Jorvik Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Θα κοιταξω να του παρω κανα αλλο δωρο τοτε γιατι δεν δεν θελω να ανεβασω το μπατζετ μου τοσο πολυ.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 34 λεπτά πριν, Jorvik είπε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Θα κοιταξω να του παρω κανα αλλο δωρο τοτε γιατι δεν δεν θελω να ανεβασω το μπατζετ μου τοσο πολυ. Πάρε ένα Weber kettle που θα το κρατήσει μια ζωή, νομίζω παίζει κάτω από 200€. 1
Boudass Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Παιδιά καλησπέρα, έχω αγοράσει την συγκεκριμένη ψησταριά απο το praktiker. Θέλω να αλλάξω το λάστιχο απο την μπουκάλα μέχρι την ψησταριά, έχω ξεβιδώσει τον σφιχτήρα αλλά είναι τόσο σφιχτα "κουμπωμένο" πάνω στο στόμιο που όσο και να το τραβάω δεν βγαίνει! Έχει κάνεις καμιά ιδέα πώς μπορώ να το αφαιρέσω?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, Boudass είπε Παιδιά καλησπέρα, έχω αγοράσει την συγκεκριμένη ψησταριά απο το praktiker. Θέλω να αλλάξω το λάστιχο απο την μπουκάλα μέχρι την ψησταριά, έχω ξεβιδώσει τον σφιχτήρα αλλά είναι τόσο σφιχτα "κουμπωμένο" πάνω στο στόμιο που όσο και να το τραβάω δεν βγαίνει! Έχει κάνεις καμιά ιδέα πώς μπορώ να το αφαιρέσω? Ξεβιδωσε τον σφικτηρα και κατεβασε τον προς το λαστιχο. Κοψε το λαστιχο με ενα χαρτοκοπτη να φυγει τελειως, και μετα κοψε σιγα σιγα και το κομματι που εχει κολλήσει. Ισως μαλακωσει και με αναπτυρα, αλλα αποσυνδεσε τη μπουκαλα πρωτα για ασφαλεια. Εγω παντως θα πηγαινα με την πρωτη επιλογη. Ετσι εκανα στη δικη μου που δεν εφευγε.
Picard01 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Όπως είπαν και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα... Broil King και Weber. Η ψησταριά είναι επένδυση, σε συμφέρει να δώσεις κατιτις παραπάνω και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, από άποψη ποιότητας κατασκευής, ανταλλακτικών και φυσικά κραμάτων χυτοσίδηρου που θα ξέρεις ότι είναι ελεγμένα και όχι κουκουρούκου με διάφορες επιστρώσεις PFT και ξέρω... 2
Boudass Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ξεβιδωσε τον σφικτηρα και κατεβασε τον προς το λαστιχο. Κοψε το λαστιχο με ενα χαρτοκοπτη να φυγει τελειως, και μετα κοψε σιγα σιγα και το κομματι που εχει κολλήσει. Ισως μαλακωσει και με αναπτυρα, αλλα αποσυνδεσε τη μπουκαλα πρωτα για ασφαλεια. Εγω παντως θα πηγαινα με την πρωτη επιλογη. Ετσι εκανα στη δικη μου που δεν εφευγε. Σ' ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω
Morosana Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Jorvik είπε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Θα κοιταξω να του παρω κανα αλλο δωρο τοτε γιατι δεν δεν θελω να ανεβασω το μπατζετ μου τοσο πολυ. Αν θες κάτι για δώρο και θες να είναι ψησταριά αλλά όχι αποκλειστικά υγραερίου στο στοκ του The Mart που πήγα σήμερα είχε ένα κομμάτι campingaz bomesco από 240 που πουλάνε έξω στα 70€ που πρακτικά την κλέβεις και βγάζεις και την υποχρέωση. Αυτη που είχες δει πρέπει να υπολογίσεις ότι είναι αρκετά μεγάλη με τους δυο θαλάμους και τα ράφια και στο τέλος αν δεν έχει χώρο αντί να σε ευγνωμονεί θα σε βρίζει 😛 1
PHadji Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Στις 4/5/2020 στις 5:38 ΜΜ, zanskou είπε ευχαριστώ πολύ ! άρα να υποθέσω ότι η gem αξιζει τα παραπάνω λεφτά, σωστά ; Το μόνο που δεν εχω καταφέρει να βγάλω ακρη ειναι αν παίρνει (η GEM 320) σούβλα. Ξέρει κάποιος ; Παίρνει. Είτε μαμισια με περίπου 120€ ή diy με περίπου 30€. Αρκετές σελίδες πίσω υπάρχει σχετικό post. Νομίζω καπου στην σελίδα 60
ritualistic Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Διαβαζοντας πολυ προσεκτικα το manual της Weber που ανεβασε ο @voliotis_gr βλεπω αυτο : Do not line the slide-out grease tray or cookbox with aluminium foil. Που σημαινει οτι η λυση για να μην αγοραζουμε καθε 3 και λιγο λιποσυλλεκτες δεν ενδεικνυται συμφωνα με τον κατασκευαστη... Ιδεες ?
voliotis_gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, spyros_vas είπε Διαβαζοντας πολυ προσεκτικα το manual της Weber που ανεβασε ο @voliotis_gr βλεπω αυτο : Do not line the slide-out grease tray or cookbox with aluminium foil. Που σημαινει οτι η λυση για να μην αγοραζουμε καθε 3 και λιγο λιποσυλλεκτες δεν ενδεικνυται συμφωνα με τον κατασκευαστη... Ιδεες ? Μάλλον για να κερδίζουν απο τα αναλώσιμα .Δε βλέπω το λόγω να μη βάλεις μέσα στο ταψακι αλουμινόχαρτο εγώ αυτό κάνω.Εξάλλου εκεί που είναι δεν επηρεάζει απολυτος τιποτα 3
skoudinio Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Εγω πήρα ενα sanitas δεν ταίριαζε καθόλου το μαγγωσα όμως. Αν δεν τρέχει θα το αφήσω ετσι. Σε ψησταρια veber spirit ii.
zanskou Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, PHadji είπε Παίρνει. Είτε μαμισια με περίπου 120€ ή diy με περίπου 30€. Αρκετές σελίδες πίσω υπάρχει σχετικό post. Νομίζω καπου στην σελίδα 60 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. την παρήγγειλα τελικά αλλά απ' ότι μου ειπαν δεν παίρνει την μαμισια. βεβαια με 120€ και να την έπαιρνε μαλλον κοροιδία είναι οπότε όταν με το καλό έρθει και τη στήσω θα δω για DIY.
ritualistic Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, zanskou είπε σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. την παρήγγειλα τελικά αλλά απ' ότι μου ειπαν δεν παίρνει την μαμισια. βεβαια με 120€ και να την έπαιρνε μαλλον κοροιδία είναι οπότε όταν με το καλό έρθει και τη στήσω θα δω για DIY. εχω την εντυπωση οτι μονο η σειρα 340 εχει βαση για μαμισια σουβλα στην broil king.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 37 λεπτά πριν, voliotis_gr είπε Μάλλον για να κερδίζουν απο τα αναλώσιμα .Δε βλέπω το λόγω να μη βάλεις μέσα στο ταψακι αλουμινόχαρτο εγώ αυτό κάνω.Εξάλλου εκεί που είναι δεν επηρεάζει απολυτος τιποτα Αν δεν το αλλαζεις συχνα το αλουμινοχαρτο θα περασει το λιπος απο κατω. Οποτε βαλε 2-3 στρωσεις. 2
voliotis_gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Συνοψίζοντας..... Μετα απο αρκετα ψησιματα και καλα για πολλα ατομα, αλλα και προχειρα, θα πω για τους ενδιαφερομενους οτι η ψησταρια αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω!!! Ψηνει γρηγορα, νοστιμα με ελαχιστες αναφλεξεις (εκτος ελαχιστων περιπτωσεων) και απ οτι βλεπω και οικονομικα Εχω χρησιμοποιημενη φιαλη απο την προηγουμενη ψησταρια και ηδη εχω κανει γυρω στα 10 ψησιματα + καψιμο πριν και μετα Θερμοκρασιες ανετα 300℃ (φτανει και 350) οποτε... Ειναι κριμα καποιος να δωσει πανω απο 400€ και να παρει μια της "σειρας"... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από voliotis_gr 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα