Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 20,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2221

  • ilpapacha

    2013

  • sndev

    1098

  • ηνίοχος

    585

2 λεπτά πριν, Errik είπε

Για προτείνετε ρε παιδια καμία να μπούμε και εμείς στο σπόρ!

Τι ποσο διαθετεις; Αλλη προταση θα σου κανουμε για 300-400€, αλλη για 1000€ και αλλη για 1300€++

Απο εκει θα ξεκινησουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, lacta13 said:

Χτυπησα την knox 4.2 στα 399

 

Νεος κι εγω στο υγραέριο,μυστης χρονια στο κάρβουνο...θα φάω καλά...

Βοηθατε χριστιανοί!😎

Καλορίζικη! Την κοίταζα και εγώ πριν βγει η προσφορά.

Επεξ/σία από zacharias99
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Errik είπε

Σε τι διαφέρουν απο τις πιο φθηνές τύπου 300-400?

Καλυτερα υλικα κατασκευης, αντοχη στο χρονο, πιο σωστο/ομοιομορφο ψησιμο, καλυτερη εγγυηση/υποστηριξη κλπ κλπ

3 λεπτά πριν, Errik είπε

νομίζω κάπου 600-1200 είναι καλά. 

Λοιπον, σε επωνυμες ψησταριες εχεις επιλογες weber, napoleon, broil king. 

Γυρω στα 600-800 παιζουν weber spirit, napoleon freestyle και broil king monarch.

Αν σε παιρνει οντως να ανεβεις στα 1000-1200 παιρνεις napoleon rogue με υπερυθρο καυστηρα κλπ και εισαι φουλ κομπλε.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, vins είπε

Αυτό το tru infrared της charbroil το είδατε καθόλου; Ενδιαφέρον φαίνεται από πλευράς αναφλέξεων (ειδικά για λιπαρά τύπου προβατίνες κλπ) 

A ναι σωστα, το ειδα που το εχει ο Αριστοτελης στο bbq lovers. Πολυ καλο φαινεται με μηδενικες αναφλεξεις. Δεν εχω βεβαια αποψη για τη συγκεκριμενη μαρκα, δνε το εχω ψαξει καθολου να πω την αληθεια.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

H αληθεια ειναι οτι δεν το εχω κανει ποτε low and slow γιατι δεν εχει αρκετο λιπος και κολλαγονο. Εγω το ψηνω indirect σαν μπριζολα μεχρι 135F και το κοβω σε λεπτες φετες. Δεν σου στεγνωσε ετσι οπως το εκανες;

Εγω χτες επαιξα 2 τιμιες μπριζολιτσες 500γρ η καθε μια.

331884219_882075693003177_8486483286299673835_n.jpg.9e21c4e527aceac38c70c45fea27e23c.jpg

331890852_929038378454934_6470274875803401220_n.jpg.fa876478ec9881bb828999bf49a02844.jpg

332148620_1661846010913757_7520918385462928296_n.jpg.d60dcb703dedf3d7f8302e631a92634d.jpg

331986523_1489485278244264_1289547011419061367_n.jpg.75ec3dc9e310220d1ff699e2eeef1e33.jpg

331737356_878115253275713_4613270658312215960_n.jpg.fba5693b34aedd4e9d303af9c340a130.jpg

332146020_565158962228145_5366382885237155965_n.jpg.b06f0f6b1a403e39e8281aad8e654196.jpg

 

Το εντελώς αντίθετο, ηταν πολύ ζουμερό και έλιωνε...οι λαδόκολλά που είχα βάλει είχε πάρα πολλα υγρά απο το κρέας που σημαίνει οτι το ενδομυικό έκανε δουλειά. Δες και στο youtube πολλοί το προτείνουν αντί brisket γιατί ειναι ποιο foοlproof... 

το αποτέλεσμα οταν το σερβριρά και το έκοβα μου θύμισε πολύ Katz Deli Νεα Υόρκη...

θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις.

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dstilio είπε

Διαδικασία: ψήνεις, αφαιρείς φαγητά, αφήνεις τη ψησταριά να καίει. Όχι αναγκαστικά δεκάλεπτο αλλά μέχρι να μαυρίσουν/καρβουνιάσουν τα λίπη που έχουν μείνει πάνω στη σχάρα. 
ξυνεις με τη βούρτσα να φύγουν τα καμμένα. Κλείνεις φωτιά. Περνάς μια στρώση φυτικο λάδι τηγανίσματος (όχι ελαιόλαδο).

Αυτή η βούρτσα για ξύσιμο κάνει;

Αφού ψήσω, δυναμώνω στο φουλ (δεν πάει πολύ μέχρι 250 βαθμούς) για κανένα 5λεπτο και μετά αφού την κλείνω, έτσι καυτή που είναι η σχάρα, ξύνω με την βούρτσα. Έχω μια βούρτσα, σαν και αυτή το στυλ της,  αλλά οι τρίχες της έχουν χαλάσει/διαλυθεί/καεί. Κάνω κάτι λάθος ή δεν είναι καλή η βούρτσα;

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

Επεξ/σία από Uberalles_gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η σχάρα plancha από Leroy αξίζει ή να την αποφύγω?

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/shara-plancha-81873761?category_rewrite=shara-plancha-81873761

Κοιτάω για μαντεμένια για την Weber 310, έχω διαβάσει και για την Landmann και Lodge, απλά τώρα τα έσκασα και δε με παίρνει για ακόμα ένα 70€+!.

Αν δεν αξίζει όμως τα λεφτά να περιμένω μέχρι να τα βρω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά καμιά πρόταση για θερμόμετρο υπάρχει; Έχω ένα instant αλλά σκέφτομαι να πάρω ένα που να μένει μόνιμα καρφωμένο στο κρέας για μεγαλύτερα κομμάτια. Βασικό κριτήριο το vfm, να δούμε πως πάει και βλέπουμε. Τσέκαρα στο σκρουτζ αυτό https://www.skroutz.gr/s/14385597/Weber-iGrill-Meat-Probe-Ψηφιακό-Θερμόμετρο-BBQ-με-Ακίδα-και-Bluetooth-30-C-300-C-7211.html#reviews. Το έχει κανείς; Άλλη πρόταση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Drakumel είπε

σκέφτομαι να πάρω ένα που να μένει μόνιμα καρφωμένο στο κρέας για μεγαλύτερα κομμάτια. Βασικό κριτήριο το vfm

inkbird aliexpress με 4 probes

3 λεπτά πριν, Drakumel είπε

Aυτο ειναι μονο το probe, χρειαζεσαι και το μηχανημα igrill.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, vins είπε

Αυτό το tru infrared της charbroil το είδατε καθόλου; Ενδιαφέρον φαίνεται από πλευράς αναφλέξεων (ειδικά για λιπαρά τύπου προβατίνες κλπ) 

Είχαμε αναφερθεί και σε παλαιότερα ποστ

Σε εκείνες τις σελίδες θα βρεις σχετικά ποστ.

Δες μια και το παρακάτω βιντεάκι

Πάντως υπάρχει η δυνατότητα να το «δημιουργήσεις» το ίδιο/παρόμοιο «σύστημα» σε οποιαδήποτε, θεωρητικά, ψησταριά, χρησιμοποιώντας διάτρητη λαμαρίνα, είτε επίπεδη είτε κυματιστή. Κάποιο μέλος της ομάδας BBQ Lovers, το έχει κάνει ήδη.

https://www.google.gr/search?q=διατρητη+λαμαρινα&client=safari&hl=el&prmd=imnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwit246e_aP9AhVTVPEDHTyGAuQQ_AUoAXoECAcQAQ&biw=1180&bih=713&dpr=2

 

 

1 ώρα πριν, Errik είπε

Τι είναι το infrared ρε παιδια? Λάμπα κόκκινη σαν αυτή που κρατάνε τις πατάτες ζεστές στα σουβλατζίδικα?

Δουλεύει με ρεύμα?

Είναι σαν κυψελωτό κεραμικό, όπου διαχέεται το αέριο και αναπτύσσει υψηλές θερμοκρασίες. Υπάρχουν και σε μηχανήματα που ψήνουν τον γύρο. Η λάμπα που αναφέρεις είναι μόνο για να κρατάει στη σωστή θερμοκρασία.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...