kostaskontis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 εχει καποιος την Bormann BBQ3100?Αν δεν βαλω το αριστερο ραφι ποσο ειναι το μηκος της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Συμφωνα με skroutzομαγαζο που την πουλαει: Κωδικός : 015413 Ισχύς 13.5kW 3 εστίες (x3.6kW) & 1 πλαϊνή εστία (2.7kW) Μαντεμένια σχάρα με εμαγιέ επικάλυψη Επιφάνεια ψησίματος Μ60x 45cm Ανοξείδωτο θερμόμετρο Διακόπτες αυτόματης ανάφλεξης Αφαιρούμενος συλλέκτης λίπους Πλαϊνά μεταλλικά ράφια 2 μεταλλικές μπροστινές πόρτες Διαστάσεις Μ122xΠ57xΥ110cm Ειναι 1.22 συνολικα μειον τους 60ποντους επιφανεια ψησιματος μας μενουν 62 ποντοι οι οποιοι ειναι μοιρασμενοι δεξια κ αριστερα στα ραφια απο 31εκ.Αρα λογικα χωρις το πλαινο ραφι εχει μηκος περιπου 90 ποντους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skoundouflis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια Ερώτηση για μαχαίρια στους μάστορες, αξίζει η εταιρεία αυτή; https://www.amazon.de/stores/page/5D972415-063A-4BC5-BBEF-F695C70807A0?ingress=0&visitId=533acdee-49d5-4843-a0d2-9bfdd379f134&ref_=as_li_ss_tl Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο για μαχαίρι σεφ σε αυτές τις τιμές; Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από Skoundouflis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Κάποιος συναδελφος εδώ μέσα ήταν έτοιμος να δώσει 600+€ για φούρνο πίτσας...αξίζει να δει αυτόν... https://youtu.be/TRkd6KK0WWA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikbox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω μια καλη ψησταρια έως 350 ευρω. παρακαλω για τις προτασεις σας. Ειμαι ασχετος, δεν ειχα ποτε ξανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokas10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, έχω την maddox 3.1 και θέλω να βάλω την φιάλη στη θήκη που έχει στο ντουλάπι. Ξέρει κάποιος αν έχει κάποιο όριο στα κιλά που αντέχουν τα σίδερα της θηκης γιατί η 10αρα φιάλη ζυγίζει συνολικα 22 κιλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Προς τους πιτσαραδες της παρέας. Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά γλυκό καλζόνε με νουτελα/μερέντα και τυρί μασκαρπονε. Βγήκε άρρωστο. Παίρνουμε τη ζύμη της πίτσας και την ανοίγουμε στρογγυλή κανονικά ΑΛΛΆ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΈΡΑ. (Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι θέλει λίγο αλεύρι από κάτω για να μην κολλήσει στον πάγκο.) Σε ένα μπωλ έχουμε αναμείξει τη νουτελα με το μασκαρπόνε σε αναλογία 2 νουτελα, 1 μασκαρπόνε. Αν θέλετε πιο απαλή γεύση, τότε 1 προς 1. Αλείφουμε απαλά στη μισή ζύμη, αλλά αφήνουμε ένα δάχτυλο γύρω γύρω για να κολλήσει όταν την κλείσουμε. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό και κλείνουμε πολύ καλά τις άκρες. Τσιμπάμε τη ζύμη στο κέντρο στο πάνω μέρος για να εκτονωθεί ο αέρας. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ooni για 3-4 λεπτά και γυρνάμε συχνά. Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει και κόβουμε. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Προς τους πιτσαραδες της παρέας. Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά γλυκό καλζόνε με νουτελα/μερέντα και τυρί μασκαρπονε. Βγήκε άρρωστο. Παίρνουμε τη ζύμη της πίτσας και την ανοίγουμε στρογγυλή κανονικά ΑΛΛΆ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΈΡΑ. (Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι θέλει λίγο αλεύρι από κάτω για να μην κολλήσει στον πάγκο.) Σε ένα μπωλ έχουμε αναμείξει τη νουτελα με το μασκαρπόνε σε αναλογία 2 νουτελα, 1 μασκαρπόνε. Αν θέλετε πιο απαλή γεύση, τότε 1 προς 1. Αλείφουμε απαλά στη μισή ζύμη, αλλά αφήνουμε ένα δάχτυλο γύρω γύρω για να κολλήσει όταν την κλείσουμε. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό και κλείνουμε πολύ καλά τις άκρες. Τσιμπάμε τη ζύμη στο κέντρο στο πάνω μέρος για να εκτονωθεί ο αέρας. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ooni για 3-4 λεπτά και γυρνάμε συχνά. Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει και κόβουμε. photo or never happened Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από sndev 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δεν θα πρόλαβε για φώτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, Evgenios_V είπε Κάποιος συναδελφος εδώ μέσα ήταν έτοιμος να δώσει 600+€ για φούρνο πίτσας...αξίζει να δει αυτόν... https://youtu.be/TRkd6KK0WWA Το είδα. Δείχνει ωραίο αλλά με χαλάει που και οι 2 πίτσες από κάτω βγήκες σχεδόν ωμές. Κάτι που ίσως οφείλεται στον σχεδιασμό ή στα υλικά του φούρνου. Προς το παρών περιμένω το koda το 16αρι κοντά στα 450 ή το κάρου που είναι όνειρο κοντά α στα 600 για να πυροβολισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, nikbox είπε Καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω μια καλη ψησταρια έως 350 ευρω. παρακαλω για τις προτασεις σας. Ειμαι ασχετος, δεν ειχα ποτε ξανα Δες μία ένα παλαιότερο ποστ 14 ώρες πριν, kokas10 είπε Καλησπέρα, έχω την maddox 3.1 και θέλω να βάλω την φιάλη στη θήκη που έχει στο ντουλάπι. Ξέρει κάποιος αν έχει κάποιο όριο στα κιλά που αντέχουν τα σίδερα της θηκης γιατί η 10αρα φιάλη ζυγίζει συνολικα 22 κιλά; Καλό θα ήταν να ρωτήσεις το κατάστημα που την αγόρασες. Δεν πιστεύω πάντως να έχει κάποιο θέμα. Υπάρχουν και φιάλες που είναι πολύ πιο ελαφριές, όπως της Πετρογκάζ, της Coral κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, sndev είπε photo or never happened Ότι απέμεινε.... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Προς τους πιτσαραδες της παρέας. Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά γλυκό καλζόνε με νουτελα/μερέντα και τυρί μασκαρπονε. Βγήκε άρρωστο. Παίρνουμε τη ζύμη της πίτσας και την ανοίγουμε στρογγυλή κανονικά ΑΛΛΆ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΈΡΑ. (Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι θέλει λίγο αλεύρι από κάτω για να μην κολλήσει στον πάγκο.) Σε ένα μπωλ έχουμε αναμείξει τη νουτελα με το μασκαρπόνε σε αναλογία 2 νουτελα, 1 μασκαρπόνε. Αν θέλετε πιο απαλή γεύση, τότε 1 προς 1. Αλείφουμε απαλά στη μισή ζύμη, αλλά αφήνουμε ένα δάχτυλο γύρω γύρω για να κολλήσει όταν την κλείσουμε. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό και κλείνουμε πολύ καλά τις άκρες. Τσιμπάμε τη ζύμη στο κέντρο στο πάνω μέρος για να εκτονωθεί ο αέρας. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ooni για 3-4 λεπτά και γυρνάμε συχνά. Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει και κόβουμε. Θα το δοκιμάσω...Προσωπικά με την σοκολάτα δεν είμαστε και πολύ φίλοι...αλλα είμαι σίγουρος ότι οι κύριες του σπιτιού θα το εκτιμήσουν δέοντος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε Θα το δοκιμάσω...Προσωπικά με την σοκολάτα δεν είμαστε και πολύ φίλοι...αλλα είμαι σίγουρος ότι οι κύριες του σπιτιού θα το εκτιμήσουν δέοντος... Βάλε περισσότερο τυρί κρέμα να γίνει πιο ήπια η σοκολάτα. Βάλε και καμία μπανάνα ή φράουλες. Θα κάνω σίγουρα δοκιμές και με άλλα υλικά, πχ φιστικοβουτυρο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Βάλε περισσότερο τυρί κρέμα να γίνει πιο ήπια η σοκολάτα. Βάλε και καμία μπανάνα ή φράουλες. Θα κάνω σίγουρα δοκιμές και με άλλα υλικά, πχ φιστικοβουτυρο Βάλε και καμιά φωτογραφία απο τις αλμυρές πίτσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα