Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2243

  • ilpapacha

    2025

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Συμφωνα με skroutzομαγαζο που την πουλαει:

  • Κωδικός : 015413 
  • Ισχύς 13.5kW
  • 3 εστίες (x3.6kW) & 1 πλαϊνή εστία
    (2.7kW)
  • Μαντεμένια σχάρα με εμαγιέ επικάλυψη
  • Επιφάνεια ψησίματος Μ60x 45cm
  • Ανοξείδωτο θερμόμετρο
  • Διακόπτες αυτόματης ανάφλεξης
  • Αφαιρούμενος συλλέκτης λίπους
  • Πλαϊνά μεταλλικά ράφια 2 μεταλλικές μπροστινές πόρτες
  • Διαστάσεις Μ122xΠ57xΥ110cm

Ειναι 1.22 συνολικα μειον τους 60ποντους επιφανεια ψησιματος μας μενουν 62 ποντοι οι οποιοι ειναι μοιρασμενοι δεξια κ αριστερα στα ραφια απο 31εκ.Αρα λογικα χωρις το πλαινο ραφι εχει μηκος περιπου 90 ποντους.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια Ερώτηση για μαχαίρια στους μάστορες, αξίζει η εταιρεία αυτή;

https://www.amazon.de/stores/page/5D972415-063A-4BC5-BBEF-F695C70807A0?ingress=0&visitId=533acdee-49d5-4843-a0d2-9bfdd379f134&ref_=as_li_ss_tl

Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο για μαχαίρι σεφ σε αυτές τις τιμές;

 

Επεξ/σία από Skoundouflis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, έχω την maddox 3.1 και θέλω να βάλω την φιάλη στη θήκη που έχει στο ντουλάπι. Ξέρει κάποιος αν έχει κάποιο όριο στα κιλά που αντέχουν τα σίδερα της θηκης γιατί η 10αρα φιάλη ζυγίζει συνολικα 22 κιλά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς τους πιτσαραδες της παρέας. 

Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά γλυκό καλζόνε με νουτελα/μερέντα και τυρί μασκαρπονε. Βγήκε άρρωστο.

Παίρνουμε τη ζύμη της πίτσας και την ανοίγουμε στρογγυλή κανονικά ΑΛΛΆ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΈΡΑ. (Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι θέλει λίγο αλεύρι από κάτω για να μην κολλήσει στον πάγκο.) Σε ένα μπωλ έχουμε αναμείξει τη νουτελα με το μασκαρπόνε σε αναλογία 2 νουτελα, 1 μασκαρπόνε. Αν θέλετε πιο απαλή γεύση, τότε 1 προς 1. Αλείφουμε απαλά στη μισή ζύμη, αλλά αφήνουμε ένα δάχτυλο γύρω γύρω για να κολλήσει όταν την κλείσουμε. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό και κλείνουμε πολύ καλά  τις άκρες.  Τσιμπάμε τη ζύμη στο κέντρο στο πάνω μέρος για να εκτονωθεί ο αέρας. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ooni για 3-4 λεπτά και γυρνάμε συχνά. Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει και κόβουμε. 

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Προς τους πιτσαραδες της παρέας. 

Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά γλυκό καλζόνε με νουτελα/μερέντα και τυρί μασκαρπονε. Βγήκε άρρωστο.

Παίρνουμε τη ζύμη της πίτσας και την ανοίγουμε στρογγυλή κανονικά ΑΛΛΆ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΈΡΑ. (Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι θέλει λίγο αλεύρι από κάτω για να μην κολλήσει στον πάγκο.) Σε ένα μπωλ έχουμε αναμείξει τη νουτελα με το μασκαρπόνε σε αναλογία 2 νουτελα, 1 μασκαρπόνε. Αν θέλετε πιο απαλή γεύση, τότε 1 προς 1. Αλείφουμε απαλά στη μισή ζύμη, αλλά αφήνουμε ένα δάχτυλο γύρω γύρω για να κολλήσει όταν την κλείσουμε. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό και κλείνουμε πολύ καλά  τις άκρες.  Τσιμπάμε τη ζύμη στο κέντρο στο πάνω μέρος για να εκτονωθεί ο αέρας. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ooni για 3-4 λεπτά και γυρνάμε συχνά. Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει και κόβουμε. 

photo or never happened :wub:

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Κάποιος συναδελφος εδώ μέσα ήταν έτοιμος να δώσει 600+€ για φούρνο πίτσας...αξίζει να δει αυτόν...

https://youtu.be/TRkd6KK0WWA

 

Το είδα. Δείχνει ωραίο αλλά με χαλάει που και οι 2 πίτσες από κάτω βγήκες σχεδόν ωμές. Κάτι που ίσως οφείλεται στον σχεδιασμό ή στα υλικά του φούρνου. Προς το παρών περιμένω το koda το 16αρι κοντά στα 450 ή το κάρου που είναι όνειρο κοντά α στα 600 για να πυροβολισω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, nikbox είπε

Καλησπερα,

ενδιαφερομαι να αγορασω μια καλη ψησταρια έως 350 ευρω. παρακαλω για τις προτασεις σας. Ειμαι ασχετος, δεν ειχα ποτε ξανα

Δες μία ένα παλαιότερο ποστ


 

14 ώρες πριν, kokas10 είπε

Καλησπέρα, έχω την maddox 3.1 και θέλω να βάλω την φιάλη στη θήκη που έχει στο ντουλάπι. Ξέρει κάποιος αν έχει κάποιο όριο στα κιλά που αντέχουν τα σίδερα της θηκης γιατί η 10αρα φιάλη ζυγίζει συνολικα 22 κιλά;

Καλό θα ήταν να ρωτήσεις το κατάστημα που την αγόρασες. Δεν πιστεύω πάντως να έχει κάποιο θέμα. Υπάρχουν και φιάλες που είναι πολύ πιο ελαφριές, όπως της Πετρογκάζ, της Coral κτλ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Προς τους πιτσαραδες της παρέας. 

Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά γλυκό καλζόνε με νουτελα/μερέντα και τυρί μασκαρπονε. Βγήκε άρρωστο.

Παίρνουμε τη ζύμη της πίτσας και την ανοίγουμε στρογγυλή κανονικά ΑΛΛΆ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΈΡΑ. (Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι θέλει λίγο αλεύρι από κάτω για να μην κολλήσει στον πάγκο.) Σε ένα μπωλ έχουμε αναμείξει τη νουτελα με το μασκαρπόνε σε αναλογία 2 νουτελα, 1 μασκαρπόνε. Αν θέλετε πιο απαλή γεύση, τότε 1 προς 1. Αλείφουμε απαλά στη μισή ζύμη, αλλά αφήνουμε ένα δάχτυλο γύρω γύρω για να κολλήσει όταν την κλείσουμε. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό και κλείνουμε πολύ καλά  τις άκρες.  Τσιμπάμε τη ζύμη στο κέντρο στο πάνω μέρος για να εκτονωθεί ο αέρας. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ooni για 3-4 λεπτά και γυρνάμε συχνά. Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει και κόβουμε. 

Θα το δοκιμάσω...Προσωπικά με την σοκολάτα δεν είμαστε και πολύ φίλοι...αλλα είμαι σίγουρος ότι οι κύριες του σπιτιού θα το εκτιμήσουν δέοντος...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

Θα το δοκιμάσω...Προσωπικά με την σοκολάτα δεν είμαστε και πολύ φίλοι...αλλα είμαι σίγουρος ότι οι κύριες του σπιτιού θα το εκτιμήσουν δέοντος...

 

Βάλε περισσότερο τυρί κρέμα να γίνει πιο ήπια η σοκολάτα. Βάλε και καμία μπανάνα ή φράουλες. Θα κάνω σίγουρα δοκιμές και με άλλα υλικά, πχ φιστικοβουτυρο

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Βάλε περισσότερο τυρί κρέμα να γίνει πιο ήπια η σοκολάτα. Βάλε και καμία μπανάνα ή φράουλες. Θα κάνω σίγουρα δοκιμές και με άλλα υλικά, πχ φιστικοβουτυρο

Βάλε και καμιά φωτογραφία απο τις αλμυρές πίτσες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...