SagoniasSlutRos 2
Astronautis Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Οταν εχεις τετοιες μπριζολες κατεβασε τη μια σχαρα να πατησει πανω στους ανακλαστηρες. Λογικα θα πιασει μεγαλυτερη θερμοκρασια. Εναλλακτικα μαντεμενιο τηγανι με βουτυρο μεσα. Ή πιο ψαγμενα της ριχνεις εξωτερικα λαδι ή βουτυρο να σταζει και να δημιουργει αναφλεξεις Παντως για να πετυχεις ωραια κρουστα χωρις να περασεις το medium rare χρειαζεσαι χοντρο κομματι. Σε λεπτα δυσκολο σε ψησταρια γκαζιου, εκτος αν εχει και αυτες τις υπερυθρες που πιανουν 800-900 βαθμους. Δες το βιντεο εδω. Πρωτα την βαφτιζει στο βουτυρο κλαριφιε και μετα τη βαζει πανω απο καυτη σχαρα με ανοιχτο καπακι οση ωρα κανει searing. Αυτο για να την ψησει μονο εξωτερικα. Και μετα indirect μεχρι να φτασει θερμοκρασια. Είσαστε μαστόρια, όχι αστεία πράγματα!😃 Εγώ πάλι θα πω στο φίλο sndev ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους. Εδώ όπου βρακί είναι η μπριζόλα και κώλος η ψησταριά... 1 ώρα πριν, zeys13 είπε Ίσως και να μην κάνει, θυμάμαι παλιότερα σε φούρνο κουζίνας έγραφε να μην ακουμπάει το αλουμινόχαρτο με την εμαγιε επικάλυψη του φούρνου. Μου φαίνεται ότι είναι η ίδια επίστρωση με τους λιποσυλλέκτες. Τώρα για το τι ισχύει δε ξέρω Ο λιποσυλλεκτης στην weber spirit δεν είναι εμαγιέ. Είναι αλουμίνιο η κάτι αντίστοιχο ανοξείδωτο. Βρήκα και εγώ σανιτας ταψακι που είναι μεγαλύτερο και το προσάρμοσα λίγη προσπάθεια γιατί το συρτάρι του λιποσυλλεκτη είναι πολύ εφαρμοστό. Πάντως δεν δέχομαι να σου λέει ο κατασκευαστής μην βάλεις αλουμινόχαρτο αλλά δεν εξηγεί ποιο είναι το πρόβλημα. Μου φαίνεται εκ του πονηρού, ειδικά όταν τα ταψακια της Weber ειναι εξωφρενικά ακριβά. Αναρωτιέμαι αν το πρόβλημα το έχουμε μόνο εμείς με Weber. Η Broil King τι έχει;
voliotis_gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zeys13 είπε Ίσως και να μην κάνει, θυμάμαι παλιότερα σε φούρνο κουζίνας έγραφε να μην ακουμπάει το αλουμινόχαρτο με την εμαγιε επικάλυψη του φούρνου. Μου φαίνεται ότι είναι η ίδια επίστρωση με τους λιποσυλλέκτες. Τώρα για το τι ισχύει δε ξέρω Στη weder για λιποσυλλεκτη έχει μια inox βαση συρταρωτη και μέσα ενα ταψακι αλουμινίου το οποίο δεν έρχεται σε επαφη με το χώρο καυσης ο οποιος δεν ειναι εμαγιε αλλα αλουμινιο οποτε το αλουμινόχαρτο δεν ακουμπάει πουθενα Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από voliotis_gr
zeys13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, Astronautis είπε Είσαστε μαστόρια, όχι αστεία πράγματα!😃 Εγώ πάλι θα πω στο φίλο sndev ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους. Εδώ όπου βρακί είναι η μπριζόλα και κώλος η ψησταριά... Ο λιποσυλλεκτης στην weber spirit δεν είναι εμαγιέ. Είναι αλουμίνιο η κάτι αντίστοιχο ανοξείδωτο. Βρήκα και εγώ σανιτας ταψακι που είναι μεγαλύτερο και το προσάρμοσα λίγη προσπάθεια γιατί το συρτάρι του λιποσυλλεκτη είναι πολύ εφαρμοστό. Πάντως δεν δέχομαι να σου λέει ο κατασκευαστής μην βάλεις αλουμινόχαρτο αλλά δεν εξηγεί ποιο είναι το πρόβλημα. Μου φαίνεται εκ του πονηρού, ειδικά όταν τα ταψακια της Weber ειναι εξωφρενικά ακριβά. Αναρωτιέμαι αν το πρόβλημα το έχουμε μόνο εμείς με Weber. Η Broil King τι έχει; Λάθος ανακλαστήρες εννοούσα, το ταψάκι το κάλυψα με αλουμινόχαρτο, και σε κάθε 1-2 ψησίματα αλλαγή και πλύσιμο.
voliotis_gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, zeys13 είπε Λάθος ανακλαστήρες εννοούσα, το ταψάκι το κάλυψα με αλουμινόχαρτο, και σε κάθε 1-2 ψησίματα αλλαγή και πλύσιμο. OK..Εμεις καλα ειναι να εξηγούμε-αναλύουμε καποια θεματα ωστε να βοηθαμε στην επιλογη ψησταριας και τους υποψηφιους αγοραστες....
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Παιδια ειπαμε να αγοραζουμε weber/broilking λογω ποιοτητας κατασκευης, ψησιματος κλπ κλπ, αλλα οχι να μας πιανουν τον κ*λο σε ταψακια και τσιμπηδες που δεν κανουν τπτ διαφορετικο απο τα φτηνα της αγορας. Aν τα εβρισκα με 4-5ευρω τα 10 ταψακια οπως στο εξωτερικο θα τα επαιρνα, γιατι θα μου εβγαζαν πανω απο ενα χρονο. Εδω θελεις 15€... 1
Astronautis Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, zeys13 είπε Λάθος ανακλαστήρες εννοούσα, το ταψάκι το κάλυψα με αλουμινόχαρτο, και σε κάθε 1-2 ψησίματα αλλαγή και πλύσιμο. Στους διάχυτες (νομίζω ότι είναι πιο σωστός όρος από το ανακλαστήρας, αλλά και σίγουρος δεν είμαι) δεν έχω βάλει τίποτα. Επειδή αναπτύσεται πολύ υψηλή θερμοκρασία δεν θα έβαζα αλουμινόχαρτο. Βασικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τους καλύψεις με οτιδήποτε. Η δουλειά τους είναι ακριβώς να πέφτει ο χυμός από το φαγητό και να τον εξατμιζουν. Όταν δοκίμασα να τους πλύνω στο νεροχύτη μετά από ψησίματα αρνιού, χοιρινού, ψαριού έβγαλαν πολύ στάχτη. Μουλιασμα σε σαπουνονερο ένα βράδυ και ελαφρύ τρίψιμο με την συρμάτινη πλευρά του σφουγγαριού. Και να μείνουν κάποια σημάδια καμμένου δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Επίσης η γυναίκα μου έχει εφαρμόσει μια μέθοδο καθαρισμού με σόδα για τα εμαγιέ ταψιά της κουζίνας που τα κάνει σαν καινούρια και μάλλον θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά. Θα αναφέρω οδηγίες μετά τη δοκιμή. Σχετικά με μαντεμενια πλάκα: γλυκοκοιταζω αυτό εδώ. Έχει κανείς άποψη; Θέλω να ψήνω πίτσα και ότι άλλο δεν μπορεί να μπει στη σχάρα. https://www.amazon.de/LODGE-Cast-Iron-Pizza-Pre-Seasoned-Diam/dp/B0000E2V3X/ref=mp_s_a_1_13?dchild=1&keywords=lodge+cast+iron+pizza+pan&qid=1588838631&sr=8-13 Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από Astronautis
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Astronautis είπε Σχετικά με μαντεμενια πλάκα: γλυκοκοιταζω αυτό εδώ. Έχει κανείς άποψη; Θέλω να ψήνω πίτσα και ότι άλλο δεν μπορεί να μπει στη σχάρα. https://www.amazon.de/LODGE-Cast-Iron-Pizza-Pre-Seasoned-Diam/dp/B0000E2V3X/ref=mp_s_a_1_13?dchild=1&keywords=lodge+cast+iron+pizza+pan&qid=1588838631&sr=8-13 Pizza roman & american style θα ψησεις μια χαρα, οπως και οτιδηποτε αλλο που δεν μπαινει σε σχαρα οπως ειπες. Το βαζεις φουρνο, bbq, ματια κουζινας, φωτια, καρβουνα, οπου θες. Η lodge ειναι απο τις top εταιριες οποτε η ποιοτητα θα ειναι σιγουρα καλη. Αν το προσεχεις θα το παρουν τα παιδια σου και τα εγγονια σου... Εχω 2 τηγανια και ειναι φοβερα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από SagoniasSlutRos
kostasbm Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, sndev είπε Η φωτιά είναι μια χαρά για τα δεδομένα της, με μπλε χρώμα όπως τη περιγράφεις. τώρα με την αναδουλειά λόγο κορονοιου έψαξα κ είδα πολύ youtube για να δω τη παίζει με τους καυστήρες κ εκτός αυτου επειδή είμαι μαστροχαλαστης το έψαξα κ στην campigaz κάλως η κακός δε μπορείς να δόσεις "εξτρά αέρα" είναι φιξ οι τρύπες. το απόγευμα πήγα να αλλάξω μπουκάλα κ πηρα κ δεύτερο ρυθμιστή ο οποίος γράφει πανω 30 bar ,μακάρι να είχες κανει πιο νωρις το ποστ να μη πέταγα λευτα να πήγαινα κατευθείαν σε κάτι πιο "δυνατο". Δεν ήξερα καν οτι υπάρχουν θεωρούσα ολοι οι ρυθμιστές για bbq είναι φιξ. Αύριο θα τον δοκιμάσω μπας και.. Επιπλέον σκεφτομαι μήπως παίζει ρόλο κ το μήκος του σωλήνα αν τον μικρενα λίγο (1 μέτρο είναι ) Ναι, το πρόβλημα μου το έχεις καταλάβει πλήρως κ το περιέγραψες πολύ καλύτερα κ απο εμένα που το ζω. ο κάδος δεν συσσωρεύει θερμοκρασία!! Αποτέλεσμα αν ανοίξω καπάκι για λιγο να γυρισω κρέας να φτιάξω κάτι, οι 220 βαθμοί μέχρι να το κλείσω έχει πέσει στους 180. το παράδοξο... στο σύνολο της αντικειμενικα για το μέσο χρήστη ψήνει μια χαρά γευστικά χωρίς αναφλέξεις κ έχει σχεδόν ίδια θερμοκρασία σε όλη την επιφάνεια (btw στο σιτε της campigaz το λέει σαν ατου ότι έχει ίδια θερμοκρασία 250 βαθμούς σε όλη την επιφάνεια αρα συμπεραίνω οτι το max της είναι 250 λόγο κάδου.. για την ακρίβεια παίζει 240-255 από ακρη σε άκρη μετρημένο με πιστόλι laser). θα μου πεις τι γρινιαζεις.. ε δεν ειμαι μέσος χρηστης κ θελω μεγαλες θερμοκρασιες. τις προαλες ειχα rib eye 60 ημερων black Angus , εξωτερικά επιβάλετε να είναι "crispy" κ μέσα το ήθελα 57 -58 βαθμούς μαξ. ε αυτό το καταφέρνω μονο σε υψηλή θερμοκρασία , οποτε αναγκαστικά το έψησα ως τους 53 κ έδωσα χρώμα με φλόγιστρο μεχρι που έπιασε κ θερμοκρασία μεσα. αν ειναι να χρησημοποιω φλόγιστρο κ να με κοιτάνε απτα μπακλονια ο τρελός ο πυρομανης ας το κάνω τουλάχιστον στο sous vide που είναι ιδια τεχνική τελειώματος κ βγαίνει κ πιο γευστικό! η φιαλη οταν ειναι καινουργια εχει ψηλοτερη πιεση και οταν πεφτει κατω απο τη μεση η ειναι προς το τελος η πιεση δεν ειναι ιδια οποτε με το ρυθμιστη θα μπορεις στην αρχη που ειναι ψηλη η πιεση να φροντιζεις(μειωνεις λιγο τη πιεση) η φλογα πρωτα να μη βγαινει εξω απο τα μπεκ και να εχει το γαλαζιο χρωμα οπυ σου ειπαν πριν και στο τελος λιγο αυξηση της πιεσης.Οταν η φλογα ειναι κοκκινη ασχετα με τη πιεση , σημαινει και κακο μιγμα , εχε και αυτο υπ οψιν . 2
bibikleio Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Ποια είναι η άποψη σας για αυτού του είδους ψησταριές υγραεριου;
skoudinio Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Έβλεπα και γω να πάρω μια τέτοια. Θετικά -οικονομική, γύρω στα 250 αμα θυμάμαι, είχα βρει χειροποιητη -έχει μεγάλο ταψί για τα λίπη Στα αρνητικά για εμένα -λείπει το καπάκι που είναι βασικό για να ψηθεί καλύτερα ένα κρέας -δεν έχει βάση (βέβαια αυτό λύνεται) Γενικά αξίζει να την αγοράσεις.
bibikleio Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, skoudinio είπε Έβλεπα και γω να πάρω μια τέτοια. Θετικά -οικονομική, γύρω στα 250 αμα θυμάμαι, είχα βρει χειροποιητη -έχει μεγάλο ταψί για τα λίπη Στα αρνητικά για εμένα -λείπει το καπάκι που είναι βασικό για να ψηθεί καλύτερα ένα κρέας -δεν έχει βάση (βέβαια αυτό λύνεται) Γενικά αξίζει να την αγοράσεις. Νομίζω υπάρχει η δυνατότητα να σου φτιάξει καπάκι. Από κει και πέρα έψησε ένας φίλος σε μια τέτοιου είδους ψησταριά και έπαθα πλάκα. Πέρα από το γεγονός ότι στο 5 λεπτό ήταν έτοιμη για ψήσιμο, πολύ βολική, και τα κρέατα πεντανόστιμα. Έφαγα σπαλομπριζόλα σιτεμένη, εξαιρετική. Με λίγο ψάξιμο την βρήκα 150€ με έξτρα χρέωση το καπάκι, χειροποίητη. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από bibikleio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα